terring Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2006 Μια πυρκαγία που κατέστρεψε πριν από λίγες ημέρες μια αγροικία κοντά στη Βόννη και επέφερε εγκαύματα στον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη πιθανότατα, προκλήθηκε από πτώση μετωρίτη. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν ένα τόξο φωτός στον ουρανό πριν ξεσπάσει η φωτιά στις 10 Οκτωβρίου.http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=748198&lngDtrID=252 "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 Η εμπειρια του να πεσει ενας μετεωριτης διπλα σου ειναι τρελα σπανια. Δεν θα ειχα προβλημα στο να επεφτε ενας μετεωριτης διπλα μου και ας παθαινα και μερικα εγκαυματα.... Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
alepohori Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 Η εμπειρια του να πεσει ενας μετεωριτης διπλα σου ειναι τρελα σπανια. Δεν θα ειχα προβλημα στο να επεφτε ενας μετεωριτης διπλα μου και ας παθαινα και μερικα εγκαυματα.... τι λες τώρα αγαπητέ!!!!!!!!!!!!!!! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 Εσυ δεν θα ηθελες???? Αμαν κανουμε να δουμε κανενα μετεωρο.. Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
alepohori Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 Εσυ δεν θα ηθελες???? Αμαν κανουμε να δουμε κανενα μετεωρο.. εννοείται ότι θα ήθελα πολύ να δω από κοντά την πτώση μετεώρου..αλλά όχι και να καώ... Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 Δεν θα ειχα προβλημα. Ισα ισα που θα ερχομουν τετ-α-τετ με τον μετεωριτη. Δεν λεω να παραμορφωθεις και απο το καψιμο. Σκεψου το τρανταγμα. Δεν ξεχνιουντε τετοιες εμπειριες.. Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
Salvation Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2006 Δεν θα ειχα προβλημα. Ισα ισα που θα ερχομουν τετ-α-τετ με τον μετεωριτη. Δεν λεω να παραμορφωθεις και απο το καψιμο. Σκεψου το τρανταγμα. Δεν ξεχνιουντε τετοιες εμπειριες.. Δεν ξεχνιούνται τα εγκαύματα θες να πεις! It happened before. It will happen again. It''s just a question of ''when''. Lat: 39.367 Lon: 22.950
draculas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2006 Είναι εμπειρίες ζωής αυτές..όπως και να περάσεις 7 χρόνια στο Θιβέτ, ή να κολυμπήσεις μαζί με λευκούς καρχαρίες, κτλ κτλ..
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2006 ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ....
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2006 Αν όντως ήταν κάποιος μετεωρίτης, είναι πολύ πιθανό να είναι από τους Ωριωνίδες...
Stratos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 Αν όντως ήταν κάποιος μετεωρίτης, είναι πολύ πιθανό να είναι από τους Ωριωνίδες...πως γινετε ενας μετεωριτης 10 χιλιοστων να προκαλει πυρκαγια;
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 Το αν ήταν 10 χιλ ή αν προκάλεσε πυρκαγια δε νομίζω πως έχει να κάνει με το αν ήταν από τους Ωριωνίδες... Πέρα από αυτό, είναι πολύ πιθανό να έπεσε αναμένος, αν δεν κάνω λάθος... Εξαρτάται πάνω σε τι έπεσε...
KOTS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 Η εμπειρια του να πεσει ενας μετεωριτης διπλα σου ειναι τρελα σπανια. Δεν θα ειχα προβλημα στο να επεφτε ενας μετεωριτης διπλα μου και ας παθαινα και μερικα εγκαυματα.... Ελεος.... Για ονομα του Θεου... STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 Τον μετεωρίτη τον βρήκε??? γιατί κάτι θα πιάσει στην αγορά των κυνηγών μετεωριτών. Όχι τίποτα άλλο να βγάλει ο άνθρωπος τα σπασμένα του Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Stratos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 Τον μετεωρίτη τον βρήκε??? γιατί κάτι θα πιάσει στην αγορά των κυνηγών μετεωριτών. Όχι τίποτα άλλο να βγάλει ο άνθρωπος τα σπασμένα του μην νομιζει κανεις οτι θα κανει την ''τυχη'' του αν του πεσει κανενας μετεωριτης στο κεφαλι http://collectibles.search.ebay.com/meteorite_Meteorites-Tektites_W0QQsacatZ3239 ειναι σχετικα φθηνοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα