Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Κορυφαίο το σήμα κατατεθέν σου ΤΕΤΡΑΦΑΡΜΑΚΟΣ στα βαλιτσάκια!!!!!!!!!!! χαχαχα!! Ωραίες οι "οικογένειες" Κώστα! Ο 17mm Nagler T4 είναι πιο ψηλός και τερατάκι!! Θα σου χωρέσει εκεί που είναι τώρα ο zoom;; «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Κορυφαίο το σήμα κατατεθέν σου ΤΕΤΡΑΦΑΡΜΑΚΟΣ στα βαλιτσάκια!!!!!!!!!!! χαχαχα!! Ωραίες οι "οικογένειες" Κώστα! Ο 17mm Nagler T4 είναι πιο ψηλός και τερατάκι!! Θα σου χωρέσει εκεί που είναι τώρα ο zoom;; Χώρεσε ήδη, έχω ενημερώσει τις φωτογραφίες παραπάνω. Η τσάντα μου τώρα ζυγίζει 8.9kgr. Μήπως να σταματήσω εδώ;Το σατέν είναι το κάτι άλλο. Σου χαϊδεύει το χέρι όταν διαλέγεις φακό, κάνει το περιεχόμενο να μοιάζει με συλλογή κοσμημάτων και αν τελικά σκεφτείς πόσο κοστίζουν όλα αυτά, το ακριβό ύφασμα είναι καταλληλότερο από οποιοδήποτε άλλο υλικό. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Ναι, έχεις δίκιο!! Τον μπέρδεψα με τον 17mm Ethos που είναι ψηλός αρκετά... «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2010 Ναι, έχεις δίκιο!! Τον μπέρδεψα με τον 17mm Ethos που είναι ψηλός αρκετά... A! Μην μου βάζεις ιδέες... Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2010 Ανησυχούσα για το οτι η θήκη μου είναι ασφκτικά γεμάτη, αλλά όχι πλέον. Ιδού η λύσις: Θήκη τυφεκίων! Άντε να την γεμίσεις και αυτή τώρα! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2010 Πώπω Πρασινοκρατίααα!!! «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2010 Πώπω Πρασινοκρατίααα!!! Κάποιες φορές όμως ο Ολυμπιακός Βόλου τα καταφέρνει καλύτερα. Ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
rofos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2011 για μια καλη πατεντα....προσοφθαλμια σε ταξη..!!! http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=21001&cat=889&page=1 JUST FOR FUN......
mars1980 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2011 για μια καλη πατεντα....προσοφθαλμια σε ταξη..!!! http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=21001&cat=889&page=1 αυτη την ιδια την πηρα απο τα practiker με 14 ευρω celestron nexstar 4secelestron ultima barlow
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2011 Και΄γώ πριν 2 χρόνια.Νομίζω 17 ευρώ με εκπτώσεις.Βέβαια ξύλωσα ότι είχε μέσα και έβαλα δικά μου υλικά.Το υλικό είναι ηχομονωτικό πάχους 1εκ.Τ φύλλο,αν θυμάμαι καλάέχει διαστάσεις 50x100 εκατοστά και τα κόλλησα μεταξύ τους με βενζινόκολλα
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2011 Βαλιτσάκι απο το πλανητάριο Θεσαλ.
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2011 Άλλο ένα απο practiker για καλώδια,εργαλεία κ.τ.λ
rofos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2011 χαχα ολα σε ενα συμμαζεμενα.... JUST FOR FUN......
rofos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2011 τελικα ακριβος ο μιμικος!!!!! JUST FOR FUN......
aagios Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2011 Ανησυχούσα για το οτι η θήκη μου είναι ασφκτικά γεμάτη, αλλά όχι πλέον. Ιδού η λύσις: Θήκη τυφεκίων! Άντε να την γεμίσεις και αυτή τώρα! Κώστα.... Τέρας το βαλιτσάκι! ? Με εκτίμησηΆρης
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Μάιος 8, 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8, 2011 Το ανανεωμένο βαλιτσάκι μου Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Django Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2011 Παιδιά με βάλατε κι εμένα στο τριπάκι, έφτιαξα κι εγώ ένα!!Κράτησα 2 διαχωριστικά από το βαλιτσάκι ώστε να δημιουργήσω 3 χώρους:Αριστερά τα προσοφθάλμια, στην μέση ερευνητής, Telrad, αντάπτορας 2" και δεξιά τα μικροπράγματα.Ελπίζω σύντομα να φτιάξει ο καιρός, να το πάω την πρώτη του βόλτα σε σκοτεινό ουρανό!
dp297 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2011 Παιδιά, να ρωτήσω,φοβερά τα βαλιτσάκια και εχω δει παντού..κ τον αφρό από Practiker, αλλά πως κόβουμε τον αφρό στις ακριβείς διαστάσεις χωρίς να μας σπάσουν τα νευρα? Δ PixInsight 1.8 RC7 Δημήτρης Πλατής
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2011 Παιδιά, να ρωτήσω,φοβερά τα βαλιτσάκια και εχω δει παντού..κ τον αφρό από Practiker, αλλά πως κόβουμε τον αφρό στις ακριβείς διαστάσεις χωρίς να μας σπάσουν τα νευρα? Δ CaseCAD, πρόγραμμα για να σχεδιάσετε την θήκη σας πριν αρχίσετε την αφροκοπτική. Έτοιμες διαστάσεις Pelican αλλά και ελεύθερη επιλογή σχήματος- διαστάσεων. Freeware. http://www.casecad.com/software/software.htm Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
aagios Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2011 Εδώ είμαι και εγώ..... Με εκτίμησηΆρης
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2011 Μια ωραία και πρακτική ιδέα! (από το Cloudy Nights) Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2011 Νομίζω πως ήρθε η ώρα να βρει λίγο την ησυχία του αυτό το βαλιτσάκι. Δύο ολόκληρα χρόνια έχει ζαλιστεί από τις αλλαγές. Έπιασε τα 9.5kgr. Ας είναι καλά το ύφασμα που κρύβει επιμελώς τις πληγές από τα αλλεπάλληλα χειρουργεία. ΥΓ: Φυσικά δεν βρήκε την ησυχία του. Ούτε και θα την βρει απ' ότι φαίνεται. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Astrosiami Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2011 Βρήκα την υγεία μου παιδιά!! Πλέον είναι όλα μαζεμένα μαζί...και τα προσοφθάλμια και ο ερευνητής και και και.......όλα σε 1, νοικοκυρεμένα!!! Έξυπνη ευρεσιτεχνία!!! Συγχαρητήρια!! Ααα και το κυριότερο είναι πως η δεν έχω πονοκέφαλο από τις φωνές της μάνας!!! Συμβαίνει μόνο κατά τη διάρκεια μιας έκλειψης, ο άνθρωπος κάτω απ'' το φεγγάρι να έχει μια θέση στον ήλιο. Ανώνυμος
gregohks Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2011 Λοιπόν: Εγώ είμαι ο πιο τσαπατσούλης από όλους σας!! Εγώ δεν έχω βαλιτσάκι για τα προσοφθάλμια.Τα βάζω σε ένα μικρό τσαντάκι,το οποίο το έχω σε μια μεγαλύτερη τσάντα ώμου.Αυτή η τσάντα ώμου φαίνεται στην φωτό. Η τσάντα αυτ'η έχει ό,τι χρειάζομαι σε μια εξόρμηση,εκτός από τους χάρτες.Δηλαδή: 1)Κόκκινο φακό2)Σουγιά3)Επιπεδόσφαιρο4)Σημειωματάριο των αντικειμένων που εντοπίζω5)Μικρό χάρτη Deep Map 600.6)Ερευνητής 6χ30 (χωρίς θήκη,χύμα )7)ερευνητής κόκκινης κουκίδας (χωρίς θήκη,χύμα )Προσοφθάλμιο Televue Radian 5mm (με την θήκη του)9)Διάφορες σημειώσεις με εκτυπωμένες λίστες κλπ.10)Χειμερινά λεπτά γάντια11)Σκούφος12)Κασκώλ13)Κυάλια 8χ4214)Απαραίτητα εργαλεία,όπως γαλλικό κλειδί,σετ άλλεν,καταβίδι,γράσσο κλπ.15)Και φυσικά το τσαντάκι με τα υπόλοιπα προσοφθάλμια. Η τσάντα αυτή είναι πολύ βολική και πάντα ετοιμοπόλεμη!!! και κάτι άλλο: Το κασκώλ,τα γάντια και ο σκούφος είναι τοποθετημένα στην μπροστινή τσέπη και αποτελούν άριστο προστατευτικό της τ΄σαντας με τα προσοφθάλμια που βρίσκεται πίσω τους!!!!μαζευεις χορτα?
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2011 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2011 Πέραν του οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ενσωματωμένο φακό ενός ελβετικού σουγιά ως προσοφθάλμιο (μιλώ σοβαρά) και να κάνεις χίλια δυό μαστορέματα, στην τελευταία παρατήρηση έκοψα με τον Victorinox τα γαϊδουράγκαθα γύρω από το σημείο που στήσαμε τον εξοπλισμό, κίνηση αναγκαία καθώς η κορούλα μου ανέβηκε στο βουνό με σαγιονάρες. Χρησιμοποιήθηκε και το τσιμπιδάκι για να αναστήσει το Green Laser του Dreamchaser (χωρίς επιτυχία). Τώρα, αν σου αρέσουν τα ραδίκια και τα βλήτα ή το τσάι του βουνού, γιατί να μην συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου;Δεν πάω πουθενά χωρίς έναν από τους Ελβετικούς σουγιάδες μου. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα