Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Με ευχαρίστηση διαπίστωσα σήμερα ότι σε πολλές περιοχές της Ελλάδας που είχαν φτωχή ανάλυση εικόνων στο google earth, "ανέβηκαν" νέες εικόνες με πολύ καλύτερη ανάλυση (επιτέλους). Ακόμη και σε περιοχές που είχαν ήδη υψηλή ανάλυση, ανέβηκαν πρόσφατες, καλύτερες φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν είχε ανακοινωθεί κάτι σχετικό ή αν οι αναβαθμίσεις γίνονται σταδιακά και «αθόρυβα». Τσεκάρετε και τις δικές σας περιοχές που γνωρίζετε πως εμφανίζονταν μέχρι τώρα για να δείτε τι αλλαγές έγιναν.

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Ούτε εγώ βλέπω καμιά διαφορά Θεσσαλονίκη, ούτε στην ολυμπιάδα Χαλκιδικής που έχω το εξοχικό, η Φώτο από ολυμπιάδα ιδικά πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 ετών.
Φιλικα Χρηστοs.
Δημοσιεύτηκε
Εμένα οι φωτογραφίες στη γειτονιά μου στο Ηράκλειο έχουν αλλάξει. Είναι το πολύ 1 χρόνου. Και του 2008 να είναι πάλι πρόσφατες είναι ρε παιδιά. Μην περιμένουμε και φωτογραφίες προηγούμενης μέρας.
Δημοσιεύτηκε

Οπως ειπε ο Δημητρης (Μανουσος)

Είναι το πολύ 1 χρόνου. Και του 2008 να είναι πάλι πρόσφατες είναι ρε παιδιά. Μην περιμένουμε και φωτογραφίες προηγούμενης μέρας.

Εξαλου νομικα (νομιζω) Απαγορευεται να βαλουν "Σημερινες" φωτογραφιες για θεμα Ασφαλειας.

αν θα γινοταν αυτο θα αρχισαν τα ΥΠ.ΕΞ. προσφυγες =;

Με ευχαρίστηση διαπίστωσα σήμερα ότι σε πολλές περιοχές της Ελλάδας που είχαν φτωχή ανάλυση εικόνων στο google earth, "ανέβηκαν" νέες εικόνες με πολύ καλύτερη ανάλυση (επιτέλους). Ακόμη και σε περιοχές που είχαν ήδη υψηλή ανάλυση, ανέβηκαν πρόσφατες, καλύτερες φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν είχε ανακοινωθεί κάτι σχετικό ή αν οι αναβαθμίσεις γίνονται σταδιακά και «αθόρυβα». Τσεκάρετε και τις δικές σας περιοχές που γνωρίζετε πως εμφανίζονταν μέχρι τώρα για να δείτε τι αλλαγές έγιναν.
Στεφανε να σου πω την αληθεια δεν θα ελεγα οτι εχει μεγαλυτερη ποιοτητα...εκτος και αν κοιτας απο ενα Χ υψος. Στις προηγουμενες φωτογραφιες ειχε καλυτερη αναλυση σε κοντινα πλανα.

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Όσον αφορά τη Σκιάθο και πολλά μέρη της Θεσσαλίας, συμπεριλαμβανομένης και της Λάρισας, η διαφορά είναι αισθητή. Ωστόσο παρατητώ ότι οι νέες, βελτιωμένες φωτό δεν είναι και τόσο νέες καθώς οι ημερομηνίες τους είναι από έτους ή διετίας.

Απορία: η ημερομηνία κάτω δεξιά στις φωτογραφίες, υπήρχε πάντα και δεν την έβλεπα ή είναι καινούργιο χαρακτηριστικό;

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

Παντως εκτος απο την νεα απεικόνιση

ωραιο ειναι που εχουν προσθεσει το Google Mars και το Google Moon και εχουν καποιες φωτογραφιες με πολυ καλη λεπτομερεια.

Και βεβαια εβαλαν και την Αρχαια αγορα της Αθηνας με 3D κτιρια κτλ.

(σιγουρα θα εχουν καποιες αναβαθμισεις και ο "Ωκεανος" και ο "Ουρανος" αλλα δεν το εχω ελεγξει)

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης