Jump to content

palmer

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από palmer

  1. Κάνε τα ένα σκανάρισμα γιατί έτσι δεν φένεται τίποτα!!!!!!
  2. Θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει η αγορα του ETX-70.. Δεν έχω τηλεσκόπιο και νομίζω ότι είναι καλή ευκαιρία αυτή του lidl για πρώτο τηλεσκόπιο με αυτά τα λευτά! (και λόγω διαβασμάτων θα ασχολούμαι λίγο και θέλω να είναι τόσο φορητό όσο αυτό) τι λέτε?
  3. Που ακριβώς βρισκεται το οικόπεδο? γιατί από όσο ξέρω το αλεποχώρι είναι γεμάτο σπίτια δηλ. γεμάτο φώτα!!!!!
  4. palmer

    MEADE lightbridge 8"

    Καλά, αν φύγουμε από την κατηγορία τον dob τότε μποπούμε να σκεφτόμαστε και την κατηγορία Maksutov - Cassegrain όπως τα ETX της MEADE τα οποία είναι πολύ μικρά σε μέγεθος! Όμως εγώ μιλάω μόνο για dob!
  5. palmer

    MEADE lightbridge 8"

    Θέλω να το μεταφέρω εύκολα με το αυτοκίνητο το καλοκαίρι στο εξοχικό και το χειμώνα να το μεταφέρω στην ταράτσα! (Βασικά έχω σκεφτεί το χειμώνα να το αφήνω στην ταράτσα φτιάχνοντας ένα μικρό κουβούκλιο που θα το βάζω μέσα!) Ουσιαστικά θέλω να σκέφτομαι κάθε φορά που φεύγω ότι εννοείται θα πάρω μαζί μου το τηλεσκόπιο!
  6. palmer

    MEADE lightbridge 8"

    rama, Κάπου διάβασα ότι έχεις τηλεσκόπιο truss! Θέλς να μου πεις την γνώμη σου και τις εμπειρίες σου από τα συγκεκριμένα τηλεσκόπια! Είναι εύκολο το στύσιμο και το ξεστύσιμο σε κάθε παρατηρηση? Είναι πιο βολικό από ένα αντίστοιχο 8'' dob όχι truss στην μεταφορα? Περιορίζομαι στο μέγεθος του τηλεσκοπίου και όχι τόσο πολύ στην τιμή διότι θέλω να το μεταφέρω εύκολα και γρήγορα!
  7. palmer

    MEADE lightbridge 8"

    Τι θα με συμβουλέυατε να πάρω σε 8'' dob μέχρι 1500euro εκτός truss κατασκευής?
  8. palmer

    MEADE lightbridge 8"

    Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Αξίζει ή συμφέρει κάποιο άλλο 8'' dob ως προς την τιμή?
  9. Ποια είναι η διεύθηνση του καταστήματος του κ.Νομικού στον Πειραιά??
  10. Δεν υπάρχει τίποτα στο κέντρο της Αθήνας????
  11. Είμαι νεο μέλος και δεν ξέρω τα κατατόπια και τόσο καλά! Θα ήθελα να μου πείτε όσοι μένετε στην Αθήνα που μπορώ να βρω γιαλιά παρατήρησης για την έκλειψη και φίλτρο για φωτογραφική μηχανή.......
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης