John.. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2021 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2021 Καλησπέρα σε ολουςΔε ξέρω αν ανοίγω στην σωστή ενότητα το θέμα μουΈχω απορίαΜιας και από τον κήπο μου όπου κάνω την παρατήρηση, λόγω δένδρων και γύρω σπιτιων αρκετά σημεία στον ουρανό κρύβονται η έχεις εμποδια. Πόσο κακό είναι για ένα νευτωνιο να μένει έξω; Που θέλω να καταλήξω!;Το να ανέβω πχ στην "ταράτσα" είναι πολύ δύσκολο μιας και πρέπει να βάζω πρόσθετη σκάλα (γι αυτό και η ταράτσα σε εισαγωγικά) και δεν είναι εύκολο το ανέβα κατέβα βάσης και τηλεσκόπιου συνόλου 25kg, συν το βαλιτσάκι με τα προσοφθαλμια!Πόσο κακό είναι να μένει για κάποιες ώρες ή και μέρες ο εξοπλισμός έξω; με το σκεπτικό να το ανεβάζω να το αφήνω εκει για ένα διάστημα! Μπορεί να είναι ώρες μπορεί να είναι και μέρες! Σίγουρα καλοκαίρι με 40 βαθμούς δεν κάνειΌπως και βραδιές με πολύ υγρασία!Εννοείται ότι θα κοιτάξω να το σκεπάζω με κάποιον τροπο! Αλλά θα ήθελα κάποιες γνώμες και συμβουλές! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2021 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2021 Έχω μεγάλο μέρος του εξοπλισμού μου σε ένα εξωτερικό ντουλάπι MDF, εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια. Μιλάμε για τηλεσκόπια όλων των τύπων, βάσεις, φακούς, κιάλια (και με IS), όλων των ειδών τα αξεσουάρ. Μερικά είναι μέσα σε θήκες και άλλα είναι απλώς τοποθετημένα μέσα στο ντουλάπι. Πέρα από λίγη σκόνη, τίποτε άλλο δεν έχουν πάθει. Έχω βάλει μέσα έναν μετεωρολογικό σταθμό, ο οποίος έχει δείξει από -3 έως 46 βαθμούς κελσίου (το καλοκαίρι το βλέπει ο ήλιος) και υγρασία έως 90%. Αφού το γέμισα με silica gel (μιλάμε για 100-200 φακελάκια) η υγρασία είναι ελεγχόμενη στο 65%.Λοιπόν, τίποτε από όλα αυτά δεν έπαθε το παραμικρό. Τα περισσότερα πράγματα εκεί μέσα είναι πριν το 2012, σχεδόν όλα πριν το 2015. Μόνο το 12" και το Nexstar έχω μέσα στο σπίτι, επειδή δεν χωράνε εκεί μέσα και η γυναίκα μου τα θεωρεί όμορφα και τα ανέχεται στο σαλόνι, φάτσα μόστρα. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Haris Desdenova Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2021 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2021 Η σφεντόνα είναι όλα τα λεφτά!
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2021 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2021 Η σφεντόνα είναι όλα τα λεφτά! Δεν λες τίποτε (δεν είναι off topic, δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα). Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
sevax Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2021 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2021 Γιαννη σωστή η ιδέα του Κώστα, για μόνιμη τοποθέτηση, και ένα καλό αδιάβροχο σκέπασμα.Εν ανάγκη αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο...βραχιονοφόρο.. Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
John.. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2021 Με αγχώνει λίγο βέβαια η όλη αποθήκευση έξω μιας και είναι νευτωνιο και είναι όλα ανοικτά!Σκέφτομαι να κάνω ένα ντουλάπι από κόντρα πλακέ θαλάσσης να αντέχει σε όλες τις συνθήκες! Και να του κάνω και μια επένδυση με Dow από μέσα για να το βοηθήσω ακόμα περισσότερο! Από θέμα θερμοκρασιών και υγρασίας κλπ!
vagkaf Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2021 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2021 Και ένα καλής ποιότητας βερνίκι για το εξωτερικό μέρος πιστεύω θα βοηθούσε!
John.. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 (επεξεργάστηκε) Έκανα τα πρώτα βήματα μετά από καιρο. Ανέβασα ένα ψυγείο που βρήκα με τις πόρτες του. Έβαλα λάστιχα στις πόρτες γιατί δεν είχαν, σαν αυτά που έχουν οι πόρτες αυτοκινήτων. Έφτιαξα ένα κάλυμμα από πάνω από αλουμίνιο ώστε να το προστατεύει από τα νερά. (Μεντεσέδες δεν έχουν οι πόρτες) τα βιδωσα όλα μαζί και έβαλα 2 χερούλια για να τα σηκώνω όλα μαζί! (προστασία και 2 πόρτες) Μέσα χωράει το τηλεσκόπιο και την βάση. Και στην κατάψυξη τα 2 βαλιτσάκια μου. Έχω βάλει έναν ασύρματο σταθμό μεσα και βλέπω υγρασία και θερμοκρασία. Και έναν αφυγραντη με 2€ από το σούπερ! Προς το παρον η θερμοκρασία ακολουθεί του περιβάλλοντος αλλά με καθυστέρηση. Δηλαδή αργεί να κατέβει. Αλλά αργεί και να ανέβει. (πχ αν στις 3εις το πρωί η εξωτερική ήταν 10 βαθμούς και στις 6 το πρωί είναι 13 βαθμούς. Μέσα θα είναι περίπου στους 12 με 11.5) Το ποσοστό υγρασίας μετά από μια μέρα όπου το είχα κλειστό είναι σταθερό στο 50% πάνω κάτω. Είτε έξω έχω 60 είτε 95% Αναρωτιέμαι μήπως το γεμίσω με silica gel η αν είναι να αγοράσω ένα μικρό αφυγραντη και να τον βάλω μέσα. Όπου θα κάνω μια μικρή τρύπα με σωληνακι να βγάζει τα νερά έξω. Βέβαια λόγω μικρού χώρου δε ξέρω πόσο θα ζήσει! Αναρωτιέμαι τώρα τον χειμώνα αν φτάσει θερμοκρασίες μέχρι και - 10 πως θα αντιδράσει το νευτωνιο... Η επίσης αναρωτιέμαι αν μετά την παρατήρηση όπου μπορούν όλα να είναι μούσκεμα! Και θα μπουν μέσα. Πόσο γρήγορη θα είναι η απορρόφηση της υγρασιας από τα silica gel η τον αφυγραντη ώστε να μην υπάρξουν θέματα είτε στα ηλεκτρονικά είτε στους καθρέπτες! Το καλό είναι ότι θα είναι κοντά στις εξωτερικές θερμοκρασίες άρα γλιτώνεις τον χρόνο αναμονης για την ισορροπία των καθρεπτων. Ειμαι ψηλά πάνω από φώτα της ΔΕΗ, εμπόδια σπιτιών και δέντρων. Με καθαρή γωνία 360 μοιρών πάνω από τις 30 μοίρες ύψος ουρανού. Τι μόνο που με αγχώνει είναι η υγρασία για τους καθρέπτες και τα ηλεκτρονικά. Όταν σταματήσετε να γελάτε με την λύση μου.... Χαχαχαχαχα. Θα ήθελα μερικές απόψεις η γνώμες ακόμα! Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα! Το επεξεργάστηκε Νοέμβριος 9, 2021 ο John.. Διόρθωση 3
vagkaf Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 Πολύ καλό !!! Έξυπνη επιλογή το ψυγείο καθώς έχει μόνωση από τη φύση του σαν κατασκευή !!! Θα σου πρότεινα μόνο να το βρέξεις με ένα λάστιχο παντού για λίγη ώρα να δεις αν μπαζει από πουθενά. Χωρίς να είναι τα πράγματα βέβαια μέσα...χαχαχαχαχα
diorip Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ, να βρω ένα χαλασμένο καταψύκτη μπαούλο, για να φτιάξω ένα mini imaging observatory. Το κακό είναι πως ένας ψυκτικός θάλαμος όσο καλά αποτρέπει την διείσδυση της υγρασίας άλλο τόσο την διατηρεί στο εσωτερικό. Άρα δεν γλυτώνεις κάποιον αφυγραντήρα....
sevax Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 1 hour ago, John.. said: Έκανα τα πρώτα βήματα μετά από καιρο. Ανέβασα ένα ψυγείο που βρήκα με τις πόρτες του. Έβαλα λάστιχα στις πόρτες γιατί δεν είχαν, σαν αυτά που έχουν οι πόρτες αυτοκινήτων. Έφτιαξα ένα κάλυμμα από πάνω από αλουμίνιο ώστε να το προστατεύει από τα νερά. (Μεντεσέδες δεν έχουν οι πόρτες) τα βιδωσα όλα μαζί και έβαλα 2 χερούλια για να τα σηκώνω όλα μαζί! (προστασία και 2 πόρτες) Μέσα χωράει το τηλεσκόπιο και την βάση. Και στην κατάψυξη τα 2 βαλιτσάκια μου. Έχω βάλει έναν ασύρματο σταθμό μεσα και βλέπω υγρασία και θερμοκρασία. Και έναν αφυγραντη με 2€ από το σούπερ! Προς το παρον η θερμοκρασία ακολουθεί του περιβάλλοντος αλλά με καθυστέρηση. Δηλαδή αργεί να κατέβει. Αλλά αργεί και να ανέβει. (πχ αν στις 3εις το πρωί η εξωτερική ήταν 10 βαθμούς και στις 6 το πρωί είναι 13 βαθμούς. Μέσα θα είναι περίπου στους 12 με 11.5) Το ποσοστό υγρασίας μετά από μια μέρα όπου το είχα κλειστό είναι σταθερό στο 50% πάνω κάτω. Είτε έξω έχω 60 είτε 95% Αναρωτιέμαι μήπως το γεμίσω με silica gel η αν είναι να αγοράσω ένα μικρό αφυγραντη και να τον βάλω μέσα. Όπου θα κάνω μια μικρή τρύπα με σωληνακι να βγάζει τα νερά έξω. Βέβαια λόγω μικρού χώρου δε ξέρω πόσο θα ζήσει! Αναρωτιέμαι τώρα τον χειμώνα αν φτάσει θερμοκρασίες μέχρι και - 10 πως θα αντιδράσει το νευτωνιο... Η επίσης αναρωτιέμαι αν μετά την παρατήρηση όπου μπορούν όλα να είναι μούσκεμα! Και θα μπουν μέσα. Πόσο γρήγορη θα είναι η απορρόφηση της υγρασιας από τα silica gel η τον αφυγραντη ώστε να μην υπάρξουν θέματα είτε στα ηλεκτρονικά είτε στους καθρέπτες! Το καλό είναι ότι θα είναι κοντά στις εξωτερικές θερμοκρασίες άρα γλιτώνεις τον χρόνο αναμονης για την ισορροπία των καθρεπτων. Ειμαι ψηλά πάνω από φώτα της ΔΕΗ, εμπόδια σπιτιών και δέντρων. Με καθαρή γωνία 360 μοιρών πάνω από τις 30 μοίρες ύψος ουρανού. Τι μόνο που με αγχώνει είναι η υγρασία για τους καθρέπτες και τα ηλεκτρονικά. Όταν σταματήσετε να γελάτε με την λύση μου.... Χαχαχαχαχα. Θα ήθελα μερικές απόψεις η γνώμες ακόμα! Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα! Εγώ κλαίω ...από τα γέλια.😂 Το πες και το έκανες Γιάννη μου, δεν πιστεύω να μπορεί κάποιος να ξέρει, θα δείξει η νεκροψία. Μου αρέσεις πάντως γιατί "κάνεις" δεν λες μόνο.👍 2 Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
litourg floyd Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 Ο Γιάννης ο πατέντας,καλό φαίνεται φίλε john,σας έφαγε η πρωτεύουσα τι να σας κάνω εγώ.😃 2
John.. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 2 hours ago, vagkaf said: Πολύ καλό !!! Έξυπνη επιλογή το ψυγείο καθώς έχει μόνωση από τη φύση του σαν κατασκευή !!! Θα σου πρότεινα μόνο να το βρέξεις με ένα λάστιχο παντού για λίγη ώρα να δεις αν μπαζει από πουθενά. Χωρίς να είναι τα πράγματα βέβαια μέσα...χαχαχαχαχα Ή αλήθεια είναι ότι και γω αυτό σκέφτηκα. Για την μόνωση που έχει. Εννοείται ότι ακόμα δεν έχω πράγματα μέσα! Για να δω τι γίνεται με θερμοκρασίες και υγρασίες. Οσο για να νερά γι αυτό έφτιαξα το προστατευτικο από πάνω. Το οποίο είναι πιο μεγάλο. Για να μην γίνει καμία μπόρα και από αέρα κλπ περάσει τα λάστιχα!
John.. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 31 minutes ago, litourg floyd said: Ο Γιάννης ο πατέντας,καλό φαίνεται φίλε john,σας έφαγε η πρωτεύουσα τι να σας κάνω εγώ.😃 Προσπαθώ Τι να κάνω! Όσο βλέπω ότι με τραβάει... Το τραβάω και γω Χαχαχαχα!
John.. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 1 hour ago, sevax said: Εγώ κλαίω ...από τα γέλια.😂 Το πες και το έκανες Γιάννη μου, δεν πιστεύω να μπορεί κάποιος να ξέρει, θα δείξει η νεκροψία. Μου αρέσεις πάντως γιατί "κάνεις" δεν λες μόνο.👍 Κε Δημήτρη σαν να σας ακούω στο τηλέφωνο Χαχαχαχαχα! Ελπίζω να μην κλαιω το τηλεσκόπιο αν τα βάλω όλα εκεί! Τόσο πράγματα έχω πάρει για αστροφωτογραφια που προσπαθω! Χαχαχαχα
John.. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 1 hour ago, diorip said: Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ, να βρω ένα χαλασμένο καταψύκτη μπαούλο, για να φτιάξω ένα mini imaging observatory. Το κακό είναι πως ένας ψυκτικός θάλαμος όσο καλά αποτρέπει την διείσδυση της υγρασίας άλλο τόσο την διατηρεί στο εσωτερικό. Άρα δεν γλυτώνεις κάποιον αφυγραντήρα.... Σωστό αυτό! Γι αυτό και λέω πιο πάνω για έναν μικρό αφυγραντη. Όχι με μοτερ. Αλλά με θερμό ηλεκτρικό στοιχείο peltier πως λέγεται Τεσπα! Και όχι μόνο με selica gel. Τον οποίο θα τον κάνω να αποχετευει έξω. Άρα να μην έχω άγχος για νερά. Έχει κάπου στα 40€. Και διαστάσεις περίπου 15χ20χ30εκ. Αλλά επειδή ο χώρος είναι μικρός. Λες να καεί γρήγορα; δε ξέρω; πολλές απορίες έχω. Και ανησυχίες! Χαχαχαχα
diorip Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2021 (επεξεργάστηκε) Κοίτα, αν είσαι κοντά κ μπορείς να ρίχνεις καμιά ματιά που κ που (και παρακολουθείς την υγρασία), δεν νομίζω να σου δημιουργήσει θέμα. Δες τι θα σου πουν κ οι υπόλοιποι που έχουν καιρό τα παρατηρητήρια. ΥΓ τουλάχιστον με το νευτωνιο δεν έχεις να φοβηθείς υγρασία κ μούχλα ανάμεσα στα οπτικά. Το επεξεργάστηκε Νοέμβριος 9, 2021 ο diorip damn auto correct 1
vagkaf Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2021 (επεξεργάστηκε) 12 hours ago, John.. said: Σωστό αυτό! Γι αυτό και λέω πιο πάνω για έναν μικρό αφυγραντη. Όχι με μοτερ. Αλλά με θερμό ηλεκτρικό στοιχείο peltier πως λέγεται Τεσπα! Και όχι μόνο με selica gel. Τον οποίο θα τον κάνω να αποχετευει έξω. Άρα να μην έχω άγχος για νερά. Έχει κάπου στα 40€. Και διαστάσεις περίπου 15χ20χ30εκ. Αλλά επειδή ο χώρος είναι μικρός. Λες να καεί γρήγορα; δε ξέρω; πολλές απορίες έχω. Και ανησυχίες! Χαχαχαχα Γιατί δε δοκιμάζεις συλλέκτη υγρασίας? Θα γεμίζει αργά κλεισμένος εκεί μέσα και απλά θα τον αντικαθιστάς όταν γεμίζει χωρίς να μπλέκεις και με ρεύμα. Θα πιάνει και λιγότερο χώρο. Σε κάποιους απλά αλλάζεις το υλικό αφύγρανσης όταν γεμίσει https://www.skroutz.gr/c/3191/syllektes-ygrasias.html?o=συλλέκτες+υγρασίας Το επεξεργάστηκε Νοέμβριος 10, 2021 ο vagkaf
John.. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2021 4 hours ago, vagkaf said: Γιατί δε δοκιμάζεις συλλέκτη υγρασίας? Θα γεμίζει αργά κλεισμένος εκεί μέσα και απλά θα τον αντικαθιστάς όταν γεμίζει χωρίς να μπλέκεις και με ρεύμα. Θα πιάνει και λιγότερο χώρο. Σε κάποιους απλά αλλάζεις το υλικό αφύγρανσης όταν γεμίσει https://www.skroutz.gr/c/3191/syllektes-ygrasias.html?o=συλλέκτες+υγρασίας Έχω μέσα συλλέκτη. Αυτούς με τα 2 3€ από το super market. Οι οποίοι κρατάνε το νερό και μετά τους πετάς ναι. Απλά εγώ σκέφτομαι αργότερα όπου θα ανοίγει και θα κλείνει για να βγουν τα πράγματα. Η όταν θα μπαίνει μέσα μετά από παρατήρηση όπου θα είναι μούσκεμα. Αυτη η λύση θα έχει αργή απορρόφηση υγρασίας. Ενώ ένας μικρός αφυγραντηρας με πρίζα χρονοδιακοπτη για να μην δουλεύει συνέχεια ίσως είναι καλύτερα. Και θα βγάζει και λίγο ζεστό αέρα για να μην πέφτει τραγικά η θερμοκρασία μέσα. Γι αυτό και το ποστ εδώ γιατί έχω πολλές ανησυχίες / απορίες
John.. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2021 (επεξεργάστηκε) Με 80% υγρασία εξω Και 11 βαθμους Ή υγρασία κρατάει καλά! Ή θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα με οξω! Όσο περνάει η ώρα ακολουθεί την εξωτερική! Προχθές το άνοιξα κι ολας και το έκλεισα μετά από κανένα 5λ για να δω διαφορες σε υγρασία κλπ και όλα καλά! Μέσα έχει περίπου 200γρ μπίλιες υγρασίας που είχα από παλια Και έναν όπως ειχα αναφέρει συλλέκτη. Το επεξεργάστηκε Νοέμβριος 13, 2021 ο John.. 1
John.. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2021 Λοιπόν επειδή με έχει πιάσει η βλακεία μου. Και δε μου άρεσε που η θερμοκρασία μέσα μεταβάλλεται από 9 μέχρι και 18πχ αυτή τη περίοδο. Που ακόμα τα καλά κρύα δεν έχουν πιάσει... Είπα να κάνω άλλη μια πατέντα! Μιας και το θέμα της υγρασίας πάει καλά! Μπήκε ένα αερόθερμο πρίζας (αστείο αλλά μια χαρά δουλεύει για αρκετά μικρούς χώρους) και επειδή δεν εμπιστεύομαι τον θερμοστάτη του, έφτιαξα ένα κουτάκι. Το οποίο με έναν αισθητήρα θερμοκρασίας και ένα κοντρολερ δίνεις τις τιμές που θες και τις κρατάει σταθερές. Πχ το έχω ρυθμίσει να δίνει ρεύμα στο αερόθερμο μόνο όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 13 βαθμούς και να κλείσει το ρευμα μόλις φτάσει τους 15°C. Ελπίζω να μην πάρουν όλα φωτιά κάποια στιγμή. Χαχαχαχα. Λογικά θα επανέλθω το καλοκαίρι με κανένα mini air-condition μια και θα το βαράει ο ήλιος θα πρέπει να παίξω με άλλες θερμοκρασίες. Χαχαχαχα Κανέναν καλό ουρανό θα μας κάνει; καλά τα κάνω όλα αυτά... Αλλά πολύ καιρό δεν έχουμε παίξει με τον εξοπλισμό μας! Υ.Γ. Κράξτε ελεύθερα! 1
litourg floyd Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2021 Εδώ είσαι,πάρε ένα τέτοιο,βάλτο ταράτσα και καθάρισες χαχαχαχαχα.Να σαι καλά ρε john με τις πατέντες σου,όλα ωραία!!!!! 2
John.. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2021 15 minutes ago, litourg floyd said: Εδώ είσαι,πάρε ένα τέτοιο,βάλτο ταράτσα και καθάρισες χαχαχαχαχα.Να σαι καλά ρε john με τις πατέντες σου,όλα ωραία!!!!! Πώς και πώς περίμενα σχόλιο σου Χαχαχαχαχα 1
John.. Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2021 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2021 Τι ωραία να ξέρεις ότι ο εξοπλισμός σου κοιμάται ήσυχα στα "ζεστά" ... Και έξω να ρίχνει ψιλό χιόνι! Ποτέ θα μας κάνει ουρανό; έχει και φεγγάρι τώρα... Όλα μαζί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα