ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Τι δηλαδή; Μόνο για τα δικά μας θα μιλάμε;Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία και ευτυχία και πολλα-πολλά-πολλά λεφτα! (μην τυχόν και πάρουμε και κανένα τηλεσκόπιο της προκοπής δηλαδή).Να είμαστε καλά Δημήτρης
ASTROFOROS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Και απο μενα τα χρονια μου πολλα, με υγεια ,και μακαρι καθε επιθυμια μαs να πραγματοποιηθει το νεο ετοs Φιλικα Γιωργος
dyonik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Χρόνια πολλά και καλές γιορτές.Εύχομαι σε όλους υγεία , χαρά και ευτυχία. Νίκος
terring Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Καλά διαστημικά χριστούγεννα "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Εύχομαι σε όλους Υγεία, Ευημερία, Μακροημέρευση, Ευδαιμονία και καθαρούς ουρανούς
George Makris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Εύχομαι εγκάρδια σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ χρόνια πολλά και καλά, με υγιεία, πρόοδο, επιτυχίες και αστρονομικές παρατηρήσεις. Πάρτε κι ένα δωράκι ημερολόγιο από τα χεράκια μου φτιαγμένο 2007.xls Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.
KC Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους του astrovox!Εύχομαι ο νέος χρόνος να μας κάνει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά!Εύχομαι υγεία, αισιοδοξία και να κοιτάμε πάντα ψηλά! Κώστας “The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are underlings.” ― William Shakespeare, Julius Caesar ALBIREO OBSERVATORY Αlbireoobservatory
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και όλα τα άλλα έρχονται σιγά σιγά.Καλό καιρό να κάνει με καλό seeing και βασικά θέλω να μου πείτε που πουλάνε χρόνο - δεν έχω χρόνο. και αν θέλει και ο Αι Βασίλης ένα 18 ιντσό με θόλο. θέλω πολλά??? Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
The Guardian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 χρόνια πολλά και απο εμένα στους φίλους astrovoxίτες. Είθε το νέο έτος να φέρει σε όλους καθαρούς ουρανούς και γαλήνη. Φιλικά,The Guardian C8-NGT
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Φίλοι γνωστοί και μη,καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά να έχετε!!! Εύχομαι σε όλους σας προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, υγεία πάνω απ'ολα και καθαρούς ουρανούς!!Και κοιτάξτε όσοι μπορείτε να ξεκουραστείτε και λίγο γιατί το Πάσχα αργεί πολύυυυυ ακόμα....!!! ΥΓ: Αν δείτε πως περνάνε οι μέρες και δε μπαίνω στο site μην ανησυχήσετε! Θα έχω "δουλειά" με τη γαλοπούλα και τα υπόλοιπα καλούδια της γιαγιάς για πολλές ημέρες.... ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
iorant Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 milioni agouri apo mena kai thn sisco XRONIA POLLA KAI KALA Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα σε ολους!!!terring βγαλε την φωτο η μικρυνε τις διαστασεις χαλαει την θεαση της σελιδας τοσο απλωμενη που ειναι.Προς Ανδρεα Παπαλαμπρου: Δεν θα βαλεις κανενα χριστουγεννιατικο στολιδι στην αρχικη σελιδα του astrovox; Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Φιλοι χρονια πολλα και καλα με υγεια και τ ακαλυτερα για αυτους που αγαπατε και μακαρι να αγαπουμε ολο το κοσμο Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Despet Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Σίγουρα ευχές γιά ...Χρόνια Πολλά ....είναι ωφέλιμες.....οι κακίες είναι<ανώφελες> !!!!!και από μένα Καλά Χριστούγεννα και το Νέο Ετος να μας εύρει όλους με Υγεία και ...λίγο περισσότερη είρήνη.!!!! Πέτρος Πέτρος Δεσύπρης Corvus Eye ObservatoryATHENS / S Y R O S http://www.pdesypris.com/http://www.ceo-despet.blogspot.com/
jobous Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Χρόνια πολλά και πάνω από όλα υγεία ώστε να είμαστε καλά και να έχουμε χρόνο να κοιτάμε τα αστέρια και τους συνανθρώπους μας.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Και κάτι πρωτότυπο..... Χρόνια πολλά και καθαρούς ουρανούς...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Χρόνια Πολλά και να μας βρεί το νέο έτος με λιγότερες συννεφιές,καλό Seeing και καινούργιο εξοπλισμό!
dimpap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Χρόνια πολλά σε όλους και καλές παρατηρήσεις. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
ourania Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι από μένα... Καλές Γιορτές και να περάσετε όλοι καλά με αυτούς που αγαπάτε!Φιλικά,ourania
draculas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Χρόνια πολλά, ευτυχισμένα.εγω.. θα ευχηθώ για την καταστροφή!!Αντε και κανένας καλός μετεωρίτης στην Σελήνη (μακριά απο εμάς!! φτου φτου..)
alepohori Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Τις θερμότερες ευχές και από μένα για χρόνια πολλά γεμάτα υγεία,ευτυχία και ευημερία για όλους μας. Εύχομαι επίσης να μπορέσουμε να συναντηθούμε κάποια στιγμή και από κοντά για να γνωριστούμε καλύτερα! Δημήτρης ΚαπετανάκηςCGCG108-138: Mag 15.5v, να τ''αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
terring Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Εύχομαι επίσης να μπορέσουμε να συναντηθούμε κάποια στιγμή και από κοντά για να γνωριστούμε καλύτερα!Καλή ιδέα "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
Adam Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα σε όλα τα μέλη του αγαπημένου μας Αστροβοξ και με την ευχή να έχουμε την υγειά μας και να μπορούμε να συναντιόμαστε, όπως πχ στο Πάρνωνα, για συντροφικές και αποδοτικές αστροπαρατηρήσεις.Με πολλή φιλική αγάπη Νίκος ΛαμπρίδηςEppur, si muoveGalileo Galilei (1564-1642)
Λαμπρινή Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Χρόνια πολλά και καλές γιορτές! Καλά να περάσετε!!! Είμαστε όλοι μας αστρόσκονη και κάποια μέρα θα γυρίσουμε στα άστρα...!!
dimisi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2006 Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και καθαρούς ουρανούς ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα