Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
μια υποσειμείωση:δεν είναι ολα τα παλσαρς αστέρες νετρονιων. υπάρχουν παλσαρς που δεν έχουμε καταλάβει ακομα τι είναι

What?? Τι? Πως? Που??

Τι εγινε??

Pulsar= περιστρεφομενος αστερας νετρονιων ο οποιος εκπεμπει ακτινοβολια παραλληλα με το μαγνητικο του αξονα.

Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... dance004.gif dance017.gif

J.N

• Απαντήσεις 134
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
Οπότε έψαξα και βρήκα το θεμελιωτή της ιδέας...Εδώ είναι το σιτε του http://web.umr.edu/~om/

Kαλά Ιφικράτη δεν παίζεσαι!!!

Ωραία, μετά από επίσκεψη του site έριξα το απαραίτητο γέλιο για σήμερα... Thx Ιφικράτη!

Σ.

Δημοσιεύτηκε
Λοιπόν αυτα που λέω δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου . η άποψη ''Pulsar= περιστρεφομενος αστερας νετρονιων ο οποιος εκπεμπει ακτινοβολια παραλληλα με το μαγνητικο του αξονα.'' είναι λάθος. Δεν είναι ολα τα Pulsar αστέρες νετρονίων . Μας το έχει πει ο Θεοδοσίου στο μάθημα της αστροφυσικής και μας το έχει τονίσει. Και ακόμα έχει πεί πως δέν ξέρουμε πολλά για τα πάλσαρς και τις διεργασίες σε αυτα. Με αμφισβητείτε ακόμα και τωρα?
Δημοσιεύτηκε

Χωρίς να θέλω να αμφισβητίσω, απλά για την ιστορία του πράγματος μήπως είχε πει το αντίθετο? Ότι δηλαδή δεν είναι όλοι οι αστέρες νετρονίων pulsar?

Επίσης να τονίσω το γεγονός ότι φέτος η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε το ανώτατο βραβείο της, το βραβείο Descartes, στην ομάδα PULSE για την έρευνά της πάνω στα pulsar...

Με όλο το σεβασμό που πρέπει σε ένα καθηγητή Πανεπιστημίου (Θεοδοσίου), όχι και δεν ξέρουμε πάρα πολλά... Αν θες, πάρε ένα τηλέφωνο στο 2310998173 και ζήτα τον κύριο Σειραδάκη. Προετοιμάσου για μια... μακροσκελή απάντηση

Σ.

Δημοσιεύτηκε
Μας το έχει πει ο Θεοδοσίου στο μάθημα της αστροφυσικής και μας το έχει τονίσει.

Θεοδοσιου???? Who???

Ακου το Virial μαλλον δεν θα ακουσες καλα τον Θεοδοσιου....

Στο Απειρο και Ακομα Παραπερα ...... dance004.gif dance017.gif

J.N

Δημοσιεύτηκε

Ξανθόπουλος. Περι αστέρων και συμπάντων.

σ.48. "Πιστεύουμε ότι οι pulsars είναι αστέρες νετρονίων"

Frank Shu, πανεπιστημιακό βιβλίο.

σ.149, τ1

"Αν και οι αστροφυσικοί βρίσκονται ακόμη αρκετά μακριά από τη λεπτομερή κατανόηση των διεργασιών που παράγουν το παρατηρούμενο φάσμα των πάλσαρς..."

Ο κ.Θεοδοσίου πράγματι είπε ότι δε ξέρουμε ακόμα τι είναι τα παλσαρς, κάνουμε υποθέσεις. Μα εκεί βασίζεται η επιστήμη σήμερα. Γιατί ξέρουμε αν υπάρχουν μαύρες τρύπες; Υποθέσεις κάνουμε.

Ακόμα δε ξέρουμε αρκετά. Αυτή είναι η αλήθεια.

Δε πιστεύω ότι είναι σήματα εξωγήινων, αλλά σε τέτοια θέματα, για κάτι που ούτε η επιστήμη δεν είναι απόλυτα σίγουρη, τίπτοτα δεν αποκλείεται. Γι' αυτό να μην είστε για τίποτα σίγουροι, ούτε για τα pulsars. Εδώ σας ανέφερα 3 διακεκριμένους επιστήμονες και λένε "δεν είμαστε σίγουροι τι είναι", και σεις με τόση βεβαιότητα λέτε "Και βέβαια ξέρουμε";;;;

IK Observing System
Δημοσιεύτηκε

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

το βιβλίο γράφτηκε πάνω από 15 χρόνια πριν... έχουν μεσολαβήσει 15 χρόνια έρευνας και νέων εξελίξεων...

και τότε λέγαμε "πιστεύουμε ότι υπάρχουν εξωπλανήτες"... τώρα ξέρουμε πάνω απο 180...

νομίζω ότι το βιβλίο του Shu είναι ακόμα πιο παλιό...

Στέλιος

ΥΓ Ο τίτλος της επόμενης παραγράφου, σελ 52, στο "Περι..." είναι "οι πάλσαρ είναι αστέρες νετρονίων.....

Δημοσιεύτηκε
ΥΓ Ο τίτλος του επόμενου κεφαλαίου, σελ 52, στο "Περι..." είναι "οι πάλσαρ είναι αστέρες νετρονίων....

Έχεις δίκιο, μα και ο Frank Shu έχει τίτλο " Τα παλσαρς είναι αστέρες νετρονίων".

Δε διστάζει όμως να πει ότι δε ξέρουμε πολλά, και αυτό σημαίνει απλά, ότι οι θεωρίες που έχουμε δεν εξηγούν όλες τις παρατηρήσεις, που σημαίνει ότι αν βρεθεί μια καλύτερη εξήγηση στο μέλλον δε θα είναι δύσκολο να εδραιωθεί.

IK Observing System
Δημοσιεύτηκε
... δε ξέρουμε πολλά, και αυτό σημαίνει απλά, ότι οι θεωρίες που έχουμε δεν εξηγούν όλες τις παρατηρήσεις

Εδώ υπάρχει ένα άλμα. Άλλο το δεν ξέρουμε πολλά, άλλο το δεν τα εξηγούμε όλα! Αν πχ εξηγούμε 90 από τα 100, δεν τα εξηγούμε όλα, αλλά ξέρουμε πολλά!

Σαφώς και δεν τα εξηγούμε όλα... Άλλωστε, τί το ενδιαφέρον θα υπήρχε μετά αν γινόταν κάτι τέτοιο.

που σημαίνει ότι αν βρεθεί μια καλύτερη εξήγηση στο μέλλον δε θα είναι δύσκολο να εδραιωθεί.

Αν έχω το δικαίωμα (με τις γνώσεις που έχω) να κάνω μια πρόβλεψη είναι ότι ο πυρήνας, το μοντέλο δηλαδή του ταχέως περιστρεφόμενου αστέρα νετρονίων δεν θα αλλάξει. Σίγουρα θα τροποποιηθεί, αλλά η βασική ιδέα θα είναι η ίδια, δηλαδή αστέρας νετρονίων.

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν σαν άλλος Σολομώντας (εντάξει κανένας δεν μου έδωσε το δικαίωμα να γίνω, αλλά ελπίζω να μην σας προσβάλλω με την πρωτοβουλία μου) θα πω το εξής.

Για τα pulsars είναι πλέον σε ικανοποιητικό βαθμό γνωστή η φύση τους.

Ο φίλτατος zaxos φαντάζομαι ότι θέλει να πει ότι κάποιοι άλλοι πολιτισμοί θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιούν σαν φάρους σε διαστρικά ταξίδια. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν αιρετικό αφού και εμείς έχουμε τέτοιους "φάρους".

Τώρα βέβαια δεν στέκει με κανέναν τρόπο η θεωρία ότι είναι εξωγήινα κατασκευάσματα τοποθετημένα επί τούτου στην θέση τους. Πάντως θα συμφωνήσω με την πλειοψηφία ότι τύποι σαν τον Λιακόπουλο και τους ομοίους του με κάνουν να θέλω να χειροδικήσω.... Και να φανταστείτε ότι είναι και φυσικός...ή έτσι λέει τέλος πάντων. Αλλά έχει βρει το τρόπο να βγάζει μπικικίνια και μάλιστα μπόλικα... :frown:

Το θέμα είναι πως θα προστατέψουμε τα νέα παιδιά από τέτοιες επιρροές. Πέρισυ προσπαθούσα να πείσω έναν μαθητή μου, ότι ο Λιακόπουλος λέει ασυναρτησίες περί πυρηνικής έκρηξης που προκάλεσε το τσουνάμι....αλλά αυτός μου αντέτεινε θεωρίες που με έβγαζαν κυριολεκτικά από τα ρούχα μου. Απέγινα δε εντελώς ψυχικό ράκος όταν το άκουσα με περίσση σοβαρότητα και από έναν άλλον, πατέρα αυτήν την φορά ενός μαθητή μου. Εκεί πλέον αποτελειωμένος κούνησα μόνο στωικά το κεφάλι μου χαιρέτησα και έφυγα τρέχοντας....

Αλλά τι τα θες..... Ο κόσμος διψάει για μπουρδολογίες και μούφες!!!

Και εγένετω φως....
Δημοσιεύτηκε

dimidour όταν ο κόσμος δεν ασχολείται με την επιστήμη, αλλά απλά ακούει αυτά που του λένε, τότε λογικό είναι να μην έχει κριτική ικανότητα πάνω στα θέματα αυτά.

Ο Λιακοπουλος προσπαθεί να παρουσιαστεί ως επαναστάτης ](*,) Αυτός που θα μας σώσει από τα ψέμματα των κυβερνήσεων ](*,)

Και δυστυχώς όταν δεν γνωρίζεις, δεν μπορείς να τον διαψεύσεις.

Φυσικός μπορεί να `ναι.. στον βωμό του κέρδους όμως... :?

• 3 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
κανενας δεν μπορει να πεισει κανεναν για το αν πηγαν στη σεληνη αυτοι οι απατεωνες.κ επειδη ακριβως ειναι απατεωνες και το εχουν δειξει απειρες φορες στην συντομη ιστορια τους. οποτε το θεμα θα λυνοταν μια και καλη αν βλεπαμε καποια εικονα απο καποιο τηλεσκοπιο. το hubble μπορει να διακρινει κατι τετοιο???? ξερει κανεις?? η εστω αλλα μεγαλα τηλεσκοπια κατω στην γη οπως το VLT της ευρωπαικης υπηρεσιας που αν θυμαμαι καλα ηταν να συνδεσουν φετος τα τεσσερα 8μετρα κατοπτρα τα οποια θα βλεπουν 50 φορες καλυτερα απο το hubble. ξερει κανεις αν μπορει να δει κανενα τηλεσκοπιο εκει???????????????????

Κυριάκος Καβακλιώτης

41 . 05΄. 55΄΄ Ν

23 . 33΄. 25΄΄ Ε

Δημοσιεύτηκε

Αν πραγματικα "προβληματιζεσαι" για τον αν πηγαν ανθρωποι στη Σεληνη μπορεις να βρεις συνομωσιολογικα φορουμ να εκφρασεις τους "προβληματισμους" σου.

Προσωπικα εχω βαρεθει να ακουω αυτη την ανοησια περι πλαστης προσεληνωσης γυρισμενης σε στουντιο κλπ μπουρδες! ](*,) ](*,)

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε

προσωπικα πιστευω οτι πηγαν (γι'αυτο ρωταω σε σοβαρο site).

το θεμα ειναι οτι ειναι απατεωνες και απλα πολυς κοσμος ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ με αποτελεσμα να μην μπορω να πισω εναν φιλο μου οτι πηγαν, επειδη απλα μου αναφερει δεκαδες παραδειγματα απατεωνιας οπως το ροσγουελ.απλα δεν τους εμπειστευεται. οποτε το προβλημα λυνεται μονο με αποδειξεις απτες γιατι απο τα βιντεακια που δειξανε τοτε, δεν βγαζεις ακρη σοβαρη. αρα μονο αν δει καποιος φωτο απο τηλεσκοπιο μπορει να πιστει και να μπει ενα τελος. και ρωταω ξανα:

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ Η ΤΟ HUBBLE ΝΑ ΔΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟ ΟΧΗΜΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΤΕ??????????

νομιζω ειμαι κατανοητος.

Κυριάκος Καβακλιώτης

41 . 05΄. 55΄΄ Ν

23 . 33΄. 25΄΄ Ε

Δημοσιεύτηκε

Κατ αρχην τα περι Roswell κλπ τα εχουν βγαλει μπουρδολογοι αναλογοι αυτων της πλαστης προσεληνωσης.

Δευτερον πες στον φιλο σου να ριξει μια ματια στο:

http://www.redzero.demon.co.uk/moonhoax/

η στο:

http://pirlwww.lpl.arizona.edu/~jscotti/NOT_faked/

αν συνεχισει να "προβληματιζεται" τοτε προβλημα του. Τα περι τηλεσκοπιων που βλεπουν διαστημοπλοια στη Σεληνη να τα ξεχασεις, οχι δεν μπορει κανενα!

Τα επιχειρηματα των επιστημονικα αναλφαβητων συνομωσιολογων καταρρεουν ακομα και με βαση την απλη λογικη!

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε
...ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ Η ΤΟ HUBBLE ΝΑ ΔΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟ ΟΧΗΜΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΤΕ??????????...

Το ισχυρότερο που διαθέτουμε μπορεί να διακρίνει λεπτομέρειες μεγαλύτερες από 20 μέτρα, άρα δεν μπορεί να δεί τη σεληνάκατο.

Δεν χρειάζεται όμως οπτική παρατήρηση -μία από τις αποστολές στη Σελήνη άφησε ένα ειδικό κάτοπτρο το οποίο "πετυχαίνουμε" από τη Γη με ισχυρό laser, κάθε φορά που θέλουμε να δούμε π.χ. πόσο απέχει από εμάς.

Κάνεις επίσης -ίσως κι ο φίλος σου- μιά υπεραπλούστευση της έννοιας ΑΥΤΟΙ (...δεν τους εμπιστεύομαι κλπ.), λες και η NASA, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, τα λόμπυ των ΗΠΑ, οι κορυφαίοι επιστήμονές τους κλπ. είναι το ίδιο και το αυτό, και αφού βομβαρδίζει το Ιράκ, καλύπτει τις ερωτικές περιπέτειες του προέδρου κλπ., ε τότε σκαρώνει και μούφα αποστολές.

Ευτυχώς δεν είναι έτσι, τουλάχιστον για τις αποστολές στο φεγγάρι.

Χρήστος Μαρινός
Δημοσιεύτηκε

Είχαν την εντύπωση ότι όλες οι προσεληνώσεις έγιναν στην Μακρυνή Πλευρά.

Δεν έχω και χάρτη εδώ στη δουλειά για να είμαι ακριβείς.

Πάντως ένα ψάξιμο στο Google-Lunar θα βοηθήσει. (Έχει τα σημεία προσελήνωσης).

Δημοσιεύτηκε
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ Η ΤΟ HUBBLE ΝΑ ΔΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟ ΟΧΗΜΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΤΕ??????????

Το 2008 -αν θυμάμαι καλά- η ΝΑSA θα στείλει ένα διαστημόπλοιο-βολιστήρα σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη το οποίο θα τη φωτογραφήσει με κάμερες πολύ υψηλής ευκρίνειας..

Τώρα, το περίεργο είναι ότι η NASA κανόνισε να φωτογραφηθούν και οι περιοχές προσσελήνωσης των διαστημοπλοίων Απόλλων!!!!!!!

Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στις φωτογραφίες από ψηλά το κάτω μέρος της σεληνακάτου, τα σεληνιακά ρόβερ, τη σημαία(ίσως) κλπ...

Προκαλεί όμως μεγάλη εντύπωση γιατί η ΝASA αποφάσισε να στείλει σκάφος και να φωτογραφήσει τους Απόλλωνες :!:

Φοβάται άραγε η ΝΑSA από την όλο και αυξανόμενη πίστη που επικρατεί στον κόσμο ότι οι προσσεληνώσεις ήταν φτιαχτές σε στούντιο;;

Πρόκεται άραγε για μια απέλπιδα προσπάθεια να μεταπείσει τους όλο και αυξανόμενους σε αριθμό συνωμοσιολόγους;;

Όπως και να χει αυτοί που πιστεύουν έντονα στην συνωμοσιολογία των αποστολών apollo δεν νομίζω ότι θα πειστούν εύκολα βλέποντας απλά τις φωτογραφίες το 2008. Μπορούν κάλλιστα να θεωρήσουν ότι είναι πλαστές ή ειδικά εφέ! :wink:

Όταν βέβαια κάποιος πιστεύει πολύ έντονα σε μια συνωμοσία τέτοιων διαστάσεων είναι παρα πολύ δύσκολο να τον μεταπείσεις για το αντίθετο, η NASA θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να το κάνει.. και σίγουρα δεν θα την φτάσει ένα μόνο "διαστημόπλοιο"...

:mrgreen:

Εδώ και το άρθρο για τους δυσπιστούς:

http://www.guardian.co.uk/international/story/0,3604,1530611,00.html

Το διαστημόπλοιο-βολιστήρας θα λέγεται Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO).

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Δημοσιεύτηκε
Προκαλεί όμως μεγάλη εντύπωση γιατί η ΝASA αποφάσισε να στείλει σκάφος και να φωτογραφήσει τους Απόλλωνες :!:

Φοβάται άραγε η ΝΑSA από την όλο και αυξανόμενη πίστη που επικρατεί στον κόσμο ότι οι προσσεληνώσεις ήταν φτιαχτές σε στούντιο;;

Πρόκεται άραγε για μια απέλπιδα προσπάθεια να μεταπείσει τους όλο και αυξανόμενους σε αριθμό συνωμοσιολόγους;;

Από όσα ξέρω, υποτίθεται ότι θα φωτογραφήσει τα σημεία των προσεληνώσεων ακριβώς για να αποδείξει ότι έχουν πάει, επειδή είχε γίνει σάλος με όλα αυτά τα ντοκυμαντέρ και τα βιβλία που υποστήριζαν το αντίθετο.

Όπως και να χει θα το εξακριβώσουμε όταν ξαναφτάσουμε εκεί πάνω, ίσως οι Κινέζοι ή οι Ιάπωνες πρώτοι..και τότε δεν θα μπορεί κανένας να αμφισβητήσει..

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε
...Όπως και να χει θα το εξακριβώσουμε όταν ξαναφτάσουμε εκεί πάνω, ίσως οι Κινέζοι ή οι Ιάπωνες πρώτοι..και τότε δεν θα μπορεί κανένας να αμφισβητήσει..

Συνωμοσιολόγος:

"Οχι, είναι κι αυτοί πληρωμένοι από τα μυστικά κέντρα εξουσίας / απειλούνται από τα μυστικά κέντρα εξουσίας ώστε να πουν ψέματα".

Χρήστος Μαρινός
Δημοσιεύτηκε

Μονο η "κοκκινη αρκουδα" μπορει να ριξει φως στην υποθεση !!

:-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του.

Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.

C. Sagan. Επαφή.

Δημοσιεύτηκε
και τότε δεν θα μπορεί κανένας να αμφισβητήσει..

Εμένα μου λες...

Ο μόνος τρόπος για να πείσουν έναν συνομωσιολόγο ότι πήγαμε στη Σελήνη είναι να στείλουν τον ίδιο στη Σελήνη :!:

Αλλά και πάλι αν είναι αρκετα παλαβός μπορεί να το αμφισβητήσει!

Μπορεί κάλλιστα να πει ότι αυτό που ζεί είναι στημένο.. ότι είναι μέσα σε ένα matrix μέσα σε εικονική πραγματικότητα. :shock:

Το ωραίο πάντως είναι ότι οι περισσότεροι συνωμοσιολόγοι εκφράζουν έναν υγιή σκεπτικισμό, μια δυσπιστία προς την κυβέρνηση και προς το "σύστημα" γενικότερα. Δεν παίρνουν τίποτα από αυτά που τους παρουσιάζουν στα ΜΜΕ, στις φωτογραφίες, ή στα βιβλία ως δεδομένο.

Υπάρχουν βέβαια και οι πολύ άρρωστοι..δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με δαύτους!

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Δημοσιεύτηκε

Δεν μπορείς να κατηγορείς για συνομοσιωλόγο όποιον αντιδρά σε κάτι που του σερβίρουν και δεν το πιστεύει.

Εδώ ολόκληρος ΟΗΕ που θέλει να ανοίξει την Δεκαετία Ανοιχτής Επαφής (με Εξωγίηνους Πολιτισμούς και πλήρη ενημέρωση σχετικά ακόμα και σε σχολεία), ΗΠΑ-Ισραήλ είναι οι μόνοι που μποϋκοτάρουν την προσπάθεια.

****Διόρθωση. Προσπάθησα να βρω ξανά τα πρακτικά αλλά δεν βρίσκονται πλέον στα Spesial Resolutions της 60ης Συνεδρίας στις 16ης Δεκεμβρίου 2006. Γι αυτό σβήνω όσα έγραψα παραπάνω αφήνωντας μόνο την αναφορά στην συζήτηση για όσους θέλουν να ψάξουν στο internet σχετικά. Όταν βρω το αρχείο ή το σύνδεσμο πάλι θα κάνω την ανάλογη διόρθωση. Ζητώ συγνώμη.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης