vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 8elw na agorasw ena tileskopio alla dn exw asxoli8ei ka8olou me auta kai dn kserw ti akrivws na parw! dn 8elw na einai rompotiko gt pisteuw 8a xasw ena meros tis mageias tis anakalupsis! i timi na einai gurw sta 500E(douleuw serbitora gia na ta kataferw, eimai 15 xronwn!), na metaferetai eukola kai na me voi8isei na mpw siga siga stin astrofotografisi... episis mou aresei para polu i paratirisi k fotografisi deep space! telos 8elw na sas pw pws 8a eimai ton oktobrio stin patra kai mporeite na m peite kapoia pragmata k osoi 8a eiste ekei! exete kati na m proteinetai? No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Πρώτον, καλύτερα να γράφεις στα ελληνικά. Όσον αφορά το τηλεσκόπιο, το μόνο που θα σου προτείνω εγώ είναι να μη βιαστείς και σπαταλήσεις τα λεφτά που βγάζεις με τόσο κόπο. Διάβασε με προσοχή το astrovox (υπάρχουν πολλέεεες απαντήσεις για το ίδιο θέμα), έλα στην Πάτρα και αν μπορείς πήγαινε και σε κάποια συνάντηση να δεις τηλεσκόπια από κοντά. (πχ το σ/κ στον Πάρνωνα) Καλή αρχή!!
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 σ' ευχαριστώ! θα ψαξω εδω στο φορουμ να δω τι προτείνετε και θα σας πω τι μου "αρεσει"! No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 απο οσα τσεκαρα to skywatcher dobson 8" μου φανηκε καταλληλοτερο για εμενα! που μπορω να βρω πληροφοριες γι αυτο και απο που μπορω να το παραγγείλω? No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Χαχαχα! Φαντάσου να σου έλεγα να βιαστείς να αποφασίσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς!!
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Καλωσήρθες Βροχή στο Forum! Κοίταξε εδω, αν είσαι τυχερή θα υπάρχει κάποιο διαθέσιμο.Αλλά, με το εν λόγω τηλεσκόπιο ξέχνα την αστροφωτογράφηση, για τώρα τουλάχιστον. http://www.astronomy.gr/detail.cfm?ID=657
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 hmmmm... ναι ε? εγω ομως δεν θελω να την ξεχασω την αστρογοτογραφιση! αρα πρεπει να βρω κατι αλλο...λοιπον παω για υπνο τωρα γτ δεν με βλεπω καλα! θα τα πουμε αυριο! No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
astrovox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Προτείνω να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο να διαβάσεις τις πάρα πολλές συζητήσεις που έχουν γίνει για το θέμα πρώτο τηλεσκόπιο, 8-ιντσο dobsonian και αστροφωτογράφηση για αρχάριους. Πιστεύω θα βρεις το 99% όσων ζητάς. Κι αν όχι, εδώ είμαστε. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
bouzaras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Γιατί με το ζόρι να ξοδέψεις 500 ευρω-νομίσματα για τηλεσκόπιο Βροχή; Μήπως θα ήθελες να δώσεις κάποια από αυτά για να προμηθευτείς κάποια πολύ αξιόλογα βιβλία που κυκλοφορούν, σχετικά με την Αστρονομία και το Διάστημα κι ένα ζευγάρι κιάλια για αρχή; Φιλικές παροτρύνσεις: α) Ψάξε μέσα στο Αστροβόξ για "αγορά τηλεσκοπίου" ή "νέο τηλεσκόπιο" κι άλλα παρόμοια. Θα βρεις πάρα πολλές γνώμες φίλων που είναι δύσκολο να ξαναγραφτούν από την αρχή σε αυτό το post. β) Πάνε στον τοπικό σύλλογο να τα δεις τα τηλεσκόπια και τον άλλο εξοπλισμό από κοντά πριν κάνεις οτιδήποτε. Κοιτώντας ψηλά και μακριάhttp://astronomy.bouzaras.info
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 τοπικος συλλογος δεν υπαρχει γι αυτο γυρναω απο εδω κι απο κει(μυτιληνη, πατρα)! οκ θα ψαξω περισσοτερο γτ κι εγω πιστευω πως το επελεξα βιαστικα λογο ανθουσιασμου! θα παρω και βιβλια! αν καταλαβα καλα μιλας για βιβλια σχετικα με παρατηρηση για αρχαριουσ και αστροφοτογραφιση! ειναι κι αυτο μεσα στο σχεδιο! No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
bouzaras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Βροχή Στην Πάτρα υπάρχει σύλλογος και δραστήριος. Βιβλία μπορείς να βρεις στα καταστήματα ειδών αστρονομίας (www.astronomy.gr - www.telescopeshop.gr - www.aktistar.gr) αλλά και σε μεγάλα κεντρικά βιβλιοπωλεία π.χ. Παπασωτηρίου (www.papasotiriou.gr - τομέας Αστρονομία). Ενα βιβλίο μπορεί να σου ανοίξει πολλούς δρόμους, μη βιάζεσε με αγορά τηλεσκοπίου η οποία μπορεί να σου "κλείσει" κάποιους δρόμους, να απογοητευτείς και τελικά είτε να ψάχνεις να το ξαναπουλήσεις αχρησιμοποίητο στη μισή τιμή (όπως ο φίλος μας εδώ: http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=5997), είτε να το κάνεις ...κρεμάστρα για ρούχα (σα τα δικά μου όργανα γυμναστικής). Πάντως εγώ στα 15 μου αγόραζα δίσκους βινυλίου, δόξα τω Θεώ, τους ακούω μέχρι σήμερα!! Ακουσε τη συμβουλή μου για τα βιβλία, θα τα έχεις για τα εγγόνια σου, το τηλεσκόπιο είναι μια άλλη υπόθεση, όταν θα είσαι έτοιμη και "διαβασμένη" θα σε βοηθήσουν σίγουρα και οι δικοί σου για να πάρεις κάτι καλύτερο και ακριβότερο (για να ρίχνουν μια ματιά κι εκείνοι). Κοιτώντας ψηλά και μακριάhttp://astronomy.bouzaras.info
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 οκ! θα κατεβω αυριο κιολας για μια ερευνα αγορας και θα ψαξω και σε αυτα που μου ειπες! δεν ηρθε ακομα η μερα που θα με απογοητευσει η αστρονομια! No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
filiatra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Βιβλίο θα σου πρότεινα το Nightwatch.Το βρίσκεις στον Παπασωτηρίου ή στα μαγαζιά που σου είπαν πριν τα παιδιά.Κοστίζει περίπου 35 ευρώ κ είναι ότι καλύτερο για να ξεκινήσει κανείς Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
alepohori Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 οκ! δεν ηρθε ακομα η μερα που θα με απογοητευσει η αστρονομια! Η Αστρονομία δεν απογοητεύει. Εγκαταλείπεται. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 οκ! δεν ηρθε ακομα η μερα που θα με απογοητευσει η αστρονομια! Η Αστρονομία δεν απογοητεύει. Εγκαταλείπεται. ok! τοτε, δεν θα ρθει ποτε η μερα που θα εγκαταλειψω την αστρονομια! τωρα που εχω χρονο θα ψαξω να δω απο που μπορω να παρω αυτο το βιβλιο και μετα θα αρχισω να τακταοποιω και τα υπολοιπα σχεδια μου... No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 hmmm! δεν βρισκω απο που να αγορασω το nightwatch... No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
dimidour Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Hello και από εμένα vroxh. Το Nightwatch μπορείς να το παραγγείλεις και να σου έρθει ταχυδρομικώς από τον Παπασωτηρίου ή την πρωτοπορία. Μπες στα site τους και μετά από κάποια κλικ είσαι έτοιμη. Καλή αρχή!!! Και εγένετω φως....
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 ok thnx! No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=369988&prid=58413&deid=0 αυτο το βιβλιο ειναι? No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Επειδή το έχω, αυτό είναι. Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 οκ ευχαριστω! No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
paranoia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2007 θελω να αγορασω το πρωτο μου τηλεσκοπιο. ειχα σκευτει για ενα ρομποτικο ομως μετα μου ειπαν οτι απαιτει αρκετες γνωσεις και καλυτερα να παρω ενα νευτωνιο. Ξερετε καποια ιστοσελιδα που μπορω να ψαξω; "Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε" Τάσος Λειβαδίτης, Μικρό βιβλιο για μεγάλα όνειρα
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2007 http://www.astrovox.gr/forum/links.php Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
paranoia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2007 http://www.astrovox.gr/forum/links.php ευχαριστω. "Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε" Τάσος Λειβαδίτης, Μικρό βιβλιο για μεγάλα όνειρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα