HOMO Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2007 Λόγω βάρους , αν εννοείς το συγκεκριμένο σωλήνα. Τι άλλο θα μπορούσε να αντέξει ο τρίποδας του Bresser;Εκτός βέβαια από μικρά διοπτρικά, ίσως μικρά MAKSUTOV. Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
MARINOS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2007 Λόγω βάρους , αν εννοείς το συγκεκριμένο σωλήνα. Τι άλλο θα μπορούσε να αντέξει ο τρίποδας του Bresser;Εκτός βέβαια από μικρά διοπτρικά, ίσως μικρά MAKSUTOV.Μικρά Schmidt μέχρι 5" από τη Celestron η την Orion, ή μικρά Mak από τη Bosma, για το συγκεριμένο Mak που δείχνεις δεν έχω ακούσει καλά λόγια.Αλλά για μένα το κατάλληλο τρίποδο είναι το Vixen Porta - που κοστίζει όσο 4 LIDLοσκόπια Χρήστος Μαρινός
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Απο οτι βλεπω,ειναι ο ιδιος σωληνας που αρχικα κυκλοφορησε με τη μαρκα "KONUS",μετα και ως "bushnell"και καπως αλλιως.Προκειται για μετριο προιον,και δεν ξερω γιατι εταιριες με καποια παραδοση,βαζουν τη φιρμα τους σε τετοια προιοντα Νομιζω πως το σημερινο κερδος,ειναι σιγουρα αυριανη απωλεια σε αυτη την περιπτωση.... Ετσι κι αλλιως,θα ειναι τεραστιο λαθος να βαλεις ενα ΜΑΚ στο τριποδο του ΛΙΝΤΛ,γιατι λογω σχεδιασμου εχει πολυ στενο πεδιο,και ο σεισμοπληκτος τριποδας,θα σε εκνευρισει οσο δεν μπορεις να φανταστεις.Ειπαμε....καλο το σετακι των 80€,αλλα αν αρχισουμε να το ζοριζουμε,τοτε θα μας απογοητευσει.
ASTROFOROS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2007 Hρθε ο καιρος να την ''κοπανησω κι εγω για διακοπες Ετοιμασαμε τις βαλιτσες και.... που θα βαλω το dob 8'';Το παλευω απο δω τα στριμωχνω απο την αλλη,τιποτα Και να που το bresseraki απο το lidl που εκανα δωρο στον ανηψιο μου εκανε το θαυμα του ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ(για μια εβδομαδα).Ολα καλα λοιπον,σας ευχομαι καλες διακοπες καλη ξεκουραση και καλες παρατηρησεις σε οσους τα συνδιασουν και τα δυο Φιλικα Γιωργος
menelaus Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2007 να περασεις καλά και καλές παρατηρήσεις. ο νους μας ειν'' αληταριό, π'' ολο θα δραπετεύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα