billm Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2009 Λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια πολλών φίλων σχετικά με το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο προχώρησα και εγώ στην αγορά του. Ελπίζω να καταφέρω να το αξιοποιήσω όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα ήθελα επίσης με την ευκαιρία αυτή να σας χαιρετήσω όλους μέσα στο site μιας και με την αγορά αυτή ενεργοποιούμε ουσιαστικότερα στο χώρο.Προσωπικά ανήκω στους αρχάριους (χρόνια παρακολούθησης με κυάλια) και ελπίζω με τη βοήθεια και τις συμβουλές σας να βγάλω ό,τι περισότερο μπορώ από τον υπέροχο κόσμο της αστρονομίας
PapGeo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Καλώς ήλθες φίλε billm και καλορίζικο!
Laskos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 χρόνια παρακολούθησης με κυάλιαΤοτε θα επρεπε να πας κατευθειαν σε κατι πολυ πιο μεγαλο απο το bresser.Σορρυ που στο λεω... Μόλις αγόρασα και 'γω το Skylux και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ποιοτικό για τα χρήματα που κοστίζειΤι να το κανεις juptr, αφου εχεις 8αρι dob???
Juptr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2009 Μόλις αγόρασα και 'γω το Skylux και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ποιοτικό για τα χρήματα που κοστίζειΤι να το κανεις juptr, αφου εχεις 8αρι dob??? Αχ αυτό το 8άρι ντομπ. Φίλε Laskos για να το πάρω μαζί πρέπει να πηγαίνω κάπου αποκλειστικά για παρατήρηση γιατί γεμίζει όλο το αυτοκίνητο και καταργώ και τα πίσω καθίσματα , ενώ το Bresseraki μπορώ να το βολέψω σε οποιαδήποτε βολτίτσα εύκολα και εάν ασχοληθώ ποτέ με φωτογράφηση το κάνω και οδηγητικό.Μεγάλη υπόθεση η μεταφορικότητα. Γιώργος.
billm Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2009 Τοτε θα επρεπε να πας κατευθειαν σε κατι πολυ πιο μεγαλο απο το bresser.Σορρυ που στο λεω... Και όμως παρόλο που πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω πολύ λίγο λόγω καιρού είναι μερικά σκαλιά πιο πάνω στην ποιότητα της εικόνας που παίρνω σε σχέση με τα κυάλια.Και επείδη στο παρελθόν την έχω πατήσει σε κάποιο hobby που θέλησα να αρχίσω πηγαίνοντας απ'ευθείας στην ακριβή αλλά απαιτητική λύση με αποτέλεσμα να τα παρατήσω είπα εδώ να κάνω μικρά και σταθερά βήματα.Πάντως ευχαριστώ για την άποψη σου, οι γνώμες όλων των έμπειρων φίλων εδώ μέσα είναι σημαντικές για κάποιο αρχάριο.Καλή χρονιά σε όλους
lio_space Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 geia se olous!exo kai egw to bresser kai einai i prwti fora pou pairnw tileskopio.exw meinei arketa ikanopoiimenos alla exw kapoies apories.tha ithela na me enimerwsete me poion tropo mporw na vgalw fotographies apo to tileskopio afto kai ti filtra mporw na xrisimopoiisw!efxaristw!kai kati teleftaio deite afto to tileskopio:http://astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=755 kai sygrinte to me to skylux!imarton diladi! "Somewhere, something incredible is waiting to be known."Carl Sagan
ammonite Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 geia se olous!exo kai egw to bresser kai einai i prwti fora pou pairnw tileskopio.exw meinei arketa ikanopoiimenos alla exw kapoies apories.tha ithela na me enimerwsete me poion tropo mporw na vgalw fotographies apo to tileskopio afto kai ti filtra mporw na xrisimopoiisw!efxaristw!kai kati teleftaio deite afto to tileskopio:http://astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=755 kai sygrinte to me to skylux!imarton diladi! Ο πιο απλός τρόπος φωτογράφησης είναι να πάρεις μια μικρή compact ψηφιακή μηχανή (point & shoot), να πλησιάσεις πολύ κοντά το προσοφθάλμιο και κλικ! Με αυτό τον τρόπο μπορείς να βγάλεις τη Σελήνη ή/και τον Ήλιο. Η τεχνική λέγεται afocal. Βοηθάει πολύ αν η μηχανή σου επιτρέπει manual έλεγχο σε ταχύτητα - διάφραγμα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τον Ήλιο θες απαραίτητα φίλτρο σαν αυτό:http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=789 Με μια DSLR μηχανή και το bresser αντί φακού (prime focus), μπορείς να βγάλεις όμορφες φωτογραφίες της Σελήνης σε συνδυασμό με τοπία, καθώς το πεδίο που σου δίνει το skylux είναι αρκετά καλό. Πάρε μια ιδέα:http://www.greeksky.gr/files/photos/moon/20080618SounioMoonRise01GR.htm Για deep sky φωτογραφία θες ακριβό εξοπλισμό. Μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες για την afocal, prime focus φωτογράφηση και πολλά άλλα θέματα στην 'Αναζήτηση' του Astrovox. Σχετικά με τα φίλτρα, υπάρχουν πολλά, ανάλογα με το τι θες να κάνεις (Ηλιακά φίλτρα, φίλτρα για καλύτερη παρατήρηση της Σελήνης ή νεφελωμάτων...). Προσωπικά, κανένα δεν το θεωρώ απαραίτητο εκτός από το Ηλιακό φίλτρο, εφόσον σε ενδιαφέρει η παρατήρηση/φωτογράφηση του Ήλιου. Πάντως, πάρε μια ιδέα εδώ:http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=list&cat_id=18&brand=0&items_per_page=15&startingrow=1 Σχετικά με τα 2 τηλεσκόπια που συγκρίνεις... Παρόμοια μου φαίνονται... (εκτός από την τιμή...)
lio_space Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2009 Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες "Somewhere, something incredible is waiting to be known."Carl Sagan
ASTRONOMOS2 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2009 Παιδιά και γω που πήρα το Bresser ως πρώτο μου τηλεσκόπιο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν παρατήρησα ακόμα σελήνη , (έλεος έ? ) αλλά πέτυχα Κρόνο προχθές και εντυπωσιάστηκα!
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2009 μια και ο καιρος πλησιαζει θα ηθελα να ρωτησω αν τα lidl βγαζουν καθε χρονο το πολυσυζητημενο τηλεσκοπιο. προς το παρον στις προσφορες δεν αναφερεται κατι... stargazeshots.com
Laskos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2009 προς το παρον στις προσφορες δεν αναφερεται κατι... Aς ευχηθουμε ολοι μαζι να μην αναφερθει στις προσφορες ποτε ξανα!
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2009 Aς ευχηθουμε ολοι μαζι να μην αναφερθει στις προσφορες ποτε ξανα! Ξέρεις, κάποιοι (μεταξύ αυτών και εγώ) ψάχνουμε για φτηνά οδηγητικά..
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2009 Και σε διαβεβαιώ Νίκο ότι είναι πολύ καλό και ελαφρύ οδηγητικό. Το χρησιμοποιούμε αρκετοί (πάρα πολλοί) με καταπληκτικά αποτελέσματα. Εκτός της οδήγησης, άνθρωποι όπως ο Χρήστος (ammonite) και ο Ηλίας (Χασιώτης) το χρησιμοποιούν με DSLR με εκπληκτικά αποτελέσματα (ρίξτε μια ματιά στις αστροφωτογραφίες και στο site του Χρήστου)..... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 και εγω θα ηθελα να το αγορασω ,μια και η φορητοτητα-τιμη του ειναι πολυ συμφερουσες... αλλα απ οτι φιανεται θα το χασω και φετος!!! σημερα φευγω για Ναξο ας ειναι εχω εκει το dobsονακι μου.... stargazeshots.com
Laskos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Να σου πω τι ακριβως με ενοχλει:Οσο εσεις συζητατε για το τηλεσκοπιο του lidl, οτι κανει για οδηγητικο τηλεσκοπιο, μπαινουν εδω μεσα οι αρχαριοι και λενε:Για να γουσταρουν το τηλεσκοπιο αυτο, ανθρωποι που ηδη εχουν τηλεσκοπια χιλιαδων ευρω, μαλλον θα ειναι πολυ καλο... Ετσι πανε και το αγοραζουν νομιζοντας οτι εχουν παρει κελεπουρι....Στην πραγματικοτητα ομως εχουν αγορασει ενα τηλεσκοπιο της πενταρας κυριολεκτικα.Το εχω δει στημενο, χωρις να γνωριζω οτι ειναι το τηλεσκοπιο του lidl και πραγματικα σκεφτηκα: Τι παλιατζουρα ειναι αυτο καλε??! Καποιος εχει παρατησει μια αηδια τηλεσκοπιο σε μια γωνια...Ο ιδιοκτητης του μου ειπε, οτι εχει καταφερει να δει την σεληνη....Εχω συναντησει και καποιον αλλο που κατα τυχη το ειχε αγορασει και δεν καταφερε ποτε να δει τιποτα...Ουτε στον ουρανο αλλα ουτε και στην Γη... Πιο το νοημα κυριοι αστροφωτογραφοι, με το εξοπλισμο των 3000 ευρω το λιγοτερο, να περιμενετε καθε χρονο, ποτε θα βγαλει το lidl το τηλεσκοπιο αυτο??? Λοιπον παρακατω σας γραφω ενα link για πατε οι αστροφωτογραφοι να αγορασετε ενα διοπτρικο οδηγητικο τηλεσκοπιο της προκοπης, που μπορειτε να το χρησιμοποιησετε και για βασικη αστροφωτογραφια και το καλυτερο: κανει μια χαρα για τηλεσκοπιο ευρεως πεδιου.. http://www.telescopeshop.co.uk/contents/en-uk/d176.htmlΓια κοιταχτε το:STARTRAVEL-102 OTA και σταματηστε το αστειο με το τηλεσκοπιο του lidl οτι κανει για οδηγητικο... Ουαουουου!Τρεχω να στηθω εξω απο το lidl μηπως και τελειωσει το στοκ!
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν είσαι πολύ ή πάρα πολύ . Δεν καταλαβαίνεις ΤΙΠΟΤΑ. Μέχρι και ο Αντρέας σου είπε να σταματήσεις αλλά εσύ ΓΚΑΓΚΑ.... Σταμάτα ΑΜΕΣΑ το ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ. Επίσης δεν δικαιούσε να μιλάς για κάτι το οποίο δεν γνωρίζεις από ό,τι φαίνεται..... Ρίξε μια ματιά στον Χρήστο..... http://www.greeksky.gr/files/ancient.htm Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
Laskos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!Πες μου που κανω λαθος στα παραπανω και ολα οκ.Αλλα ξεχασα, δεν μπορεις να εξηγησεις τιποτα σωστα σε αλλον ανθρωπο! Σορρυ το ξεχασα!
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Ναι ρε Λάσκο, έχεις δίκιο αγόρι μου. Συγνώμη, τα αποσύρω όλα. Κακός ανοίξαμε συζήτηση. Άσε μας εμάς τους ανίδεους να κάνουμε λάθος επιλογές. Εσύ φρόντισε να προστατεύσεις τους νέους ως προστάτης τους. Α και αφού μας έχεις χρήσει ως "άχρηστους" στην επεξήγηση και κατανόηση διαφόρων θεμάτων και βέβαια χωρίς το δικό σου χάρισμα, σε παρακαλώ να μην απευθύνεις ξανά ερώτηση. Απάντα μόνος σου, αφού τα καταφέρνεις τόσο καλά. Υ.Γ. Το link που παρέθεσες αναφέρεται σε ένα εξαιρετικό οδηγητικό το οποίο όμως εκτός του ότι είναι ακριβότερο από το Bresser, περιορίζεται να συντροφεύει συγκεκριμένους κύριους σωλήνες φωτογράφισης, μέσης και μικρής εστιακής. Είναι ο λόγος που είπα παραπάνω ότι καλό θα είναι να μιλάς για πράγματα που ξέρεις και όχι για αυτά που δεν ξέρεις ή περίπου ξέρεις..... Επίσης την ίδια βασική φωτογράφιση που κάνεις με αυτό που αναφέρεις, ακριβώς την ίδια μπορείς να κάνεις και με το Bresser. Μιλώ για σωλήνες μόνο. Και στο ξαναλέω ρίξε μια ματιά στο site του Χρήστου, θα σου απαντηθούν πολλές ερωτήσεις...... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
Laskos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Εσύ φρόντισε να προστατεύσεις τους νέους ως προστάτης τουςΑυτο ακριβως σκοπευω να κανω εδω μεσα στο astrovox. Αυτο ακριβως!
astrovox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Λάσκο, αυτά που γράφεις τα γράφεις επίτηδες με τρόπο ώστε να δημιουργείς ένταση. Εξάλλου αυτό δεν είναι δικά μου λόγια, δικά σου είναι που παραδέχτηκες ότι τα κάνεις επίτηδες διότι σου αρέσουν οι έριδες. Όμως αυτό δε βοηθάει το φόρουμ γι'αυτό και σου λέω για τελευταία φορά να το σταματήσεις. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
sportikus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Ετσι μπράβο παιδιά...έτσι να αποθαρρύνουμε κόσμο να ασχολείται με το αντικείμενο. ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Εδω ουτε έχουμε ως σκοπο να μιλάμε ετσι ουτε τιποτα άλλοΣκοπος εδω η διαδοση της ασχολιας Μας με τον Ουρανό που Αντικρύζουμε και θελουμε να τον εξερευνήσουμε όσο περισσότερο ΓίνεταιΤο μεσο Διάδοσης και Πληροφοριων Βρίσκεται εδώ.Οπου κανουμε πολλες Φιλίες και μοιραζόμαστε αυτο που Αρέσκουμε.Οτιδήποτε άλλο που ενδιαβάλλεται και αποτελεί αρνητικό στοιχείο σε αυτο που μας αρέσει να κανουμε δεν Υδύναντο να προσαρμοστει/// στον συγκεκριμένο Χώρο ....Οποιαδήποτε λεξη που βάζουμε έχει την Νοητικη της Έννοια και Όρο στην Γλωσσική μας Έκφραση.Ετσι να Αποφέυγουμε τέτοιου είδους λεξεις στην Έκφραση μας.Χωρις να έχω καποια σκοπιμοτητα προς τον Φίλο Lasko.Χρειάζεται προσοχή η έκφραση Γραπτως εδω αλλα και με οποιοδήποτε τρόπο εποικηνωνιας μεταξύ μας. για να φιάξουμε ένα καλύτερο αυριο στην σελιδα που όλοι Μπαίνουμε και μοιραζόμαστε Καθημερινά.χάρη σε καποιους Κύριους που την Δημιούργησαν. Πάρτε Και μία Ωραία Φωτογραφία μου.Έχω Πολλες τέτοιες.Και πολλα Άνθη.Τραβήχτηκε Ένα Όμορφο Πρωινό όταν Τελίωσα την σκοπια 4-6 και την έβγαλα αμεσως μολις αφησα τον οπλισμό.Κανεις δεν περίμενε να Δει ένα τετοιο Ηλιοβασίλεμα.Ηταν ένα Απροσδόκητο Ηλιοβασίλεμμα Όπου η φωτογραφηκή Μου Μηχανή Κατέγραψε μια απλη Εικόνα Ωρα Εγερτηρίου Στρατου 6 το πρωίΕίχαν Βγει Όλοι έξω και το έβλεπαν αν και δεν είχαν Ξυπνήσει καλα καλαΑμέσως Αρπαξα την Φωτογραφηκή μου Μηχανή και τραβηξα την Φωτογραφία που ΒλέπετεΣτοιχεία ΜηχανηςOLYMPOYS μ760/7.1Mp.Digital compacΤοποθεσία Κυπρος-Λαρνακα
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Εδω ουτε έχουμε ως σκοπο να μιλάμε ετσι ουτε τιποτα άλλοΣκοπος εδω η διαδοση της ασχολιας Μας με τον Ουρανό που Αντικρύζουμε και θελουμε να τον εξερευνήσουμε όσο περισσότερο ΓίνεταιΤο μεσο Διάδοσης και Πληροφοριων Βρίσκεται εδώ.Οπου κανουμε πολλες Φιλίες και μοιραζόμαστε αυτο που Αρέσκουμε.Οτιδήποτε άλλο που ενδιαβάλλεται και αποτελεί αρνητικό στοιχείο σε αυτο που μας αρέσει να κανουμε δεν Υδύναντο να προσαρμοστει/// στον συγκεκριμένο Χώρο ....Οποιαδήποτε λεξη που βάζουμε έχει την Νοητικη της Έννοια και Όρο στην Γλωσσική μας Έκφραση.Ετσι να Αποφέυγουμε τέτοιου είδους λεξεις στην Έκφραση μας.Χωρις να έχω καποια σκοπιμοτητα προς τον Φίλο Lasko.Χρειάζεται προσοχή η έκφραση Γραπτως εδω αλλα και με οποιοδήποτε τρόπο εποικηνωνιας μεταξύ μας. για να φιάξουμε ένα καλύτερο αυριο στην σελιδα που όλοι Μπαίνουμε και μοιραζόμαστε Καθημερινά.χάρη σε καποιους Κύριους που την Δημιούργησαν. Πέστα Χρηστο-στομε!Ελπίζω μόνο η φωτογραφία σου να μην αναπαριστά την Δύση του Forum, αλλά την Αυγή μιας νέας ειρηνικής εποχής. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Αυγερινή είναι.Σε πόσσους ΑρέσειΌσοι την Κανετε copy-Αντιγραφή και αποθήκευση θελω να το γραψετε να Μετρήσω ατομα.Φιαχνω το Υλικό μου για να Φιαξω μια σελιδα δική μου με τις Φωτογραφιες μουΕχω Πολυ ωραίες φωτογραφίες και θελω βοήθεια για δημιουργια ΙστοσελιδαςΔεν θελω να βγαίνει στο google Απλη χωρις Χρημματικό Κόστος-ΓινεταιΌσοι ξερουν ας Βοηθήσουν.Ευχαρηστώ.
planetman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2009 Εδω ουτε έχουμε ως σκοπο να μιλάμε ετσι ουτε τιποτα άλλοΣκοπος εδω η διαδοση της ασχολιας Μας με τον Ουρανό που Αντικρύζουμε και θελουμε να τον εξερευνήσουμε όσο περισσότερο ΓίνεταιΤο μεσο Διάδοσης και Πληροφοριων Βρίσκεται εδώ.Οπου κανουμε πολλες Φιλίες και μοιραζόμαστε αυτο που Αρέσκουμε.Οτιδήποτε άλλο που ενδιαβάλλεται και αποτελεί αρνητικό στοιχείο σε αυτο που μας αρέσει να κανουμε δεν Υδύναντο να προσαρμοστει/// στον συγκεκριμένο Χώρο ....Οποιαδήποτε λεξη που βάζουμε έχει την Νοητικη της Έννοια και Όρο στην Γλωσσική μας Έκφραση.Ετσι να Αποφέυγουμε τέτοιου είδους λεξεις στην Έκφραση μας.Χωρις να έχω καποια σκοπιμοτητα προς τον Φίλο Lasko.Χρειάζεται προσοχή η έκφραση Γραπτως εδω αλλα και με οποιοδήποτε τρόπο εποικηνωνιας μεταξύ μας. για να φιάξουμε ένα καλύτερο αυριο στην σελιδα που όλοι Μπαίνουμε και μοιραζόμαστε Καθημερινά.χάρη σε καποιους Κύριους που την Δημιούργησαν... Άσχετο Χρήστο αλλά απολαμβάνω πολύ τον τρόπο που γράφεις, είσαι περίπτωση!!! ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα