Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Πώς μάθατε για το AstroVox; |
Από φίλο/γνωστό |
|
21% |
[ 47 ] |
Από σύλλογο |
|
4% |
[ 10 ] |
Από άλλο website |
|
31% |
[ 69 ] |
Από Μ.Μ.Ε. |
|
2% |
[ 5 ] |
Άλλο |
|
33% |
[ 73 ] |
Δε θυμάμαι |
|
6% |
[ 15 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 219 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
astrovox Εξωγήινος Πλανήτη Happy
Ένταξη: 18 Μάρ 2001 Σύνολο δημοσιεύσεων: 7817 Τόπος: Πάτρα Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 13/07/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:21 Θέμα δημοσίευσης: Πώς μάθατε για το AstroVox; |
|
|
Από πού ενημερωθήκατε πρώτη φορά για το site; _________________ «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nickthegreek13_7 Εξωγήινος Ένταξη: 29 Δεκ 2005 Σύνολο δημοσιεύσεων: 2144 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 13/07/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασικά, κανένα απο τα παραπάνω.Θυμάμαι την ημέρα που είχα εγγραφεί στο Forum, κοιτούσα τυχέως στο Google για τηλεσκόπια και έπεσα (ευτυχώς) πάνω στο AstroVox. Οπότε ψηφίζω "άλλο". |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MPARLAS DHMHTRIOS Αστρομανιακός
Ένταξη: 07 Μαϊ 2006 Σύνολο δημοσιεύσεων: 164 Τόπος: ΑΡΓΟΣ Ηλικία: 51 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 13/07/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω απο εναν φιλο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Darkchilde Αστρόφιλη
Ένταξη: 24 Ιούν 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 65 Τόπος: Αθήνα Ηλικία: 51 Φύλο: Γυναίκα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zantespear Εξωγήινος
Ένταξη: 20 Ιούν 2005 Σύνολο δημοσιεύσεων: 508 Τόπος: Athens Ηλικία: 42 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 13/07/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ έκανα ένα search για άσχετο θέμα και μπήκα σε ένα Ελληνικό site για formula 1.gr!!! Έκεί έγραφε ''Προσωρινά εκτός λειτιυργίας Δείτε όμως κάτι ενδιαφέρον'' Και με έκανε direct στο astrovox. Βασικά αν δεν υπήρχε αυτό το site δεν θα είχα ασχοληθεί συστηματικά με την ερασιτεχνική αστρονομία.
Aνδρεα (astrovox) ξέρεις τίποτα για αυτο το site? (formula1.gr) _________________ Σπύρος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DeepBlue Αστρομανιακός Ένταξη: 07 Νοέ 2005 Σύνολο δημοσιεύσεων: 136 Τόπος: Κοζάνη Ηλικία: 45 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 13/07/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nickthegreek13_7 έγραψε: | Βασικά, κανένα απο τα παραπάνω.Θυμάμαι την ημέρα που είχα εγγραφεί στο Forum, κοιτούσα τυχέως στο Google για τηλεσκόπια και έπεσα (ευτυχώς) πάνω στο AstroVox. Οπότε ψηφίζω "άλλο". |
Παρομοιως..! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kepler Αστρομανιακός Ένταξη: 22 Δεκ 2006 Σύνολο δημοσιεύσεων: 169 Τόπος: Θεσσαλονίκη Ηλικία: 32 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 13/07/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασικά και εγώ ψάχνοντας για αστρονομικά site έπεσα τυχαία στο Astrovox.Από τότε κόλλησα και έγινα ποια μέλος του _________________ Εν οίδα ότι ουδέν οίδα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
astrovox Εξωγήινος Πλανήτη Happy
Ένταξη: 18 Μάρ 2001 Σύνολο δημοσιεύσεων: 7817 Τόπος: Πάτρα Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 13/07/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο "'αλλο website" στις επιλογές εννοώ και τις μηχανές αναζήτησης. Απλή διευκρίνηση, ελπίζω να μη σας μπέρδεψα  _________________ «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
quendi Εξωγήινος
Ένταξη: 04 Δεκ 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1381 Τόπος: Πάτρα Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 13/07/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δύσκολο δημοψήφισμα δεδομένου των χρόνων που έχουν περάσει..διότι για πρώτη φορά θυμάμαι μπήκα στο vox το Νοέμβριο του 2003 και παρακολουθούσα χωρίς να έχω εγγραφεί έως τον Δεκέμβριο του 2004! Είμαι λοιπόν σχεδόν σίγουρος ότι άκουσα για πρώτη φορά το astrovox στον Ωρίωνα όταν ήμουν πρώτο έτος στην Πάτρα, σε μία εκ των πρώτων 2 εκδηλώσεων που είχα πάει. Τότε το έλεγξα για πρώτη φορά και άρχισα να το παρακολουθώ! Σύλλογος λοιπόν!  _________________ Φιλικά,
Παναγιώτης Αντωνόπουλος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bell Αστρόφιλη Ένταξη: 28 Μάρ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 77 Τόπος: Πάτρα Ηλικία: 31 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 13/07/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παρομοια περιπτωση είμαι κ εγω με τον quendi.εμαθα για το astrovox απο τον ωριωνα τον απριλη του 2006 οταν ειχαμε παει με το σχολειο μ για να μας πουν για την επισκεψη τους στο καστελοριζο.απο τοτε εμπαινα πολυ συχνα χωρις να εχω γραφτει ως το μαρτη του 2007.αρα κ εγω από συλλογο. _________________ "Αν οι άνθρωποι σταματήσουν να ονειρεύονται, η ιστορία της φυλής μας θα έχει φτάσει στο τέλος της"Arthur Clarke. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
koyote Εξωγήινος
Ένταξη: 03 Ιαν 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1290 Τόπος: Τρικαλα Ηλικία: 29 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 13/07/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι μου θυμισατε τωρα......
Πρεπει να το ανακαλυψα στο πλαισια αναζητησης αστρονομικων σελιδων... _________________ Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!
Φιλικα,
Βαλογιαννης Γιωργος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sevax Εξωγήινος
Ένταξη: 21 Μάρ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1242 Τόπος: Ελευσίνα Ηλικία: 74 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 13/07/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ανακαλυψα στο πλαισια αναζητησης αστρονομικων σελιδων... _________________ Δημήτρης Γκιώνης.
Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lunar Εξωγήινος
Ένταξη: 19 Ιούν 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 799 Τόπος: Νέα Αγχίαλος - Βόλος Ηλικία: 45 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 13/07/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω σας βρηκα ψαχνοντας ανθρωπους να με βοηθησουν να μαθω πραγματα για την αστρονομια κανοντας αναζητηση στο google
Υ.Γ. Γραφτηκα μετα απο ενα χρονο αναγνωσης , για να καταλαβαινω τη λετε και αφου διαβασα και στο forum αλλα και σε διαφορα βιβλια τα πλεον απαραιτητα και οχι μονο και να με...
φιλικα Δημητρης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
aristarchus Ο αστροφωτογράφος μας!
Ένταξη: 17 Ιούλ 2001 Σύνολο δημοσιεύσεων: 4010 Τόπος: Αθήνα Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 13/07/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βρε παιδια, τι ειναι το ΑστροΒοξ;  _________________ Φιλικά,
Αντώνης Αγιομαμίτης
http://www.perseus.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve Karolemeas Αστρόφιλος
Ένταξη: 29 Μάρ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 75 Τόπος: Καλαματα Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 13/07/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενα κρυο μεσημερι του χειμωνα χαζευοντας στον ιστο.Απο τοτε,ΕΘΙΣΜΟΣ! 
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve Karolemeas στις 28/07/2007, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:22, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|