Jump to content

gohan

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    128
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από gohan

  1. Ευχαριστω αυτο πρεπει να ειναι?
  2. Θα ηθελα να μαθω αν αληθευει η θεωρια (νομιζω του Hawking) οτι οι μαυρες τρυπες οχι μονο αποροφανε υλη αλλα και εκτοξευουν και μια αλλη μορφη υλης.
  3. Απο Λαυριο? Ενα 6ιτσο κανει?Ποτε θα γινει αυτο το συμβαν?
  4. Εχει δικιο θα μαθεις με τον καιρο τις τεχνικες.Και εγω μετα απο αρκτο και ρο εμαθα την βαση μονο για την αστροφωτογραφηση. Ετσι nick?
  5. gohan

    Aγορα μεσω ebay

    Την paypal απο που μπορω να την παρω?
  6. gohan

    Aγορα μεσω ebay

    Tι πρεπει να κανω για να κανω μια αγορα μεσω του ebay?
  7. Παιδια προτρεπω ολους τους αρχαριους σαν και εμενα στο θεμα να περνουν μερος στις παρουσιασεις καθε μερα κατα τις 21:00 διοτι ειναι ακρως εκπαιδευτικο.
  8. Πιστευω πως αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος
  9. Δυστυχως αυτο εγω δεν το γνωριζω
  10. Δεν πιστευω να στο καλυψει η εγγυηση διοτι ειναι ευνοειτο πως σε οποιοδηποτε τηλεσκοπιο και αν εχεις με τετοια βαση αν την αφησεις μονο με το αντιβαρο η βαση θα υποστει καποια πιεση.Τωρα αυτη η ζημια θα εχει αμεση σχεση με την ποιοτητα της βασης.
  11. gohan

    Ηλιακό φίλτρο

    Καλυτερα να ρισκαρεις αλλα 30ευρο παρα να ρισκαρεις.Εγω παντος αυτο θα εκανα.Υπαρχουν καποια πραγματα με τα οποια δεν πρεπει να πεζουμε.
  12. gohan

    Ηλιακό φίλτρο

    Καλυτερα να το αλλαξεις.Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μπουν ηλιακες ακτινες και παρατα το τηλεσκοπιο αλλα θα τυφλωθεις 100% Εκτος αν τις καλυψεις με κατι και δεν θα περναει καθολου ηλιος αλλα αυτο θα σου καταστρεψει την εικονα υστερα.
  13. gohan

    Ηλιακό φίλτρο

    Σωστα!!!!!!! ΥΓ. Υπαρχει περιπτωση αν μπει μεσα στο φιλτρο αρκετες ακτινες του ηλιου λογο των καθρεπτων να παρει φωτια το τηλεσκοπιο?
  14. gohan

    Ηλιακό φίλτρο

    Μηπως πιστευεις πως το υλικο κατασκευης του δεν ειναι το καταλληλο?
  15. Οκ ευχαριστω. Επειδη απο οτι καταλαβω τελειωσαν τα etx70 αν τα ξανα βρεις μπροστα σου να τα πουλανε χτηπα μου ενα πμ γιατι με ενδιαφερει
  16. Πρωτον το υπολογισα 1200mm/4mm(προσοφθαλμιο) x 3 barlow. Υστερα δεν μου απαντησες θα εχω ικανοποιητικη ποικιλια απο αντικειμενα βαθυ ουρανου(παντα μιλαμε για εξω απο την πολη γιατι απο οτι γνωριζω η φωτρυπανση τα κατατρεφει ολα) ΥΓ. Οσο λιγοτερη φωτορυπανση τοσο καλυτερος βαθυς ουρανος?
  17. Δηλαδη εχω καλες δυνατοτητες τον βαθυ ουρανο?Αμα του δωσω 900 μεγενθηση θα μπορει να τη δεχτει και οι ειονες θα ειναι καλυτερες?
  18. Οκ επειδη τοσο καιρο νομιζα πως ηταν 8ιτσο αυτο τι δυνατοτητες εχει?
  19. Να κανω αλλη μια ερωτηση το n150 της bresser ειναι 8ιτσες η 6ιτσες?
  20. Οχι δεν τιθεται θεμα ρε παιδια
  21. gohan

    LXD75 8"8SN-8 Meade

    Εγω σκευτικα κατι καλο για μενα το οποιο θα με βοηθεισει πιστευω αρκετα.
  22. Δηλαδη για να καταλαβω θα με βοηθησει σαν οδηγιτικο τηλεσκοπειο αυτο το etx για να μπορει να μου βρισκει αντικειμενα και εγω υστερα να τα εστιαζω με το 8ιτσο μου?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης