Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2007 Σας ευχαριστώ όλους για τις τόσο θερμές ευχές σας....με τόσες ευχές δεν νομίζω να μην έχω καλή σταδιοδρομία.. Ευχαριστώ είλικρινά...
gkal Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2007 Καλή συνέχεια, από ένα παλιό Φυσικό. Υπάρχει λύση για την απληστία του ανθρώπου? Πάν μέτρον άριστον
Darkchilde Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2007 Συγχαρητήρια, και εύχομαι ότι επιθυμείς για τις σπουδές και την σταδιοδρομία σου. Το ιστιολογιόν μου: The Dark Side of the Force and Other StoriesΕλληνικό Forum για Science Fiction και FantasyΟ Κόσμος της Επιστήμης
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2007 Όπα Τηλέμαχε είσαι πρώτος ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε σένα αλλά και σε όποιον άλλο φίλο ή πατέρα που τα παιδιά πέτυχαν στις εξετάσεις τους. Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Ευχαριστώ... Ευχαριστώ πολύ...
Γεώργιος Ταρσούδης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Τίποτα Τηλέμαχε, ελπίζω και ο μικρός μου γιος να σου μοιάσει και να είναι και αυτός και καλός μαθητής και να έχει την δική σου αγάπη για την Αστρονομία. Ταρσούδης ΓιώργοςΑλεξ/πολη Υπό κατασκευή / προσωρινόhttp://lunarcaptures.wordpress.com/
Kepler Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2007 Χίλια μπράβο και από εμένα ,τόσο για τα μόρια που έχεις όσο και για την επιλογή που κάνεις!!! Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2007 Congratulations !! I want to study astrophysics and I also want to be like Einstein. I am not good at maths, but I will try to get better! Friendly,Helen Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
roulame Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 μπράβο σου Τηλέμαχεσου εύχομαι καλές σπουδές είναι πολύ σημαντικό να σπουδάσει κανείς αυτό που αγαπά και να ασχοληθεί με αυτό που του αρέσεισου εύχομαι τα καλύτερα και όσο πιο μακριά μπορέσεις, να πας
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 Και εις ανωτερα.Και στον ISS (Θα μας βλεπης χωρις τηλεσκοποιο)χεχε : Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Bell Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 μπραβο βρε!!εγω θα βαλω φυσικο στην πατρα.χαιρομαι που εισαι απο τα λιγα παιδια που δεν σκεφτονται τα (χαμενα) μορια κ ακολουθουν αυτο που αγαπουν "Αν οι άνθρωποι σταματήσουν να ονειρεύονται, η ιστορία της φυλής μας θα έχει φτάσει στο τέλος της"Arthur Clarke.
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 Συγχαρητήρια και πάλι Τηλέμαχε και πολλά συγχαρητήρια και σε σένα Bell που περάσατε στις σχολές που θέλατε και θα σπουδάσετε κάτι που αγαπάτε!!!!!! Τώρα και οι επόμενοι!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Λία Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2007 Εύγε Τηλέμαχε!Εύχομαι να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να βουλιάξεις στη χαρά που θα φέρει η εκπλήρωσή τους!Ξεκουράσου τώρα και με το καλό το νέο έτος να ξεκινήσεις. Να ξέρεις ότι θέλει αρκετό διάβασμα και προσοχή. Αυτές οι σχολές είναι για ανθρώπους που αγαπάνε πολύ το αντικείμενο και από ότι καταλαβαίνω, είσαι ένας από αυτούς. Καλή αρχή!Φιλικά!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2007 Χαίρομαι ιδιαίτερα για τις τόσες ευχές που έχω πάρει απο τα μέλη του astrovox... Σας ευχαριστώ όλους ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Μπράβο Τηλέμαχε και Salvation! Απ τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή, είναι να αγωνίζεσαι, να κατακτάς και να πορεύεσαι, με αυτά που αγαπάς.Καλή συνέχεια
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Χθες....συμπλήρωσα το μηχανογραφικό....τέλος τα ψέματα!!!!!!!
Kepler Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Από ότι βλέπω θα ήμαστε γείτονες!!!Πιστεύω έκανες καλή επιλογή!! Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
magasgiorgos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Μπράβο ρε φίλε. Γνήσιε απόγονε του Αριστοτέλη(λόγω καταγωγής) και του Γαλλιλαιου (λόγω αστονομίας). Οπότε στην πρώτη βραδιά που θα διοργανωσετε θα εχεις μαζί σου και 5-6 κουτιά με σοκολατακια. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ
koyote Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Ωραιος τηλεμαχε Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Καλή αρχή και σε εσένα Τηλέμαχε!!!! Και λέω και σε εσένα αφού πριν απάντησα σε άλλο thread στην Stella K. που περνάει Φυσικό Αθηνών!!!! Για ότι θέλετε είμαστε εδώ!!! Και εγένετω φως....
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Οπότε στην πρώτη βραδιά που θα διοργανωσετε θα εχεις μαζί σου και 5-6 κουτιά με σοκολατακια. Εγώ αν περάσω μηχανολόγος του χρόνου θα κερνάω τηλεσκόπια οχι σοκολατάκια, αλλα μην χαίρεστε, είναι στατιστικά αδύνατο!!! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Οπότε στην πρώτη βραδιά που θα διοργανωσετε θα εχεις μαζί σου και 5-6 κουτιά με σοκολατακια. Εγώ αν περάσω μηχανολόγος του χρόνου θα κερνάω τηλεσκόπια οχι σοκολατάκια, αλλα μην χαίρεστε, είναι στατιστικά αδύνατο!!! Μην το λές!!!!!Εάν κάνεις μεθοδικό διάβασμα μπορείς να γράψεις πάρα πολύ καλά.. Αλλά και να το αγαπάς πολύ!!!Πάνω από ολα!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
magasgiorgos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Ειλικρινά ζηλεύω που σου δίνετε η ευκαιρία να σπουδάσεις . Εγώ δυστυχώς δεν είχα μυαλό για διάβασμα και τώρα βαράω το κεφάλι μου. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Ειλικρινά ζηλεύω που σου δίνετε η ευκαιρία να σπουδάσεις . Εγώ δυστυχώς δεν είχα μυαλό για διάβασμα και τώρα βαράω το κεφάλι μου. Ποτέ δεν είναι αργά!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Darkchilde Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Ειλικρινά ζηλεύω που σου δίνετε η ευκαιρία να σπουδάσεις . Εγώ δυστυχώς δεν είχα μυαλό για διάβασμα και τώρα βαράω το κεφάλι μου. Ποτέ δεν είναι αργά!!! 'Εχει απόλυτο δίκιο η Μαρία. Μπορείς να διαβάζεις από μόνος σου, και να σε βοηθήσουν φίλοι οι οποίοι είναι καθηγητές ή απλώς να απευθυνθείς σε κάποια άτομα και να σου προτείνουν βιβλία και βοηθήματα. Επίσης υπάρχουν Ανοιχτά Πανεπιστήμια, το ένα της Πάτρας, και το Αγγλικό (αυτά τα δύο γνωρίζω). Και ύστερα υπάρχει και το Open Courseware: Open Courseware from MITOpen Learn from Open Univesity UK Όταν κάποιος έχει την θέληση για γνώση και μάθηση, θα βρεί κάποιον τρόπο. Και αυτό ισχύει και για άλλα πράγματα. Το ιστιολογιόν μου: The Dark Side of the Force and Other StoriesΕλληνικό Forum για Science Fiction και FantasyΟ Κόσμος της Επιστήμης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα