Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Ξεθάφτηκε το τσεκούρι του πολέμου!! "Ευθαλείς" εναντίον "Αρκάδων". Θα τυπωθούν οι μπλούζες ΜΑΣ και ο πόλεμος των εντυπώσεων θα ξεσπάσει!

Ωχ!

Και που να έρθει η ώρα της συνειδητοποίησης της πραγματικότητας!!

Θα κάνεις τη γκραβούρα μαγικό χαλί για Νοβοσιβιρσκ; :mrgreen:

BTW Visa has a marvellous color :P

• Απαντήσεις 387
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Αδέρφια μου Αρκάδες,

Δεν υπάρχει λόγος για εμφύλιο. Απλά πρέπει να σταθείτε στο πλευρό μας (νοερά).

Εκεί που θα πάμε, έχουμε τη δύσκολη αποστολή να εκπροσωπήσουμε επάξια την πατρίδα, με ωραίες φωτογραφίες, ή γκριμάτσες, ή επιφωνήματα και κραυγές. Πρέπει να είστε κοντά μας σε αυτήν την ωραία περιπέτεια(νοερά).

Ιδιαίτερα μάλιστα τη στιγμή που θα είναι εκεί ομάδες ερασιτεχνών απο Πορτογαλία (13 άτομα), Γαλλία, Τουρκία, Τσεχία, κλπ, κλπ.

Οι δε "φίλοι" μας οι Ιρλανδοί είναι αυτοί που μας πέταξαν το γάντι, φτιάχνοντας το εξής μπλουζάκι:

Αντί να είστε εναντίον μας, ω φίλοι, ελάτε μαζί μας στον αγώνα (νοερά).

Υποστηρίξτε μας (νοερά) :D

2653195334_56f38874b5_o.jpg

Πολεμικό Ανακοινωθέν:

Ευθαλείς, αλλάξτε avatar σε http://www.astrovox.gr/forum/images/avatars/1835910346487d8f26186c2.jpg

.

https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc

"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."

Πλάτων

Δημοσιεύτηκε

Εσύ ωρέ καπετάνιο'μ πρέπει να αλλάξεις και όνομα:

ΕυREDίδης!

https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc

"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."

Πλάτων

Δημοσιεύτηκε

Ενα ακομη θετικο με την εκλειψη ειναι οτι θα υποκληθουμε ολοι μπροστα στο μεγαλειο της φυσης ξεχνωντας προς στιγμη το απο που ειμαστε και τι γλωσσα μιλαμε.Εγω λεω να εχουμε εχτρα μπλουζακια να ανταλλαξουμε με τους αλλους φιλους ερασιτεχνες.

Διαφωνω με τα επιφωνηματα,μακαρι να επικρατησει σιωπη κατα την ολικοτητα,ωστε να το απολαυσουμε ολοι.:D

Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr :D
Δημοσιεύτηκε

Διαφωνω με τα επιφωνηματα,μακαρι να επικρατησει σιωπη κατα την ολικοτητα,ωστε να το απολαυσουμε ολοι.:D

Αδελφούλη με πολλά διαφωνείς lately :P

Μεγαλώνεις γρήγορα ή μου φαίνεται; :-note

Δημοσιεύτηκε

Με άλλα λόγια: "Απαγορεύονται οι φωνασκίες κατά τη διάρκεια της έκλειψης";;;;

Πλάτων

Δημοσιεύτηκε
Παιδιά, δυστυχώς θα είμαι μόνο νοερά μαζί σας, αλλά έχοντας ζήσει ήδη μια φορά αυτό το γεγονός μπορώ να πω πως δύσκολα εκείνη την ώρα μπορείς να συγκρατηθείς από οποιαδήποτε άποψη...!! Εξάλλου θα ήταν κρίμα να καταπιέσει κανείς το οποιοδήποτε συναίσθημα του έρθει εκείνη την ώρα, είτε να φωνάξει είτε να γελάσει είτε να κλάψει...

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημοσιεύτηκε
Εξάλλου θα ήταν κρίμα να καταπιέσει κανείς το οποιοδήποτε συναίσθημα του έρθει εκείνη την ώρα, είτε να φωνάξει είτε να γελάσει είτε να κλάψει...

Σωστός :wink:

Δημοσιεύτηκε

Με άλλα λόγια: "Απαγορεύονται οι φωνασκίες κατά τη διάρκεια της έκλειψης";;;;

Μήπως να αυξήσω τα μέτρα απόστασης ασφαλείας που έλεγα χθές από 30 σε 60; :-k :-k :-k

Αλλά όχι... η νέα δικτατορία που μας βρήκε δεν θα περάσει [-X

Στο Ελ. Βεν θα έρθω στις 12!

Δημοσιεύτηκε
Αρε... Τυχεροι!!! οσο ερχεται η "Μερα" πιο κοντα τοσο πιο πολυ σας ζηλευω!!! :mrgreen: :mrgreen: Ποσο θα ηθελα να ερθω και εγω!!!! :oops:

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
"... έχοντας ζήσει ήδη μια φορά αυτό το γεγονός μπορώ να πω πως δύσκολα εκείνη την ώρα μπορείς να συγκρατηθείς από οποιαδήποτε άποψη...!! Εξάλλου θα ήταν κρίμα να καταπιέσει κανείς το οποιοδήποτε συναίσθημα του έρθει εκείνη την ώρα, είτε να φωνάξει είτε να γελάσει είτε να κλάψει...

A κ ρ ι β ώ ς !

Και ιδού η απόδειξη:

.

Πλάτων

Δημοσιεύτηκε

Βαγγέλη, με το link ξύπνησες παλιές καλές αναμνήσεις χαραγμένες βαθιά μέσα μας που ελπίζω να επαναληφθούν σε λίγες μέρες!

Πραγματικά εκείνη τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και τον τρόπο με τον οποίο τα εκφράζεις.

Γι' αυτό ας απολαύσουμε την έκλειψη αυτή όσο μπορούμε καλύτερα, ο καθένας με τον τρόπο του!

Φιλικά , Χριστίνα.

Δημοσιεύτηκε

Βαγγέλη το video με πήγε τρία χρόνια πίσω, σε στιγμές που δεν επαναλαμβάνονται ποτε... Είχα καιρό να δω βίντεο από το Καστελλόριζο και αυτό ήταν ότι πρέπει! Το δαχτυλίδι στην τρίτη επαφή ήταν όλα τα λεφτά στην κάμερα!

Ας μη φύγουμε όμως από το θέμα της επόμενης έκλειψης που θα χαρίσει ίδιες στιγμές σε λίγους τυχερούς από εμας.

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημοσιεύτηκε
Ηθελα να δω αντιδρασεις.Αδελφουλη,δεν αντεχεις 60 μετρα μακρυα μου.Και εχω μαρτυριες οτι μικραινω,δεν γερναω.Αφου δινει το ΟΚ η Χριστινα,εκφραστειτε οπως θελετε.Εξαλλου ενα ενδιαφερων της εκλειψης ειναι οι αντιδρασεις των ανθρωπων(των λιγων που καταλαβαινουν εκεινη τη στιγμη το τι γινεται). :D
Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr :D
Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν αδελφούλη,

αν γράψεις το ενδιαφέρον με "ο" θα είμαι στα 20 μέτρα!

Μα στο ίδιο σχολείο δεν πηγαίναμε χέρι χέρι;

Υ.Γ. Ευχαριστούμε Χριστίνα που μας έδωσες το ΟΚ!

Ευτυχώς που μας έσωσε αυτή η γκραβούρα και γλυτώσαμε

το τσάμικο ringtone σε ενδεχόμενη κλίση την ώρα της ολικότητας!!

Δημοσιεύτηκε
Είχα στο μυαλό μου την κλίση του αδερφού μου στην δικτατορική :-P

Μήπως εννοούσες την κλίση που έχεις στα δημοτικά άσματα που τόσο υποκριτικά ειρωνεύεσαι;

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε

Μήπως εννοούσες την κλίση που έχεις στα δημοτικά άσματα που τόσο υποκριτικά ειρωνεύεσαι;

alepohori τι θές εδώ;

Στη γκραβούρα σου γρήγορα :mrgreen:

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=89817&sid=7060b7f33ef0405c4c4161bac6269b55#89817

Δημοσιεύτηκε
Μου ηρθε μια ιδεα.Στη θεση της Ελληνικης σημαιας να βαλω σομον λουλουδακια.

Το αλλο Σαββατο αναχωρουμε,απιστευτο. :D

Σου έχω πάρει γυαλάκια έκλειψης στο αγαπημένο σου χρώμα!

(Το μεσαίο των φαναριών) :P

Δημοσιεύτηκε

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 20/09/2007

Επιτέλους ανέβηκε η υπογραφή μου στην πρώτη σελίδα!!!

:mrgreen:

:shock: Απίστευτο! Σαν όνειρο μου φαίνεται ότι είμαστε 10 μέρες πριν!

Συγχωρέστε μου αυτή την εμμονή γι' αυτό το ταξίδι...

Πρέπει να σας ομολογήσω ότι κυρίως η απουσία μου από την έκλειψη

στο Καστελόριζο αλλά και το astrovox μου άλλαξαν τη ζωή:mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 20/09/2007
Επιτέλους ανέβηκε η υπογραφή μου στην πρώτη σελίδα!!!

:mrgreen:

:shock: Απίστευτο! Σαν όνειρο μου φαίνεται ότι είμαστε 10 μέρες πριν!

Συγχωρέστε μου αυτή την εμμονή γι' αυτό το ταξίδι...

Πρέπει να σας ομολογήσω ότι κυρίως η απουσία μου από την έκλειψη

στο Καστελόριζο αλλά και το astrovox μου άλλαξαν τη ζωή:mrgreen:

Aμάν βρε μπάρμα μας έπρηξες, :mrgreen: Άντε με τό καλό να ησυχάσουμε απο τίς φωνές σου

,τι νομίζης οτι ζηλεύουμε; :^o σιγά, [-( καί εγώ "θά πάω στήν ζούγκλα με τον Ταρζάν" \:D/

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε

Δημήτρη,

με πολλή αγάπη σου αφιερώνουμε ένα ρωσικό τραγούδι που είμαι βέβαιος ότι σου αρέσει.

Σε σένα και την Ειρήνη:

http://www.barynya.com/mp3/Moscow%20Nights.mp3

2679695350_036abed36b_m.jpg

Πλάτων

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης