vagkaf Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 Βλέποντας τα στατιστικά μου στο τρέξιμο τα τελευταία 2,5 χρόνια που χρησιμοποιώ Garmin smartwatch, μου ήρθε μια ιδέα, την οποία και πρότεινα στη Garmin. Για όσους έχετε Garmin smartwatch θα έχετε παρατηρήσει στην εφαρμογή Garmin connect τα διάφορα μετάλλια που δίνει για επίτευξη στόχων. Η ιδέα που πρότεινα λοιπόν είναι η εξής : "Dear Garmin Team, I'm an avid user of the Garmin Connect app and greatly appreciate the achievement badges it offers. I'd like to suggest an idea for new badges that I believe would add a fun and educational element to the user experience. My proposal is as follows: Introduce a series of badges representing the planets and major moons of our solar system. Each badge would be awarded when the user has cumulatively covered a distance equal to the diameter of the corresponding planet or moon. For example: • Mars: Diameter 6,779 km - Mars Badge awarded upon reaching a cumulative total of 6,779 km. • Earth: Diameter 12,742 km - Earth Badge awarded upon reaching a cumulative total of 12,742 km. • Moon: Diameter 3,475 km - Moon Badge awarded upon reaching a cumulative total of 3,475 km. Each badge could feature an image of the respective planet or moon, making it even more engaging and visually appealing. I believe this idea would: • Provide a motivating way for users to set long-term goals and track their progress. • Encourage users to learn more about our solar system. • Add a unique and interesting badge collection to Garmin Connect. Thank you for considering this suggestion. I hope you find it interesting and valuable." Αν την εφαρμόσουν θα έχω ήδη κερδίσει τη Σελήνη και οδευω για τη διάμετρο του Ερμή 🤣 Υπάρχει ελπίδα καθώς στις προεπιλεγμενες φώτο προφίλ έχουν και ένα πλανήτη με δακτύλιους Ο σύνδεσμος υποβολής προτάσεων για όποιον θέλει να πιέσει προς την κατεύθυνση αυτή ή και για άλλες ιδέες είναι ο παρακάτω: http://www8.garmin.com/contactUs/ideas/ 1
Rend Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 Πολύ ωραία ιδέα! Συγχαρητήρια! 👏👏 1 "Οι δυσκολότερες στιγμές είναι αυτές που θυμόμαστε περισσότερο" "Σε αυτόν τον κόσμο, ακόλουθα αυτό που λέει η συνείδηση σου για να πετύχεις" "Στην αναζήτηση του χρυσού, χάσαμε τα διαμάντια"
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 Ωραία ιδέα. Όπως το Handrian's Wall. Εγώ ίσως έχω κάνει το μικρότερο από τα 274 φεγγάρια του Κρόνου. Στα νιάτα μου. Δεν φταίω εγώ. Αφού δεν με κυνήγησε ποτέ κανένας. 1 Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
vagkaf Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 Έμαθα από αυτά τα μετάλλια ότι υπαρχει Σεληνιακή Πρωτοχρονιά. Και έτη με ονόματα ζώων που αλλάζουν ανά τα χρόνια 🤣 Δυστυχώς κέρδισα μόνο τον κούνελο το 2023 😅 Κανονικά πρέπει να ενταχθεί κάτι αντίστοιχο της ιδέας που πρότεινα και μάλιστα να δίνει και αρκετούς πόντους δυσκολίας ανάλογα το μέγεθος του πλανήτη. Κυρίως δίνει στοχευμενα χιλιόμετρα σε συγκεκριμένοα χρονικά διαστήματα ή παγκοσμιες ημέρες (πρωτομαγιά, της γυναίκας, Βαλεντίνου κτλ) όχι κάτι τόσο μακροπροθεσμο και σε απόσταση όσο η διάμετρος ενός πλανήτη. Χαζομαρούλες αλλά έχουν πλάκα. Έτσι και αλλιώς έχουμε γεμίσει εφαρμογές και εφαρμογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα