Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

άβυσσος εσχάτη βλακείας και εγκεφαλικής αποσύνθεσης! και με συγχωρειτε φίλοι που ξεκινω καπως έτσι το θεμα μου αλλα και η υπομονη εχει όρια. οπως και ο αινσταιν είχε πει 2 πραγματα ειναι απειρα ... το συμπαν και η ματαιοδοξια του ανθρωπου. και για το 1ο δεν ειμαστε βεβαιοι πια. ο λογος που εκανε το δερμα μου να αλλαξει χρωμα και τα αυτια μου να ματωσουν ηταν μια "συζητηση" αναμεσα σε μια αγελη απο αξεστους βοηλατες και αγραμματους ξυλοσχιστες που ετυχε να παρει τ αυτι μου για κακη του τυχη εν ωρα μεσημεριανης καταποσης καφε στην παραλια. οι αποφοιτοι της φαμπρικας επεξεργασιας σανου , που θελουν να αυτοαποκαλουνται ανθρωποι , με την περισση και γνωστη νεοελληνικη βλακεια που τους διακρινει μιλουσαν για την αστρονομια και τις επιστημες με τα χειροτερα λογια αποκαλωντας τους ενασχολυμενους με αυτες φαντασιοπληκτους , ηλιθιους που η ελλειψη γυναικειας παρουσιας τους κανει να βλεπουν αστρα (και τα παραπανω φυσικα δεν ειπωθηκαν ετσι ακριβως) . τα χαχανητα συνεχισαν για πολλη ωρα αναγκαζοντας με να αποσυρθω απο το εν λογω μερος πριν εκραγω. αυτο που προλαβα φευγοντας ηταν η παρατηρηση μια νεαρας ( η οποια ετυγχανε ξανθης κωμης ) να λεγει : " λετε να μας ακουσει κανενα ουφο και να μας απαγαγει; " . η απορια ειναι : που να αναζητησουμε τα ουφο; στον ουρανο η στη Γη;

ας τους πουμε λοιπον αυτο που παντα τους λεμε:

νεοελληνισκοι απαλαξτε μας επιτελους απο την αναξια και λογου ακομα γελοια σας υποσταση! 8)

• Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

φίλε μου δίκαια ταράζεσαι και αγανακτείς....

σκέψου όμως ότι όλες αυτές οι απόψεις γεννίουνται απο την αμάθεια και την αγνοια τους για τον όμορφο κόσμο της αστρονομίας και των φυσικών επιστημών...πιστεύω πως εάν έρθουν σε επαφή με την ομορφία της αστροπαρατήρησης και με τη σωστή καθοδήγηση ενός ανθρώπου που γνωρίζει...δέν μπορούν να μείνουν ασυγκίνητοι.....

άλλωστε τι γνώμη να εκφράσουν εφόσον οι μοναδικές παραστάσεις που έχουν απο τη ζωή τους είναι μέσω της τηλεόρασης..ενώ η φύση περιμένει εκει έξω να τους μαγεψει...άλλωστε άνθρωποι είναι δεν μπορούν να ξεφύγουν απο τη μοίρα τους.......την αναζήτηση....

Δημοσιεύτηκε

Δεν υπάρχει λόγος να χαλιέστε και να εκφράζεστε έτσι, διότι πολύ απλά δεν έχει κανένα αποτέλεσμα και ρίχνετε και το επίπεδό σας κοντά στο δικό τους...

Στα ξημερώματα της επετείου του Πολυτεχνείου, ας ελπίσουμε κι εμείς σε καλύτερες μέρες, όπως έλπισαν κάποιοι τότε...

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημοσιεύτηκε
αναμεσα σε μια αγελη απο αξεστους βοηλατες και αγραμματους ξυλοσχιστες που ετυχε να παρει τ αυτι μου για κακη του τυχη εν ωρα μεσημεριανης καταποσης καφε στην παραλια. οι αποφοιτοι της φαμπρικας επεξεργασιας σανου , 8)

Εχω λυθει :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

οι αποφοιτοι της φαμπρικας επεξεργασιας σανου......... :mrgreen: :mrgreen:

Καλο , πολυ καλο....!!!!!

Δημοσιεύτηκε

(μια δική μου εμπειρία...)

Πάω λοιπόν ο δικός σου, πριν από λίγο καιρό, σε μια συνέντευξη για δουλειά και ανάμεσα στα άλλα που συζητούσαμε με τον προϊστάμενο του τμήματος προσωπικού έρχεται η σηζήτηση και στα χόμπυ μου. Του λέω λοιπόν ότι τώρα τελευταία έχει αναθερμανθεί το ενδιαφέρον μου για την αστρονομια κλπ κλπ

(απέναντι μου μια παγωμένη εντελώς ανέκφραστη φάτσα....)

συνεχίζω εγώ και περνάω στο επόμενο χόμπυ που είναι το κρασί (φτιάχνουμε κρασί με κάτι φίλους)

Α! (μου λέει) Ε, αυτό είναι πιο υγειές!!

...

Τι λε ρε φίλε!! Δηλαδή το να σου αρέσει η αστρονοΜια είναι ανόμαλο!!! Μιλάμε τα πήρα!! Ευτυχώς κράτήθηκα και δεν του είπα τίποτα, αλλα στο τσακ ήμουν...

38° 05' 01,77" , 23° 48' 56,79"
Δημοσιεύτηκε

Μπα συνήθως εγώ όταν λέω ότι ασχολούμαι με την αστρονομία ...οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για να μην πω ενθουσιάζονται...

Δεν έχω πετύχει άνθρωπο να δει τηλεσκόπιο και να μην κοιτάξει να δει τι βλέπεις εκει πάνω... κι αν αυτό είναι ο Κρόνος...ε λέει και ένα: Ε όχι ρε ....

Νομίζω ότι άνθρωποι σαν αυτούς που περιγράφεις είναι λίγοι...ελπίζω..

Δημοσιεύτηκε
Εγω προσωπικα θα ειχα παρεμβει στη συζητηση και θα ελεγα την αποψη μου ευγενικα και ομορφα. Αν δεν ακουγαν θα σηκωνομουν με τη παρεα μου και θα τους διναμε να καταλαβουν με το ζορι.. :mrgreen: :P

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Στα ξημερώματα της επετείου του Πολυτεχνείου, ας ελπίσουμε κι εμείς σε καλύτερες μέρες, όπως έλπισαν κάποιοι τότε...

ΝΑΙ! Όλοι μαζί!

ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ! :lol:

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Δημοσιεύτηκε
ΝΑΙ! Όλοι μαζί!

ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ!

Αν το σχόλιο είναι ειρωνικό θα πρέπει να ντρέπεσαι... Αν όχι, ΟΚ, αλλά όχι μόνο Αστρονομία, ας γίνουμε πρώτα άνθρωποι κανονικοί και όχι άνθρωποι των reality και της τηλεόρασης και μετά θα έρθει και η αστρονομία.

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημοσιεύτηκε
ΜΠΑΑααα έλεγα απλά να πετάξω ένα σχόλιο πριν φορέσω την κουκούλα και κατευθυνθώ προς την αμερικανική πρεσβεία..
ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Δημοσιεύτηκε
ευχαριστω παιδια για τασχολια σας. οσον αφορα αυτο το τελευταιο,μην ασχολειστε καν και τους δινουμε ετσι τροφη. καθε χρονο μιλημενοι ειναι ολοι να κανουν τα ιδια και τα ιδια . και μετα να βγαινουν οι καναλαρχες , αγανακτισμενοι γονεις , γειτονες ,παραθυροβιοι και "ειδημονες" και να λενε ,να λενε ,να λενε..... ωχ ρε κουμπαροι! σας βαρεθηκαμε ολους ! γραφικοι καταντησατε!
Δημοσιεύτηκε

Eixα εκφρασει και παλαιοτερα την αποψη μου οσον αφορα αυτο το θεμα και θα το ξαναπω.

Δε μπορουμε εμεις να ασχολουμαστε με τον καθενα. Χρειαζεται ενα αλλο επιπεδο μυαλου για να μπορει καποιος να κατανοησει αυτα που κατανοουμε εμεις. Ειναι καλοδεχουμενος αυτος που ειναι περιεργος γυρω απο αυτο που ασχολουμαστε, οπως επισης καλοδεχουμενος ειναι και αυτος που θα ερθει να ρωτησει εστω και μια βλακεια. Ομως καλοδεχουμενος δεν ειναι ο καθε βλακας που θα σνομπαρει η θα ριξει τη βλαχια του σ αυτο που κανουμε. Στο κατω κατω παιδια, δεν ασχολουμαστε με συλλογη γραμματοσημων (που δε το υποτιμω!).

Θυμαμαι οταν ξεκινουσε ο κυκλος των επισκεψεων του κοινου στη Πεντελη που περνανε και ρωτουσανε κατι βλαχοι "Θα μας δειξετε γκομενες στον Αρη?", "Θα εχει και τιποτα να φαμε η θα μας αφησετε νυστικους?", "Θα δουμε και UFO?"..

Aυτες ηταν μερικες απο τις ερωτησεις που ακουγαμε. Λοιπον θα ασχοληθειτε με αυτους?

Ε οχι...

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
η παρατηρηση μια νεαρας ( η οποια ετυγχανε ξανθης κωμης )

Δε θα διαφωνήσω διόλου φίλε Astral-Force αλλά όπως σωστά σημειώνει και ο vag_stephanou πρώτα να είμαστε άνθρωποι και μετά να ακολουθήσει και η αστρονομία.

Επιτρέπεται άνθρωπος που ασχολείται σοβαρά με την αστρονομία να έχει τέτοιες δογματικές αντιλήψεις; Αυτό το σχολιακί δε νομίζω να χρειαζόταν ....

εξάλλου, και χωρίς αυτό μας μετέφερες την κατάσταση που επικρατούσε....

scooby doobi dooo!!!!!!
Δημοσιεύτηκε
Α! (μου λέει) Ε, αυτό είναι πιο υγειές!!

Απο περιέργεια, τελικά σε προσέλαβε; :cheesy:

ΥΓ1 Δεν νομιζω πως η θεση του θεματος ειναι στις "Αστρονομικες παρατηρησεις"

Όχι... :frown:

38° 05' 01,77" , 23° 48' 56,79"
Δημοσιεύτηκε
αν καθισουμε παρ ολα αυτα και αναλυσουμε σε βαθος το ποιος ειναι δογματικος η οχι αυτοι σιγουρα το εχουν χαμενο το παιχνιδι. ειναι δυνατον να παραπονιουνται για δογματισμο εναντιον μας αυτοι που χαρακτηριζουν ψυχικα αρρωστο οποιον δεν ακολουθει τη νεοελληνικη κουλτουρα τους ? μπορω να δηλωνω νομιζω ελευθερα την αποστροφη μου εναντιον τους οπως κι αυτοι μισουν οτι δεν κατανουν και απεχθανονται οσα δεν μπορουν να φτασουν. ο κοινωνικος ρατσισμος ειναι δικο τους προνομιο οχι δικο μας. δημοκρατικο τους διακαιωμα να αποκαλουν ηλιθιους τους ερασιτεχνες αστρονομους και να νιωθουν βασιλιαδες και κυριαρχοι επειδη ειναι η πλειοψηφια. ανταποδιδω λοιπον τους χαρακτηρισμους με το δικαιωμα της ελευθεριας του λογου.
Δημοσιεύτηκε

Υ.Γ.(πρώτα να είμαστε άνθρωποι και μετά να ακολουθήσει και η αστρονομία.)

απεναντι σε ποιους ρε παιδια ? σ αυτους που καταργησαν την ανθρωπια?

Δημοσιεύτηκε

Το καλοκαίρι, ετοιμαζόμουνα να ανέβω στον Πάρνωνα, οπότε παω σε ενα μαγαζί για να πάρω υποστρώματα για την σκηνή, και ανοίγουμε κουβέντα με τον τύπο που ηταν εκεί, για βουνά, ορειβασία, κτλ..

Κάποια στιγμή με ρώτησε που σχεδιάζω να παω, οπότε του λέω οτι θα ανέβω στον Πάρνωνα, και χωρίς να το σκεφτεί μου λέει:

"αα.. εκεί που πηγαίνουν και κάνουν κάτι τελετές ε? ξέρω ξέρω.."(!!!) :shock: :shock: :shock:

Εννοείτε οτι ψιλοφρίκαρα με την άποψή του, του εξήγησα για ποιό λόγο μαζεύεται κόσμος εκεί, και θέλω να πιστεύω οτι κατάλαβε..

(Γιώργο, είναι το μαγαζί που βλέπει στο πάρκινγκ του παλιού ΚΤΕΛ..)

Οπότε απο εδω και πέρα, κάθε φορά που θα στήνουμε το τηλεσκόπιο, θα φτιάχνουμε και μια πεντάλφα γύρω του, για να φύγει το κακό seeing..!!!

Υ.Γ. Νομίζω οτι ο Αϊστάιν είπε οτι η ανθρώπινη βλακεία (οχι ματαιοδοξία) δεν εχει όρια..

Υ.Γ. 2: Ρε σείς.. δεν πιστεύω να κάνετε θυσίες εκει πάνω? 8-[ 8-[

:lol:

Δημοσιεύτηκε
Κάποια στιγμή με ρώτησε που σχεδιάζω να παω, οπότε του λέω οτι θα ανέβω στον Πάρνωνα, και χωρίς να το σκεφτεί μου λέει:

"αα.. εκεί που πηγαίνουν και κάνουν κάτι τελετές ε? ξέρω ξέρω.."(!!!) :shock: :shock: :shock:

Ώστε έχει μαθευτεί τι πάμε και κάνουμε στον Πάρνωνα εεεε;;;;; Κάποιος από εδώ μέσα μιλάει πολύ!!!! :-k :roll: :-({|= ](*,)

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε

"αα.. εκεί που πηγαίνουν και κάνουν κάτι τελετές ε? ξέρω ξέρω.."(!!!)

Eλπίζω να μήν του συστήθηκες ως Δράκουλας... :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο γίνονται εκεί οι "Γιορτές Πάρνωνα", στο ίδιο μέρος με το σημείο παρατήρησης και ίσως αυτές να είναι πιο κοντά στον όρο "τελετές" απ'οτι η αστρο-παρατήρηση.... Ίσως αυτό να είχε ακούσει ο τύπος στο μαγαζί...

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης