kkokkolis Δημοσιεύτηκε Πέμπτη στις 09:21 AM Δημοσιεύτηκε Πέμπτη στις 09:21 AM Τώρα σκέφτηκα. Έχω το Vixen Plate (αλλά και ένα μαντεμένιο L bracket της Agena). Εκεί μπαίνει το Seestar υποτεθείσθω. Το βάζω σε μια AZ βάση. Έχω την AZ-Baby Mount, την Berlebach Magic Ball, αλλά και τη 3D κεφαλή του Manfrotto 055. Και αυτά σε έναν τρίποδα. Τον δικό του (γιατί όχι;), την Vixen Porta Mount ή τον Manfrotto. Ευθυγραμμίζω τον βραχίονα του Seestar στον Πολικό, κλειδώνω τους άξονες και voilà. Αυτό θα πρέπει να δουλέψει. Τα σύννεφα να φύγουν μόνο. Λονδίνο γίναμε. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
sv1bke Δημοσιεύτηκε Παρασκευή στις 05:37 AM Δημοσιεύτηκε Παρασκευή στις 05:37 AM Ακόμα μια ιδέα ... 1
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Παρασκευή στις 08:23 AM Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Παρασκευή στις 08:23 AM 2 hours ago, sv1bke said: Ακόμα μια ιδέα ... εξαιρετική λυση.Δεν χρειαζεται να δωσεις ενα σκασμο λεφτα για edges και στηριξεις κτλ. stargazeshots.com
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Παρασκευή στις 03:31 PM Δημοσιεύτηκε Παρασκευή στις 03:31 PM Αυτό δεν χρειάζεται; Με τη Magic Ball είναι απλούστερα τα πράγματα μάλιστα. Εχω όμως μόνο 1/4"-20 βίδες, χρειάζομαι έναν αντάπτορα 1/4"-20 σε 3/8"-16. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
geo1970 Δημοσιεύτηκε 11 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 11 ώρες πριν Χτες δοκίμασα για πρώτη φορά με ισημερινή και στόχευσα τον Μ81 . Σε μια ώρα με λήψεις 30 sec είχα 68% επιτυχία , ενώ με 20 sec 85% . Tο αποτέλεσμα όμως της εικόνας δε με ενθουσίασε .Υπάρχει πολύ διάχυτη ασπρίλα . Δεν ξέρω αν οφείλεται στο φεγγάρι (ο στόχος ήταν σχετικά κοντά) ή ότι υπήρχε πολύ φωτορύπανση (Πετρούπολη) . Εσείς έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα ; Ακολουθούν οι φώτο χωρίς επεξεργασία κατευθείαν από το μηχάνημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα