eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2012 Κώστα, τελικά μίλησες με τον ταχυδρόμο; Είχε κανένα δέμα για σένα αυτό το διάστημα;
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2012 Όχι ακόμη. Αύριο θα πάω ίσως. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
takis63 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2012 Κώστα εμένα μια φορά μου είχε καθυστερήσει ένα δέμα στο τελωνείο για...6 μήνες!!! Ψάξε-ψάξε όμως το βρήκαν και μου το έστειλαν. Έκανα όμως πολλά τηλέφωνα και δεν το άφησα το θέμα. Κι ήταν και μεγάλο δέμα όχι σχετικά μικρό σαν το δικό σου. Αυτά βέβαια πρίν μάθω τον τρόπο αποστολής με USPS Priority. Θα πρότεινα να κάνεις κι ένα τηλέφωνο στο τελωνείο του Ελ.Βενιζέλος μήπως και βγάλεις κάτι. Δώσε τους ότι στοιχεία έχεις και πήγαινέ τους με το καλό. Θα σε βοηθήσον σίγουρα. Θα το βρείς πιστεύω. Πολύ σπάνια πια χάνεται κάτι. Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2012 Ευχαριστώ Τάκη. Βρήκα τα τηλέφωνα του τελωνείου και θα πάρω αύριο. Στο Ταχυδρομείο δεν πήγα καθώς η μούντζα που έχω φάει τελευταία έχει πολλά δάκτυλα. Σήμερα μου διέρρηξαν το σπίτι!Και σαν να μην έφτανε αυτό έφυγε και ο Ομπράντοβιτς! ](*,) Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
wereniki Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2012 Καλώς ήρθες στο... κλαμπ, Κωνσταντίνε! Εμάς μπήκαν στο σπίτι και μας κατέκλεψαν, πριν λίγους μήνες. Ευτυχώς δεν ακούμπησαν τηλεσκόπιο, βιβλία και cd, γιατί αυτά θεωρώ μεγαλύτερης αξίας στο σπίτι μας. Πάλι καλά, που δεν ήμασταν μέσα, αλλά δεν παύω, να το νιώθω σαν βιασμό! Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού
PanosSky Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2012 Ναι. Δεν θέλω να το κάνω όμως αυτό. Δεν έχω αποδείξεις πως φταίει εκείνος σε ο,τιδήποτε. Τι σημαίνει απλό ταχυδρομείο; Απλό- ξεαπλό, όταν στέλνεις κάτι πρέπει να φτάνει στο παραλήπτη του.To 1905 το γιγάντιο διαμάντι Cullinan ταξίδευσε από την Νότια Αφρική στην Αγγλία μέσα σε ένα συστημένο δέμα. Αφού σκέφτηκαν όλους τους πιθανούς τρόπους μεταφοράς αποφάσισαν πως ο ασφαλέστερος ήταν τα Βρετανικά Ταχυδρομεία! Είδες, μέχρι και το 1905 οι άνθρωποι είχαν μυαλό και τα έστελναν συστημένα;; Τα αμερικανάκια όταν στέλνουν στην Ελλάδα νομίζουν ότι μιλάνε σε Μπαμπουίνους. Άσε να μη πω τίποτα για το Astromart καλύτερα. Το πράγμα είναι απλό. Αν του ζήτησες να το στείλει με ένα πιο αξιόπιστο τρόπο από απλό ταχυδρομείο και δεν αρνήθηκες να πληρώσεις την επιπλέον δαπάνη και αυτός το έστειλε απλά, τότε το κάνεις. Και το παρακάνεις. Άν του είπες να το στείλει έτσι, για να μη χρεωθείς επιπλέον μεταφορικά σταματάς εδώ. Άν δεν πολυσυζητήσατε τον τρόπο μεταφοράς πάλι έχει ευθύνη σαν αποστολέας. Δηλαδή αν δεν του έλεγες τίποτα και το έστελνε με ταχυδρομικό περιστέρι θα έφταιγε.......το περιστέρι;;;; Ή ο κυνηγός που το πυροβόλησε;;;...... ΜΑΝΟΥΣΟΣ : ΚΑΤ΄ΟΝΟΜΑ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ» ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ-----ΠΡΟΣΟΧΗΟι κατασκευές του :https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=26016=asc&start=165https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=26016=asc&start=150
Django Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2012 Σε μια δική μου περιπέτεια με απλή αποστολή , έλαβα δέμα από συμφορουμίτη στις 25/11/11 και πάνω είχε σφραγίδα 5/10/11 Τόσο έκανε για να έρθει από το Ίλιον στο Γουδή!! Είχα πάει και στο ταχυδρομείο και η υπάλληλος δεν έβρισκε τίποτε. Στις 24/11 πέτυχα την ταχυδρόμο της γειτονιάς και την παρακάλεσα να ψάξει λίγο καλύτερα μπας και είχε παραπέσει κάπου..Την επομένη μου το έφερε. Θα συμφωνήσω με τον Ηλία, μίλα με τον/την ταχυδρόμο. Καλή τύχη
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2012 Έφτασα μέχρι την διανομή σήμερα αλλά ο ταχυδρόμος του Τζανείου δεν ήταν εκεί. Μου είπαν να πάρω αύριο 7:30-8:00.Μίλησα με Τελωνείο Ελ. Βενιζέλου και άλλους πολλούς επίσης. Με έστελνε ο ένας στον άλλο και κατέληξα στον ταχυδρόμο της γειτονιάς. Θα δούμε αύριο. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2012 Μίλησα με Πληροφορίες ΕΛΤΑ, Τελωνείο Ελ. Βενιζέλου, Διαλογή Ελ. Βενιζέλου, Αποθήκες ΕΛΤΑ Ελ. Βενιζέλου, Διανομή ΕΛΤΑ Πειραιά, γραφείο Αναζητήσεων, γραφείο Δεμάτων και τέλος με τον Ταχυδρόμο. με οδηγούσαν ο ένας στον άλλον και ο άλλος αναιρούσε αυτά που μου έλεγε ο προηγούμενος. Για παράδειγμα μου μίλησαν για Αίτηση Αντίστροφης Αναζήτησης, για έλεγχο της θυρίδας του Ταχυδρόμου και άλλα τα οποία άλλοι μου έλεγαν πως δεν γίνονται. Κανένας τους δεν έψαξε, όλοι αρκέστηκαν να με πληροφορήσουν πως υπάρχουν τεράστιες ποσότητες από τέτοιου είδους αλληλογραφία και είναι αδύνατο να βρεθεί χωρίς να έχει περαστεί στο ηλεκτρονικό σύστημα.Ο ταχυδρόμος ήταν ευγενέστατος, μου έδωσε μάλιστα και το κινητό του. Θυμόταν το πακέτο του Delos 10 που έλαβα προ 20 περίπου ημερών αλλά δεν θυμόταν οποιοδήποτε άλλο πακέτο. Μου είπαν πως και ο αποστολέας δεν έχει ελπίδες να βρει το πακέτο χωρίς αριθμό tracking. O Dave μου είχε ζητήσει 25$ για αποστολή, χωρίς να συνεννοηθούμε για το tracking. Θεωρώ πως είναι και δική μου η ευθύνη καθώς μέσα στην παραζάλη των Πανελλαδικών αμέλησα να το διευκρινίσω. Σκέπτομαι μήπως δεν έγραψε καλά την διεύθυνση ή κάτι τέτοιο και του γυρίσει πίσω, ή μήπως άργησε να το στείλει και δεν το παραδέχεται. Αλλά αν το πάμε έτσι θα μπορούσα να πω ό,τι θέλω -ας πούμε πως δεν το έστειλε καν- αλλά δεν έχω οποιαδήποτε ένδειξη πως κάτι τέτοιο έχει συμβεί.Έχω αρχίσει να το θεωρώ χαμένη υπόθεση αλλά θα κάνω τις τελευταίες ενέργειες. Θα πάω στον διευθυντή των ΕΛΤΑ του Πειραιά από εβδομάδα. Πρόκειται για την αγγελία ad #776139 του Astromart. http://www.astromart.com/classifieds/details.asp?classified_id=776139 Ο πωλητής είχε πουλήσει ξανά έναν Delos 6mm τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε απίστευτη τιμή! http://www.astromart.com/classifieds/details.asp?classified_id=748423 Λόγω επαγγέλματος δεν αφήνω τον εαυτό μου να είναι κρυψίνους, απαισιόδοξος, ψεύτης ή καχύποπτος, πρόκειται για βαρειές ασθένειες του χαρακτήρα. Αλλά κάποιος διάολος μέσα μου με κάνει να παρακολουθώ μήπως πουλήσει μετά από λίγους μήνες ξανά έναν Delos 6mm. Αλλά όχι, δεν θα αρρωστήσουμε για μισό κιλό γυαλί. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
PanosSky Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2012 Κώστα εμένα μια φορά μου είχε καθυστερήσει ένα δέμα στο τελωνείο για...6 μήνες!!! Ψάξε-ψάξε όμως το βρήκαν και μου το έστειλαν. Έκανα όμως πολλά τηλέφωνα και δεν το άφησα το θέμα. Κι ήταν και μεγάλο δέμα όχι σχετικά μικρό σαν το δικό σου. Αυτά βέβαια πρίν μάθω τον τρόπο αποστολής με USPS Priority. Σε μια δική μου περιπέτεια με απλή αποστολή , έλαβα δέμα από συμφορουμίτη στις 25/11/11 και πάνω είχε σφραγίδα 5/10/11 Τόσο έκανε για να έρθει από το Ίλιον στο Γουδή!! Διαβάζοντας κάποια σχόλια σαν τα παραπάνω θα έλεγα ότι είσαι πολύ βιαστικός. Έξι μήνες από Αμερική και σχεδόν 2 μήνες από το διπλανό δήμο. Περίμενε ένα - δύο χρονια και μετά άρχισε να το ψάχνεις. Πέραν της πλάκας για να σπάσει λίγο ο πάγος, θα σου έλεγα το εξής : Έλεγξε αν μπορείς, (πιθανά από άλλα πακέτα ή από το site των Αμερικάνικων ταχυδρομείων), αν τα χρήματα που πλήρωσες αντίστοιχούν στην απλή αποστολή. Έτσι θα ξέρεις αν το λάθος ήταν δικό σου ή σου πήρε χρήματα για πιο αξιόπιστη αποστολή και τα έβαλε στη τσέπη και θα ξανασκεφτείς το Paypal. ΜΑΝΟΥΣΟΣ : ΚΑΤ΄ΟΝΟΜΑ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ» ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ-----ΠΡΟΣΟΧΗΟι κατασκευές του :https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=26016=asc&start=165https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=26016=asc&start=150
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2012 Έλεγξε αν μπορείς, (πιθανά από άλλα πακέτα ή από το site των Αμερικάνικων ταχυδρομείων), αν τα χρήματα που πλήρωσες αντίστοιχούν στην απλή αποστολή. Έτσι θα ξέρεις αν το λάθος ήταν δικό σου ή σου πήρε χρήματα για πιο αξιόπιστη αποστολή και τα έβαλε στη τσέπη και θα ξανασκεφτείς το Paypal. Πολλοί πωλητές, βέβαια, ισχυρίζονται ότι το κόστος που πληρώνεις περιέχει και άλλα έξοδα όπως συσκευασίας και διαχείρισης. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2012 Πρέπει να το πάρω απόφαση πλέον.Ο πωλητής είπε πως έκανε αίτημα διερεύνησης στα USPS. Αλλά δεν έχω ελπίδες. Θα αργήσω να αγοράσω πάλι με αυτόν τον τρόπο. Και όταν το κάνω θα δηλώσω 100 φορές "στείλτο με tracking".Μέχρι τότε αν έχει κανείς έναν Delos 6mm που δεν το θέλει (συζητάμε και Ethos) ας στείλει ένα μήνυμα. Να μην μου "πέσει" που έλεγε και η μάνα μου. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2012 Από κάποια απ'τα ratings που έχει λάβει στο Astromart, δεν φαίνεται και ο πιο αξιόπιστος άνθρωπος. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Απλά για να δώσω ένα update της τρέχουσας κατάστασης, πήρα μέσα στον Ιούλιο δύο μικρά πακετάκια (ένα από ΟΡΤ και ένα από Agena) με USPS First Class International και ήρθαν και τα δύο σε 6 και 7 ημέρες αντίστοιχα, πολύ πιο γρήγορα και από παλιά. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Του ζήτησα απόδειξη αποστολής, είπε ΟΚ και πέρασαν 10 ημέρες. Τίποτε.Θα έχει τη βαθμολογία που αρμόζει στο ΑΜ σύντομα. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
dp297 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Κάνε στο Paypal αίτημα να πάρεις τα λεφτά σου... PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Δεν γνωρίζω την διαδικασία. Για πες... Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
dp297 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Κάπου γράφει τα παρακάτω στο Paypal k σου περιγράφει λεπτομερώς.. report a problemFile a transaction dispute το μόνο που δεν είμαι σίγουρος είναι ο χρόνος που πρέπει να έχει περάσει από την αγοραπωλησία. Αλλά διάβασε. Μπορεί να δουλέψει PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Κάτι σε 40/45 ημέρες είναι. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Πριν 1 χρόνο είχα κάνει κι εγώ αναφορά επειδή δεν απαντούσε στα μέηλς μου (35 μέρες περίπου) ο πωλητής και μόλις τον ειδοποίησε το paypal σε δυό μέρες μέσα επέστρεψε και τα λεφτά μου.Δεν γνωρίζω αν είμαι ο κανόνας, αλλά πολλοί φοβούνται με τις ειδοποιήσεις του paypal γιατί κινδυνεύουν να μπουν black list για πάντα.Κώστα, καλή επιτυχία από καρδιάς Υ.Γ: Είχα γράψει όλο το ιστορικό και αν θυμάμαι καλά αντίγραφο του κειμένου μου πήγε αυτόματα από το paypal στον πωλητή.
cptfurz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Απλά για να δώσω ένα update της τρέχουσας κατάστασης, πήρα μέσα στον Ιούλιο δύο μικρά πακετάκια (ένα από ΟΡΤ και ένα από Agena) με USPS First Class International και ήρθαν και τα δύο σε 6 και 7 ημέρες αντίστοιχα, πολύ πιο γρήγορα και από παλιά. Οταν τους ζήτησα να μου στείλουν εναν ES με USPS First Class International μου ειπαν οχι - USPS Prioriy η καθολου. H αιτία που άνέφεραν ηταν οτι πληρωνα με paypal και το First Class International δεν έχει tracking & insurance επομένως αν χανόταν το πακέτο θα έχαναν τα χρηματά τους (λόγω του paypal και ίσως κάποιας δυσπιστίας απέναντί μπυ αφού δεν έίχα αγοράσει ποτε τιποτα απο την ΟΡΤ) Επειδή τα παραπάνω προβλέπουν και ακριβά ταχυδρομικά και κόλημα της απόδειξης στο πακετο (αρα πιθανα τελωνείο) ματαίωσα την παραγγελία αφου τελικά το κόστος θα ηταν σχεδόν το ιδιο με την τιμή της Telescope Service απ' όπου βεβαια δεν υφισταται θεμα δασμών. Αυτό βέβαια που πρέπει να πω είναι πως και ευγενικοί ήταν και οι απαντήσεις στα μαιλ ηταν αμεσες. Μιχάλης - CptFurzwww.michael-stephanou.comLunt LS100THA DS PTSkylight 100 / f15Meade Lightbridge 12” HiLuxCelestron Nexstar 8SEIN ED 70/420Mod PST102/1000, CaK module
gregohks Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Απλά για να δώσω ένα update της τρέχουσας κατάστασης, πήρα μέσα στον Ιούλιο δύο μικρά πακετάκια (ένα από ΟΡΤ και ένα από Agena) με USPS First Class International και ήρθαν και τα δύο σε 6 και 7 ημέρες αντίστοιχα, πολύ πιο γρήγορα και από παλιά. Οταν τους ζήτησα να μου στείλουν εναν ES με USPS First Class International μου ειπαν οχι - USPS Prioriy η καθολου. H αιτία που άνέφεραν ηταν οτι πληρωνα με paypal και το First Class International δεν έχει tracking & insurance επομένως αν χανόταν το πακέτο θα έχαναν τα χρηματά τους (λόγω του paypal και ίσως κάποιας δυσπιστίας απέναντί μπυ αφού δεν έίχα αγοράσει ποτε τιποτα απο την ΟΡΤ) Επειδή τα παραπάνω προβλέπουν και ακριβά ταχυδρομικά και κόλημα της απόδειξης στο πακετο (αρα πιθανα τελωνείο) ματαίωσα την παραγγελία αφου τελικά το κόστος θα ηταν σχεδόν το ιδιο με την τιμή της Telescope Service απ' όπου βεβαια δεν υφισταται θεμα δασμών. Αυτό βέβαια που πρέπει να πω είναι πως και ευγενικοί ήταν και οι απαντήσεις στα μαιλ ηταν αμεσες.Εάν ζητούσες να δηλώσουν μικρότερη αξία ;Ή κάτι τέτοιο στην προκειμένη δεν γίνεται;
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Τα έχω χάσει τα χρήματα αυτά. Λέει πως δεν μπορεί να γίνει αναφορά επειδή δεν πρόκειται για αγορά υλικού ή υπηρεσιών. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
dp297 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Βασικά έπρεπε μετά από 1 μηνα να ανοίξεις dispute ή να έχεις refund. Πάντα να πληρώνεις με paypal κ πάντα να ξεκαθαρίζεις ότι θες tracking. K to USPS σπανίως πάει τελωνείο... αν δεν κανω λάθος η OPT στέλνει με UPS όχι USPS PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Με καθυστερούσε αυτός. Ωστόσο δεν θα το δεχόταν το Paypal απ' ότι είδα μόλις. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα