Jump to content

Κρόνος από ETX-70


Alexander

Προσπάθεια φωτογράφησης του κρόνου.Χωρίς επεξερασία(της εικόνας).Κρατώντας ψηφιακή κάμερα μπροστά από τον προσ/μιο 25mm + barlow 3x του etx70.(υπό μεγάλη φωτορύπανση)

From the category:

Κρόνος

· 559 images
  • 559 images
  • 1477 σχόλια εικόνας


Προτεινόμενα σχόλια

Αγαπητε φίλε ALEXANDER. Κατα αρχην να σου πω μπραβο για την προσπαθεια. Δευτερον να σου πω οτι θα ακουσεις πολλα αρνητικα σχολια για το etx70. Oτι ειναι κονσερβοκουτι , παιχνιδι για παιδακια κλπ κλπ. Επειδη εχω ενα και περυσι ηταν αυτο με το οποιο ξεκινησα ενα σου λεω. Συνεχισε να βαρας στοχους πειραματισου μαζι του και απολαυσε το. Επισης να σου πω οτι μπορεις να βγαλεις υπεροχες φωτο της σεληνης και μερικα πολυ φωτεινα deep sky αντικειμενα ανετα.Φυσικα μην περιμενεις φωτο που θα κοβουν την ανασα.Αλλα πιστεψε με θα αρχισεις να μπαινεις στο πνευμα της αστροφωτογραφησης.Αν θες να δεις περισσοτερα απο τις περσινες μου τρελες με το ext : "http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=4915&sid=0570a9c6ccc84a50b2585948c2ab7543"

 

Kαλη συνεχεια.Και οπως ευχοντουσαν οι φιλοι του astrovox σε εμενα περυσι να βρεθω μια μερα με καλυτερο εξοπλισμο, ετσι και εγω με την σειρα μου σου λεω καλη συνεχεια με το μικρο...και μια μερα με takahashi !

Σύνδεσμος για σχόλιο
Η ψηφιακή κάμερα ήταν μια Casio Exilim (EX-Z110) με 6 mega pixels , 3x optical zoom. Η φωτογραφία ήταν μια πολύ πρόχειρη προσπάθεια...Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης