Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Rossolatos Antonios Εξωγήινος
Ένταξη: 17 Δεκ 2006 Σύνολο δημοσιεύσεων: 275 Τόπος: Αθήνα Ηλικία: 53 Φύλο: Ανδρας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
evansg Εξωγήινος
Ένταξη: 20 Ιούλ 2008 Σύνολο δημοσιεύσεων: 503 Τόπος: Αθήνα / Γύθειο Λακωνίας Ηλικία: 38 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 07/01/2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γερμανικό μαγαζί είναι οπότε δεν έχει τελωνείο (εντός EU). Επίσης στένει με DHL (DHL packet) και συνήθως φτάνει ελλάδα μέσα σε μια εβδομαδα. _________________ http://celestialpixels.com  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stelaras1 Αστρομανιακός Ένταξη: 11 Απρ 2005 Σύνολο δημοσιεύσεων: 109 Τόπος: Αθήνα Ηλικία: 47 Φύλο: Μη δηλωμένο |
Δημοσιεύθηκε: 07/01/2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αρκετά αξιόπιστο νομίζω,
τον τρόπο αποστολής τον επιλέγεις κατά την διάρκεια του check out (από DHL/UPS απλό σε 5 εργάσιμες ως τα πιο ακριβά UPS/DHL Express σε 1-2 ημέρες max).
Αυτές τις ημέρες έχω παραλάβει με DHL Express απροβλημάτιστα, όμως με DHL Parcel έχει μπουκώσει η DHL και έχουν σταματήσει προσωρινά οι αποστολές σε μερικές χώρες Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία εαν θυμάμαι.
UPS το φέρνει η ίδια όπως και DHL Express, με DHL Parcel κατά πάσα πιθανότητα ΕΛΤΑ
Σημαντικό:
Αν έχεις βρει σε άλλο μαγαζί (πχ FLO προ BREXIT) κάτι πιο φτηνό τους στέλεις το λινκ και συνήθως σου κάνουν match την τιμή 
Έχει επεξεργασθεί από τον/την stelaras1 στις 07/01/2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:26, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rossolatos Antonios Εξωγήινος
Ένταξη: 17 Δεκ 2006 Σύνολο δημοσιεύσεων: 275 Τόπος: Αθήνα Ηλικία: 53 Φύλο: Ανδρας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kkokkolis Εξωγήινος
Ένταξη: 16 Οκτ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 15405 Τόπος: Μουνιχία & Παγαί Ηλικία: 52 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 07/01/2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολύ ευχαριστημένος. Σε μια περίπτωση πήγα να ακυρώσω ένα μονοκιάλι επειδή το βρήκα αλλού φθηνότερα, μου ζήτησαν να τους δώσω το link και μου επέστρεψαν χρήματα ώστε να πέσει στην ίδια τιμή. Χωρίς να το ζητήσω. Αυτό δεν μου έχει συμβεί πουθενά αλλού. _________________ "The belief that ones own view of reality is the only reality is the most dangerous of all delusions."
Paul Watzlawick
My Optics |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
litourg floyd Αστρόφιλος Ένταξη: 30 Δεκ 2016 Σύνολο δημοσιεύσεων: 93 Τόπος: ΚΕΡΚΥΡΑ Ηλικία: 43 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 07/01/2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Από εκεί πήρα και εγώ το τηλεσκόπιο μου,μάλιστα τους έδωσα το link από flo που το είχε φθηνότερο γύρω στα 80-90 ευρώ και μου έκαναν την ίδια τιμή.Το παρέλαβα Κέρκυρα σε τρεις μέρες,ούτε εγώ δεν το πίστευα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
eliasg2004 Εξωγήινος
Ένταξη: 15 Μάρ 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 2539 Τόπος: Αθήνα Ηλικία: 51 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 07/01/2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 22:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχω αγοράσει κάθε είδους αξεσουάρ, από κάμερα μέχρι τηλεσκόπιο και στήριξη και η εμπειρία ήταν πάντα εξαιρετική. Γιώργο δυστυχώς είναι "περίεργη" εποχή και οι προμηθευτές αλλάζουν τις τιμές ανάλογα με το στοκ που έχουν, την παραγωγή και τη δυνατότητα διάθεσης. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|