pdomazin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2007 Όποιος έχει ψωνίσει απο το συγκεκριμένο site ας καταθέσει τις απόψεις του. Σκέφτομαι να παραγγείλω ένα nagler 12mm απο εκεί. Είχατε προβλήματα με τελωνεία? Χάθηκε εμπόρευμα στο δρόμο?? 10'''''''' Skywatcher DOBNagler EyepiecesNagler Barlow x2
Μανούσος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2007 Φίλε μου είναι από τα καλύτερα στο χώρο του. Εγώ έχω είδη παραγγείλει και γνωρίζω και φίλο που έχει πάρει πράγματα από εκεί χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Προχώρα άφοβα... Φιλικά -- Μανούσος ΔημήτρηςΟι κατασκευές μου:https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=22270https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=17643https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=19201
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2007 Εχω κανει παρα πολλες αγορες απο κει τα τελευταια 3 χρονια και ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα.Τελευταια αγορα πριν λιγες μερες κατι μικροπραγματα και το OPTEC PYXIS ROTATOR(περιμενω να τα λαβω ισως και σημερα) 800$ και κατι και τους ειπα να βαλουν τιμη στο τιμολογιο γυρω στα 80$ και το εκαναν... Ζητα τον Rayna Καλες αγορες Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
KonstantinosM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2007 Φίλιππε γειαέχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση και πιθανόν τις καλύτερες τιμές στο Ίντερνετ. Σε αγορά που είχα κάνει για κάτι που δεν υπήρχε στην Ελλάδα, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τελευταια αγορα πριν λιγες μερες κατι μικροπραγματα και το OPTEC PYXIS ROTATOR(περιμενω να τα λαβω ισως και σημερα) 800$ και κατι και τους ειπα να βαλουν τιμη στο τιμολογιο γυρω στα 80$ και το εκαναν... Σε αυτή την περίπτωση ( αν το ποσό ξεπερνά τα 120$), ζήτα να σου κάνουν δύο χρεώσεις στην κάρτα σου. Μία με πχ 80$ και μία με 720$. Πιστεύω οτι καταλαβαίνεις το γιατί. Αποστολή με απλό ταχυδρομείο USPS, όχι με courier. Αν δεν βγάζεις άκρη ρίξε μια ματιά και εδώ. http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=66878#66878 ΦιλικάΚωνσταντίνος Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος *Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.Prem Rawat
jorge Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2007 Αν δεν βγάζεις άκρη ρίξε μια ματιά και εδώ. http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=66878#66878Κάπου λές εκεί ότι μπορείς να το δηλώσεις σαν "broken parts" ή "used"....Μου είπανε ότι μπορείς να το δηλώσεις και σαν Warranty Replacement μόνο που μπορεί όμως να ζητήσουν απόδειξη ότι έχουν πληρωθεί οι φόροι από την προηγούμενη αποστολή..Σχετικά με USPS υπάρχουν δύο τρόποι αποστολής:USPS Express Mail International: 3-5 business day delivery, traceable, fully insured: $30 USPS Priority International: 6-10 business day delivery, traceable, fully insured: $28 Η διαφορά είναι μικρή στην τιμή...Δεν είναι καλύτερα με USPS Express Mail International;;;;Επίσης τα δέματα και στις δύο περιπτώσεις έχουν tracking numbers;;Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!!!!!
ΚΑΒΑΛΙΕΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2007 Ειναι αψογοι! My Page:http://tinyurl.com/ukastroorhttp://arcadia.us.to/~sv1uk
konpan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2008 Ειναι αψογοι!Σχετικά με την optcorp θέλω να σας πω την εξής περιπέτεια (τι διάολο μόνο σε μένα συμβαίνουν τέτοια?) Λοιπόν μετά την ιστορία που είχα με την adorama και η κατάληξη της οποίας ήταν να πληρώσω για αντικείμενο 220ευρω 162 ευρώ φόρους κερατιάτικα και λοιπά και να κάνει να μου έρθει το δέμα στα χέρια 17 μέρες(με UPS), είπα ο άνθρωπος να παραγγείλω απο optcorp το επόμενο αντικείμενο (nagler 7mm τύπου6). Εγινε λοιπόν με τον ενδεικνυόμενο τρόπο ή παραγγελία ώστε να μου τό στείλουν μέσω USPS και ή πληρωμή μέσω PAY PAL. Στις 19/12 πήρα απο PAY PAL την απόδειξη πληρωμής στην optcorp. Στίς 22/12 μου στέλνουν δευτερη ειδοποίηση να πληρώσω ξανά για την ίδια εντολή. Στέλνω email πίσω προς optcorp και PAY PAL και τους ρωτάω τι συμβαίνει και γιατί μου ζητάνε να ξαναπληρώσω. Η pay pal μου απαντάει αμέσως και μου λέει ότι ή πληρωμή έγινε κανονικά και το κατάστημα έχει εξωφληθεί για την εντολή αυτή, και να εποικοινωνήσω με το κατάστημα να δω τι έχει συμβεί. Παρόλα αυτά και αφού έχω στείλει 4-5 email προς την optcorp δεν παίρνω καμμία απάντηση ανταυτού μάλιστα παίρνω και τρίτη ειδοποίηση στις 28/12 να πληρώσω και πάλι για την ίδια εντολή. Εκεί είναι που τα πήρα και στέλνω email και στους δύο και τους λέω ότι τέτοια παιχνίδια να παίζουν με άλλους, να μου ακυρώσουν την συναλλαγή και να βάλουν τα χρήματα πίσω στο λογ/σμό. Την επόμενη μέρα 29/12 απαντάει η optcorp κάποιος Rayna και μου λέει συγνώμη για όλα αυτά αλλά είμασταν κλειστά λόγω Χριστουγέννων, και ή πληρωμή σας ήταν εντάξει, και θα δω στο λογαριασμό σας τι έχει γίνει και για πιό λόγο σας έστελναν νέες εντολές πληρωμής και να μην ανησυχώ και ή παραγγελία μου θα φύγει άμμεσα. Περιμένω ακόμη και όπως φαίνεται θα περιμένω αρκετά μέχρι να δω αυτό που έχω πληρώσει από 19/12 Αυτά και θα ενηρώσω για την συνέχεια... Καλή χρονιά σε όλους
konpan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Τελικά και μετά από τα "παράπονα" που έκανα μέσω PAY PAL το έστειλαν ακριβώς μετά από 18 μέρες. Μετά από καμμιά δεκαριά μέρες θα το παραλάβω. Τί συνέβει και μου έκαναν "παιχνιδάκια" δεν ξέρω. Υποθέτω ότι ίσως να μην υπήρχε σε στοκ ο εν λόγω φακός και μέχρι να τον παραλάβουν... Γιατί δεν λένε ρε παιδί μου από την αρχή , ξέρετε δεν υπάρχει ετοιμοπαράδωτο θα το έχουμε σε δεκα δεκαπέντε μέρες να τελειώνει η φασαρία? Δεν μπορώ να το καταλάβω.
Laskos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Θα τους τιμωρησω εγω!Εχουνε μια επιλογη στο σαιτ τους που λεει οτι αν το εχετε βρει απο αλλο μαγαζι πιο φθηνα, πες τε το μας και θα προσπαθησουμε να χτυπισουμε την τιμη...
jorge Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2008 Έχω κάνει παραγγελία από 27/12/2007 και ακόμα να μου τα στείλουν...Το περίεργο είναι ότι δεν μου απαντάν σε κανένα email...Τους στέλνω συνέχεια email εδώ και 3 βδομάδες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2008 Εχθές μου ήρθε η Uranometria και η D.S.F.G (deep sky field guide)από την συγκεκριμένη εταιρία ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ χωρίς καμιά καθυστέρηση.Την περασμένη παρασκευή την παρήγγειλα και μέσα σε 5 εργάσιμες ήτανε στο σπίτι μου.Και δεν είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από εκεί.Οτι έχω παραγγείλει δεν έχει κάνει πάνω από 5 μέρες(εργάσιμες) να έρθει.Τι να πω...ακόμα και στις καλύτερες ''οικογένειες'' συμβαίνουν αυτά. http://www.astropixel.gr
jorge Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2008 Εχθές μου ήρθε η Uranometria και η D.S.F.G (deep sky field guide)από την συγκεκριμένη εταιρία ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ χωρίς καμιά καθυστέρηση.Την περασμένη παρασκευή την παρήγγειλα και μέσα σε 5 εργάσιμες ήτανε στο σπίτι μου.Και δεν είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από εκεί.Οτι έχω παραγγείλει δεν έχει κάνει πάνω από 5 μέρες(εργάσιμες) να έρθει.Τι να πω...ακόμα και στις καλύτερες ''οικογένειες'' συμβαίνουν αυτά.Και εγώ παρήγγειλα τον televue barlow 2x χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά αυτή την φορά μου φαίνεται περίεργο που δεν μου απαντάν στα αλλεπάλληλα emails μου...Μου είχανε πεί ότι θα καθυστερούσε λίγο η αποστολή επειδή δεν ήταν όλα σε stock αλλά πέρασε ένας μήνας...Το Toll-Free number που έχουν, είναι δωρεάν ξέρετε, να τους πάρω κανένα τηλέφωνο;;;
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2008 Το Toll-Free number που έχουν, είναι δωρεάν ξέρετε, να τους πάρω κανένα τηλέφωνο;;; Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.Κανε μια κλήση να δεις που βαδίζεις. http://www.astropixel.gr
Laskos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2008 Το Toll-Free number που έχουν, είναι δωρεάν ξέρετε, να τους πάρω κανένα τηλέφωνο;;;Ναι δωρεαν, αλλα αν εισαι στην Αμερικη...Απο Ελλαδα θα πληρωσεις κανονικα...Τουλαχιστον αυτο ειναι το πιο λογικο που μπορω να σκεφτω...Εχεις οτεπιλογες?
jorge Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2008 Το Toll-Free number που έχουν, είναι δωρεάν ξέρετε, να τους πάρω κανένα τηλέφωνο;;;Ναι δωρεαν, αλλα αν εισαι στην Αμερικη...Απο Ελλαδα θα πληρωσεις κανονικα...Τουλαχιστον αυτο ειναι το πιο λογικο που μπορω να σκεφτω...Εχεις οτεπιλογες? double play HOL έχω...κάποτε έδινε δωρεάν τα Toll-Free με evoice, αλλά τώρα δεν ξέρω...
Νίκος Κατσαμάκας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 Επειδή προσπάθησα να παραγγείλω από το site τους και δεν τα κατάφερα (το ξέρω ότι θα με πείτε "γιωτά" , όμως ρίχνω τα μούτρα μου), πώς κάνει παραγγελία κάποιος που δεν είναι Αμερικάνος; Μου ζητούσε να φτιάξω νέο account, αλλά δε δούλευε επειδή ζητούσε να τους πω σε ποιά πολιτεία των ΗΠΑ είμαι... Τι κάνω στραβά;
konpan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 Μου ζητούσε να φτιάξω νέο account, αλλά δε δούλευε επειδή ζητούσε να τους πω σε ποιά πολιτεία των ΗΠΑ είμαι... Τι κάνω στραβά;Υποθέτω ότι τίποτα δεν κάνεις στραβά αν συμληρώσεις τα υποχρεωτικά με αστερίσκο τετραγωνάκια και παραβλέψεις το τετραγωνακι με την επιλογή για την πολιτεία των ΗΠΑ αφου στη συνέχεια θα σου ζητηθεί η Χώρα η οποία είναι εκτός ΗΠΑ, οπότε το δέχεται κενό το τετραγωνάκι της πολιτείας. Δεν έχεις ξαναψωνίσει από εξωτερικό? Αν όχι σε πληροφορώ οτι το κατάστημα αυτό είναι πολύ εντάξει ως προς τις συναλλαγές του μόνο να μην παραλείψεις τρόπο αποστολής με USPS. Εκεί που θα σου προτείνει δηλαδή τρόπους αποστολής με δύο ταχυμεταφορές η με άλλο οικονομικώτερο τρόπο, εσύ να επιλέξεις την επιλογή με οικονομικότερο τρόπο και θα σου απαντήσουν με email κλπ. Εχουν αναφερθεί όλα αυτά σε προηγούμενες συζητήσεις, αν έχεις κάποια απορία ανέτρεξε και θα δεις.
Fred Ley Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 Hi Niko, Since you are experiencing some difficulties trying to order on-line, just give they guys at OPT a call and ask them if you can fax your order in. That should work and it may be safer than sending your credit card number using e-mail as some people don't like to do so for security purposes. Yes, toll-free numbers work only in the US and not from abroad. Hope this is of some help to you. -Fred www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.ukwww.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)www.imca.cc (#9181)www.alpo-astronomy.orgAstrovox Member #4.Doing astronomy since 1970Sky & Tel subscriber since 1971www.highdeserttelescopes.com
Νίκος Κατσαμάκας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 Ναι είναι η πρώτη η φορά, όμως μου δίνουν δύναμη όσα έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ (τα ξεκοκάλλισα όλα τα σχετικά threads), όπως επίσης παίρνω δύναμη από την ισοτιμία ευρώ - δολαρίου Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις, μόνο που δεν υπάρχουν πεδία με αστεράκια (θέλω να πώ δεν έχουν αστεράκια τα πεδία). Αφού συμπληρώσω τα στοιχεία μου, βάλω και ένα password, πατάω continue και μου βγάζει την ίδια σελίδα με επιπρόσθετο το εξής μήνυμα: Please Enter Your Billing State (i.e. CA for California) (εννοείται, συμπλήρωσα ως χώρα την Ελλάδα). Θέλω να κάνω ηλεκτρονικά την παραγγελία ώστε να πληρώσω μέσω PayPal, αλλιώς θα τους έπαιρνα ένα τηλ. Νιώθω εντελώς βλάκας. Λες να είναι συνομωσία των Ελλήνων αντιπροσώπων; Υ.Γ.: Αν και αυτά που θέλω να πάρω δεν τα φέρνει κανείς εδώ στην Ελλάδα, άλλα καταστήματα λένε πως δεν αποστέλλουν προϊόντα Celestron, Meade, Televue σε χώρες όπου υπάρχουν ήδη επίσημοι αντιπρόσωποι. Ισχύει;
planetman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 Για Celestron και Meade ισχύει. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Laskos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 Επειδή προσπάθησα να παραγγείλω από το site τους και δεν τα κατάφερα (το ξέρω ότι θα με πείτε "γιωτά" , όμως ρίχνω τα μούτρα μου), πώς κάνει παραγγελία κάποιος που δεν είναι Αμερικάνος; Μου ζητούσε να φτιάξω νέο account, αλλά δε δούλευε επειδή ζητούσε να τους πω σε ποιά πολιτεία των ΗΠΑ είμαι... Τι κάνω στραβά; Ε, καπου θα ελεγε να επιλεξεις απο ενα καταλογο την χωρα που εισαι και ή δεν την επελεξες ή το αφησες να λεει usa, κατι τετοιο...
Fred Ley Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 Hi Niko, Its me again. Tell you what, I'll give the good folks at OPT a call this evening and ask them real quick what the procedure is for placing an order from Greece and wanting to pay using Paypal. They should be able to give me a quick answer as to how to go about it. They open at noon on Sunday which is 10 p.m. here in Greece. So I'll call them this evening and pass on to you whatever information I find out. -Fred www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.ukwww.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)www.imca.cc (#9181)www.alpo-astronomy.orgAstrovox Member #4.Doing astronomy since 1970Sky & Tel subscriber since 1971www.highdeserttelescopes.com
Laskos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2008 Αμαν βρε Νικο!Πανω δεξια γραφει customer login.Πατας Create New Account και μετα σε βγαζει στην σελιδα που σου ζηταει τα στοιχεια και εκει σου ζηταει και την χωρα...http://www.optcorp.com/checkout/customer.aspxΝα εδω πανω ακριβως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα