Pleiades Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Σε ολους του φιλους του ASTROVOX ευχομαι Καλα Χριστουγεννα, Καλη και Δημιουργικη Χρονια για το 2007, και Καθαρους Ουρανους . Να περνατε καλα! Ένα αστέρι πέφτει...πέφτει, το κοιτώ στον ουρανό...
dimidour Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Χρόνια πολλά αγαπητοί μου φίλοι και φίλες!!!! Να έχετε ένα ευτυχισμένο 2007!!!! Εμένα η νέα χρονιά θα μου φέρει το πρώτο μου παιδάκι που είναι κοριτσάκι (εχθές το μάθαμε) και θέλω να μου το φέρει γερό !!!!! Εύχομαι και σε εσάς να σας φέρει ότι επιθυμείτε!!!! Και εγένετω φως....
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Χρονια Πολλα,με ευχη να διατηρησουμε το astrovox για παντα σε υψηλο επιπεδο,προσφεροντας γνωση και καταφυγιο σε μοναχικους ερασιτεχνες αστρονομους.Να εκλειψουν οι φανατισμοι και οι προσωπικες εριδες,να υπαρχει πνευμα συνεργασιας και να πληθυνουν τα νεαρα μελη μας.Υγεια και καλες παρατηρησεις,αλλα και καλο διαβασμα αστρονομιας. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
alepohori Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Χρόνια πολλά αγαπητοί μου φίλοι και φίλες!!!! Να έχετε ένα ευτυχισμένο 2007!!!! Εμένα η νέα χρονιά θα μου φέρει το πρώτο μου παιδάκι που είναι κοριτσάκι (εχθές το μάθαμε) και θέλω να μου το φέρει γερό !!!!! Εύχομαι και σε εσάς να σας φέρει ότι επιθυμείτε!!!! Η ώρα η καλή Δημήτρη!!! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
PapGeo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Χρόνια Πολλά παιδιά! Εύχομαι σε όλους υγεία και προσωπικές επιτυχίες σε όλους τους τομείς - εννοείται και στον αστρονομικό! Α ναι! και τα αστρονομικά προϊόντα, κάθε χρόνο ποιοτικότερα και φθηνότερα! (ας είναι καλά οι κινέζοι!) Φιλικά PapGeo
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2006 Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους και ειδικά στον Ανδρέα Παπαλάμπρου που μας φιλοξενεί!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Χρονια πολλά με ειρήνη,χαρά,αγάπη,ευτυχία και καθαρούς ουρανούς..
astrovox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία και χαρά αλλά και η ζωή να είναι γεμάτη από τις ωραίες "περιττές" εκείνες στιγμές που την κάνουν όμορφη!! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Χρόνια πολλά Ανδρέα και φίλοι! Στέφανος "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Θα πω κι εγώ τα χρόνια πολλά, με την ευχή να γιορτάζουμε και να ευχόμαστε το καλύτερο για όλους όλο το χρόνο και όποτε μπορούμε και όχι μόνο στις "γιορτές"! Να'στε όλοι καλά!
GeoAstrix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΥΓΕΙΑ Να σκεφτόμαστε τον άνθρωπο και να μη ξεχνάμε οτι για ένα ΟΝΟΜΑ ζούμε όλα τα άλλα χανονται μεσα σε msec οσα πολλά και όσο μεγάλα και άν είναι! ααααα....και να μή ξεχνιόμαστε "τα πυθάρια μας γεμάτα"
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 και να μη ξεχνάμε οτι για ένα ΟΝΟΜΑ ζούμεΕγώ θα το έβλεπα λίγο διαφορετικά, ότι ζούμε για να ζήσουμε και όχι απλά για ένα όνομα... Αν εσύ ζήσεις τη ζωή που θες, κάνεις αυτά που θες και πεθάνεις ευτυχισμένος νομίζω πως αρκεί... Τώρα για το τι όνομα θα αφήσεις, είναι δευτερεύον κατά τη γνώμη μου! Τελοσπάντων. off topic και σταματάω
pascal32 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2006 Χρονια πολλα και απο μενα με υγεια (απο εναν παλαιο φιλο της αστρονομιας ) Ολα ειναι ΧΩΜΑ!
gbirsianis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους τους φίλους της αστρονομίας και του astrovox και από εμένα.Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, ευτυχία και...αστρονομία!! Ιδιαίτερες ευχές σε όλους και όλες που γιορτάζουν ετούτες τις ημέρες. Γιώργος 1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
krubetis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 Χρόνια πολλά σε 'ολoυs και καλή χρονιά.
terring Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2006 terring βγαλε την φωτο η μικρυνε τις διαστασεις χαλαει την θεαση της σελιδας τοσο απλωμενη που ειναι.Χρόνια πολλά και σε σένα . Έβαλα άλλη εικόνα "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα