Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
οχι!εγω μονο το πρωτο ειχα παρει!&μετα ψαχτηκα&ειδα οτι ειναι μπαρουφα!αλλα μιας&εχω το χαρτι ρωτησα εδω το φιλο μας που ασχολειται!&απο οτι φαινεται!ουτε καν ο χαρτης αξιζει!
skywatcher 130/900
  • Απαντήσεις 354
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Παιδια οποιος θελει ενα ωραιο ανθοδοχειο για το σαλονι του σπιτιου του ειναι οτι πρεπει για την δουλεια αυτη!!!!

Καλα ε αν το συνδιασεις και με τουλιπες ή μαργαριτες ειναι το κατι αλλο!!! :P

Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!!

http://www.astrothemis.gr

Greek Astrophotography Discord Chat!

https://discord.gg/2DUPacrNfM

Δημοσιεύτηκε

ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ .ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ .ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΓΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 80 ΕΥΡΩ ΑΠ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΒΡΕΣΣΕΡ 114/900 ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥ ΓΟΤΣΕΡ 8'' DΟΒ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΓΙΑ ΛYΣΕ ΔΕΣΕ ΣΤΙΝ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑI ΛΙΓΟ ΚΡΟΝΟ, ΔΙΑ ,ΑΡΗ, ΓΙΑ ΜΕΣΣΙΕΡ ΜΕ ΠΟΛΛΛΛΛΥΥΥΥ ΤΥΧΗ

ΚΑΙ ΓΙΑ DSO ΚΑΛΛΗΝΥΧΤΑ(ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΤΛ).

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΕΙ

Δημοσιεύτηκε

ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ ΤΗΣ DΕΑ ΑΦΟΥ ΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ

(ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΝΖΟΥΝΙΕΣ ΔΑΚΤΥΛΙΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΕΣ ΣΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΙΖΕΡ TOY ΘΕΜΗ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ

( ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 100% ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ . ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΤΗ ΚΟΜΗΣ( ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΣΤΗ ΒΙΔΩΤΟ)

ΠΗΓΑΜΕ 1 DOB ,1 BRESSER 114/900 KAI ΤΟ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΟ(Ο ΘΕΜΗΣ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕ ΕΤΣΙ), ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

.

ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΤΗΣ DΕΑ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ DΕΑ ΤΗΣ ΣΚΥΓΟΤΣΕΡ ΤΟΝ ΖΟΟΜ (HYPERION ZOOM 8MM-24MM)ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΑΡΛΟΟΥ ΤΗΣ DEA,(2X) ΜΕΑDΕ(2X), KAI ΤΗΣ TELEVUE (3X ) KAI ΣTO BRESSER TΩN 250 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΤΗΣ DEA ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ (ΜΕΤΑ ΤΗΣ 1 ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΛΟΓΩ ΒΟΡΙΑ ) ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΠΛΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ..

ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΧΑ ΤΟΥ ΒΡΕΣΣΕΡ .

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ

Α) ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ

ΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΟ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΗΣ ΜΕ ΤΟ 8’’ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ,ΚΟΚΚΙΝΟ,ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ( ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΥΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΘΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Β)ΤΑ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΑ ΤΗΣ ΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΒΡΕΣΣΕΡ ΨΙΛΟΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΛΟΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ F

ΣTO 8” ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ .ΜΙΚΡΟ ΠΕΔΙΟ, ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΩΜΕΣ. Ο ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ 1,5 ΒΑΡΛΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ F ΤΟΥ ΒΡΕΣΣΕΡ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Γ) ΤΟ ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΣΤΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΤΗ ΚΟΜΗΣ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΟΜΕΣ, ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΚΤΛ ΣΗΚΩΝΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΕΝΘΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΛΝΕΡ ΤΩ 6 ΜΜ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΛΟΟΥ 2Χ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΕΥΟΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΤΗ ΚΟΜΗΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ 6ΜΜ ΑΠΟ 10 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΛΑ ΣΤΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ .

ΣΤΟ SITE THΣ ITAΛIKHΣ DEA ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ

ΚΑΛΑ ΜΕ 455 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΠΑΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΝΑ DOB KAI ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΕΣΑ

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΛΥΣΕ ΔΕΣΕ.

( ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΑΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕΤΟΝ ΘΕΜΗ

ΕΓΩ ΔΙΑ ΚΡΟΝΟ.)

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΕΙ

Δημοσιεύτηκε
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕςΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΟΝΒΟ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΓΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 80 ΕΥΡΩ ΑΠ ΕΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΒΡΕΣΣΕΡ 114/900 ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥ ΓΟΤΣΕΡ 8'' ΔΟΒ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΛΙΣΕ ΔΕΣΕ ΣΤΙΝ ΠΑΡΑ ΤΗΓΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑ ΛΙΓΟ ΚΡΟΝΟ ΔΙΑ ΑΡΗ ΓΙΑ ΜΕΣΣΙΕΡ ΜΕ ΠΟΛΛΛΛΛΥΥΥΥ ΤΥΧΗ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΣΟ ΚΑΛΛΗΝΥΧΤΑ(ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΤΛ)

Ρε φίλε έλεος, γράφε με μικρά γράμματα! Υπάρχουν και τόνοι, κόμματα και τελείες. Μάθε να γράφεις... Πρέπει κάποιος να έχει κάνει ειδική εκπαίδευση συμβόλων για να καταλάβει τι γράφεις! :evil:

Δημοσιεύτηκε
Νικο ο μανος θελει να πει πως οταν γραφουμε με κεφαλαια στο net ειναι σαν να φωναζουμε γιαυτο και ολοι γραφουμε με μικρα τωρα για τελειες και τονους ουτε εγω βαζω ποτε χαχαχαχα.Να εβαλα μια
Δημοσιεύτηκε
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΤΑ ΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ.(Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ) =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/.ΑΓΓΕΛΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΟΙ ΨΙΘΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΟΙ. [-X [-X :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΕΙ

Δημοσιεύτηκε
MΠΟΥΖΟΥΚΙ ,ΜΠΑΣΟ, ΚΑΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= Τα μηνύματα που χρησιμοποιούν αποκλειστικά κεφαλαία δεν είναι επιθυμητά καθώς στη γλώσσα του διαδικτύου αυτό είναι αγενές και κουραστικό .Συγνωμη που ειμαι αγενης θα αφΙσω γενιααααααα. :-note :-note

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΕΙ

Δημοσιεύτηκε

χαχα αναρωτιεμαι γιατι δεν κανεις επεξεργασια στα post σου να τα γραψεις ολα μαζι σε ενα και καθεσαι και γραφεις 700. :D

Το διαβασαμε ναι αλλα εγω προσωπικα με τα λιγα που ξερω αν μου ελεγε καποιος για αυτο το σκουπιδι θα του ελεγα να παρει κατι αλλο και στο φιναλε ας βαλει δοσεις καποιος αν θεωρει πως θελει κατι και δεν μπορει να το εχει το ιδιο ειναι και αυτο το περιοδικοτηλεσκοπιο πληρωνεις λιγα λιγα και φτανει οσο φτανει απλα με το χαζο μυαλο μας λεμε αα δεν μας φενεται στα χρηματα.

Δημοσιεύτηκε
Μέχρι τα 52 τευχη εχουμε μελλον.σε αυτο το τευχος ατερμονας της μιας αποκλησης. Α σχετικα με το τεστ εγινε γιατι μπορει η καλη μερα αποτο πρωι φαινεται ,αλλα πρεπει καινα επιβεβαιωθει οτι ητα χαλια. τεστ δεν καναμε στην ισημερινη της dea ,παρα μονο στα οπτικα μερη .αυτα ειναι και η καρδια ενως τηλεσκοπιου.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΕΙ

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
καθώς σήμερα πήγα ν αγοράσω το κόμιξ μου ](*,) είδα το new τεύχος του deagostini telescope...ειχε εναν 20άρι προσοφθάλμιο(no name φυσικά)...αλλά όλα τα τεύχη κοστίζουν 10€...μερικά αξίζουν λιγότερο κ άλλα περισσότερο..πιστεύετε αυτά τα προσοφθάλμια συμφέρουν?αν ναι σκεφτομαι να πάρω τον 4αρι όταν θα βγάλουν αφού ο δικός μου δείχνει λίγο θολά είδωλα...1,25 διαμέτρου είναι νομιζω...ή κάνω λάθος...μια φορά θυμάμαι είχε σετ 3 φίλτρων για πλανήτες...αλλά ξέχασα ν τους πάρω ](*,) ... :-note
Δημοσιεύτηκε

Πρίν λίγους μήνες αγόρασα το τεύχος που έδινε τον προσοφθάλμιο 6mm (για 8 ευρώ) ώστε να έχω μια εικόνα για την ποιότητά τους. Αν και το σώμα του φακού ήταν πλαστικό (εκτός από το βαρελάκι που ήταν μεταλλικό), μου έκανε εντύπωση η οπτική του ποιότητα. Είναι φακός τριών στοιχείων, σχεδίασης Kellner - αν θυμάμαι καλά - με κάποιες στοιχειώδεις επιστρώσεις στα οπτικά στοιχεία και πολύ καλή οξύτητα στο κέντρο του. Μάλιστα συνοδεύεται από απλή αλλά πρακτική πλαστική θήκη. Φυσικά, η σύγκριση με έναν ορθοσκοπικό Baader genuine ortho 6mm αποκάλυψε το κάπως μειωμένο κοντράστ, και τα αυξημένα σφάλματα στα άκρα του πεδίου, αλλά η διαφορά από τον Baader δεν ήταν τεράστια, απλώς αισθητή. Η εικόνα όμως στο κεντρο του πεδίου ήταν το λιγότερο αξιοπρεπής. Τον φακό τον χάρισα σε φίλο μου αφού άλλωστε έχω δύο 6άρηδες (λόγω binoviewer), αλλά τον θεωρώ άνετα χρησιμοποιήσιμο αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το υπόλοιπο τηλεσκόπιο είναι ανάλογης ποιότητας...

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

• 3 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν αφού πέρασαν πολλά τεύχη με την Ισημερινή (τέλος πάντων ο θεός να την κάνει Ισημερινή ,έδεσα ένα για έναν πιτσιρικά που το αγόρασε όλο!!!!!!!!).Στο τεύχος 49 έχει έναν ανταπτορα φωτογραφικής μηχανής , δεν είναι άσχημος , στα 50 τεύχη λοιπόν ολοκληρώνεται το τηλεσκόπιο

Αμ δε που ολοκληρώνεται έχουμε να τραβήξουμε κι άλλο λούκι .(30 τευχών παρακαλώ ).

Η συμφωνα με την dea η απήχηση του τηλεσκόπιου ήταν τεραστία και έτσι προσφέρει άλλα 30 τεύχη (Ναι καλά διαβάσατε 30) με εξαρτήματα ( φαντάσου την επιτυχία να την είχε το 12 ίντσο ligthbrige της meade ,θα τρελαινόταν στο μαγαζί αφού τόσο θα κοστίσει το 114 της dea) .

Έτσι λοιπόν στα επόμενα 30 τεύχη έχουμε:

1 προσοφθάλμιο ευθυγράμμισης

9 έγχρωμα φίλτρα( ότι χρώμα γουστάρετε έλα πάρε πάρε)

1 ερευνητή κόκκινης κουκκίδας (τρέμε teltrad) με βάση.

1 ερευνητή 9χ50 με βάση

1 ηλιακό φίλτρο ( μάλλον μπαίνει στο προσοφθάλμιο, αν είναι έτσι, δεν ξέρω αν δεν θα εκραγεί το τηλεσκόπιο!!!!!!!!!!!!)

1 φακό τσέπης με led κόκκινο

1 αλφάδι

1 προστατευτική θήκη (για να μην κρυωνει !!!!!)

1 κιτ καθαρισμού οπτικών (καληνύχτα !!!!!!!!!!!!!!!!! οπτικά)

1 ξύλινο κουτί με θήκες

1 καρέκλα με αυξομείωση του ύψους της .

(1 φίλτρο ΟΙΙΙ , MOON &SKYGLOW, UHC, Hb,IRCUT φιλτρα ΝΕΡΟΥ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΙΑ, ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΦΙΛΤΡΟ ΒΡΕΘΕΙ ) αυτά τα φίλτρα ΔΕΝ τα δίνει .

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΕΙ

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης