feynman64 Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν Γεια στην ομάδα! Αστροφυσικός εδώ, απόφοιτος 2006 από ΕΚΠΑ , θεωρητικό υπόβαθρο υπάρχει και ήρθε η ώρα για αστρονομία και παρατήρηση με το πρώτο μου τηλεσκόπιο. Θέλω να αποφύγω βαριά τηλεσκόπια εφόσον θα τα μετακινω μόνος μου, δεν θέλω αστροφωτογραφια (τουλάχιστον για τώρα!), collimation is not my friend επισης, και για αρχή θα ήθελα κάτι φιλικό αλλά και ισχυρό. Προσανατολίζομαι στο 8 ιντσών Evolution της Celestron, δεν είναι από τα φθηνότερα τηλεσκόπια αλλά μου αρέσει η ψηφιακή βοήθεια που παρέχει και η αρκετα καλή στήριξη σε σχέση με το 8SE. Ίσως η επιλογή να φαίνεται κάπως αφελής γιατί παρακάμπτω πολύ καλά τηλεσκόπια ίσως και μισής τιμής από αυτό που σκέφτομαι να αγοράσω. Η αναζήτηση ήταν στο δίκτυο μέχρι στιγμής και σύντομα θα απευθυνθώ σε φίλους που έχουν εμπειρία από αστρονομική παρατήρηση. Υπάρχουν εδώ χρήστες του συγκεκριμένου τηλεσκόπιου που μπορούν να εκφέρουν άποψη; Προφανώς κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη όσον αφορά συμβουλές αγοράς. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα