Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί φίλοι του ουρανού(lol! :cheesy: ) εδώ και καιρό αναζητώ τη συγκεκριμένη τριλογία. Την έχω εντοπίσει σε καταστήματα της Αμερικής, αλλά διστάζω να την παραγγείλω λόγω τελωνείου κτλ. Ξέρετε κανένα κατάστημα στην Ευρώπη ή ακόμα καλύτερα στην Ελλάδα που να διαθέτει αυτά τα βιβλία; Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν έιχα τη βοήθειά σας.

Thanks!

It happened before. It will happen again. It''s just a question of ''when''.

Lat: 39.367 Lon: 22.950

Δημοσιεύτηκε

Τελωνειο σε βιβλια; :shock: Μπα, το βλεπω ΠΟΛΥ δυσκολο.

Θα τα βρεις σε πολυ καλη τιμη στην Αμερικη χωρις φοβο για δασμους κα. Λιγη προσοχη επειδη υπαρχουν δυο εκδοσεις και αναλογα αν το εξωφυλλο ειναι σκληρο η μαλακο. :!:

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

Δημοσιεύτηκε

Γαλλικό amazon, 17,05€ ο τόμος + (6,27 + 3*1,55)€ η αποστολή για Ελλάδα +Φ.Π.Α. 19% επί των μεταφορικών (ευτυχώς που δεν χρεώνεται ο γαλλικός 8-[ ). Μεταχειρισμένα θα τα βρεις σημαντικά φθηνότερα.

Αξίζουν αυτά τα βιβλία; Ίσως είμαι λίγο βλάσφημος (δεν τα γνώριζα πριν), αλλά μήπως είναι κάπως παλιά;

Δημοσιεύτηκε
Γαλλικό amazon, 17,05€ ο τόμος + (6,27 + 3*1,55)€ η αποστολή για Ελλάδα +Φ.Π.Α. 19% επί των μεταφορικών (ευτυχώς που δεν χρεώνεται ο γαλλικός 8-[ ). Μεταχειρισμένα θα τα βρεις σημαντικά φθηνότερα.

Αξίζουν αυτά τα βιβλία; Ίσως είμαι λίγο βλάσφημος (δεν τα γνώριζα πριν), αλλά μήπως είναι κάπως παλιά;

Δεν έχει σημασία αν ένα βιβλίο είναι παλιό ή όχι. Τα συγκεκριμένα είναι πραγματικά διαμάντια, γι'αυτό και τα επιζητώ!

Φιλικά, Salvation

Δημοσιεύτηκε
Δεν έχει σημασία αν ένα βιβλίο είναι παλιό ή όχι. Τα συγκεκριμένα είναι πραγματικά διαμάντια, γι'αυτό και τα επιζητώ!

Το μονο "παλιο" ειναι οι συντεταγμενες (ορθη αναφορα και αποκληση) που εχουν βαση το 1950 εναντι το 2000. Υπαρχουν φημες για πιθανη νεα εκδοση με συντεταγμενες 2000 και κατι πολυ μικρες διορθωσεις.

Η πραγματικη αξια των τριων τομων ειναι το κειμενο ... και την αγαπη του για τον εναστρο ουρανο που εκφραζει ο Burnham και φυσικα αυτο ειναι κατι που δεν γινεται "παλιο" οσα χρονια και να περασουν.

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

Δημοσιεύτηκε
Παιδιά ευχαριστώ πολύ! Τελικά αποφάσισα να τα παραγγείλω από το amazon της Γαλλίας. Υπάρχουν και στο amazon της Αγγλίας μεταχειρισμένα, αλλά χωρίς δυνατότητα αποστολής στην Ελλάδα :evil:

Δημοσιεύτηκε
Υπαρχουν φημες για πιθανη νεα εκδοση με συντεταγμενες 2000 και κατι πολυ μικρες διορθωσεις.

Ελπιζω να μην του αλλαξουν τα φωτα, να ΜΗΝ προσθεσουν καινουργιες εγχρωμες φωτο, illustration χαρτι και εκτοξευσουν την τιμη στα υψη οπως εγινε με τα κλασσικα βιβλια ΑΤΜ και Astronomical Objects for southern telescopes...

Για μενα τετοια κλασσικα βιβλια πρεπει να μενουν αναλλοιωτα.

Το βιβλιο του Burnham καθως και τα Celestial Objects for common telescopes, Astronomical objects for southern telescopes και το βιβλιο του δικου μας Πλακιδη πρεπει να βρισκονται στην βιβλιοθηκη καθε ερασιτεχνη αστρονομου που σεβεται τον εαυτο του :cheesy:

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
  • 1 έτος αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Όταν ήμουν φοιτητής τα ...λαθρανάγνωζα στο βιβλιοπωλείο του Κωσταράκη (βρίσκεται χαμηλά στην Ιπποκράτους, ελάχιστα πριν την Ακαδημίας-Αθήνα) αλλά ποτέ δεν αποφάσισα την - τότε - πολύ ακριβή αγορά τους, ίσως γιατί και η απόκτηση μεγάλου τηλεσκοπίου φάνταζε απίθανη (και ήταν). Μνημειώδες έργο, φτιαγμένο με αληθινή αγάπη για την παρατήρηση και την Αστρονομία, με πληθώρα πληροφοριών και κατάλληλο για να βυθίζεται κανείς στις περιγραφές του με τον ίδιο ενθουσιασμό που στέκεται στον προσοφθάλμιο! Δεν νομίζω να ξαναγράφτηκε κάτι ανάλογο.

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά, επειδή δεν σκαμπάζω γρι γερμανικά (ούτε για να βρω αν αλλάζει η γλώσσα μέσα στο site, σωβινιστές γερμανοί...), τα 33 ευρώ που λέτε είναι με ή χωρίς μεταφορικά; Τα έχω βρει στο play.com 45 ευρώ τελική τιμή και τα τρία (μέσω ιδιωτών βέβαια, κάτι σαν ebay) σε brand new κατάσταση.

Δεν ξέρω κατά πόσο αυτά τα βιβλία διαβάζονται σελίδα σελίδα, αλλά πραγματικά μ'αρέσει να έχω βιβλία που αξίζουν, μ'αρέσουν γενικά τα βιβλία.

Για φωτίστε με...

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημοσιεύτηκε

Εγώ τα έχω πάρει από εδώ:

http://www.alibris.com/booksearch?title=burnham+celestial+handbook+volumes

Κοίτα όσα έχουν και τους 3 τόμους και υπολόγισε και 9 ευρώ μεταφορικά.

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Εγώ τα περισσότερα βιβλία (και το τρίτομο του Burnham) τα έχω αγοράσει από εδώ:

http://www.bookdepository.co.uk/WEBSITE/WWW/WEBPAGES/homepage.php

Εξαιρετικό site,χωρίς ταχυδρομικά και με εκπληκτικές τιμές,όχι μεταχειρισμένα.

Ό,τι έχω παραγγείλει μου έχει έρθει μέσα σε 4 ημέρες.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το courier τους τα αφήνει στο γραμματοκιβώτιο της πολυκατοικίας.

Για παράδειγμα τον Pocket Sky Atlas με 10 ευρώ τον έχεις σπίτι σου!

Και όχι με 22 ευρώ που έδωσα για να τον πάρω από Ελλάδα. [-(

Άγγελος Μακρής

www.aggelosmakris.com

www.facebook.com/aggelosmakrisnightscapes

www.instagram.com/aggelos_makris

Δημοσιεύτηκε
Για παράδειγμα τον Pocket Sky Atlas με 10 ευρώ τον έχεις σπίτι σου!

Και όχι με 22 ευρώ που έδωσα για να τον πάρω από Ελλάδα. [-(

=D> =D> Είπαμε να υποστηρίζουμε την εγχώρια αγορά,αλλά όταν ακούμε τέτοια παραδείγματα,δεν έχουμε πολλές επιλογές.Πρέπει κάπως και εμείς να κοιτάξουμε την τσέπη μας και για την εγχώρια αγορά ας φροντίσουν αυτοί που την κατάντησαν έτσι.. Ας μη πω άλλα.

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ''αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε

Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, είπα να το κολλήσω! Με συνοπτικές διαδικασίες και 19.5 ευρώ ΜΑΖΙ με τα μετεφορικά παρήγγειλα (μεταχειρισμένους ελαφρά) τους τρεις τόμους του Celestial Handbook!!!

Ευχαριστώ τον lunar που ξέθαψε το thread και τον Αντρέα για το Alibris.com!

Περισσότερα με την παραλαβή!

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημοσιεύτηκε
Λίιιγο offtopic, αλλά μιας και λέμε για αστρονομικές εκδόσεις και αγορές:

Uranometria 2000.0 Used

Και εδώ.

Για όποιον δεν είναι του "φινιρίσματος" αλλά περισσότερο της ουσίας! :)[/url]

Φιλε vag δεν ειναι η νεα εκδοση αυτη που βρηκες ειναι η παλια εχει γινει επανεκδοση, αυτη που βρηκες ειναι του 1994 [-X :wink:

Φιλικα Δημητρης

Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης