dp297 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Να σου πω...να πληρώνεις πάντα με Paypal...κ όσο κ να σε καθυστερεί να ξερεις ότι έχεις κ έχει 45 μέρες να βρείτε λύση. PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Με Paypal πλήρωσα, όπως πάντα. Εννοούσα πως το Paypal δεν δέχεται την ένσταση. Μου δίνει το εξής μήνυμα: We're sorry, but this transaction cannot be disputed because it is not a purchase of goods or services. Please contact the recipient directly. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Στην πρώτη πρώτη σελίδα όταν πας να στείλεις λεφτά με paypal σε ρωτάει αν είναι μεταφορά χρημάτων, αγορά αγαθών, υπηρεσιών κτλ. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα... Νομίζω πως το έβαλα gift. Όλα έγιναν μεταξύ μαθηματικών και φυσικής, τρικυμία εν κρανίω. Βρε δεν το ξανακάνω σε Autobianchi. Ποτέ ξανά, ποτέ, λόγω τιμής... Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
roryt Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Θα συνεισφερω 2-3 εμπειριες μου, οτι αξια και αν εχουν : μια φορα πηρα ενα φιλτρο IDAS LPS απο astromart με USPS International και μετα απο 45 μερες δεν το ειχα ακομη. Οπως καταλαβαινετε θεωρησα οτι χαθηκε ή οτι με δουλευε. Προσπαθησα να τα βρω μαζι του ευγενικα και οχι να παω με PP dispute και μαλιστα του επεστρεψα το refund που μου εκανε (πιστευε οτι τον κοροΙδευα και τσαντιστηκε). Τελικα αποδεικτηκε οτι υπηρχε προβλημα στην διευθυνση μου που ειχε καταχωρηθει στο Paypal (ήταν ελειπης) και το δεμα ηρθε και γυρισε. Ευτηχως ηταν τιμιος και μου το ειπε και μου το ξαναστηλε (αυτην την φορα του πληρωσα USPS Priority για να εχω tracking). Τελικα το πηρα. Ηταν καλοκαιρι οπως τωρα. Σε αλλη περιπτωση δεν μου απανταγε καν μεχρι που ανοιξα dispute στο PP, οποτε μου απαντησε την ιδια μερα. Παρτο αυγο και κουρευτο.... Σε αλλη περιπτωση που εκανα το λαθος παλι να βαλω International λογω μικρου κοστους και ογκου, τελικα αποδεκτικα οτι ηταν δικό μου το ρισκο και το ξεχασα. Παντα priority ή Emi, και αν δεν το ξερεις το τυπο πληρωμη σαν item, οχι σαν gift.
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2012 Βασικά έπρεπε μετά από 1 μηνα να ανοίξεις dispute ή να έχεις refund. Πάντα να πληρώνεις με paypal κ πάντα να ξεκαθαρίζεις ότι θες tracking. K to USPS σπανίως πάει τελωνείο... αν δεν κανω λάθος η OPT στέλνει με UPS όχι USPS Δημήτρη η OPT στέλνει και με USPS και με UPS. Το USPS, δηλαδή το Αμερικάνικο Ταχυδρομείο μπορεί να πάει τελωνείο ανά πάσα στιγμή, δεν έχει να κάνει με το ότι δεν είναι courier. Να καταθέσω μια περσινή μου εμπειρία από το astromart, στην καρδιά του καλοκαιριού. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ αξία... Πήρα ένα αξεσουάρ με 130 δολλάρια (τόσα ζητούσε η αγγελία του τύπου) και το έστειλε με USPS Priority, το τονίζω σε κάθε συναλλαγή και ποτέ δεν μου έχει συμβεί να χαθεί ΤΙΠΟΤΑ στις περίπου 30 συναλλαγές με ΗΠΑ, (Astromart, OPT, Stellarvue, ένα άλλο κατάστημα για είδη GPS στην Καλιφόρνια, άλλο για αξεσουάρ κλασσικής κιθάρας, βιβλία κλπ.) Το περιμένω, το περιμένω..κοντά ένα μήνα! Ρωτούσε αυτός στο USPS, του έλεγαν έχει φτάσει τελωνείο στον προορισμό, εδώ. Μου είχε πει ο βλαξ αρχικά όταν του ζήτησα το tracking, ότι σταμάτησε να δίνει tracking number το USPS priority και στην αρχή το πίστεψα, τι να κάνουμε είπα, ας είναι...περίμενα πάλι. Τελικά αυτό που έλεγε για το tracking δεν ίσχυε τελικά (όπως το φανταζόμουνα σιγά σιγά) και άρχισα να επιμένω, να του το ζητάω ξανά και ξανά. ΤΟ ΖΩΟΝ βαριότανε να κοιτάξει την ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΗ πλευρά του Customs Declaration Form του USPS, το αποδεικτικό δηλαδή της αποστολής για εξωτερικό που του έδωσαν, το tracking ήταν κάτω ακριβώς από το barcode! AAA λέει, τι χαζός που είμαι, το βρήκα τελικά Τάσο, πάρτο! 1ο δείγμα ηλιθιότητας, ακούστε και το επόμενο αν και ήταν με δόλο το επόμενο... Βάζω το γ@$^%$νο το tracking number που τόσο καιρό έπρεπε να μου είχε δώσει ο τύπος και βλέπω πως το πακέτο έχει μπει τελωνείο στο Βενιζέλο!! Καλά ρε, λέω, 130 δολλάρια και μπήκε τελωνείο;;; Σιγά την μεγάλη αξία...ΕΛΑ ΟΜΩΣ..που να φανταστώ!...αρχίζω τα τηλέφωνα..μου έλεγαν πως είχαν δουλειά πολλή, λίγο προσωπικό, καλοκαίρι, άδειες κλπ. Ρε παιδιά λέω έκλεισε ενάμιση μήνα το πακέτο από τότε που έφυγε από ΗΠΑ! Ήταν μέσα Αυγούστου, το είχε στείλει αρχές Ιουλίου..απάντηση: Στείλτε το γραπτά κύριε το αίτημά σας στο φαξ... Κάθομαι και περιγράφω όλη την ιστορία και πως για αξία 130 δολλάρια δεν θα έπρεπε να μπει στο τελωνείο...όντως είχα δίκιο...με παίρνει τηλέφωνο από το τελωνείο ένας υπάλληλος την άλλη μέρα.."Κατανοητά κύριε όσα μας λέτε...ξέρετε πόσο αξία όμως έχει το δέμα που περιμένετε ΔΗΛΩΜΕΝΗ;; 500 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!! Ο αλήτης τόσα δήλωσε! Σου λέει αν χαθεί να βγάλω και μια κονόμα γερή να το ξαναγοράσω ΔΙΠΛΟ το αξεσουάρ μιας και καινούργιο κάνει 250! Γενικά τα USPS priority δεν χάνονται ΑΛΛΑ αν σου τύχει τέτοιο ρεμάλι που θα σου κάνει τέτοια ιστορία...θα καθυστερήσουν! Δεν χάνονται όμως αν έχεις το tracking..σε γενικές γραμμές. Όταν του το είπα το έπαιζε Κινέζος πως ο υπάλληλος το έγραψε και όχι αυτός...μασάει η κατσίκα ρεεε; «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
PanosSky Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2012 Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα... Νομίζω πως το έβαλα gift. Όλα έγιναν μεταξύ μαθηματικών και φυσικής, τρικυμία εν κρανίω. Βρε δεν το ξανακάνω σε Autobianchi. Ποτέ ξανά, ποτέ, λόγω τιμής... Πραγματικά εκρηκτικός συνδιασμός. Κακός πωλητής, ελλειπής συνεννόηση αποστολής, gift στο Paypal και η "έκρηξη" έγινε...... ΜΑΝΟΥΣΟΣ : ΚΑΤ΄ΟΝΟΜΑ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ» ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ-----ΠΡΟΣΟΧΗΟι κατασκευές του :https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=26016=asc&start=165https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=26016=asc&start=150
gregohks Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2012 Βασικά έπρεπε μετά από 1 μηνα να ανοίξεις dispute ή να έχεις refund. Πάντα να πληρώνεις με paypal κ πάντα να ξεκαθαρίζεις ότι θες tracking. K to USPS σπανίως πάει τελωνείο... αν δεν κανω λάθος η OPT στέλνει με UPS όχι USPS Δημήτρη η OPT στέλνει και με USPS και με UPS. Το USPS, δηλαδή το Αμερικάνικο Ταχυδρομείο μπορεί να πάει τελωνείο ανά πάσα στιγμή, δεν έχει να κάνει με το ότι δεν είναι courier. Να καταθέσω μια περσινή μου εμπειρία από το astromart, στην καρδιά του καλοκαιριού. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ αξία... Πήρα ένα αξεσουάρ με 130 δολλάρια (τόσα ζητούσε η αγγελία του τύπου) και το έστειλε με USPS Priority, το τονίζω σε κάθε συναλλαγή και ποτέ δεν μου έχει συμβεί να χαθεί ΤΙΠΟΤΑ στις περίπου 30 συναλλαγές με ΗΠΑ, (Astromart, OPT, Stellarvue, ένα άλλο κατάστημα για είδη GPS στην Καλιφόρνια, άλλο για αξεσουάρ κλασσικής κιθάρας, βιβλία κλπ.) Το περιμένω, το περιμένω..κοντά ένα μήνα! Ρωτούσε αυτός στο USPS, του έλεγαν έχει φτάσει τελωνείο στον προορισμό, εδώ. Μου είχε πει ο βλαξ αρχικά όταν του ζήτησα το tracking, ότι σταμάτησε να δίνει tracking number το USPS priority και στην αρχή το πίστεψα, τι να κάνουμε είπα, ας είναι...περίμενα πάλι. Τελικά αυτό που έλεγε για το tracking δεν ίσχυε τελικά (όπως το φανταζόμουνα σιγά σιγά) και άρχισα να επιμένω, να του το ζητάω ξανά και ξανά. ΤΟ ΖΩΟΝ βαριότανε να κοιτάξει την ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΗ πλευρά του Customs Declaration Form του USPS, το αποδεικτικό δηλαδή της αποστολής για εξωτερικό που του έδωσαν, το tracking ήταν κάτω ακριβώς από το barcode! AAA λέει, τι χαζός που είμαι, το βρήκα τελικά Τάσο, πάρτο! 1ο δείγμα ηλιθιότητας, ακούστε και το επόμενο αν και ήταν με δόλο το επόμενο... Βάζω το γ@$^%$νο το tracking number που τόσο καιρό έπρεπε να μου είχε δώσει ο τύπος και βλέπω πως το πακέτο έχει μπει τελωνείο στο Βενιζέλο!! Καλά ρε, λέω, 130 δολλάρια και μπήκε τελωνείο;;; Σιγά την μεγάλη αξία...ΕΛΑ ΟΜΩΣ..που να φανταστώ!...αρχίζω τα τηλέφωνα..μου έλεγαν πως είχαν δουλειά πολλή, λίγο προσωπικό, καλοκαίρι, άδειες κλπ. Ρε παιδιά λέω έκλεισε ενάμιση μήνα το πακέτο από τότε που έφυγε από ΗΠΑ! Ήταν μέσα Αυγούστου, το είχε στείλει αρχές Ιουλίου..απάντηση: Στείλτε το γραπτά κύριε το αίτημά σας στο φαξ... Κάθομαι και περιγράφω όλη την ιστορία και πως για αξία 130 δολλάρια δεν θα έπρεπε να μπει στο τελωνείο...όντως είχα δίκιο...με παίρνει τηλέφωνο από το τελωνείο ένας υπάλληλος την άλλη μέρα.."Κατανοητά κύριε όσα μας λέτε...ξέρετε πόσο αξία όμως έχει το δέμα που περιμένετε ΔΗΛΩΜΕΝΗ;; 500 ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!! Ο αλήτης τόσα δήλωσε! Σου λέει αν χαθεί να βγάλω και μια κονόμα γερή να το ξαναγοράσω ΔΙΠΛΟ το αξεσουάρ μιας και καινούργιο κάνει 250! Γενικά τα USPS priority δεν χάνονται ΑΛΛΑ αν σου τύχει τέτοιο ρεμάλι που θα σου κάνει τέτοια ιστορία...θα καθυστερήσουν! Δεν χάνονται όμως αν έχεις το tracking..σε γενικές γραμμές. Όταν του το είπα το έπαιζε Κινέζος πως ο υπάλληλος το έγραψε και όχι αυτός...μασάει η κατσίκα ρεεε;Εάν είναι δυνατόν...[/u]
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2012 Αφού του έβαλα rating ορίστε τι μου απάντησε: "I will try to take pict of the receite and send to you.I will also try to go to post office again to see if i can find anything.I will not give up yet i believe this may not be your fault or mine.This is why i do not like to ship out of country.This has happen before,but we did find the idum.as far as slow,everytime you e-mail i do get right back,unless that is not getting to you right away.On monday i will go to post office ,i will e-mail you on monday to let you know" Ρε παιδιά, είναι Αμερικάνος πράγματι αυτός; Τι idum (item), receite, has happen και τέτοια μου γράφει; Δεν παίρνουν Lower οι Αμερικάνοι; να φανταστείτε είναι μέλος του AM από το 2001 με 255 ratings. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Κώστα είναι σίγουρα μετανάστης ο οποίος δεν είχε ποτέ διάθεση να μάθει σωστά Αγγλικά παρά μόνο όσα φτάνουν για το καθημερινό του αλισβερίσι!! Είναι ένα κλασσικό φαινόμενο που όταν πήγα στην Αμερική τον Γενάρη του 2007 (Miami FL), το είδα να συμβαίνει κατά κόρον συναντώντας διάφορους τέτοιους, και υπήρξαν άνθρωποι εκεί που ήταν ντόπιοι Αμερικάνοι και μου το επιβεβαίωσαν όταν πήρα το θάρρος να το συζητήσω. Δεν μαθαίνουν όλοι τα Αγγλικά όπως πρέπει, μόνο όσοι θέλουν πραγματικά...απίστευτο και όντως συμβαίνει...αυτή είναι η αιτία, στο δηλώνω με σιγουριά γιατί το είδα με τα μάτια μου και μάλιστα σε μια πολιτεία (Florida), η οποία έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εισροή αλλοδαπών ειδικά από Λατινική Αμερική! Αφού στο κέντρο του Miami (downtown) ακούς κυρίως Ισπανικά και στο αεροδρόμιό έχει όλες τις ταμπέλες και στις 2 γλώσσες! Το φαινόμενο όμως αυτό συμβαίνει παντού στις ΗΠΑ με ορισμένους από τους αλλοδαπούς μετανάστες... Τώρα για αυτή την γιγαντιαία ηλιθιότητα που γράφει:This is why i do not like to ship out of country Απάντησέ του ως εξής: Ναι, πανηλίθιε, δεν φταίει η αποστολή αυτή καθεαυτή ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ, δηλαδή αν έστελνες το φακό ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ με Priority Mail International μέθοδο ΚΑΙ tracking number, και όχι να έκανες του κεφαλιού σου να το στείλεις με απλό έτσι, χύμα! Μετά σου φταίει η αποστολή ή το κεφάλι σου το κλούβιο; Χώρια ότι δεν με ενημέρωσες ή δεν μπήκες στο κόπο να με ρωτήσεις ΚΑΝ πως να το στείλω...ΑΥΤΗ Κώστα είναι η απάντηση που του αρμόζει γιατί ψάχνει για αποδιοπομπαίο τράγο τώρα ο βλάκας... «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
dp297 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Κώστα κακώς συνεχίζεις κ περιμένεις....τσάκισε τον στο review κ στείλε κ μηνυμα στο Astromart για fraud εφόσον δεν έχεις λάβει την απόδειξη αποστολής. PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Δεν γνωρίζω τι γνώμη έχετε σχηματίσει παιδιά, αλλά προσπαθώ σκληρά να μην είμαι κακός άνθρωπος. Αν δεν φαίνεται θα πρέπει να προσπαθήσω παραπάνω.Μετά από το rating...Given to Dave Addison on 7/13/2012 for Classified Ad #776139 Delete My RatingComments: I ordered a Delos 6 and paid immediately. Dave was polite and reassuring but answered to my emails after 3-10 days. Time has passed this way from May 5th untill now, July 13 and I never received my eyepiece, loosing the opportunity to ask for a resolution at Paypal, just because I was well-intentioned. He said he sent it without tracking and there's no way to know what really happened. I lost hours of my life at the post office and customs services. I asked him to search for it at USPS and I don't have any clue if he did it or not. I asked him for the post receipt 10 days ago. He said OK, but he sent me nothing yet. I understand that he might claim things aren't the way I'm reporting and that he has many good reviews here but in my case I am one of the few that can't give him a good review. He has my money and I have vapor. It is the first time that happens to me. I'm sorry Dave but I feel very bad for what happened to me. If I ever get a valid post receipt, or the eyepiece, or my money back I will state here my apologies to Dave and I'll correct the rating.Response: I have done everything that Kokk has asked me to do. This is out of my control now. The USPO has got all they need to check into this.Yes Kokk has lost money and I a $370 ep which I sold to him for $275 or in that range.But I will rectify this problem some how.I was being the nice guy and shipped out of country.I will NEVER ship out of my country again ,it's nothing but trouble and a thorn in my side ... εδέησε να μου στείλει την απόδειξη. Μάλλον πρέπει να σβήσω το rating τώρα. Έχω αρχίσει να σκέπτομαι μήπως όλα αυτά είναι τιμωρία επειδή πούλησα ορισμένους από τους Hyperions μου. Δεν γνωρίζω αν είναι ποινικό αδίκημα η χλιδή, αλλά ανοησία και ματαιοδοξία είμαι σίγουρος πως ναι. ΥΓ: Όποιος από εσάς με φωνάξει Kokk ας κάνει πρώτα την διαθήκη του. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 I will NEVER ship out of my country again ,it's nothing but trouble and a thorn in my side Ε βέβαια!! Τέτοια ώρα τέτοια λόγια μεγάλε...είσαι και βετεράνος του Astromart τρομάρα σου...κοίτα τώρα Κώστα τι ισοπεδωτικός που γίνεται! Λες και όλοι οι υπόλοιποι δεκάδες που στέλνουν εκτός ΗΠΑ με απόλυτη επιτυχία είναι χαμηλής νοημοσύνης και αυτός ο έξυπνος! Προτού σβήσεις οποιοδήποτε rating, πρόσεξες στην απόδειξη που υπάρχει ακόμη και με την First class μέθοδο ένας αριθμός αποστολής, κάτι σαν το tracking που έχει και η Priority μέθοδος; LC897714534US Στείλε ένα mail κατευθείαν στο USPS εσύ και ρώτα μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω για την αποστολή με ΑΥΤΟΝ τον αριθμό, αν δεν το έκανες ήδη..http://faq.usps.com/eCustomer/iq/usps/request.do?create=kb:USPSFAQ&forward=inquiryType Κάνοντας εγώ ένα τυπικό track & Confirm πήρα το ακόλουθοLC897714534USProcessed through USPS Sort FacilityYour item was processed through our JAMAICA, NY 11430 facility on May 16, 2012 at 2:54 am. No further information is available for this item. Additional information for this item is stored in files offline. A request to restore this information has been submitted and is currently pending. Εγώ έκανα το request στο οποίο αναφέρεται, πρέπει τις επόμενες ώρες να ξαναβάλεις στο track & confirm τον αριθμό αποστολής ή ακόμη και να τους τηλεφωνήσεις απευθείας εκεί! TRACK AND CONFIRM (International) Call 1-800-222-1811Monday thru Friday: 8:00 am to 8:30 pm ETSaturday: 8:00 am to 6:00 pm ETSundays: ClosedHolidays: Closed except for the following: Martin Luther King Day, President’s Day, Columbus Day, and Veteran’s Day with hours from 9:00 am to 6:00 pm ET [Click here for Postal Holidays]Please Note: Automated information is available 24 hours per day, seven days a week Κάνε μια τελευταία προσπάθεια με τον αριθμό αποστολής...ΜΠΑΣ ΚΑΙ... «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Μακάρι να βγω λάθος αλλά δυστυχώς first class και labels LCXXX ΔΕΝ έχουν tracking...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Ναι Ηλία, μου το είπαν όλοι αυτό. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Kiriakos1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Δεν ξερω που το βρηκατε αυτο το καταστημα. Εχει κακες κριτικες στο Resellerratings http://www.resellerratings.com/store/AstroMart_LLC
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2012 Κυριάκο... Το Astromart δεν είναι κάποιο "χθεσινό" site! Είναι το μεγαλύτερο μέρος για αγοραπωλησίες μεταχειρισμένου αστρονομικού εξοπλισμού και όχι μόνο, στην Αμερική και ίσως και παγκοσμίως όσον αφορά τα αμιγώς αστρονομικά είδη! Βγήκα κερδισμένος πολλές φορές από συναλλαγές εκεί μέσα και υπάρχει και πολύ καλός και οργανωμένος κόσμος εκεί που ξέρει τι του γίνεται. Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα (όπως με τον τύπο που έμπλεξε ο Κώστας) αλλά είναι απλώς εξαιρέσεις. Κατά κανόνα όλα πηγαίνουν καλά με τις συναλλαγές στην πλειοψηφία τους. Υπάρχει κόσμος εδώ εμπειρότατος με το astromart που θα σου επιβεβαιώσουν τα παραπάνω και με δεκάδες ratings κερδισμένα, όπως ο Ηλίας (eliasg2004), o Γιάννης (roryt) και ο Τάκης (takis63). Παρόλα αυτά, θα συμφωνήσω με αυτά που λένε εκεί που μας έδειξες, οι διαχειριστές του ΑΜ είναι πολύ κακότροποι, ευτυχώς ο κόσμος τουλάχιστον (οι άλλοι δηλαδή ερασιτέχνες) δεν είναι όλοι έτσι, το αντίθετο μάλιστα!Οι διαχειριστές ζητάνε συνέχεια support χρηματικό, απαντάνε με μια ξεπέτα πρόταση στα mail, συχνά ειρωνική και καμιά φορά δεν απαντάνε και καθόλου! Είναι τσογλάνια που λέει και ο λαός και δεν υπερβάλλω καθόλου! Πιστεύω πως το θέμα είναι να μη σε βάλουν στο μάτι για κάποιο λόγο...το astromart θέλει να είσαι και λίγο τυχερός κάποιες φορές. «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
dp297 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2012 Παραγγελία από Moonlite 700$ μέσω USPS.....Χρόνος αποστολής 1 εβδομάδα....κόστος τελωνείου=0 PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2012 Είσαι προκλητικός. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
dp297 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2012 Είσαι προκλητικός. PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
Kiriakos1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2012 Κυριάκο... Το Astromart δεν είναι κάποιο "χθεσινό" site! Είναι το μεγαλύτερο μέρος για αγοραπωλησίες μεταχειρισμένου αστρονομικού εξοπλισμού και όχι μόνο, στην Αμερική και ίσως και παγκοσμίως όσον αφορά τα αμιγώς αστρονομικά είδη! Βγήκα κερδισμένος πολλές φορές από συναλλαγές εκεί μέσα και υπάρχει και πολύ καλός και οργανωμένος κόσμος εκεί που ξέρει τι του γίνεται. Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα (όπως με τον τύπο που έμπλεξε ο Κώστας) αλλά είναι απλώς εξαιρέσεις. Κατά κανόνα όλα πηγαίνουν καλά με τις συναλλαγές στην πλειοψηφία τους. Υπάρχει κόσμος εδώ εμπειρότατος με το astromart που θα σου επιβεβαιώσουν τα παραπάνω και με δεκάδες ratings κερδισμένα, όπως ο Ηλίας (eliasg2004), o Γιάννης (roryt) και ο Τάκης (takis63). Παρόλα αυτά, θα συμφωνήσω με αυτά που λένε εκεί που μας έδειξες, οι διαχειριστές του ΑΜ είναι πολύ κακότροποι, ευτυχώς ο κόσμος τουλάχιστον (οι άλλοι δηλαδή ερασιτέχνες) δεν είναι όλοι έτσι, το αντίθετο μάλιστα!Οι διαχειριστές ζητάνε συνέχεια support χρηματικό, απαντάνε με μια ξεπέτα πρόταση στα mail, συχνά ειρωνική και καμιά φορά δεν απαντάνε και καθόλου! Είναι τσογλάνια που λέει και ο λαός και δεν υπερβάλλω καθόλου! Πιστεύω πως το θέμα είναι να μη σε βάλουν στο μάτι για κάποιο λόγο...το astromart θέλει να είσαι και λίγο τυχερός κάποιες φορές. Τασο μου περι ορεξεως ουδεμια αντιρρηση. Οταν ομως διαβαζω τι υφιστανται οι διαφοροι φιλοι στενοχωριεμαι γιατι θα μπορουσε να αποφευχθει. Γι αυτο υπαρχουν και τα customer ratings, γι αυτο υπαρχουν και τα site με ειδικευση στα store rattings και γι αυτο υπαρχουν και τα forums. Ο καταναλωτης ειναι πανισχυρος παντου εκτος απο την Ελλαδα. Ξερεις, χωρις υπερβολη, οτι μπορεις να αγορασεις ενα τηλεσκοπιο και σε ενα μηνα η δυο να το γυρισεις πισω και να παρεις τα λεφτα σου, απλα και μονο διοτι δεν σε βολευει στο σκοπο σου? Πιστεψε το και αυτο αφορα ολα τα καταναλωτικα αγαθα. Προτιμουν να υποστουν μια μερικη ζημια (διοτι το ξαναπουλανε) παρα να χασουν τον καταναλωτη που θα ξαναγορασει και θα ξαναγορασει απο αυτους. Προυποθεση βεβαια οτι δεν του προκαλεσε ο αγοραστης ζημια και στελνεται στην αρχικη του συσκευασια.Εγω προσωπικα αγορασα δυο φωτογραφικες καμερες, τις δουλεψα και τις δυο για 15 μερες και οταν κατεληξα σε μια, εστειλα την αλλη πισω και με πιστωσαν.Και για να καταλαβεις ακομη καλυτερα, προχθες ο αδελφος μου γυρισε πισω .......ντοματες σε σουπερμαρκετ μετα απο 2 μερες, διοτι δεν του .....αρεσαν και του εδωσαν τα λεφτα του.Και μετα μου λες οτι πρεπει να ανεχθω αυτα τα περιεργα που διαβαζω. Απορω πως δεν το εχουν κλεισει αυτο το μαγαζι. Και που ακουστηκε να πληρωνεις για να γραφτεις η να σου ψαρευουν χρηματα με καθε τροπο. Χαθηκανε τα μαγαζια που πουλανε αστρονομικα ειδη στη Αμερικη και σε αντιμετωπιζουν με σοβαροτητα? Καταλαβαινω οτι δεν ταχυδρομουν τα περισσοτερα στο εξωτερικο (οχι μονο στην Ελλαδα αλλα γενικα στο εξωτερικο), αλλα υπαρχουν και αρκετα υποθετω που ταχυδρομουν. Δεν ξερω, ισως να μη εχω καταλαβει καλα την ολη υποθεση.Δεν θελω να μου απαντησεις διοτι το θεμα πλατιαζει και γινεται κουραστικο για τους υπολοιπους. Απλα διατυπωσα τη γνωμη μου απο τις εμπειριες μου.Σε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα