παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 Λοιπόν, χωρίς γλυκόλογα, πείτε ποιος αγόρασε τι και πότε...Να υπολογίσουμε τον όγκο των συννέφων και "ποτέ θα κα,ποτέ θα κάαανειιιιιι ξαστεριά;"και θα κανονίζουμε άλλη φορά ομοδικές αγορές ώστε να έρθει μια φορά το συννεφογκαντέμιασμα...Άντε, έχω και ένα Μ16 εδώ και έναν μήνα που περιμένει το Ηα... Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
sevax Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 μιάΠυξίδα Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
sevax Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 ...Άντε, έχω και ένα Μ16 εδώ και έναν μήνα που περιμένει το Ηα...Hi,Hi,Hi Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 Βιβλία βιβλία και βιβλία...από εξοπλισμό έχω κλείσει προς το παρόν... Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 μια καινουργια γερμανικη Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
sheliak Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 καινουριο τηλεσκοπιο, αναβαθμιση ισημερινης + κατι αλλα φωτογραφικα..... Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
roryt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 Αμ πουλάκια μου, και εγώ που κατηγορούσα εμένα Ενα IDAS LPS 2" αγόρασα από ΑΜ τον Ιούνιο ο κακομοίρης, και τελικά μου είρθε τώρα (μετά από διάφορα τραγελαφικά που το φίλτρο πήγαινε βόλτες πίσω μπρός, Αμερική-Ελλάδα ). Τίποτα δηλαδή (και ενα WO binoviewer, αλλά αυτό δεν μετράει, αυτό το αγόρασα τώρα, αφότου είχε χαλάσε ιο καιρός Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
babgia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2008 μιάΠυξίδα Για μένα μια προσυμφωνία για αγορά μεταχειρισμένου προσοφθαλμίου, χωρίς να τον έχω πληρώσει ή πάρει ακόμη, πιάνεται; Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
sevax Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2008 μιάΠυξίδα Για μένα μια προσυμφωνία για αγορά μεταχειρισμένου προσοφθαλμίου, χωρίς να τον έχω πληρώσει ή πάρει ακόμη, πιάνεται; Προσύμφωνο υπόγραψες; Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
krisgym Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2008 Κανενα APO πανω απο 5'' ρε παιδια............ Φιλικα Χρηστοs. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2008 To acf φιλτρο για την canon 400d και εναν Barlow 3x ts http://pegasusastro.com/ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα