Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Για τα γάντια, πραγματικά Κωνσταντίνε τα έχεις βρει κάπου στην Ελλάδα; ..

Τα έψαχνα καιρό σε μεγάλα καταστήματα με είδη σπορ και δεν έβρισκα. Τα βρήκα τυχαία πριν 2 χρόνια περνώντας από βιτρίνα συνοικιακού καταστήματος: Empoli Outlet Κωνσταντινουπόλεως 35 Μπουρνάζι. Υπάρχει νομίζω και στην Ν. Ιωνία Ιφιγένειας 73. Πιστεύω ότι στα μεγάλα συνοικιακά και Outlet γενικότερα θα υπάρχουν πια. 25 ευρώ αν θυμάμαι καλά άλλα ήταν με έκπτωση.

Κωνσταντίνε και υπόλοιποι γνώστες αν μπορείτε φορτώστε κανένα site που να μπορουμε να βρουμε όλα τα παραπάνω αντικείμενα που γράφτηκαν, γιατι εδω στην Κερκυρα εκτος απο τα Lidl δεν νομιζω οτι υπάρχουν καταστήματα με τετοια ρουχα αφου δεν εχουμε και πολυ κρυο εδω...

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

• Απαντήσεις 103
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Βασίλη έχεις δίκιο. Για αρχή μου έρχεται στο μυαλό η ΜΑΚΡΟ. Αν υπάρχει στην Κέρκυρα και έχεις προσβαση με δικιά σου κάρτα ή από φίλο, μέσα Νοεμβρίου φέρνει πολλά είδη για χειμερινά σπόρ. Έχω πάρει παντελόνι αδιάβροχο με επένδυση, έχει φόρμες σκί, apre-ski μπότες με χοντρή εσωτερική επένδυση και σίγουρα έχει μπλούζες με ψηλό λαιμό σαν αυτή που αναφέρω σε πολύ φτηνές τιμές.

EDIT: Δυστυχώς βλέπω ότι δεν υπάρχει στην Κέρκυρα. Επίσης έμαθα, ότι τα είδη για χειμερινά σπόρ δεν υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα. Σίγουρα θα υπάρχουν τα πάντα στα 2 της Αττικής ( σε 10 ημέρες ). Αν πάει κάποιος ας ενημερώσει. Για άλλες περιοχές καλό είναι κανείς να τηλεφωνήσει πρώτα.

Άρα αν γνωρίζει κάποιος άλλες πηγές, κυρίως από Ίντερνετ ας απαντήσει.

Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος

*Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.

Prem Rawat

Δημοσιεύτηκε
εδω παντως κεφαλονια τα καλαθια ειναι γεματα απο ισοθερμικα. πηρα και εγω μια φανελα. αν θελει κανεις του παιρνω και τα λεμε απο το επομενο πσκ που θα ειμαι αθηνα

Φιλικά Κώστας

http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/

Δημοσιεύτηκε
παρομοια γάντια με αυτα που εχει ο KonstantinosM βρηκα στην εμμ. μπενακη 22 φλις υλικο με 20 ευρω (και η πλακα ειναι οτι ειναι η ιδια μαρκα και χρωμα με τον σκουφο που εχω :cheesy: ). το μαγαζι λεγεται mountain path. επισης αλλο μαγαζι που πιθανον να βρειτε τετοια γαντια σε σχετικα θηνες τιμες ειναι το οδυσσεια sport στην θεμιστοκλεους κοντα στην σολωνος

Φιλικά Κώστας

http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστω για τα λινκς :D

Επίσης υπάρχει και το AltaMayo pro

Απλα το θέμα μου είναι πιο απο όλα είναι το καλυτερο; το πιο φθηνό;

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Θα έβρισκα πολύ ενδιαφέρον να μάθω τα εξής με αυτό το θέμα:

1. Πόσοι το έχετε επιχειρήσει αυτό και με τι συχνότητα;

2. Για πόσο αντέξατε το κρύο και με ποιούς τρόπους/κόλπα;

3. Τι θεωρείτε το πιο δύσκολο και αποτρεπτικό παράγοντα στο όλο εγχείρημα;

4. Ποιοί από τους χειμερινούς αστερισμούς σας έκαναν να "κολλήσετε" πιο πολύ στο φακό και γιατί;

5. Σας έτυχε κάτι απρόοπτο που σας δυσκόλεψε πολύ σε κάποια φάση της εξόρμησης; (π.χ. Λάστιχο, πάγος στο οδόστρωμα, ομίχλη στην επιστροφή κλπ.)

6. Έχει στήσει τηλεσκόπιο ποτέ κανένας σας με χιόνι; :shock: Περιγράψτε πως ήταν η όλη εμπειρία αλλά και πως συμπεριφέρθηκε και ο εξοπλισμός σε τέτοιες συνθήκες.

Κάθε εμπειρία ευπρόσδεκτη! :mrgreen:

Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πιο πολύ ο χειμώνας πάρα το καλοκαίρι για παρατήρηση. :mrgreen:

Έχω κάνει παρατήρηση με -4 ή -5 βαθμούς Κελσίου. 8-[ Άντεξα 2,5 ώρες φορώντας απλά ένα μπουφάν και ένα κασκόλ.Βέβαια σταμάτησα μετά διότι τα χέρια μου είχαν πάγωσει τόσο πολύ που είχαν μουδιάσει. Αυτό που λάτρεψα στην παρατήρηση ήταν ότι το seeing ήταν πολύ καλύτερο από το καλοκαίρι και δεν υπήρχε υγρασία.

Κάθε φορά που κάνω παρατήρηση το χειμώνα κολλάει το μάτι μου στον Ώριωνα και τον Ταύρο.

Επειδή οι παρατηρήσεις μου γίνονται από την ταράτσα δεν έτυχε ποτέ να έχω κάποιο απρόοπτο. :mrgreen:

Τέλος, έχω σκεφτεί να κάνω παρατήρηση στο χιόνι αλλά δεν το έχω επιχειρήσει και δεν νομίζω κιόλας διότι αμφιβάλλω να αντέξει το τηλεσκόπιο. :-k

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις εμπειρίες που καταθέσατε! =D> Διάβασα με ενδιαφέρον όλες τις απόψεις σας. Επίσης ένα μπράβο στον Κωνσταντίνο για τον χειμερινό οδηγό του!

Ήταν πολύ καλό που ειπώθηκαν tips για την χειμερινή ένδυση και δόθηκαν και links καταστημάτων για αγορές χειμερινής ένδυσης & υπόδησης.

Προσωπικά, χρησιμοποιώ full στολή χειμερινού ski το οποίο εξασκώ φανατικά εδώ και κάμποσα χρόνια. Είναι νομίζω ότι καλύτερο για την περίπτωση. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ όσο γίνεται τα βαμβακερά καθώς είναι υδρόφιλο ύφασμα και όχι το καλύτερο για το κρύο. Επιμείνετε στα fleece και στα ισοθερμικά εσώρουχα που φοριούνται κατάσαρκα! To πιο σημαντικό θεωρώ όμως το σκούφο ή μπαλακλάβα (καλύπτει λαιμό και κεφάλι) πάλι από fleece. Τη μεγαλύτερη ποσότητα θερμότητας την χάνουμε από εκεί. Σε καμία περίπτωση μην παραμένετε χωρίς τον σκούφο σε τέτοιες συνθήκες.

Δίνω μερικά links από μαγαζιά που έχω ψωνίσει με ήδη ski, τα οποία όμως έχουν και χειμερινή ένδυση.

http://www.boardgeneration.gr/

http://www.besto.gr/

http://www.dimitriadis.gr/

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε

Από ότι βλέπω τίποτα από αυτά δεν κάνει για την χρήση που θέλουμε. Τα εσώρουχα με τίποτα γιατί έχουν βαμβάκι και δεν είναι για σκι όπως λέει, ή για κρύο. Καμία σχέση με τα προηγούμενα που είχε πριν 1 μήνα.

Τα φανελάκια το ίδιο. Δεν έχουν και ψηλό λαιμό.

Το γυναικείο παντελόνι θα μπορούσε να κάνει, αν είχε επένδυση που δεν το νομίζω, γιατί αναφέρει απλά, αντιανεμικό.

Αν κάποιος έχει κάρτα ΜΑΚΡΟ ας ρίξει μια ματιά ( αναφέρομαι στα τα 2 της Αθήνας ) . Από ότι μου είχαν πει, θα έχουν βάλει τα είδη σκι . Και πρέπει έχουν όλα όσα ανέφερα. Λεπτά μπλουζάκια με ψηλό γιακά, Απρέ-σκι μπότες με χοντρή εσωτερική επένδυση, παντελόνια σκι ή σνουμπορντ με επένδυση, κάλτσες μάλλινες κλπ. Οι τιμές τους ήταν πάρα πολύ καλές.

Θα μπορούσε κάποιος να μας πει τι έχει και να σημειώσει τιμές;

*Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.

Prem Rawat

Δημοσιεύτηκε

Κώστα δεν έχω αγοράσει ποτέ τέτοια ρούχα από το LIDL, δεν μπορώ να σου εκφέρω μια γνώμη από προσωπική εμπειρία με αυτά. Εντάξει, είναι χαμηλού κόστους λύσεις, σίγουρα κάποιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα θα έχουν στο κρύο, τώρα τι αποτέλεσμα θα είναι αυτό, ας το πει κάποιος που έχει ξαναπάρει και τα έχει δοκιμάσει.

Τώρα αν θες την γνώμη μου γενικά...λοιπόν εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ τέτοιου είδους ρούχα από το LIDL γιατί τυχαίνει όπως προείπα, να ασχολούμαι αρκετό καιρό με το χειμερινό σκι και ξέρω τι παίζεται με τις παραδοσιακά καλές μάρκες εξοπλισμού για το σπορ. Όμως μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα. Μπορεί για το δικό μας "άθλημα" να είναι μια χαρά τα ρούχα του LIDL γιατί στην ουσία δεν έχουμε και τόσες απαιτήσεις όπως έχει ο σκιέρ. Θα σου το εξηγήσω με ακρίβεια αυτό.

Ο σκιερ ανεβαίνει σε πολύ μεγαλύτερα υψόμετρα από τον αστροπαρατηρητή (2000m τουλάχιστον!) και με πολύ πιο άγριες συνθήκες. Δεν είναι στατικός, κινείται με μεγάλη σωματική προσπάθεια, καίει απίστευτες θερμίδες και σε πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες από ότι ο παρατηρητής. Έχει τύχει, τον Φεβρουάριο του 2008 (με τον μεγάλο χιονιά τότε!) να κατεβαίνω πλαγιά στο Χελμό στα Καλάβρυτα με -14 βαθμούς την ημέρα και με ντάλα ήλιο!!! Εάν δεν είχα τα ρούχα που έχω τώρα, δεν νομίζω πως θα την πάλευα καθόλου. [-X Ούτε μπορεί να συγκριθεί η ποιότητα του LIDL με μάρκες όπως η Colmar, η Elesse, η Vuarnet σε ρουχισμό. [-( Τα μπουφάν που σου λέω... χεχεχε μπορεί να κοστίζουν αλλά τα παίρνεις μια φορά και ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ! Μιλάμε για κόστος μπουφάν όσο ένα 13mm Ethos.. :-note

Τώρα ο αστροπαρατηρητής δεν έχει ανάγκη να χαλάσει τόσο χρήμα σε ρουχισμό εκτός και αν παράλληλα κάνει σκι όπως και εγώ σε συνθήκες χιονοθύελλας και με θερμοκρασίες πολύ κάτω από τους -5 βαθμούς. Γνώμη μου πάντα, έτσι;

Νομίζω πως για τις ανάγκες της αστροπαρατήρησης το LIDL μπορεί να φτάνει και να παραφτάνει, δεν θα αποπειραθώ να το δοκιμάσω όμως γιατί είμαι πλήρης από το θέμα αυτό. Πρέπει να μιλήσει κάποιος με προσωπική εμπειρία από αυτά τα ρούχα.

Ήθελα όπως και να έχει, να τονίσω τις διαφορές..άλλο το μπουφάν από παραδοσιακό χειμερινό κατασκευαστή υψηλής κλάσεως και σε κόστος επιπέδου Nagler 22mm και Ethos και άλλο το μπουφάν της μαζικής παραγωγής για το... LIDL! :-note

Κατάλαβες τι θέλω να πω;

Από το να πάει κάποιος όμως στο πεδίο με απλά καθημερινά χειμωνιάτικα ρούχα πόλης, ΧΙΛΙΕΣ φορές να έχει έστω και του LIDL για να επιβιώσει από το κρύο και να ευχαριστηθεί την παρατήρηση, αλλιώς ποιό το νόημα; :wink:

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε

Νομίζω πως για τις ανάγκες της αστροπαρατήρησης το LIDL μπορεί να φτάνει και να παραφτάνει, δεν θα αποπειραθώ να το δοκιμάσω όμως γιατί είμαι πλήρης από το θέμα αυτό. Πρέπει να μιλήσει κάποιος με προσωπική εμπειρία από αυτά τα ρούχα.

Από το να πάει κάποιος όμως στο πεδίο με απλά καθημερινά χειμωνιάτικα ρούχα πόλης, ΧΙΛΙΕΣ φορές να έχει έστω και του LIDL για να επιβιώσει από το κρύο και να ευχαριστηθεί την παρατήρηση, αλλιώς ποιό το νόημα; :wink:

Τάσο όχι. Τα συγκεκριμένα στο LIDL αυτή την εβδομάδα είναι και επικίνδυνα για τους λόγους που αναφέρω πιο πάνω. Να σκεφτούμε ότι μιλάμε για βράδυ που οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές. Τα εσώρουχα που είχε πριν 1 μήνα ήταν ιδανικά. Ελπίζω κάποιοι να επωφελήθηκαν από τις τιμές τότε. Ας ψάξει κάποιος, τουλάχιστον να είναι ειδικό το υλικό τους, για χειμώνα.

Prem Rawat

Δημοσιεύτηκε
Κωνσταντίνε δε θα μπορούσα να συμφωνήσω πιο πολύ. Έρευνα αγοράς χρειάζεται, δόθηκαν άλλωστε και τόσα links παραπάνω με καταστήματα πολύ πιο έγκυρα για το θέμα... :wink:
Δημοσιεύτηκε
Εχω πάρει απ τα lidl ένα μπουφάν για σκι 50 ευρώ περίπου.Φοράω μόνο αυτό φανέλα κ μπλούζα.Είναι υπερ αρκετό αλλά το έχω χρησιμοποιήσει μέχρι -3 με μεγάλη υγρασία στο κτήμα μου.Για Πάρνωνα δεν ξέρω τι μπορεί να καταφέρει.
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
Θα σας πω ένα δυο πραγματάκια για τον χειμερινό αθλητικό ρουχισμό! Ένα καλό μπουφάν και ένα καλό παντελόνι για ski-snowboard δεν πρέπει να έχουν λιγότερο από 200 euro το καθένα! Όλα αυτά χρησιμοποιούν τεχνολογίες ειδικά για αθλητισμό! Τα ρούχα αυτά αναπνέουν και μέσα από τα διάφορα layers που έχουν αποβάλουν την υγρασία-υδρώτα ώστε να μην κρυώνουμε! Η τεχνολογία τους όσο προχωράει τα κάνει και πιο λεπτά= πιο ευκίνητα , και μας ζεσταίνουν με την κίνηση του σώματος! Στη αστρονομία ουσιαστικά είμαστε στατικοί πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε όλα αυτά που προείπα πιο πάνω! Ένα χοντρό μπουφάν που κρατάει την θερμότητα μας αρκεί+σκούφος+γάντια και χοντρό παντελόνι! Οπότε μην ξεγελιέστε και λέτε ότι αφού κάνει για ski θα κάνει και για παρατήρηση! Όσο για τα ρούχα του lidl μακριά είχα πάει να ρίξω μία ματιά στα ισοθερμικά και πιστέψτε με επειδή το γνωρίζω το θέμα αρκετά καλά ήταν κακή ποιότητας!
Δημοσιεύτηκε

Όλα όσα γράφτηκαν είναι πολύ πολύ χρήσιμα. Από την έρευνα που έκανα κατέληξα στα παρακάτω συμπεράσματα, με βάση το ότι ντυνόμαστε από μέσα προς τα έξω και αντίθετα το καλοκαίρι:

1. Το καλης ποιότητας ισοθερμικό αποτελεί το Α και το Ω. Τιμή περίπου 90-100 ευρώ. ( βρήκα και με 30 ευρώ αλλά νομίζω ότι δεν λένε για τη δουλεία που τα χρειαζόμαστε)

2. Κάλτσες μάλλινες και αυτές από το ειδικό κατάστημα. Τιμή 20 - 30 ευρώ.

3. Γάντια όπως τα περιγράψατε παραπάνω με ελεύθερα τα δάκτυλα και κάλλυμα. Τιμή 30 ευρώ.

4. Μπουφάν με fleece..ελαφρύ , ζεστό και χωρίς να εμποδίζει την κίνηση. Τιμή από 100 ευρώ .

Από το σημείο αυτό και πέρα ανάλογα με την τσέπη και το γούστο του καθενός. Μπορούμε και με τον κανονικό απλό ρουχισμό μας.

ΥΓ. Εντάξει τσαγάκι..αλλά κανένα σφηνάκι ρακί (Μανούσο τα κβαζαααααρς) ή βοτκούλα για το γλέντι;

Η Αλήθεια είναι Υπέρλογη!
Δημοσιεύτηκε
Θα σας πω ένα δυο πραγματάκια για τον χειμερινό αθλητικό ρουχισμό! Ένα καλό μπουφάν και ένα καλό παντελόνι για ski-snowboard δεν πρέπει να έχουν λιγότερο από 200 euro το καθένα! Όλα αυτά χρησιμοποιούν τεχνολογίες ειδικά για αθλητισμό! Τα ρούχα αυτά αναπνέουν και μέσα από τα διάφορα layers που έχουν αποβάλουν την υγρασία-υδρώτα ώστε να μην κρυώνουμε! Η τεχνολογία τους όσο προχωράει τα κάνει και πιο λεπτά= πιο ευκίνητα , και μας ζεσταίνουν με την κίνηση του σώματος! Στη αστρονομία ουσιαστικά είμαστε στατικοί πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε όλα αυτά που προείπα πιο πάνω! Ένα χοντρό μπουφάν που κρατάει την θερμότητα μας αρκεί+σκούφος+γάντια και χοντρό παντελόνι! Οπότε μην ξεγελιέστε και λέτε ότι αφού κάνει για ski θα κάνει και για παρατήρηση! Όσο για τα ρούχα του lidl μακριά είχα πάει να ρίξω μία ματιά στα ισοθερμικά και πιστέψτε με επειδή το γνωρίζω το θέμα αρκετά καλά ήταν κακή ποιότητας!

Παναγιώτη ξέχασα ότι είσαι συνάδελφος χιονοδρόμος! :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Όλα όσα γράφτηκαν είναι πολύ πολύ χρήσιμα. Από την έρευνα που έκανα κατέληξα στα παρακάτω συμπεράσματα, με βάση το ότι ντυνόμαστε από μέσα προς τα έξω και αντίθετα το καλοκαίρι:

1. Το καλης ποιότητας ισοθερμικό αποτελεί το Α και το Ω. Τιμή περίπου 90-100 ευρώ. ( βρήκα και με 30 ευρώ αλλά νομίζω ότι δεν λένε για τη δουλεία που τα χρειαζόμαστε)

2. Κάλτσες μάλλινες και αυτές από το ειδικό κατάστημα. Τιμή 20 - 30 ευρώ.

3. Γάντια όπως τα περιγράψατε παραπάνω με ελεύθερα τα δάκτυλα και κάλλυμα. Τιμή 30 ευρώ.

4. Μπουφάν με fleece..ελαφρύ , ζεστό και χωρίς να εμποδίζει την κίνηση. Τιμή από 100 ευρώ .

Από το σημείο αυτό και πέρα ανάλογα με την τσέπη και το γούστο του καθενός. Μπορούμε και με τον κανονικό απλό ρουχισμό μας.

ΥΓ. Εντάξει τσαγάκι..αλλά κανένα σφηνάκι ρακί (Μανούσο τα κβαζαααααρς) ή βοτκούλα για το γλέντι;

Αν το τηρήσεις ακριβώς... σε βλέπω να κρυώνεις (με το 1. εννοείς ισοθερμικά εσώρουχα; ). Ξέχασες κάποια: :)

- Θα επιμείνω λίγο ακόμα στο πόσο βασικό είναι το μπλουζάκι με τον ψηλό γιακά. Δεν υπάρχει στον κανονικό απλό ρουχισμό μας αλλά προσφέρει πολλά με σημαντικότερο την εφαρμογή γύρω από το λαιμό, από υλικό που είναι λεπτό και δεν αφήνει κενά (άρα ξεχνάμε και το κασκόλ). Είναι επίσης το στρώμα ανάμεσα στα εσώρουχα και το φλίς, παγιδεύοντας περισσότερο αέρα, χωρίς όμως να προσθέτει βάρος.

- Επίσης σκούφος που να καλύπτει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του προσώπου ή ιδανικά, σχεδόν όλο το πρόσωπο.

- Το άλλο απαραίτητο είναι το ειδικό ή όχι, παντελόνι με επένδυση. Θα μου πεις, μπορώ να φορέσω μάλλινο. Είναι εντάξει, μπορούμε και με κασκόλ, σκουφάκια κλπ. Αλλά το χειμώνα το κρύο πέφτει απότομα πολλές φορές το βράδυ. Μην ξεχνάμε την ακινησία και το ότι η παρατήρηση γίνεται σε υψόμετρο. Αναφέρθηκα λοιπόν στο τι είναι ιδανικό για αρκετό κρύο ανεξαρτήτως κόστους.

Prem Rawat

Δημοσιεύτηκε

Έχεις απόλυτο δίκιο Κωνσταντίνε.΄Εννοούσα ότι δεν είναι απαραίτητο να αγοράσουμε επιπλέον ρούχα πέραν όσων διαθέτουμε. π.χ. στολή σκι. Μπλούζα με ψηλό γιακά και σκούφο θα φορούσαμε σε μία εκδρομή στα χιόνια. Με αυτή την έννοια μίλησα. Φυσικά δεν πρέπει να βραχούμε. Αλλά ποιος αστροπαρατηρητής θα βρίσκεται έξω με βροχή ή θα τσαλαβουτάει; Μίλησα για το ελάχιστο αναγκαίο επιπλέον των όσων διαθέτουμε, λόγω των οικονομικών δυσκολιών της εποχής. Το ελάχιστο κόστος που βρήκα κοστίζει όσο ο zoom υπερίωνας. Πάντως θα προσθέσω την μπλούζα στην αγορά. οκ.

ΥΓ. Λάθος μου.. ναι εννοούσα καλα ισοθερμικά εσώρουχα. Να μην σκεφτούμε εκεί την οικονομία.

Η Αλήθεια είναι Υπέρλογη!
Δημοσιεύτηκε
:wink: Ok φίλε μου. Δεν ήθελα να ξεφύγει κάτι. :D

Prem Rawat

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης