filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2007 Μόλις άνοιξα το πακετάκι μου.Πολύ ωραία.Γι άλλη μια φορά σ ευχαριστούμε Ανδρέα Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
astrovox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Σήμερα τέλειωσαν όλες οι εκκρεμότητες. Τα μπλουζάκια όλων έχουν σταλεί!! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Σήμερα πήρα και τα δικά μου!Ευχαριστούμε! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
ASTROFOROS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Το φορεσα κιολας Ευχαριστουμε Αντρικο Φιλικα Γιωργος
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2007 Εμένα τελευταία με άφησε. Τίποτα δεν έχω πάρει! Δεν μου έχει συγχωρέσει ακόμα που κάπνιζα στο χώρο του καταφυγίου...
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Ανδρέα τα πήρα σήμερα. Πολύ ωραία , ειδικά το πορτοκαλί!!!!!! Σ` ευχαριστώ!!!!! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
JIMKIBOU Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Πολυ ομορφα τα μπλουζακια!Εχω παντως μια ενσταση να κανω! Το πιο ομορφο μπλουζακι ειναι το πορτοκαλι!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πολεμηθηκε απο μερικους εδω μεσα τοσο πολυ αυτο το χρωμα! Φιλικά Δημήτρης Κ. Σ.Ε.Α.Α (Συλλογος Eρασιτεχνικής Aστρονομίας Αργολίδας)
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Αδίκως ενίστασαι!Κανείς δεν είπε κάτι κακό για το σημαδουρί μπλουζάκι ! Είπαμε απλώς πως έχει πολλές χρησιμότητες...
Pleiades Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Γεια σας!Πριν λιγη ωρα παρελαβα κι εγω τον ομορφο ασπρο φακελλο με το ακομα πιο ομορφο περιεχομενο.... το γαλαζιο μου ASTROVOX μπλουζακι... Σ' ευχαριστω Ανδρεα για τον κοπο σου και την καλη σου διαθεση... Αντε και σε χειμερινη κολεξιον...χαχαχαχα Καλοφορετα και με γεια σε ολους μας και με καθαρους ουρανους!!! Ένα αστέρι πέφτει...πέφτει, το κοιτώ στον ουρανό...
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα! Ευχαριστούμε Ανδρέα!
dimidour Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2007 Αντε και σε χειμερινη κολεξιον...χαχαχαχα Καλοφορετα και με γεια σε ολους μας και με καθαρους ουρανους!!! Πλάκα πλάκα κανένα πουλοβεράκι δεν θα ήταν και άσχημο!!! Και εγένετω φως....
elohim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Έφτασαν τα μπλουζάκια.. Μία ερώτηση το λογότυπο μπορούμε να το έχουμε σε περίπτωση που θέλουμε να το κάνουμε στάμπα σε καμία μπλούζα μας ή ζακέτα...? ή μήπως παρεμβαίνς σε πνευματικά δικαιώματα... dreamers and not, do not lower the head...
astrovox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Το logo του astrovox υπάρχει εδώ: http://www.astrovox.gr/forum/templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif Η στάμπα με τη φιγούρα στο πίσω μέρος ανήκει πια στο παρελθόν μιας και δε θα τυπωθεί κάτι άλλο με αυτή. Κάποτε θα επανέλθουμε με νέα ιδέα «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
elohim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Αυτή τη στάμπα σε gif. δεν μπορούμε να την έχουμε....? έχω κάτι ζακέτες που θέλω να σταμπάρω... dreamers and not, do not lower the head...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Κι εγώ χθες βρήκα το χαρτάκι μέσα στη θυρίδα...και δεν έχασα χρόνο!!! Πολύ ωραία!!!!!!!!!!!!Ανδρέα, ΜΠΡΑΒΟ!
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Έφτασε και σε μένα... Ανδρέα σ'ευχαριστώ και θα τα πάρω μάλλον αύριο!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2007 Ευχαριστώ και γώ! Φυλάω το σημαδουρί πορτοκαλί για την ολική έκλειψη στη Σιβηρία... Για να μη χαθούμε στα σκοτάδια Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Χιχι... μόλις παρέλαβα το πορτοκαλί και εγώ!!!! Μπράβο Ανδρέα! Σίγουρα δεν θα χαθούμε στο Novosibirsk! Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
ΣΕΡΡΕΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Υ.Γ. Είναι τρομερό!!! Τώρα το έβαλα και μπορώ να πω ότι το πορτοκαλί είναι ΤΕΛΕΙΟ χρώμα! Κυριάκος Καβακλιώτης 41 . 05΄. 55΄΄ Ν23 . 33΄. 25΄΄ Ε
Kefalas George Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Εφτασεεεεεεεεε!!!!!!!! Ευχαριστω Ανδρεα!!!! Τελειοοοο!!!!!! Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Μηπως να βγει κατι και σε σκουφο?????Επισης ενα λογοτυπο σε καπελακι "τζοκει" θα γινει αναρπαστο...
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Αντρέα όπως βλέπεις δεν είμαι ο μόνος που ζητάει ποικιλία σε προϊόντα με το λογότυπο του άστροβοξ... Κάνε τα κουμάντα σου γιατί θα αρχίσουμε να γινόμαστε πιεστικοί!! (Ίσως πρώτα φούτερ που τα φοράνε ακόμα και το καλοκαίρι στα βουνά, και καμία κούπα έτσι για να..... γουστάρουμε!! ) ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
George Makris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Μηπως να βγει κατι και σε σκουφο?????Επισης ενα λογοτυπο σε καπελακι "τζοκει" θα γινει αναρπαστο... Βρε ο άνθρωπος έκανε τόσο κόπο, και ζητάτε κι άλλα λες και είναι έμπορος. Εγώ θέλω σε προφυλακτικό παρακαλώ Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.
koyote Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2007 Τιποτα σε φορμα του σκι παιζει Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2007 εγώ θέλω μίξερ με το λογοτυπο!!!!!!!!!! Είπαμε βρε παιδιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα