Jump to content

Άρης, 17 Αυγούστου 2007



Με όχι ιδανικές συνθήκες και πάλι, απλά ήταν ποιο ψηλά από άλλες φορές που προσπάθησα. Κατέβηκα από πάνω στις 6:30 το πρωί αν δείτε και την ώρα που είναι +3 για Ελλάδα βγήκε υπό το φως της ημέρας χωρίς πλέον να βλέπω άστρα, πάει θα με χωρίσει η γυναίκα μου

From the category:

Άρης

· 442 images
  • 442 images
  • 1022 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Δεν ξέρω αν με την Toucam θα μπορούσα να παίζω πιο εύκολα αλλά το L-RGB αν και έχει πολύ περισσότερη δουλειά με βόλεψε. Διάμετρος 7.58 arcsec, στα δεξιά πάνω έχω βάλει την πραγματική εικόνα που προέκυψε στα 640Χ480 χωρίς να την κάνω resize.

Στην εικόνα αν και είναι θολά ακόμη τα πράγματα διακρίνουμε στο Βορά την Mare Erythraeum, στα Νότια το σκοτεινό είναι η Niliacus Lacus πάνω από την Niliacus πήγε και η αποστολή του Pathfinder το 1997.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Ηλία σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, για φωτό μιας εξομοίωσης από τη σελίδα τους δεν το έκανα γιατί μπορεί να παρεξηγηθώ ότι κάνω επίδειξη ότι μπαίνουν εκεί.

Βέβαια και εσύ είσαι εκεί με πολλές της Αφροδίτης και μια πολύ καλή του Ουρανού σου. Επίσης να πω ότι πάντα κατεβάζω εικόνες από εκεί για να ξέρω τι πρέπει να βλέπω όταν κάνω capturing. Αυτό ήταν τα προτελευταία βίντεο και θα ανεβάσω μια ακόμη που είναι από τα τελευταία L-RGB video, θα ήθελα την γνώμη σου ή την γνώμη κάποιου άλλου φίλου περί του χρώματος. Αυτή την φορά προσπάθησα να δώσω χρωματική απόδοση αλά Damian.

Επίσης αν κάποιος φίλος έχει κάτι ενδιαφέρων κάποια μέρα με καλό seeing και θέλει να στείλει Άρη ή κάποιο άλλο Πλανήτη δεν έχει παρά να την στείλει στο παρακάτω email : alpo-obs@cent-scorpio.asahikawa-med.ac.jp

Βέβαια με στοιχεία όπως :

2007/08/17 03:04- 03:06 (UT) CM=66.66 LS=296 Dia= 7.61

250mm at f/6.3 Newtonian DMK 21AF04, barlow 5X, L-RGB

Seeing 3/5 Trans 5/10

George Tarsoudis, Alexandroupolis of Greece

Σύνδεσμος για σχόλιο
Γιώργο, μην έχεις πρόβλημα, αφού στο ALPO Japan δημοσιεύουν όλες αναιξερέτως τις φωτό που τους στέλνουν, αρκεί να έχουν τα απαραίτητα στοιχεία γραμμένα πάνω τους. (υπάρχει και η σελίδα ''Οur policies & procedures of participation που γράφουν τις προϋποθέσεις)
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης