tasco Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2008 Επιτελους σερ περιπου μισο μηνα εχω το τηλεσκοπειακι μου!! Ειναι μοντελο sky-watcher60/700 Ανυπομονω !!!
agis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2008 και εμένα σε 2-3 εβδομάδες omc250 της orionoptics... ανυπομονώ μετά από 3 μήνες περίμενε... http://flavors.me/agis
lunar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 και εμένα σε 2-3 εβδομάδες omc250 της orionoptics... ανυπομονώ μετά από 3 μήνες περίμενε... Αgi χτυπησες τρελο εργαλειο Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
agis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 ναι αποφάσησα να φύγω από τις 8 ιντσες του .αλλά πολύ αδική η αναμονή 3 μήνες .και δε βλέπω να καθαρίζει ο ουρανός για να το δοκιμάσω... http://flavors.me/agis
tasco Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 και εμένα σε 2-3 εβδομάδες omc250 της orionoptics... ανυπομονώ μετά από 3 μήνες περίμενε... Αντε με το καλό
lunar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 και εγω για το δικο μου 3 μηνες περιμενα αλλα αξιζε Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
tasco Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 ναι αποφάσησα να φύγω από τις 8 ιντσες του .αλλά πολύ αδική η αναμονή 3 μήνες .και δε βλέπω να καθαρίζει ο ουρανός για να το δοκιμάσω... Υπομονη
lunar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Μεγιες και σε σενα Tasco και καλοταξιδο Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
tasco Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Μεγιες και σε σενα Tasco και καλοταξιδο Φιλικα Δημητρης ευχαριστω
tasco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 το πήρα!!!! Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί όταν βάζω το προσοφθάλμιο των 10mm στο τηλεσκόπιο δεν μπορώ να δώ τίποτα??????
agis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 εγώ πάω να κλέισω τετράμηνο Σοβαρά τώρα την έχω πατήσει :τα καπάκια τα έβγαλες; Ας σοβαρευτώ τώρα...Το βάζεις στο τηλεσκόπιο και ψάχνεις να εστιάσεις κάπου ή το τηλέσκόπιο είναι στραμένο προς το φεγγάρι ας πούμε,το έχεις κεντράρει και μετά αλλάζεις προσοφθάλμιο;To κλασσικό μου πρόβλημα ήταν ότι έφευγε το αντικείμενο μου από το κέντρο(δε το βαζα και κέντρο κέντρο) και μέχρι να αλλάξω προσοφθάλμια το χανα,μετά άρχιζε το μπέρδεμα του πάνω κάτω και πάει το αντικείμενο....αν τώρα το αντικείμενο σου είναι στο κεντρο και ο εστιαστής είναι τέρμα μέσα ή έξω(πως να το εξηγήσω δε ξέρω ) μπορεί απλά να μη το καταλαβαίνεις.Αυτά που λέω είναι πολύ βασικά αλλά δε μου έρχεται κάτι άλλο να χω καταφέρει ,καλύτερα ας μιλήσει κάποιος πιο έμπειρος. http://flavors.me/agis
Efstathios Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2009 Πρέπει να το στρέψεις σε ένα φωτεινό άστρο π.χ ή την Σελήνη και να εστιάσεις πρώτα. starrynights.blog
tasco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 τα καπακια τα εχω βγαλειδεν κεντραρω πρωτα με εναν αλλο προσοφθαλμιο και μετα βαζω αλλο προσοφθαλμιο αλλα απο την αρχη που ανοιγω το τηλεσκοπιο για να δω με τον 10mm δεν βλεπω τιποτα. αυτο ειναι το προβλημα
tasco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Πρέπει να το στρέψεις σε ένα φωτεινό άστρο π.χ ή την Σελήνη και να εστιάσεις πρώτα. το εχω κανει ομως τιποτα
alepohori Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Μάλλον δεν έχεις ευθυγραμμίσει τον ερευνητή, ώστε να κοιτά ακριβώς στο σημείο που κοιτά και το σωλήνας. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
tasco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Μάλλον δεν έχεις ευθυγραμμίσει τον ερευνητή, ώστε να κοιτά ακριβώς στο σημείο που κοιτά και το σωλήνας. το εχω ευθυγραμμισει σωστα αλλα τιποτα οπως ειπα και πιο πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα