Κωστής Κανάκης 0 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 Γιά τον εξοπλισμό που χρησιμοποίησες η φωτογραφία αυτή είμαι μεγάλη επιτυχία. Καλή συνέχεια.
nickthegreek13_7 0 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 Το να επιχειρήσεις να κάνεις πλανητική φωτογράφηση με Dobson είναι κάτι το πάρα πολύ δύσκολο και το ξέρω απο πρώτο χέρι! Προσωπικά θα σε συμβούλευα 3 πράγματα. 1) Μην ξανακάνεις τον κόπο να βγάλεις τίποτα με κινητό, ο αισθητήρας που έχουν παρά τα megapixels είναι κακός. 2) Πάρε μια ψηφιακή μηχανή που θα την χρησιμοποιείς και για γενική χρήση 3) Εφόσον πάρεις την μηχανή, ασχολήσου με Afocal φωτογράφηση της σελήνης και περίμενε μέχρι να εξικοιωθείς με την κίνηση του οπτικού σωλήνα χειροκίνητα για να μπορείς να κάνεις το κάτι παραπάνω!
hunter155 9 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια και τις συμβουλές σας!!!
draculas 0 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2006 Φίλε θα κάνουμε δικό μας κλάμπ!!Φοβερο το Motorola (σε σχέση με το δικό μου Ericsson..)!!εμένα ο κρόνος ήταν παρα πολύ λαμπρός, και δεν κατάφερνα με τίποτα να ξεχωρίσω τα δαχτυλίδια απο τον πλανήτη..πάντως μια ψηφιακή την θέλεις, αλλα και μια βάση για να την στερεώσεις μπροστά απο το προσοφθάλμιο.ξέρω καλά πως είναι να προσπαθείς να βγάλεις με το χέρι σε τέτοιες μεγεθύνσεις..
hunter155 9 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2006 Φίλε dracula έχω δεί τον κρόνο ταβηγμένο από το ίδιο κινητό με το δικό σου και με τον ίδιο εξοπλισμό.Πίστεψέ με το δικό σου κάνει πολύ καλήτερη δουλειά από το motorola!Μείωσε λίγο την φωτεινότητα από τις ρυθμήσει του κινητού και θα τα καταφέρεις καλήτερα από μένα.Εγώ πάντος χρησιμοποίησα μεγενθυνση επί 400 και την μεγένθυνα αρκετά στον υπολογιστή.Άμα είχα τα φράγκα θα έπερνα και τα δύο αλλά πού ντα?
draculas 0 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2006 400X ακόμα δεν μπορώ να φτάσω, είχα 240Χγι'αυτό δεν τράβαγε κανονικά..
ΠΕΤΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 0 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2007 Συγχαρητήρια για την εφευρετικότητα και το πείσμα σου. Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα έκανες με καλό εξοπλισμό.
Προτεινόμενα σχόλια
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα