Aris Panagiotopoulos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2012 Πριν απο δυο χρονια πηρα την καμερα κ στην αρχη ημουν ικανοποιημενος!Οσο περνουσε ομως ο καιρος αρχισε να με ζοριζει...Μια η οδηγηση που δεν γινονταν με τιποτα , παρ'οτι εχω το ED-80 με 600χιλ. περιπου εστιακη!!!Μετα επρεπε να βρω το αστρο με προσοφθαλμιο να νεταρω να βγαλω προσοφθαλμιο να βαλω την καμερα να περιμενω πολυ χρονο μεχρι να δει το αστερι και να αρχισει Calibration στους αξονες.Το δε calibration να γινεται οταν κ οποτε ειχε διαθεση η καμερα!!!!Δεν ηταν δηλαδη δεδομενο οτι θα γινει απ την πρωτη φορα....καμια φορα ηθελε 3-4 προσπαθειες για να ολοκληρωθει το Cailibration....Οπου καθε φορα που το εχανε χανοταν κ το αστερι απ το κεντρο και αντε παλι απ την αρχη να ξανακεντραρω με το οδηγητικο.....ΧΑΟΣ! Θυμαμαι λοιπον τον Παναγιωτη που ειχαμε παει μια φορα Κιθαιρωνα και μου ελεγε σε εβλεπα να παλευεις και ελεγα "Μα τι κανει"??!!Αυτο λεω κι εγω τωρα μα τι εκανα!!!!Δουλεψα με τον ερευνητη 9x50 και την QHY-5 και μου πεσαν τα αυτια κατω απ την απλοτητα και την αξιοπιστια της!!!Για να μην αναφερθω και στο κοστος των 400 ευρω+οδηγητικο+δαχτυλιδια....ενω στην περιπτωση της Qhy-5 με μια 300 ευρω καθαρισες και την χρησιμοποιεις κ για πλανητικη, σε αντιθεση με την LVI που ειναι μονο για οδηγηση!!! Συμπερασμα την πατησα και μαλιστα αγρια!!!Δυστυχως τοτε δεν ειχα ιδεα για αυτο το forum και πηγαινα στα τυφλα κανοντας οτι μου λεγανε στο Πλανηταριο . Προτροπη...μην διανοηθειτε να την αγορασετε και να θυμαστε οτι οι πωλητες ειναι πωλητες και κανουν την δουλεια τους!!!Μαλιστα οπως αποδειχθεικε κ στην πορεια ειναι καλοι και θα βοηθησουν παρα πολυ σε ενα πρωτο εισαγωγικο σταδιο....απο εκει κ επειτα ομως μην περιμενετε τιποτα απο κανεναν τους γιατι απλα "ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ".Ολοι τους μεγαλοι κ μικροι δηθεν εμπειροι κ μη.....Δεν ξερουν τι τους γινεται κ οταν προκυψει θεμα απο εκει που στο παιζουν "Γνωστες" θα σου πουν και στο τελος "Αααα εγω δεν ασχολουμαι με αστροφωτογραφια κ δεν μπορω να ξερω ολα...!" Ευχομαι να προλαβω κοσμο απο το να μην πεσει σε παγιδες πωλητων...Διαβαστε τα αρθρα εδω μεσα και μην τους εμπιστευεστε σε ΤΙΠΟΤΑ!!!Εδω τους πας για ευθυγραμμιση το νευτωνειο και δεν ελεγχουν το lazer εαν ειναι ενταξει! Τους τα κραταγα πολυ καιρο κ ελεγα απο καιρο να ανοιξω το θεμα αλλα βλακωδως το αφηνα.... Ευχομαι στο μελλον να ειμαστε ολοι πιο ειλικρινεις και να μπορουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους για να γλυτωνουμε κοσμο απο κατι εξυπνακηδες σαν τους κυριους που δουλευουν στο εν λογο μαγαζι.
takistsan2977 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2012 Το όνομά μου είναι Τάκης Τσαναγρίδης και ασχολούμε χρόνια μόνος μου και τα ξέρω καλά φίλε μου αυτά που περιγράφεις . Αφορμή για την εγγραφή μου στο forum είναι το μύνημά σου και μία προειδοποίηση που θέλω να κάνω στους καινούργιους που θα ασχοληθούν με το όμορφο hobby μας .ΞΕΧΑΣΤΕ την υποστήριξη μετά την αγορά σας είστε μόνοι σας , κανένα ελληνικό μαγαζί δεν έχει τους τεχνικούς με τις γνώσεις που απαιτούντε ακόμη και τα ανταλλακτικά , ούτε μία βίδα. Τα ελληνικά μαγαζιά το μόνο που κάνουν είναι να μεταπωλούν τα προιόντα που αγοράζουν από τα ξένα μαγαζιά σε μεγαλύτερη τιμή. Προστατεύονται όμως από ένα άγραφο νόμο της σιωπής ... από ποιους τόσα χρόνια που ασχολούμαι δεν έχω καταλάβει μόνο υποψίες έχω αλλά όχι αποδείξεις .Είμαι και εγώ καμμένος φίλε μου και σε καταλαβαίνω , μηδέν γνώσεις πέρα από τα βασικά και το κυριότερο μηδέν υποστήριξη...Ας πέσουν επιτέλους οι μάσκες και ας γίνει μία συζήτηση ένα δημοψήφησμα μεταξύ των χρηστών αυτού του όμορφου χώρου για το ποια θα είναι η αντίδραση όλων των Ελλήνων αστρονόμων απέναντι στο δήθεν και στην υποκρισία , ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους επιτέλους. Αυτά είχα να πω και δεν θα ξαναμιλήσω , γυρίζω στην γωνιά μου μόνος μου όπως έμαθα τόσα χρόνια πικραμμένος καταναλωτής που δυστηχώς είναι ο γραφικός όπως φαίνεται και απλά δεν τον ακούει κανείς. Συγνώμη σε κούρασα αλλά τα μαζεύω χρόνια.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2012 Πως να σε ακούσουμε φίλε Τάκη αφού δεν μιλάς; Από οδηγητικές δεν γνωρίζω αλλά για πολλά άλλα έχουμε παραπονεθεί. Όπως οτι παίρνεις ένα τηλεσκόπιο και μετά, για να κάνεις την δουλειά σου με διάφορα αναγκαία μαθαίνεις τα ξένα μαγαζιά αλλά και τα Astromart τους τορναδόρους, τα χρωματοπωλεία με δύσκολες βίδες, ακόμη και τα Praktiker και τα παρόμοια.Η λύση φυσικά είναι να διερευνήσει κάποιος τι λείπει από την αγορά και να το προσφέρει ο ίδιος, επενδύοντας κεφάλαια και στήνοντας μια ανταγωνιστική επιχείρηση. Έτσι πιέζεται και ο προκάτοχος να βελτιωθεί.Πως να γίνει αυτό σε αυτήν την γωνιά της γης με μικρή βάση υποψηφίων αγοραστών, εχθρικό επιχειρηματικό περιβάλλον, βαρύτατη οικονομική κρίση, αδανεία, κράτος- αρπακτικό και ανεπαρκείς ΔΕΚΟ είναι ένα θέμα. Ίσως αν στηθεί διαδικτυακά στοχεύοντας σε ένα ευρωπαικό ή και διεθνές κοινό, απασχολώντας μερικούς έμπειρους ερασιτέχνες και σε καλύτερη οικονομική συγκυρία.Μέχρι να γίνει αυτό κάνουμε μια ερωτησούλα στο Astrovox, το Cloudy Nights, το Astronomy Forum, το Stargazer's Lounge ή κάπου αλλού πριν αγοράσουμε. Είναι αναγκαίο καθώς όλοι την έχουμε πατήσει τουλάχιστον μία φορά. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2012 Αρη, εχε υπ οψιν οτι πολλα προσοφθαλμια ΔΕΝ εστιαζουν (κακως!) στην ιδια εστιακη αποσταση με την καμερα (δεν ειναι ομοεστιακα με την καμερα, λογω κακης ρυθμισης) με αποτελεσμα οταν εσυ βλεπεις αστρο, η καμερα βλεπει κατι πολυ αφεστιασμενο ή ενδεχομενως τιποτα.Το προσοφθαλμιο καλιμπραρεται φυσικα, (με αρκετο κοπο και δοκιμες) και τελικα ολα πανε καλα εφ οσον το προβλημα ειναι η μη parfocal κατασταση προσοφθαλμιου-καμερας.Επισης η καμερα αυτη θελει σχετικα φωτεινο αστρο, ή σκοτεινο ουρανο.Γενικως δουλευει καλα, αλλα δεν εχει καμια τυχη αν συγκριθει με την αλλη καμερα που αναφερεις.Ειναι μια καλη λυση για ανθρωπους που θελουν να αποφυγουν (οπως ο διαολος το λιβανι) το καλωδιομάνι, υπολογιστη, προγραμματα κλπ, και δεν αποζητουν αστροφωτο ιδιαιτερων αξιωσεων.Κωστας.
giannis60 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2012 Φίλε Άρη. Αφού έχεις το 80 ED το οποίο έχει εστιακή απόσταση όπως πολύ σωστά λες 600 χιλιοστά,η δε κάμερα που χρησιμοποιείς είναι κάποια DSLR το Νευτώνιο σου 1000 ή και μεγαλύτερη εστιακή απόσταση, τότε έχεις το ιδανικό πακέτο για να κάνεις πάρακολούθιση με προσοφθάλμιο με σταυρόνημα.Βάζεις την μηχανή στο 80 και κάνεις οδήγηση μέσω Νευτωνίου με το προσοφθάλμιο με το φωτεινό σταυρόνημα. Εγώ του βάζω και τον 2χ Barlow. Δεν λέω έχει κόπο και σαν να μην φτάνει αυτό θέλει και εξάσκηση για να το συνηθίσεις.Όμως σε γλιτώνει από άσκοπα έξοδα και το σημαντικότερο εσύ έχεις και την ευθύνη αλλά και τον έλεγχο. Εσύ να βγεις και να αποκριθείς παρών στο παρελθόν σου. Ρέα Γαλανάκη. Από το, Ελένη ή ο κανένας.
cptfurz Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Καλημέρα Το LVI δουλευει μια χαρά και είναι ιδανικο για φωτογράφηση με dslr και οχι μόνο. Απλά πρέπει να ειναι σωστά εστιασμένο και σε σχετικά σκοτεινό ουρανό. Μην περιμένεις να δουλέψει μέσα στην πόλη με ολα τα φωτα που είναι αναμένα. Αντιμετωπισα και εγω προβλήματα στην αρχή, εκανα ένα ερώτημα στην Ιταλία, στέλνωντας και μια φωτογραφία του προσοφθαλμιου, μου είπαν πως ακριβώς να ρυθμισω το δαχτυλίδι και τέλος. Υπάρχει σχετικό thread στο astrovox. Ριξε του μια ματιά. Μιχάλης - CptFurzwww.michael-stephanou.comLunt LS100THA DS PTSkylight 100 / f15Meade Lightbridge 12” HiLuxCelestron Nexstar 8SEIN ED 70/420Mod PST102/1000, CaK module
Aris Panagiotopoulos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Οπως ηδη ανεφερα παραπανω, εαν υπαρχει η Qhy-5 η οποιαδηποτε αλλη πλανητικη ,με επιλογη οδηγησης, θα πρεπει να εισαι τρελος για να επιλεξεις την LVI!Τους λογους τους ανεφερα παραπανω.Απο εκει κ επειτα, οταν καποιος περασει στο επιπεδο της αστροφωτογραφισης με μακρες εκθεσεις οι οποιες μπορει να υπερβαινουν και τις δεκα ωρες ανα στοχο τοτε...Α) Ειναι σχεδον αδυνατο να το κανεις αυτο καθε βραδυ με οδηγηση με το ματι!Β) Οταν δινω ανω των 500 ευρω μονο για το συστημα οδηγησης εχω την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να δουλευει απο μονο του στην ΕΝΤΕΛΕΙΑ!Γ) Οταν περναω απο DSLR σε CCD εχω κ παλι την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να με καλυπτει το συστημα οδηγησηςΔ) Οταν το δουλευω στην Παρο οπου ο ουρανος εκει ειναι τοσο σκοτεινος ωστε τα ADU στο LUminance να μην υπερβαινουν τα 1500 σε δεκαλεπτη εκθεση, τοτε ΑΠΑΙΤΩ να δουλεψει!Ε) Οταν ολα αυτα μπορω να τα κανω με το μισο κοστος και μπορω επισης να κανω κ πλανητικη φωτογραφιση αλλα και να τα κανω ΑΒΙΑΣΤΑ τοτε μπορω να το ξαναπω οτι η LVI ειναι η χειριστη επιλογη οδηγητικης καμερας!ΣΤ)..... Και για αυτο ευθυνομαι εγω που σαν καταναλωτης δεν εψαξα οσο επρεπε για να μην με πιασουν "Κωτσο" καποιοι πωλητες! Εν κατακλειδι η καμερα ΣΑΦΩΣ και δουλευει αλλα σε συγκριση με αλλα συστηματα οδηγησης δεν δικαιολογει τα λεφτα της ουτε στο ελαχιστο εξου και ελαχιστοι την χρησιμοποιουν! Υ.Γ. Ειναι κ αλλα πολλα στα αρνητικα αλλα δεν ξερω εαν αξιζει να αναλυθει περαιτερω το ζητημα. Οσο αφορα τον Kkokkolis Θα συμφωνησω απολυτα μαζι του οτι πρεπει να μιλαμε κ να ακουγομαστε, να εχουμε το θαρος της γνωμης μας κ να μην κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας!Θα ελεγα λοιπον κ στον takistsan2977 να μην χαθει γιατι δεν ειναι μονος του κ δεν αξιζει να απομονωθει κανεις.Απεναντιας πρεπει να δινεται βημα σε ολους γιατι πρεπει να ασκειται πιεση για μια καλυτερη παροχη υπηρεσιων ως προς τους καταναλωτες!
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 ΞΕΧΑΣΤΕ [/b]την υποστήριξη μετά την αγορά σας είστε μόνοι σας , κανένα ελληνικό μαγαζί δεν έχει τους τεχνικούς με τις γνώσεις που απαιτούντε ακόμη και τα ανταλλακτικά , ούτε μία βίδα.Φίλε μου είσαι σίγουρος για το "κανένα μαγαζί"?Εχεις ψωνίσει απ όλα? Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ πωλητές, καταστήματα ή προιόντα και για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους, μιλάμε ουσιαστικά για ίδια πράγματα:Η QHY5V και το LVI είναι ουσιαστικά οι ίδιες κάμερες αφού είναι χτισμένες γύρω από το ίδιο τσιπάκι MT9V032 1/3" CMOS. Η QHY5 είναι και αυτή βασισμένη σε ένα παρόμοια ..."αναίσθητο" CMOS. Ποτέ δεν συμπάθησα την LVI και τον τρόπο λειτουργίας της, αλλά για ανθρώπους που είναι με DSLR και δεν θέλουν να κουβαλάνε μαζί τους laptop έχει πεδίο εφαρμογής εφόσον φάνε κάποια βράδια για να εστιάσουν σωστά το LVI. 1000 φορές στις 100 θα προτιμούσα laptop, παραφερνάλια και οδηγητική, αλλά μπορώ να καταλάβω την ανάγκη κάποιων να μην κουβαλάνε τέτοιο εξοπλισμό και γνωρίζω προσωπικά έναν άνθρωπο που χρησιμοποιεί το LVI και είναι ευχαριστημένος με αυτό.Προσωπικά πέταξα την QHY5 και όλες τις συμβατές κάμερες με αυτή όταν προσπάθησα να οδηγήσω μέσα από off axis και δεν μπορούσα να δω σχεδόν τίποτα. Η ..."αποκάλυψη" έγινε όταν έβαλα κανονική CCD και όχι CMOS και τότε μπορούσα να διαλέγω αστέρι οδήγησης και όχι να πηγαίνω ψάχνοντας κυριολεκτικά στο σκοτάδι.Εν κατακλείδι, όχι ότι δεν υπάρχουν κακά προϊόντα ή πωλητές που τάζουν λαγούς με πετραχήλια, αλλά καλό και ουσιώδες είναι να κάνουμε καλή προεργασία και έρευνα αγοράς πριν την επιλογή καινούργιου εξοπλισμού και φυσικά πριν ακούσουμε οποιοδήποτε πωλητή...
roryt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 Ρωταμε, διαβαζουμε, ψαχνουμε, εν αναγκη πειραματιζομαστε και μεταπωλαμε. Δεν μας φταινε τα μαγαζια, ο σωστος καταναλωτης ειναι ο ενημερωμενος.+1000 σε οτι λεει ο Ηλιας για αληθηνο ccd στην οδηγηση, τα cmos κανουν μονο για πλανητικη.
DimitrisV Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2012 Όσον αφορά το θέμα των πωλητών θα έλεγα πως υπάρχουν δύο κατηγορίες: αυτοί που ασχολούνται με το αντικείμενο και γνωρίζουν πολλά πράγματα και μπορούν να μας βοηθήσουν στην επιλογή μας και αυτοί που απλά μεταφέρουν τις τεχνικές περιγραφές και το διαφημιστικό περιεχόμενο από τα φυλλάδια των προϊόντων, χωρίς να γνωρίζουν το αντικείμενο. Παρόλα αυτά σύντομα μπορεί κανείς να τους ξεχωρίσει. Επίσης το AstroVox διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων που καλύπτουν τις περισσότερες απορίες και φυσικά μπορεί κανείς προτού αγοράσει κάτι να κάνει και μία ερώτηση. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με την LVI. Την αγόρασα για λόγους φορητότητας και απλότητας καθώς αρχικά φωτογράφιζα με DSLR και δεν χρησιμοποιούσα Η/Υ. Πάρα πολύ συχνά δυσκολευόταν να βρει άστρο για οδήγηση μέσα από 80άρι, ενώ πολλές φορές αργούσε απίστευτα να κάνει calibration. Δεν ήταν λίγες οι φορές που χρειαζόταν πάνω από 40 λεπτά για να μπορέσω να ξεκινήσω φωτογράφηση και αυτό όχι πάντα στον στόχο που αρχικά είχα επιλέξει... αλλά στον στόχο που έβρισκε η LVI αστέρι για οδήγηση!!! Δεν συζητάμε για OAG, δεν βρήκε αστέρι πουθενά.... Τελικά αγόρασα τη Lodestar της Starlight Xpress (CCD) και τα πράγματα έγιναν απλά και γρήγορα! Και η διαφορά στο κόστος είναι σχετικά μικρή. Βέβαια γνωρίζω πως υπάρχουν φίλοι που την χρησιμοποιούν και κάνουν καλά τη δουλεία τους και δεν την αλλάζουν με τίποτα!!! Φιλικά, Δημήτρης “The Truth Is Out There” "Stardust" Observatory - Chalkidiki
PanosSky Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2012 ΞΕΧΑΣΤΕ την υποστήριξη μετά την αγορά σας είστε μόνοι σας , κανένα ελληνικό μαγαζί δεν έχει τους τεχνικούς με τις γνώσεις που απαιτούντε ακόμη και τα ανταλλακτικά , ούτε μία βίδα. Από πόσους το έχω ακούσει........Σχεδόν κανείς δεν το έχει γράψει......Τζιζζζζ..... καίει......Ο (οι) Big Brother ........ είναι εδώ και μας κοιτάειειειειει........... ΜΑΝΟΥΣΟΣ : ΚΑΤ΄ΟΝΟΜΑ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ» ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ-----ΠΡΟΣΟΧΗΟι κατασκευές του :https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=26016=asc&start=165https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=26016=asc&start=150
cptfurz Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2012 Όσον αφορά το θέμα των πωλητών θα έλεγα πως υπάρχουν δύο κατηγορίες: αυτοί που ασχολούνται με το αντικείμενο και γνωρίζουν πολλά πράγματα και μπορούν να μας βοηθήσουν στην επιλογή μας και αυτοί που απλά μεταφέρουν τις τεχνικές περιγραφές και το διαφημιστικό περιεχόμενο από τα φυλλάδια των προϊόντων, χωρίς να γνωρίζουν το αντικείμενο. Παρόλα αυτά σύντομα μπορεί κανείς να τους ξεχωρίσει +1Το ιδιο ισχυει και στο εξωτερικό και μην εχετε καμμια αμφιβολία γι' αυτό.Ο δικός μου γνωμονας είναι ένας : Το κόστος αγοράς. Μιχάλης - CptFurzwww.michael-stephanou.comLunt LS100THA DS PTSkylight 100 / f15Meade Lightbridge 12” HiLuxCelestron Nexstar 8SEIN ED 70/420Mod PST102/1000, CaK module
Dimitris M. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2012 Πιστεύω πως θα πρέπει να δώσουμε κάποια ελαφρυντικά στους πωλητές.. δεν είναι δυνατόν να ξέρουν τα πάντα, για ότι υπάρχει προς πώλησηστα καταστήματα στα οποία εργάζονται. Το να είχαμε μια τέτοια απαίτηση νομίζω πως θα ήταν υπερβολικό.. σκεφτείτε μόνο πόσες ώρες και πόσες ημέρες την εβδομάδα εργάζονται και καταλήξτε στο συμπέρασμα για το αν έχουν το χρόνο να δοκιμάσουν κάποια έστω απότα προϊόντα που πωλούν, ώστε να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις και να τις μεταφέρουν στους πελάτες τους.. θα πρέπει ο πωλητήςνα είναι "τσακάλι" ή να παραμελεί αρκετά και την προσωπική του ζωή για να έχει αντικειμενική άποψη για ότι του ζητήσει ο κάθε πελάτης του! Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, στο συντριπτικό ποσοστό των πωλητών, ανεξάρτητα με το αντικείμενο το οποίο πωλούν, είναι ιδανικό να ακολουθούμετις οδηγίες τους μέχρι ενός ορισμένου σημείου. Από κάποια στιγμή και μετά θα πρέπει να ψαχνόμαστε μόνοι μας. Το Astrovox πχ έχει πολύ υλικό και μπορεί κάποιος κάνοντας μια αναζήτηση να βρει αυτό που θέλει. Είναι πραγματικά ελάχιστες οι φορές που έχουν μείνει αναπάντητα τα ερωτήματά μου μετά από αναζήτηση στο φόρουμ. Επίσης, πιστεύω πως είναι λάθος το να απαξιώνουμε ένα προϊόν επειδή δεν λειτούργησεσωστά στα δικά μας χέρια.. γι'αυτό εξάλλου υπάρχουν και τόσα διαφορετικά για να μπορεί να επιλέξει ο καθένας ότι του ταιριάζει. “Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is to not stop questioning.” ― Albert Einstein
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα