Foehammer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Φιλοι,Το Πλανητάριο Βέγας, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά, τη συμφωνία συνεργασίας με την εταιρία ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης. Η έλευση του ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΥ Θεσσαλονίκης στη Λευκωσία, γίνεται στα πλαίσια υλοποίησης του σχεδίου για την εγκατάσταση και λειτουργία του σταθερού ψηφιακού Πλανηταρίου Βέγας, στο διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο της οδού Γράμμου, στο κέντρο της παλιάς Λευκωσίας. Πρώτο βήμα του σχεδίου, αποτελεί η έναρξη λειτουργίας του εμπορικού καταστήματος στο ισόγειο του κτιρίου. To κατάστημα αυτό θα λειτουργήσει ως gift shop του ψηφιακού πλανηταρίου και εδώ θα διατίθενται εκτός των άλλων: τηλεσκόπια, κιάλια, μικροσκόπια, επιλεγμένες εκδόσεις που αφορούν την αστρονομία και το περιβάλλον, αναμνηστικά δώρα, εκπαιδευτικά παιγνίδια φυσικών επιστημών. Ακολουθουν οι πρωτες φωτογραφιες του καταστηματος.Επισιμη ημερα εναρξης λειτουργιας, Τριτη 11 Δεκεμβριου. Για πληροφοριες: Πλανηταριο Βεγας, Γραμμου 21-23 Λευκωσια.Τηλ: (00357) 22 677729 (Ωρες καταστηματων) Υ.Γ. Λογω της νεοαποκτηθησας ιδιοτητας και θεσης μου στο Πλανηταριο, η συμμετοχη μου στο διαδυκτιακο αυτο τοπο, περιοριζεται για ευνοιτους λογους.Παραμενω ομως στην διαθεση ολων! Αγαπιος Ηλιαagapiose@cytanet.com.cy Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
Laskos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Καλη επιτυχια!!!Αυτη ειναι δουλεια!!!
Daniel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Αγάπιε, τις καλύτερες ευχές μας για μια πετυχημένη πορεία στην ανάπτυξη του ενδιαφέροντος των αστρόφιλων στην Κύπρο και βέβαια καλή σταδιοδρομία στη νέα σου θέση. Πάντα ευχάριστα να έχεις να μας λες και καλή επιτυχία στα εγκαίνια του καταστήματος. 73 de SV2BWDDanielwww.aegeanastronomy.com
PapGeo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Αγάπιε, καλή επιτυχία στην εργασία που αναλαμβάνεις. Είμαι σίγουρος ότι από τη θέση αυτή θα βοηθήσεις αρκετούς συμπατριώτες σου να εισέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον όμορφο κόσμο της ερασιτεχνικής αστρονομίας. Είμαι επίσης σίγουρος ότι, παρά τον «περιορισμό», θα μας διαβάζεις ανελλιπώς. Φιλικά PapGeo
filiatra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2007 Αγάπιε καλή επιτυχία κ από μένα αν κ είμαι σίγουρος πως θα την έχεις.Είναι κάτι που έλειπε απ το νησί απ ότι μας έχεις πει.Μπράβο. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 Φίλε Αγάπιε, καλή επιτυχία σου έυχομαι κι γω αν και είναι δεδομένη!!!Μπράβο μπράβο... υ.γ.στη σχολή έχουμε πολλούς Κύπριους που ενδιαφέρονται για την αστρονομία..τώρα ξέρω που να τους στείλω..!!
astrovox Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 Καλή επιτυχία Αγάπιε! Θα κάνετε κάποιο ξεχωριστό site ή θα μπορεί κανείς να αγοράζει κατευθείαν από το astronomy.gr; «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Gliko_Dakri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 Θα κάνετε κάποιο ξεχωριστό site ή θα μπορεί κανείς να αγοράζει κατευθείαν από το astronomy.gr; Kαλές πωλήσεις και απο'μένα...(μιας και αννοίγετε αύριο). Κάτι παρόμοιο με το πιο πάνω θα ρωτούσα και εγώ.Θα γίνει κάποιο site νέο? ή μιας και μπαίννει η Κύπρος στο ευρώ θα είναι το ϊδιο site με την Ελλάδα?Θα υπάρχει κάποιος κατάλογος τιμών? 'Ελπις Έλπις
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 Πολύ ευχάριστη είδηση για τους φίλους Κύπριους! Καλές δουλειές και καθαρούς ουρανούς! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2007 Από τα πιο όμορφα πράγματα σε αυτήν τη ζωή είναι να καταφέρεις να συνδυάσεις τη δουλειά σου με το χόμπυ που αγαπάς. Μπράβο Αγάπιε!!! Καλή επιτυχία σας εύχομαι
Μανούσος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 Άντε το επόμενο κατάστημα να γίνει στην Κρήτη. Το έχουμε πολλοί ανάγκη. Φιλικά -- Μανούσος ΔημήτρηςΟι κατασκευές μου:https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=22270https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=17643https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=19201
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 Άντε το επόμενο κατάστημα να γίνει στην Κρήτη. Το έχουμε πολλοί ανάγκη. Αμήν και πότε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα