Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Ξεθάφτηκε το τσεκούρι του πολέμου!! "Ευθαλείς" εναντίον "Αρκάδων". Θα τυπωθούν οι μπλούζες ΜΑΣ και ο πόλεμος των εντυπώσεων θα ξεσπάσει! Ωχ! Και που να έρθει η ώρα της συνειδητοποίησης της πραγματικότητας!! Θα κάνεις τη γκραβούρα μαγικό χαλί για Νοβοσιβιρσκ; BTW Visa has a marvellous color Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
vtsamis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Αδέρφια μου Αρκάδες, Δεν υπάρχει λόγος για εμφύλιο. Απλά πρέπει να σταθείτε στο πλευρό μας (νοερά).Εκεί που θα πάμε, έχουμε τη δύσκολη αποστολή να εκπροσωπήσουμε επάξια την πατρίδα, με ωραίες φωτογραφίες, ή γκριμάτσες, ή επιφωνήματα και κραυγές. Πρέπει να είστε κοντά μας σε αυτήν την ωραία περιπέτεια(νοερά).Ιδιαίτερα μάλιστα τη στιγμή που θα είναι εκεί ομάδες ερασιτεχνών απο Πορτογαλία (13 άτομα), Γαλλία, Τουρκία, Τσεχία, κλπ, κλπ. Οι δε "φίλοι" μας οι Ιρλανδοί είναι αυτοί που μας πέταξαν το γάντι, φτιάχνοντας το εξής μπλουζάκι: Αντί να είστε εναντίον μας, ω φίλοι, ελάτε μαζί μας στον αγώνα (νοερά).Υποστηρίξτε μας (νοερά) Πολεμικό Ανακοινωθέν:Ευθαλείς, αλλάξτε avatar σε http://www.astrovox.gr/forum/images/avatars/1835910346487d8f26186c2.jpg . https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Αδέρφια μου, Δεν υπάρχει λόγος για εμφύλιο. Απλά πρέπει να σταθείτε στο πλευρό μας Ξύπνησες ωρέ Κολοκοτρώνη; Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
vtsamis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Εσύ ωρέ καπετάνιο'μ πρέπει να αλλάξεις και όνομα:ΕυREDίδης! https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Ενα ακομη θετικο με την εκλειψη ειναι οτι θα υποκληθουμε ολοι μπροστα στο μεγαλειο της φυσης ξεχνωντας προς στιγμη το απο που ειμαστε και τι γλωσσα μιλαμε.Εγω λεω να εχουμε εχτρα μπλουζακια να ανταλλαξουμε με τους αλλους φιλους ερασιτεχνες.Διαφωνω με τα επιφωνηματα,μακαρι να επικρατησει σιωπη κατα την ολικοτητα,ωστε να το απολαυσουμε ολοι. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Διαφωνω με τα επιφωνηματα,μακαρι να επικρατησει σιωπη κατα την ολικοτητα,ωστε να το απολαυσουμε ολοι. Αδελφούλη με πολλά διαφωνείς lately Μεγαλώνεις γρήγορα ή μου φαίνεται; Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
vtsamis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Διαφωνω με τα επιφωνηματα,μακαρι να επικρατησει σιωπη κατα την ολικοτητα,ωστε να το απολαυσουμε ολοι.Με άλλα λόγια: "Απαγορεύονται οι φωνασκίες κατά τη διάρκεια της έκλειψης";;;; https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Παιδιά, δυστυχώς θα είμαι μόνο νοερά μαζί σας, αλλά έχοντας ζήσει ήδη μια φορά αυτό το γεγονός μπορώ να πω πως δύσκολα εκείνη την ώρα μπορείς να συγκρατηθείς από οποιαδήποτε άποψη...!! Εξάλλου θα ήταν κρίμα να καταπιέσει κανείς το οποιοδήποτε συναίσθημα του έρθει εκείνη την ώρα, είτε να φωνάξει είτε να γελάσει είτε να κλάψει...
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Εξάλλου θα ήταν κρίμα να καταπιέσει κανείς το οποιοδήποτε συναίσθημα του έρθει εκείνη την ώρα, είτε να φωνάξει είτε να γελάσει είτε να κλάψει... Σωστός
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Με άλλα λόγια: "Απαγορεύονται οι φωνασκίες κατά τη διάρκεια της έκλειψης";;;; Μήπως να αυξήσω τα μέτρα απόστασης ασφαλείας που έλεγα χθές από 30 σε 60; Αλλά όχι... η νέα δικτατορία που μας βρήκε δεν θα περάσει Στο Ελ. Βεν θα έρθω στις 12! Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
Bi2L Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Αρε... Τυχεροι!!! οσο ερχεται η "Μερα" πιο κοντα τοσο πιο πολυ σας ζηλευω!!! Ποσο θα ηθελα να ερθω και εγω!!!! Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
vtsamis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 "... έχοντας ζήσει ήδη μια φορά αυτό το γεγονός μπορώ να πω πως δύσκολα εκείνη την ώρα μπορείς να συγκρατηθείς από οποιαδήποτε άποψη...!! Εξάλλου θα ήταν κρίμα να καταπιέσει κανείς το οποιοδήποτε συναίσθημα του έρθει εκείνη την ώρα, είτε να φωνάξει είτε να γελάσει είτε να κλάψει... A κ ρ ι β ώ ς ! Και ιδού η απόδειξη: . https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
aldevega31 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Βαγγέλη, με το link ξύπνησες παλιές καλές αναμνήσεις χαραγμένες βαθιά μέσα μας που ελπίζω να επαναληφθούν σε λίγες μέρες! Πραγματικά εκείνη τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και τον τρόπο με τον οποίο τα εκφράζεις. Γι' αυτό ας απολαύσουμε την έκλειψη αυτή όσο μπορούμε καλύτερα, ο καθένας με τον τρόπο του! Φιλικά , Χριστίνα.
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Βαγγέλη το video με πήγε τρία χρόνια πίσω, σε στιγμές που δεν επαναλαμβάνονται ποτε... Είχα καιρό να δω βίντεο από το Καστελλόριζο και αυτό ήταν ότι πρέπει! Το δαχτυλίδι στην τρίτη επαφή ήταν όλα τα λεφτά στην κάμερα! Ας μη φύγουμε όμως από το θέμα της επόμενης έκλειψης που θα χαρίσει ίδιες στιγμές σε λίγους τυχερούς από εμας.
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Ηθελα να δω αντιδρασεις.Αδελφουλη,δεν αντεχεις 60 μετρα μακρυα μου.Και εχω μαρτυριες οτι μικραινω,δεν γερναω.Αφου δινει το ΟΚ η Χριστινα,εκφραστειτε οπως θελετε.Εξαλλου ενα ενδιαφερων της εκλειψης ειναι οι αντιδρασεις των ανθρωπων(των λιγων που καταλαβαινουν εκεινη τη στιγμη το τι γινεται). Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Λοιπόν αδελφούλη, αν γράψεις το ενδιαφέρον με "ο" θα είμαι στα 20 μέτρα! Μα στο ίδιο σχολείο δεν πηγαίναμε χέρι χέρι; Υ.Γ. Ευχαριστούμε Χριστίνα που μας έδωσες το ΟΚ! Ευτυχώς που μας έσωσε αυτή η γκραβούρα και γλυτώσαμε το τσάμικο ringtone σε ενδεχόμενη κλίση την ώρα της ολικότητας!! Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Σίγουρα δεν πηγαίνατε στο ίδιο σχολείο; Γιατί η κλήση γράφεται με η...
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Σίγουρα δεν πηγαίνατε στο ίδιο σχολείο; Γιατί η κλήση γράφεται με η... Είχα στο μυαλό μου την κλίση του αδερφού μου στην δικτατορική Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
alepohori Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Είχα στο μυαλό μου την κλίση του αδερφού μου στην δικτατορική Μήπως εννοούσες την κλίση που έχεις στα δημοτικά άσματα που τόσο υποκριτικά ειρωνεύεσαι; Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Μήπως εννοούσες την κλίση που έχεις στα δημοτικά άσματα που τόσο υποκριτικά ειρωνεύεσαι; alepohori τι θές εδώ; Στη γκραβούρα σου γρήγορα http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=89817&sid=7060b7f33ef0405c4c4161bac6269b55#89817 Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Μου ηρθε μια ιδεα.Στη θεση της Ελληνικης σημαιας να βαλω σομον λουλουδακια.Το αλλο Σαββατο αναχωρουμε,απιστευτο. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Μου ηρθε μια ιδεα.Στη θεση της Ελληνικης σημαιας να βαλω σομον λουλουδακια.Το αλλο Σαββατο αναχωρουμε,απιστευτο. Σου έχω πάρει γυαλάκια έκλειψης στο αγαπημένο σου χρώμα! (Το μεσαίο των φαναριών) Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 20/09/2007Επιτέλους ανέβηκε η υπογραφή μου στην πρώτη σελίδα!!! Απίστευτο! Σαν όνειρο μου φαίνεται ότι είμαστε 10 μέρες πριν! Συγχωρέστε μου αυτή την εμμονή γι' αυτό το ταξίδι... Πρέπει να σας ομολογήσω ότι κυρίως η απουσία μου από την έκλειψη στο Καστελόριζο αλλά και το astrovox μου άλλαξαν τη ζωή Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 20/09/2007Επιτέλους ανέβηκε η υπογραφή μου στην πρώτη σελίδα!!! Απίστευτο! Σαν όνειρο μου φαίνεται ότι είμαστε 10 μέρες πριν! Συγχωρέστε μου αυτή την εμμονή γι' αυτό το ταξίδι... Πρέπει να σας ομολογήσω ότι κυρίως η απουσία μου από την έκλειψη στο Καστελόριζο αλλά και το astrovox μου άλλαξαν τη ζωή Aμάν βρε μπάρμα μας έπρηξες, Άντε με τό καλό να ησυχάσουμε απο τίς φωνές σου ,τι νομίζης οτι ζηλεύουμε; σιγά, καί εγώ "θά πάω στήν ζούγκλα με τον Ταρζάν" Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
vtsamis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Δημήτρη, με πολλή αγάπη σου αφιερώνουμε ένα ρωσικό τραγούδι που είμαι βέβαιος ότι σου αρέσει.Σε σένα και την Ειρήνη: http://www.barynya.com/mp3/Moscow%20Nights.mp3 https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα