Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ωραιος ο Αγγελος!!!!!!! =D> =D> =D> Μπραβο!!!

Αλλο ενα ερασιτεχνικο Παρατηρητηριο..... :cheesy: :cheesy: =D> =D>

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

• Απαντήσεις 162
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Δεν δικαιολογήσε με τίποτα ( Ψιχάλες Κ.λ.π. ) [-X [-X

Περιμένουμε ανυπόμονα τα εγκαίνια είπαμε κατασκευή πατ-κιουτ , τσακ μπααααααααααμ …….. \:D/ \:D/ \:D/

22 ώρες εργασίας, λίγο χυμό - γάλα η οτιδήποτε άλλο υγιεινό και δυναμωτικό, αποκλειστική απασχόληση με το έργο χωρίς παρεκτροπές . [-X [-X [-X [-X

Και τουλάχιστον 20 φωτογραφίες το 24 ωρο ( και περισσότερες να είναι δεν πειράζει αλώστε έχει συννεφιά). :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Για την σκάλα ξέρεις.

Φιλικά

Δημήτρης.

“ Ο χώρος και ο χρόνος είναι έννοιες ενδογενώς δεμένες μεταξύ τους “ . ??? :shock: :roll: #-o
Δημοσιεύτηκε
Εντυπωσιακη κατασκευη.Ποσο χρονο σου πηρε? =D> =D> =D>

...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA...

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

Κόστος κατασκευής φίλε;

Θέλω να φτιάξω και γω στην ταράτσα της πολυκατόικίας κάτι, έχω πάρει και άδεια από τη συνέλευση... :mrgreen:

αλλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμη

Δημοσιεύτηκε

Στην δικια σου περιπτωση καλυτερα να παρεις κατι ετοιμο απο τα ειδη κυπουρικης οριστε και site www.eurosale.gr δες αριστερα στα ειδη κηπου εχει αποθηκες / σπιτακια.

Υπαρχει μια αγγελια εδω στο astrovox και το παιδι το πουλαει αρκετα φθηνα ριξε μια ματια http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=7772

Μεχρι τωρα το δικο μου εχει φτασει τα 400 ευρω και συνεχιζουμε :)

Δημοσιεύτηκε
Πολύ ωραιό και εντυπωσιακό!!!Μπράβο!!!!Πολύ καλή δουλειά!! =D> =D> :cheesy:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Πάντως έχεις κάνει πολύ δουλειά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Μπράβο για την όρεξη. Αυτά βλέπω και ψάχνω να βρω κανένα χωράφι στο χωριό με ελλιές για να το μετατρέψω σε παρατηρητήριο. Μας πήρες τα μυαλά... =D>
Δημοσιεύτηκε

Άγγελε, θα οργανώνεις και εκδηλώσεις δυο μέρες το χρόνο όπως στο Κρυονέρι;; :cheesy:

Φίλε, τα χέρια σου πιάνουν ΠΑΡΑ πολύ!!! =D> =D>

Ηλίας Νταγιόγλου

Μια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις

Δημοσιεύτηκε

Γεια σου Άγγελε , ωραία δουλειά.

Περιμένω με αγωνία να δω το πάνω μέρος, του περιστρεφόμενου θόλου, που είναι και το δυσκολότερο τεχνικά.

Έχω και εγώ ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες την κατασκευή του δικού μου παρατηρητηρίου (μεταλική κατασκευή με ξύλινη επένδυση) στο εξοχικό μου στην Κερατέα.

Δυστυχώς έχω χρόνο μόνο τα Σαββατοκύριακα , και προς το παρόν ασχολούμαι με χωματουργικές εργασίες, την άλλη εβδομάδα θα ρίξω το μπετό για την κολώνα και θα ανοίξω σχετικό Post με φωτογραφίες και λεπτομέρειες της κατασκευής.

Kαλή συνέχεια.

Δημοσιεύτηκε

Δυστυχώς έχω χρόνο μόνο τα Σαββατοκύριακα , και προς το παρόν ασχολούμαι με χωματουργικές εργασίες, την άλλη εβδομάδα θα ρίξω το μπετό για την κολώνα και θα ανοίξω σχετικό Post με φωτογραφίες και λεπτομέρειες της κατασκευής.

Kαλή συνέχεια.

Ετοιμαζεις ΛΟΦΟ; :cheesy:

ενας-ενας φανερωνεστε,αντε με το καλο \:D/

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε
Aγγελε ελπιζω να μας δειξεις φωτογραφιες οταν με το καλο τελειωσεις.Και παλι μπραβο =D> =D> =D>.Και οι παραπανω φωτο φαινονται υπεροχες :!: :!: Απο οτι φαινεται θα περνας ατελειωτες ωρες εκει..

...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA...

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

Σημερα ηταν κλειστα τα μαγαζια λογω απεργιας και δεν μπορεσα να παρω υλικα που ηθελα και ετσι εφτιαξα μονο αυτο :(

(η σκεπη θα γυριζει κανονικα απλα προσωρινα την εχω βιδωσει για να μπορω να φτιαξω το σχεδιο η ραγα με τα ροδακια ειναι ηδη υπο κατασκευη)

img1267gg3.jpg

w640.png

Δημοσιεύτηκε
Σημερα ηταν κλειστα τα μαγαζια λογω απεργιας και δεν μπορεσα να παρω υλικα που ηθελα και ετσι εφτιαξα μονο αυτο :(

(η σκεπη θα γυριζει κανονικα απλα προσωρινα την εχω βιδωσει για να μπορω να φτιαξω το σχεδιο η ραγα με τα ροδακια ειναι ηδη υπο κατασκευη)

img1267gg3.jpg

w640.png

Απο οτι παρατηρησα ειναι κοντα σε δρομο ισως ειναι χαζη η ερωτωση αλλα δεν θα εχει φωτορυπανση :?: :?: :? :? :?

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

Απο οτι παρατηρησα ειναι κοντα σε δρομο ισως ειναι χαζη η ερωτωση αλλα δεν θα εχει φωτορυπανση :?: :?: :? :? :?

Αγαπητή Έλενα ,

πάντα θα υπάρχει ένα 'θεωρητικά' καλύτερο μέρος από αυτό που διαλέγεις να κάνεις παρατηρητήριο, αλλά πρακτικά το καλύτερο μέρος είναι αυτό που διαθέτεις και μπορείς να το κάνεις. Εάν ο Άγγελος δεν το έφτιαχνε εκεί ίσως δεν θα το έφτιαχνε πουθενά αλλού. Άρα από το καθόλου πιστεύω ότι η ταράτσα της πολυκατοικίας του έστω και με την φωτορύπανση είναι το ιδανικότερο μέρος.

Δημοσιεύτηκε
Συμφωνω απολυτα και εχεις απολυτο δικιο αλλο που δεν σκεφτηκα και εγω.Και παλι μπραβο και στον Αγγελο και σε εσενα που με εκανες να σκεφτω πιο σωστα. =D> =D> :!:

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

Σωστα τα λεει ο αντωνης δεν φτιαχνουμε ενα παρατηρητηριο επειδη εχουμε καλο ουρανο μονο αλλα και επειδη μας βολευει σε αυτο που κανουμε οπου και να ειμαστε.

Ειναι πολυ σημαντικο να εχεις ολα τα μηχανηματα συνδεδεμενα και να μην καθεσαι να ξηλωνεις καθε φορα που θες να πας για υπνο και φυσικα ειτε φυσαει ειτε δεν φυσαει εσυ κανεις δουλεια εχει πολλα καλα δηλαδη το θεμα.

Τωρα οποιος ζει και σε εξοχη ειναι απλα κ***φαρδος και παρατηρητηριο και σκοτεινος ουρανος το ιδανικο για το hobby μας αλλα πολυ σπανιο.

Και μια διορθωση δεν ειναι πολυκατοικια το σπιτι μου ειναι πανω κατω και ειμαι αρκετα εξω απο την πολη ομως τωρα τελευταια εφτιαξαν τα φωτα στον κεντρικο δρομο (για πατρα-τριπολη) οπως φαινεται και στις φωτογραφιες και με ξεσκισαν ελπιζω να καουν και παλι :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

αγγελε το πανω κατω λεγεται μεζονετα οσο για τα φωτα σφεντονα δεν εχεις?

παντωσ πας πολυ καλα και γρηγορα θα ελεγα οσο για τον θολο εχω μια ιδεα σχετικα με την περιστροφη και την στεγανοτιτα του.βρες με στο skype (ianosjoker) γιανα σου την εξηγισω αν θες γιaτι αν την γραψω μποει να μην την καταλαβης

ys το φισ τησ μπαλντεζασ το εφτιαξες??????????????????????

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΕΙ

Δημοσιεύτηκε

Αγγελε,

Εκπληκτική δουλειά, είσαι όντως τυχερός που έχεις τον χώρο, και δεν έχεις γείτονες................

Η απορία μου μόνο είναι (και περιμένω με αγωνία να το δώ) πως θα περιστρέφεται ο θόλος επάνω στο παρατηρητήριο (με δεδομένο ότι είναι και τα δύο οκταγωνικά)

Φιλικά

Δημήτρης

Δημήτρης

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης