quendi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2006 χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
tomhel Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2006 Aν και εχω δει τις περισσοτερες απο τις ταινιες που προαναφερατε , ποτε στο παρελθον δεν με ειχαν κανει να αρχισω τις ερωτησεις....Απλα τις εβλεπα σαν ταινιες....Η ταινια που με εκανε να αρχισω να βλεπω με αλλο ματι τον ουρανο ηταν η σειρα space του bbc και επισεις παλι απο bbc το the planets το οποιο το εχω δει χωρις υπερβολες πανω απο 40 φορες .... Μια εποχη οταν γυρναγα στο σπιτι απο δουλεια , δεν κοιμομουν εαν πρωτα δεν ειχα δει εστω και ενα κεφαλαιο....
krubetis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 Οδυσσεια του διαστήματοs επανδρωμένη αποστολή στην αφροδίτη ντοκιμοντερ του BBC που στηριζετε σε επιστημονικά στοιχεία και οχι φανταστηκά. μερικά ακουστικά αποσπάσματα ......ατομική στολη δοκιμασμενη σε υψικάμηνο εκει θα αντεξει για 1 ωρα. η επισκεψη στην αφροδίτη... μιάζη με επισκεψη σε τραπεζα μπενηs κανηs την δουλεια σου και φεφγηs . η αφροδιτη λαμβανη τον πηγασσο? το vanera ειναι 250 μετρα προστα σου. η παλμη σου στουs 125 πρεπει να τουs ριξηs. χασαμε και τη δεφτερη καμερα.. το vanera νικισε εχει μονο λιλε φθορεs. ... δεν φλεπω τον ηλιο ουτε ηπαρχουν σκιεs. φανταστικο dvd.
KOTS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 -Contact (η αγαπημένη μου..ότι και να πω είναι λίγο..το hollywood προβληματίζεται για την ύπαρξη εξωγήινης νοημοσύνης,την ύπαρξη θεού, για τον θρησκευτικό φανατισμό,για την ηθική και τα όρια της επιστήμης, για το πως θα αντιδρούσαμε εάν γινόταν η πρώτη επαφή, και η Jodie Foster ενσαρκώνει το πρότυπο του πραγματικού επιστήμονα..η καλύτερη/σοβαρότερη ταινία που γυρίστηκε ποτέ γα το θέμα, βασιμένη βέβαια στην νουβέλα του μεγάλου οραματιστή της επιστήμης Carl Sagan..) Μεγαλη ταινια φιλε μου! Επισης απο τις αγαπημενες μου! Ειναι μια ταινια που σε βαζει να σκεφτεις καποια πραγματα. Και φυσικα μη ξεχναμε τη μουσικη του επενδυση ετσι?? μοναδικος ο Alan Silvestri! STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Astron Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 Star trek The next Generation (+οι τανίες με το original cast)Το όραμα μιας ανθρωπότητας ενωμένης με σκοπό την εξερεύνηση των μυστηρίων του σύμπαντος. Ό,τι ομορφότερο. “These are the voyages of the starship Enterprise... It's continuing mission to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no one has gone before!” Για τους trek fans να πω τα ευχάριστα νέα ότι πρόκειται να γυριστεί νέα ταινία Star Trek και να προβληθεί το 2008. Μετά την μεγάλη αποτυχία της ταινίας Nemesis που προβλήθηκε πριν μερικά χρόνια, αλλά και της σειράς "star trek: enterprise" που τερματίστηκε μετά από 4 όχι και τόσο επιτυχημένες σεζόν, τα star trek είχαν πέσει σε αδράνεια. Τώρα ο παραγωγός της σειράς Lost αναλαμβάνει να αναστήσει το star trek. Υπομονή λοιπόν... Το διάστημα 1999 που αναφέρει ο Ηλίας ήταν επίσης πολύ καλό. H σειρά Cosmos του Sagan ανεπανάληπτη...Εξαιρετική ταινία και το Contact που απ' ότι κατάλαβα είναι βασισμένο σε νουβέλα του Sagan. Astroniohttp://www.youtube.com/c/Astronio
zaxos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2006 Το διάστημα 1999 είναι πολυ καλο , αλλα λογω της ηλικιας της σειρας και της υποθεσης , καποια επεισόδια μου έφεραν αφθονο γέλιο
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2006 Σήμερα στις 23:00 έχει στον Antenna την ταινία "Επαφή" (Contact)...Κορυφαία κατα την γνώμη μου! Έχει να κανει με ραδιοαστρονομία...Όσοι δεν την έχετε δει να την δείτε! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2006 Και εμένα ειναι απο τις αγαπημένες μου ταινίες.Πραγματικά αξίζει να τη δει κάποιος Δυστυχώς όμως ο Ant1 για απόψε οχι τον Στόχο θανάτου και οχι την Επαφή
aiolos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2006 Πράγματι η επαφή ήταν συγκλονιστική ταινία. Από τις καλύτερες που έχω δει. Θεόδωρος Σπανός
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2006 Σύμφωνα πάντα με την Καθημερινή της Κυριακής είχε στις 21:00 τον Στοχο Θανατου (με τον κοτσιδοφορο αγριανθρωπο Steven Seagal) και στις 23:00 την Επαφή...Παρ'όλα αυτά τώρα 12:31 ακόμα τον κοτσιδοφόρο Seagal έχει...Αν δεν με πιστεύετε δεν έχετε παρα να δείτε το πρόγραμμα της τηλεόρασης που έδινε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής... Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Anyone_anywhere Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2006 H Επαφή όντως ωραίο εργάκι, πολύ πάνω απ΄το μέσο όρο.Πιστεύω ο δρ. Sagan θα ταν ικανοποίημένος. (R.I.P.) Επίσης το Mission to Mars(1997) ήταν συναρπαστικό μεχρι τέλος,Δωδεκα πίθηκοι επίσης , Επιστροφή στο μέλλον 1,2,3 και ότι έχει να κάνει με χωροχρονικά ταξίδια. www.myspace.com/astrovoxgr
Electra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2006 Αν και δεν επηρρεάστικα από κάποια ταινία (απλά ήξερα πως δεν ήμουν απ' τη γή )... πολύ καλές είναι σχεδόν όλες όσες έχουν προαναφερθεί, με μια ιδιαίτερη προτίμηση στις: E.T., Στενές επαφές 3ου τύπου και Star Wars... αλλά πολύ ωραία ταινία, παλιά, με πολύ ωραία μηνύματα είναι και το StarMan με τον Jeff Bridges όπως επίσης και τo Final Fantasy! Piston... we have a problem
Anyone_anywhere Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2006 Ξέχασα και το FrequencyKι αυτό έχει να κάνει με χωροχρονικά ταξίδια. www.myspace.com/astrovoxgr
skavak Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2006 Σχετικά με χωροχρονικά ταξίδια μου άρεσε επίσης και το Φαινόμενο της Πεταλούδας. Και μια μίνι σειρά το Τρίγωνο των Βερμούδων http://www.imdb.com/title/tt0452573/ Στάμος
Astral-Force Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2006 ως ερασιτεχνης συγγραφεας επιστημονικης φαντασιας νομιζω οτι η σειρα που με επηρεασε περισσοτερο απο οποιαδηποτε ηταν το captain power and the soldiers of the future του 1988 το οποιο προβληθηκε στην ελλαδα το 1992. ντοκυμαντερ που με επηρεασαν με βεβαιοτητα ηταν η σειρα cosmos του αξεχαστου καρλ σαγκαν. οσον αφορα τα ακουσματα δεν θα μπορουσαν να παρεκλινουν απο το χωρο της επιστημονικης φαντασιας : γαι τους φιλους της rock και metal μουσικης προτεινω τα αλμπουμ των iron savior τα οποια ειναι concept αλμπουμς στηριγμενα σε νουβελες που εγραψε ο ιδιος ο frontman του γκρουπ , ο piet shielk, και παραθετουν μια πολεμικη ιστορια ε.φ. μιας διαφορετικης εκδοχης για την ατλαντιδα και το πως εξαφανιστηκε. η ιστορια ξεκινα 350.000 χρονια πριν και συνεχιζεται στο 2110 μ.χ. οπου πρωταγωνιστης ειναι η αρχαια ατλαντικη διαστημικη μηχανη , ο iron savior (απ' οπου και το ονομα της μπαντας)
Anyone_anywhere Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2006 Στους Iron Savior δεν παίζει κι ο Τhomen Stauch? (πρωην drummerBlind guardian) Δεν ήξερα ότι έχουν μελλοντολογικά concept. Φίλε astral force στο τόμεα του power metal τσεκαρε κι αλλα κομμάτια με Sci fiction Π.χ. Traveller in Time - Blind Guardian,ή Until we rise again - Edguy. Kαι οι Αyreon στο χώρο του power prog μετα τα Flight of the Migrator, όπως και οι Τhorns στο χώρο του black, καλές περιπτώσεις. Kαι φύσικά εξέχοντα group του space-prog rock όπως Hawkwind ή Eloy. Φίλε skavak το φαινόμενο της Πεταλούδας έχει χωροχρονικά ταξίδια αλλά δεν εξηγεί τον τρόπο τη συσκευή με τον οποίο αυτά γίνονται! (όπως το Back to the future π.χ. ή το Contact) Κι εκει πέρα χάνει λίγο νομίζω..[/img] www.myspace.com/astrovoxgr
uss_enterprise Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2006 Πάντως υπάρχει και μια λέσχη Φίλων του Σταρ Τρεκ εδώ στην Αθήνα, εδώ και πολλά χρόνια. Για όποιον τον ενδιαφέρουν στοιχεία, ΠΜ.Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τη λέσχη αυτή;
terring Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 Το Contact είναι η ομορφότερη ταινία επιστημονικής φαντασίας που είδα ποτέ . Επίσης μου άρεσε πολύ το Final Fantasy και οι Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου. Διαστημόπλοιο Γη; Το έβλεπα όταν ήμουν Γημνάσιο και μου άρεσε πάρα πολύ "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
uss_enterprise Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 Καλή Χρονιά σε όλους. Είμαι φανατικός του Star Trek και καλώ όλους τους φίλους του Star Trek από Ελλάδα, φανατικούς ή μη, να γνωριστούμε μεταξύ μας. Περιμένω ΠΜ.Live long and prosper edit: αφαίρεση e-mail address
ourania Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2007 Για μένα οι καλύτερες ταινίες είναι οι Contact, Armageddon, Independence Day (ο Χρησμός της Πεταλούδας είναι πολύ καλή ταινία αλλά λίγο εκτός θέματος...).Ακόμα μιά ΤΑΙΝΙΑΡΑ που με έκανε να αγαπήσω τους ουρανούς είναι το October Sky. Από σειρές προτιμώ το Taken κι από βιβλία το φοβερό Απόδραση από τη Γη του Peter Ackroyd. ourania
elohim Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2007 Θα αναφερθώ σε δύο νέες ταινίες κωμικού περιεχομένου κυρίως...Zathura, και Γύρισε το γαλαξία με Οτο στοπ...Οι ταινίες δεν αξίζουν αλλα ειλικρινά πολλα τοπία, θα σας μαγέψουν... Ουρανοί ονειρεμένοι.... Ευκρίνεια τέλεια....Τονίζω ότι η δεύτερη ταινία είναι τελείως μούφα.... dreamers and not, do not lower the head...
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΞΗΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2007 εγω θα αναφερθώ στο πρώτο βιβλίο που δίαβασα και με συγκίνησε μαθητής της τρίτης Λυκείου τότε...Περι Αστέρων και Συμπάντων του μεγάλου Βασίλη Ξανθόπουλου....
kavi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 Ταινίες (κλασσικές): "Operation Ganymede" (1977, Γερμανική παραγωγή)"Capricorn One" (1981)"Journey to the Far Side of the Sun (cult)"2001: A Space Odyssey" από τα καινούρια το "Contact" (1997) ήταν καλό κυρίως λόγω Σάγκαν. Σειρές: "Galactica" (ήμουν μικρός τότε αλλά δεν το έχανα!)"Ulysses 3000" (τέλειο κινούμενο σχέδιο από τη Γαλλία, χαλαρή διασκευή της Οδύσσειας σε μελλοντική εποχή).
jupiter Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2007 Στην Αστρονομια με "εφερε" η σειρα COSMOS του Carl Sagan, την δεκαετια '80 οταν ημουν δημοτικο. ξέρετε που μπορώ να βρω τη σειρά COSMOS του Carl Sagan? to Dune???? scooby doobi dooo!!!!!!
draculas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2007 Ενδιαφέρεσαι σε μορφή DivX? (για το Cosmos)τα έχω όλα εκτός απο ενα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα