Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Είμαι σίγουρος ότι, όσες ολικές εκλείψεις κι αν αξιωθούμε να δούμε, πάντα θα επιδρούν πάνω μας κυριαρχικά. Σκεφτείτε την αλλαγή κάθε φορά του τόπου παρατήρησης πάνω στον πλανήτη. Αυτό από μόνο του αρκεί για να προσδώσει στην βίωση του φαινομένου τα χαρακτηριστικά μιας πρωτόγνωρης εμπειρίας. Προσωπικά, ακόμα κι αν δεν επισκεφτώ ποτέ ξανά το Καστελλόριζο, πάντα θα υπάρχει εκεί ένα κομμάτι του εαυτού μου.

... Μακάρι να καταφέρουμε να βρεθούμε Κυριακή 19/7 η Δευτέρα 20/7

βράδυ στη προκυμαία με θέα κάποια από τα πιο ψηλά κτήρια του κόσμου!

Εκεί, στα πιο ψηλά κτίρια του κόσμου, τυχαίνει να υπάρχει και μια καφετέρια. Καμιά ιδέα?!!! :wink:

• Απαντήσεις 441
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσιεύτηκε

Παιδια οι περιγραφες σας ηταν πολυ ομορφες!

Γιαννη δεν εχω λογια... :mrgreen:

... Μακάρι να καταφέρουμε να βρεθούμε Κυριακή 19/7 η Δευτέρα 20/7

βράδυ στη προκυμαία με θέα κάποια από τα πιο ψηλά κτήρια του κόσμου!

Εκεί, στα πιο ψηλά κτίρια του κόσμου, τυχαίνει να υπάρχει και μια καφετέρια. Καμιά ιδέα?!!! :wink:

Γιωργο...πολυ καλη ιδεα :wink:

http://en.wikipedia.org/wiki/Oriental_Pearl_Tower

The tower has fifteen observatory levels. The highest (known as the Space Module) is at 350 m (1148 ft). The lower levels are at 263 m (863 ft) (Sightseeing Floor) and at 90 m (295 ft) (Space City). There is a revolving restaurant at the 267 m (876 ft) level. The project also contains exhibition facilities, restaurants and a shopping mall. There is also a 20-room hotel called the Space Hotel between the two large spheres.

Jin Mao Tower

http://en.wikipedia.org/wiki/Jin_Mao_Tower

The hotel floors also feature:

53/F: The Piano Bar, a jazz club.

54/F: The hotel lobby and Grand café, served by an express elevator from the tower's ground floor.

55/F: Canton, a high-end Cantonese restaurant that takes up the entire floor.

56/F: On Fifty-Six, a collection of restaurants including The Grill, the Italian Cucina, the Japanese Kobachi, and the Patio Lounge, which is located at the base of the atrium.

57/F: Club Oasis, a fitness club featuring the world's highest swimming pool.

85/F: Highest rooms; this is also a transfer level for the elevators going to the two floors above.

86/F: Club Jin Mao, a Shanghainese restaurant.

87/F: Cloud 9, the world's highest bar (although higher restaurants exist), with a split-level mezzanine called the Sky Lounge. It is chosen by some visitors as a comfortable alternative to the observation deck above, since the lowest-priced drinks are the same price as the admission to the deck. Possibly in response to this, the hotel sets a RMB 120 (+15% service) minimum charge after 10:00 pm.

The Jin Mao Tower and the metro station

The 88th floor (not part of the hotel) houses the Skywalk, a 1,520 m2 indoor observation deck with a capacity of 1,000+ people. In addition to the panoramic views of Shanghai, it offers a topside view of the hotel atrium below. It also includes a small post office. Access is through two express elevators from the basement that travel at 9.1m/s and take 45 seconds to reach the top. As of 2007 admission costs RMB 70 (approx. US$10), half for children.

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου, σε ένα μήνα εύχομαι θα ζούμε μαγικές στιγμές!

Ευχαριστώ πολύ που με τις περιγραφές μου ξαναθυμίσατε τα όσα ένιωσα στο Καστελόριζο.

Για συνάντηση στη Σαγκάη είμαι και εγώ μέσα (το είχα προτείνει και πιο πάνω) θα είμαι εκεί από τις 20 Ιουλίου. Νομίζω ότι, όπως και στο Καστελόριζο, ο τόπος θα μας μαρκάρει και αυτός μαζί με το φαινόμενο...

Θα σας δω εκεί

Γιώργος

Δημοσιεύτηκε

Οπως τα λες Γιωργο (gkoutep)

22 Ιουνιου - 22 Ιουλιου

Ενας μηνας εμεινε :mrgreen: \:D/

Γιωργο (Papgeo) ο πυργος Shanghai World Financial Center ακουγεται μια χαρα!! :D

αλλα και σε εναν απο τους αλλους δυο να παμε...δεν εχω προβλημα αρκει να βεθουμε!

Παιδια το οτι θα σας γνωρισω (απο κοντα) πανω σε ενα απο τα ψηλοτερα χτιρια του κοσμου στην αλλη ακρη της Γης....και να μου το ελεγες δεν θα το πιστευα :D

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Σε ένα μήνα τέτοια ώρα, 8 το βράδυ στη Σανγκάη,

θα γιορτάζουμε τσουγκρίζοντας τα ποτήρια μας,

στο δείπνο μετά την έκλειψη! [-o<

Shanghai World Financial Center λοιπόν!

Πασίγνωστο μέρος και εύκολη μετακίνηση με ταξί

από τα ξενοδοχεία.

Το οργανώνουμε για Κυριακή απόγευμα;

Δημοσιεύτηκε

Σε ενα μηνα θα ξαναδουμε εκλειψη.Δεν το πιστευω!Κυριακη βραδυ ειναι καλα,ελπιζω να μην θελει σμοκιν.

Εχω μια πληροφορια οτι καποιος ετοιμαζει κινεζικους γριφους για την παρεα της Σαγκαης. :D

Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr :D
Δημοσιεύτηκε

Οι ωτασπίδες θα αποδειχθούν απαραίτητος εξοπλισμός,

πιστέψτε με! Όσοι έχουν ipod να το πάρουν μαζί!

Να σας το θυμίσω ακόμη μια φορά!

Καταπληκτικός συμπληρωματικός εξοπλισμός εκλείψεων! :-note

Δημοσιεύτηκε

Κυριοι ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι....

...θα αλλαζω τακτικη στην στην φωτογραφιση της Εκλειψης!

θα μου πειτε...τοσες δοκιμες...και προετοιμασια πανε χαμενες;;

Οχι δεν πανε χαμενες!

Πηγαινουμε για υψηλοτερους στοχους!!!

Μιλωντας χθες με τον Κοσμα Γαζεα κατεληξα στα συμπερασμα οτι καλυτερα να παιξουμε σαν ομαδα παρα οτομικα! :D

Οποτε η Canon μου (μαλλον) θα τραβηξει φασμα...και αντι για απλο τριποδο θα ειναι πανω σε ρομποτικη βαση ωστε να μπορουμε να εχουμε μεγαλυτερους χρονου :D Οπως και θα εχουμε και μια βινεοκαμερα πανω στην βαση να τραβαμε απευθειας τον ηλιο.

Και βεβαια θα εχουμε και τηλεσκοπια ωστε να κανουμε "κοντινες" λύψεις.

(και μερικα άλλα...καλουδια!! αλλα ειμαστε σε σκεψεις ακομα)

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
Παιδιά δυστυχώς την Κυριακή (19/07) θα ταξιδεύω ακόμα. Βλέπετε, δεν έρχομαι με τη μεγάλη ομάδα αλλά μόνος μου. Για όποια συνάντηση θέλετε από τη Δευτέρα (20/07) και μετά στη Σαγκάη, σας περιμένω!
Δημοσιεύτηκε

Δε θέλω να πανικοβάλω κανέναν, αλλά πρέπει να προσέχουμε μην ανεβάσουμε ούτε δέκατο πυρετού! Βέβαια, όπως θα δείτε, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς!

Ξαναλέω, το αναφέρω μόνο προληπτικά!

http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,25659426-26103,00.html

http://edition.cnn.com/2009/TRAVEL/06/20/china.quarantine/index.html

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε

Έχουν συμβεί αρκετά τέτοια περιστατικά σε όλη την Κίνα.

Ολόκληρα γκρουπ μπαίνουν υπό περιορισμό μιας εβδομάδας σε ξενοδοχείο και γίνονται εξετάσεις σε όλο το γκρουπ για τη γρίπη των χοίρων.

Ούτε εγώ θα είμαι Σαγκάη στις 19. Δεν κανονίζουμε κάτι για τις 20 ή 21 το απόγευμα; Εεε ; :D

Δημοσιεύτηκε

Μαλλον θα γινουν παραπανω απο μια Ελληνικες Συναντησεις στην Σανγκάη!! Αφου η ομαδα του ΟΦΑ θα φυγει απο εκει την Δευτερα 20 Ιουλιου (πρωι) για την πολη Huangzu.

Εμεις θα ειμαστε Σανγκαη απο 17 εως και 19 Ιουλιου.

Κατερινα και Γιωργο (gkoutep) δυστυχως δεν θα σας προλαβω στην Σανγκαη :(

Δε θέλω να πανικοβάλω κανέναν, αλλά πρέπει να προσέχουμε μην ανεβάσουμε ούτε δέκατο πυρετού! Βέβαια, όπως θα δείτε, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς!

Ξαναλέω, το αναφέρω μόνο προληπτικά!

http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,25659426-26103,00.html

http://edition.cnn.com/2009/TRAVEL/06/20/china.quarantine/index.html

Δημητρη το μεγαλυτερο προβλημα για εμας θα ειναι μεσα στο αεροπλανο...αφου ο αερας κατα 50% (αν δεν κανω λαθος για το ποσοστο) ανακυκλωνεται μεσα στο αεροπλανο.

Ας ελπισουμε να μην εχουμε προβληματα [-o< [-o<

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Περιστατικά μπορεί να συμβούν σε όλο τον κόσμο

για όλους όσους ταξιδεύουν αυτόν τον καιρό.

Δεν έχει αναφερθεί για ολόκληρα γκρούπ αλλά για

μεμονωμένα περιστατικά κυρίως σε ανθρώπους που

κάθονταν πολύ κοντά κατά την πτήση με αυτούς που

μπορεί να παρουσίασαν υψηλό πυρετό.

Πριν μια εβδομάδα γύρισαν φίλοι από Σανγκάη και μου είπαν

τα εξής.

Όταν έφτασαν εκεί, πριν βγούν από το αεροπλάνο,

τους μοίρασαν θερμόμετρα.

Δυό τρείς που παρουσίασαν πυρετό τους έβαλαν μάσκες

και τους πήραν προφανώς για περαιτέρω εξετάσεις.

Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει βέβαια μόνο στη Σανγκάη

και γενικότερα στη Κίνα αλλά σε όλο τον κόσμο αν τύχει

να παρουσιάσει κάποιος πυρετό σε ένα αεροπλάνο που

έρχεται από το εξωτερικό.

19/7 λοιπόν Κυριακή απόγευμα στο Shanghai World Financial Center!

Θα μάθουμε λεπτομέρειες εισόδου και πρόσβασης και θα τα ξαναπούμε.

Κατερίνα & Γιώργο 20 & 21 εμείς θα είμαστε τα απογεύματα ελεύθεροι.

Θα έχουμε καιρό να τα πούμε

:mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Eνας ακομα λογος που θελουμε να ειμαστε πολλες μερες πριν την εκλειψη στη Σαγκαη.Και στα Σπατα εχει θερμικες καμερες,οποτε γυριζω απο την μακρινη και εξωτικη Μυτιληνη με βλεπω ,ευτυχως,πολυ μπλε και λιγο κοκκινο.Υπαρχει καραντινα στο μονοπατι της εκλειψης? :D
Δημοσιεύτηκε

Ένας απλός τρόπος για να περάσεις τον έλεγχο με το θερμόμετρο - εάν δεν αισθάνεσαι καλά , είναι μία ωρίτσα πριν την προσγείωση να πάρεις αντιπυρετικό ! :P

Για αυτό όπως έχει ήδη αναφερθεί καλό είναι να έχουμε μαζί μας καμιά ασπιρίνη ή Depon.

Δημοσιεύτηκε
Ένας απλός τρόπος για να περάσεις τον έλεγχο με το θερμόμετρο - εάν δεν αισθάνεσαι καλά , είναι μία ωρίτσα πριν την προσγείωση να πάρεις αντιπυρετικό ! :P

Για αυτό όπως έχει ήδη αναφερθεί καλό είναι να έχουμε μαζί μας καμιά ασπιρίνη ή Depon.

Αυτό νομίζω είναι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε. 1 ώρα πριν, μόλις δωθεί το συνθηματικό, όλοι από 1 ασπιρίνη εν πτήσει!!

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε
...Αυτό νομίζω είναι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε. 1 ώρα πριν, μόλις δωθεί το συνθηματικό, όλοι από 1 ασπιρίνη εν πτήσει!!

Άσε που βοηθάει να μη δημιουργηθούν επικίνδυνοι θρόμβοι σε τόσο μακρυνή πτήση και τόσο μεγάλη διάρκεια καθησιού στο αεροπλάνο...

lol

Δημοσιεύτηκε

Αυτό νομίζω είναι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε. 1 ώρα πριν, μόλις δωθεί το συνθηματικό, όλοι από 1 ασπιρίνη εν πτήσει!!

Καλή ιδέα! Προτείνω επίσης να μοιράσουμε και σε όλους τους διπλανούς μας! Όπως θα έλεγε κι ένα αμερικανάκι: «Make a perimeter, Secure the area!»

Γιατί, δείτε τί μπορεί να πάθει κανείς από... «γείτονα»: ](*,) http://aproductguy.wordpress.com/2009/06/13/welcome-to-the-hotel-quarantine/

Δημοσιεύτηκε

Ο Αρχηγός έχει έξτρα υποχρεώσεις και επίσης έχει να φωτογραφηθεί και στο αεροδρόμιο ...

Όπως και να το κάνεις η κούρασή του θα είναι παραπάνω!

Γι αυτό προτείνω να δώσετε μια έξτρα ασπιρίνη στον Αρχηγό, δηλαδή στον... Φαρμακόπουλο!

:P

Δημοσιεύτηκε

Στο Solar Eclipse Mailing List (SEML) στο οποίο συμμετέχω, έχουν αναφερθεί ιδέες όπως μικροσκοπικές υπέρυθρες κάμερες οι οποίες απεικονίζουν εντονότερα όσους έχουν πυρετό!!! :-({|=

Νομίζω μια webcam με IR-Pass θα κάνει δουλειά! Άλλοι λένε για εφαρμογή πάγου πρίν την προσγείωση, αλλά αυτό θα έχει αντίθετα αποτελέσματα!

Η λύση απελπισίας είναι ο "άρρωστος" να παρακαλέσει για δωμάτιο νοσοκομείου που να κοιτά νοτιοανατολικά :-({|= :-({|=

ΥΓ. Κατερινάκι μου, από πού είπες ότι θες να παρακολουθήσεις την έκλειψη;;

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε

Δηλαδη ο Βαγγελης θα φωναξει 1 ωρα πριν την προσγειωση στη Σαγκαη<παρτε ασπιρινη>,κατα το <βγαλτε φιλτρα>πριν την ολικοτητα?

Παλι εχουμε το γνωστο μπερδεμα με τους αρχηγους?

Εγω λεω να χρηστει αρχηγος οποιος μαζεψει τις περισσοτερες κινεζες γυρω του(Αντωνης).

Δημητρη πρεπει να βαλεις ταξη στην αρχηγολογια.

Θα περασουμε παλι υπεροχα. :D

Δημοσιεύτηκε
Παλι εχουμε το γνωστο μπερδεμα με τους αρχηγους?

Ποιο μπέρδεμα; Εγώ νόμιζα ότι ο αρχηγός της αποστολής ήταν από το πατρινό λόμπι!!! :lol: :lol: \:D/ \:D/ :cheesy: :mrgreen:

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε
Δε σχολιάζω κακόβουλες φήμες! Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ηγεσία του γκρουπ! Οι αμφισβητίες δεν έχουν θέση ανάμεσά μας! Οι δελφίνοι καλό θα είναι να προσέχουν τις δηλώσεις τους! :-({|=

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης