βολιωτης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2007 Μια νεα πατεντα για το πολυ 2 ωρες tracking . http://www.astrotrac.com/prj104/html/104_3.htm Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
alepohori Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2009 Αν και το παραπάνω link δεν λειτουργεί πλέον, μπορείτε να δείτε και αυτό. Με ενδιαφέρει. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Ποιες οι εντυπώσεις του; Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
roryt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2009 Δημήτρη, για τα λεφτα που το πουλανε, εγω θα αγοραζα μια eq3-synscan ή μια gp2 ή θα εφιαχνα ενα barn door. Ειναι υπερβολική η τιμή του.
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2009 Και εγω οταν το πρωτοειδα, προσπαθουσα να καταλαβω τον λογο υπαρξης του στην αγορα.Θελει (καλο) τριποδο, θελει ευθυγραμμιση, και για να πετυχεις αποτελεσμα αξιωσεων σε πολυωρη εκθεση, θελει και καποιο σουπερ στησιμο.Αρα, 1000 φορες "καλυτερα-ευκολοτερα-φθηνοτερα" με μια μετρια Γερμανικη,( και εχεις και βαση τελικα για το τηλεσκοπιακι σου).
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2009 Το astrotrac δεν αντικαθιστά μια ισημερινή στήριξη! Απλά όποιος φωτογραφίζει η βιντεοσκοπεί σε ταξίδια μακρινά πχ για εκλείψεις & δεν θέλει να πληρώνει υπέρβαρο στις αεροπορικές εταιρείες, είναι το απόλυτο εργαλείο Δείτε τις φωτογραφίες του Ιρλανδού Frank Ryan από τον Πάρνωνα αλλά και από το Νοβοσιμπίρσκ που το είχε μαζί του! http://www.frankryanjr.com/parnon_2008.htm Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
roryt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2009 Δεν ξερω, ισως εχουν οντως κανει πολύ καλή δουλεια. Δεν το εχει δει απο κοντα. Αλλα απο την αρχη με ξύνιζε πως γινεται κατι που ζυγίζει μονο 1.1 κιλα (οπως αναφερουν) να εχει αρκετη δύναμη και ροπή για να ελέγξει ικανοποιητικά 15 κιλα (οπως επισης αναφερουν). Δηλαδη μπορω να του φορτωσω και την ΟΤΑ απο το ντοπς (9 κιλα); Χωρις αντιβαρα ; για 2 ωρες συνεχομενες ; Και σε απλό φωτογραφικό τριποδα; Κατι δεν μου παει γενικα καλα, και ειλικρινα για 760 ευρω συν μεταφορικά / φόρους, προτιμω να κοψω δυο ξύλα, να τους βαλω μια βίδα, μια κεφαλή και ενα απλο τριποδα. Και αν θελω προχωρημενα πραγματα , ενα βηματικο και ενα μικρουπολογιστή PIC των 4 ευρω που θα μου ελέγχει την κίνηση για σωστό tracking για 10-15 λεπτα (αρκει για ενα frame στις περισσότερες περιπτωσεις) και, αν εισαι μαγκας στον προγραμματισμο, να κανει PEC ή/και οδήγηση μεσω PC. Κανεις με ελευθερο χρονο να του δωσω σχεδια ;
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2009 Πλεον δεν εξιζει η αγορα του . Η τιμη του εχει αυξηθει αρκετα . Ειναι χρησιμο για τηλεφακους και μικρα τηλεσκοπια . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2009 Πλεον δεν αξιζει η αγορα του . Η τιμη του εχει αυξηθει αρκετα . Ειναι χρησιμο για τηλεφακους και μικρα τηλεσκοπια . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
temp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2009 Και εδω εχει και μια πιο "προχωρημενη" λυση... ..γελασα τοσο οταν το ειδα..που δεν κρατηθηκα να μην το βαλω... http://www.freewebs.com/dslrcontrollercostas/
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2009 Και εδω εχει και μια πιο "προχωρημενη" λυση... ..γελασα τοσο οταν το ειδα..που δεν κρατηθηκα να μην το βαλω... Καταπληκτικό! Θα το πάρω στην Κίνα για την έκλειψη Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
krisgym Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2009 θελω και εγω ενα να βαλω κανα ερευνητη πανω, η κανα 10''?? Φιλικα Χρηστοs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα