George Makris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Σημειωση: Η Πανσεληνος ειναι 20 Φεβρουαριου 2008 η εκλειψη ειναι στις 21 (4 ωρες μετα δηλαδη, για μην μπερδευτει κανεις) Κι εγώ που νόμιζα ότι ταυτίζονται .... Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.
sevax Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Θα δοκιμάσω για πρώτη φορά να φωτογραφίσω! Μη φανταστείτε! Τριπόδι και compact ψηφιακή! Ούτε καν prime focus! Αυτό δεν πρέπει με τίποτα να το χάσω. Καί εγώ θα είθελα να το δώ Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Ψήνεται κανείς για κάπου πιο κοντά απο Ψάθα; Μιλάω για την παραλία στο Καβούρι η στην Βούλα που έχουν καλή γωνία παρατήρησης δυτικά. Δεδομένου ότι δουλεύουμε αύριο και η Ψάθα πέφτει λίγο μακρυά.... Δυστυχώς ο χιονιάς μας έφαγε δυό μέρες άδειας και μας φόρεσαν την σιδερένια μπάλα πάλι Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
Rigelian Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Μπάτης, Π Φάληρο;Μήπως ο Πειραιάς δυτικά μας κλείνει; Dans chaque village un homme tend un flambeau, l΄instituteur, et un autre souffle dessus, le cure.V. Hugo
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα κι εγώ κάτι πιο κοντά στην Αθήνα... Ο angelos που είναι κάτοικος νοτίων προαστείων και γνωρίζει καλά την περιοχή, θεωρεί καλύτερη εναλλακτική λύση τον Λαιμό της Βουλιαγμένης.
sevax Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δυστυχώς ο χιονιάς μας έφαγε δυό μέρες άδειας και μας φόρεσαν την σιδερένια μπάλα πάλι Καί φόρμα με ρίγες ασπόμαυρες; Πάρτε σύνταξη να υσηχάσετε Πώς περνάνε τα χρόνια Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δείτε αυτό, και λίγο πιο νότια το μεγάλο Καβούρι. mikrokavouri.zipΜικρό Καβούρι
Φαρμακόπουλος Αντώνης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Εγώ με τον Λεωνίδα κανονίσαμε να πάμε στην Ψάθα. Θα έχουμε δύο αυτοκίνητα με κενές θέσεις και θα ξεκινήσουμε γύρω στις 02:00 π.μ. της Πέμπτης. http://www.Astrofarma.grhttp://www.SpartAstronomy.gr
koyote Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Μισο λεπτο,παιδες γιατι μπερδευτηκα.Σημερα τα ξημερωματα ειναι η εκλειψη ή αυριο?? Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
koyote Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Τελικα την βρηκα την ακρη,σημερα τα ξημερωματα ειναι.Ετοιμαστειτε!! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
ourania Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Παίδες αν και θα το θελα πολύ για ευνόητους λόγους δε θα μπορέσω να έρθω και γω στη Ψάθα Να χετε καθαρούς ουρανούς και να περάσετε καλά
vtsamis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Η Σελήνη είναι πανέμορφη τώρα. Τη βλέπετε; https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Αφού δε θα έρθει η θυγατέρα μου, θα κάτσω να της κάνω παρέα και να διαβάσουμε μαζί Ιστορία που τοοοόσο της αρέσει! Εύχομαι να περάσετε όμορφα και ο καιρός να σας κάνει το χατήρι.Περιμένω με ανυπομονησία τις φότος του alepohorius!
Φαρμακόπουλος Αντώνης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Βαγγέλη εσύ από που θα δεις την έκλειψη; http://www.Astrofarma.grhttp://www.SpartAstronomy.gr
vtsamis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Αντώνη, λόγοι υγείας με αναγκάζουν να τη δω από τη βεράντα μου στο Χαλάνδρι. https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
planetman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Η Κρήτη πάντως είναι γεμάτη σύννεφα! ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Bi2L Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 CCNCorfu Cloudy Night Μανο και εδω το ιδιο προβλημα εχουμε, με προγνωση για βροχη στις 3.00 Παντως οπως και αν εχει, εγω θα παω στην αλλη ακρη του νησιου να δω την εκλειψη...εστω και μεσα απο τα συννεφα...ισως υπαρξει καποιο μικρο κενο Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
quendi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Και στην Πάτρα έχουμε συννεφιά, ο ουρανός ανοίγει και κλείνει συνεχώς. Έρχονται πολλά σύννεφα στη δυτική Ελλάδα. Οι προβλέψεις δεν είναι και οι καλύτερες αλλά έως τις 6 το πρωί ποιος ξέρει!! Ελπίζω να μην σας φτάσουν στα ανατολικά, καλή τύχη και καλές παρατηρήσεις! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Αντώνη, λόγοι υγείας με αναγκάζουν να τη δω από τη βεράντα μου στο Χαλάνδρι.Περαστικά Βαγγέλη
gavos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2008 To έγραψα και στο άλλο thread συγγνώμη για τις βιασύνες.. Διάβασα στο alphatv.gr ότι η επόμενη ορατή έκλειψη σελήνης από Ελλάδα θα είναι το 2029..!!! Αληθεύει μου φαίνεται πολύ μακριά!!!
astrovox Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Η ομάδα του Ωρίωνα μόλις τώρα αναχωρεί για την παρατήρηση και φωτογράφηση της έκλειψης. Εχει πολλά σύννεφα δυστυχώς αλλά θα το τολμήσουμε. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
vtsamis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Ζούμε ιστορικές στιγμές!Είμαι στη βεράντα μου και φωτογραφίζω την έκλειψη, με slides. Ο ουρανός είναι υπέροχος, ούτε παραγγελία να κάναμε. Πριν από λίγο, επικοινώνησα με γνωστό αστροφωτογράφο στην Ψάθα (alepohorios), ο οποίος μου μετέφερε το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί εκεί. 10+ άτομα απολαμβάνουν μια υπέροχη ολική έκλειψη Σελήνης!Σε λίγο μπαίνουμε σε πλήρη ολικότητα. Καλή συνέχεια!Καλή τύχη στους Ωριονείδες.Βαγγέλης. https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
filiatra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Απλά υπέροχη.Μόλις μου την έκρυψαν τα σπίτια. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα