Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα συγχαρητήρια μου κι από μένα και να πω ότι πρόκειται για το πρώτο site στην Ελλάδα. Αυτή η πρωτιά οφείλεται βέβαια και στα μέλη αλλά χωρίς αυτό πολλά από τα μέλη (συμπεριλαμβανομένου και εμού) ίσως να μην είχαν ασχοληθεί καν ή στο επίπεδο που ασχολούνται τώρα.

 

Ανδρέα μπράβο κι από μένα.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

  • Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αγαπητοί φίλοι, είστε πολύ γενναιόδωροι στις ευχές και τα σχόλιά σας και σας ευχαριστώ θερμά εκ μέρους όλης της ομάδας του AstroVox. Εξάλλου, όπως σωστά σχολίασαν κάποιοι, το AstroVox το φτιάχνουμε όλα τα μέλη μαζί και ελπίζω να συνεχίσουμε να το απολαμβάνουμε μαζί και για την επόμενη δεκαετία!
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δε θα πω χρόνια πολλά στο AstroVox αλλά σε όλους εσάς που είστε η ψυχή του forum αυτού. Συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την επιμονή που δείχνετε όλο αυτό το καιρό και εύχομαι να φτάσουμε τα 100 χρόνια!! Είναι πολύ ενεργό site και αυτό το διαπιστώνω καθημερινά βλέποντας πάνω από 80 νέες δημοσιεύσεις.

Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα και ποίος ξέρει ίσως κάποια στιγμή να

συναντηθούμε σε κάποιο αστροparty! :cheesy: :cheesy:

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Το Άστροβοξ δεν είναι απλά ένας πόλος έλξης ερασιτεχνών αστρονόμων και ανήσυχου πνεύματος αλλά ένα λίκνο στο σκοτάδι της παραπληροφόρησης και της αμάθειας. Έχει φέρει κοντά ανθρώπους που όχι απλά μοιράζονται το ίδιο χόμπι, δημιουργώντας δεσμούς φιλίας ενώνοντας ανθρώπους που κάτω από άλλες συνθήκες ούτε καν θα συνειδητοποιούσαν την ύπαρξη των υπολοίπων. Πραγματικά πιστεύω ότι ο Σ.Φ.Α.Κ. όπως και άλλοι Σύλλογοι δύσκολα θα είχαν δημιουργηθεί αν δεν υπήρχε το Άστροβοξ για να γίνουν οι πρώτες γνωριμίες και φιλίες ανάμεσα στα μέλη τους. Ένα μπράβο λοιπόν στην ακούραστη ομάδα του φόρουμ, εκ μέρους του Συλλόγου Κρήτης εύχομαι στον φάρο της Ελληνικής Ερασιτεχνικής Αστρονομίας χρόνια πολλά και ποιοτικά!

Χρίστος "WorkaholiC" Σωτηρόπουλος

Εθνικός Συντονιστής για τους Αστρονόμους Χωρίς Σύνορα & για τους Αστρονόμους των Πεζοδρομίων

Έφορος Εκπαιδευτικών Θεμάτων του Σ.Φ.Α.Κ.

http://www.sfak.org Facebook: www.facebook.com/groups/sfakorg

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

 

Παρακολουθώ χρόνια αυτό το site, αν και μόλις τελευταία είπα να πάρω μέρος κι εγώ...

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι συσπειρώνει όλους τους ερασιτέχνες - είναι μία καλή αρχή για όποιον θέλει να ξεκινήσει (κ δεν ξέρει πώς), αλλά εξίσου καλή συντροφιά και για τους πιο...προχωρημένους.

Εύχομαι πάντα να συνεχίζει με τον ίδιο ενθουσιασμό!

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Να πω και εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά στο Astrovox και πολλά συγχαρητήρια στους moderators που, με αγάπη για την αστρονομία και με υπομονή φτιάξανε την ιστοσελίδα αυτή! =D> :D Είναι πολύ σπουδαίο αυτό διότι το Άστροβοξ δίνει το έναυσμα σε παιδιά νεαρής ηλικίας να ασχοληθούν και να αγαπήσουν την αστρονομία μιας και τα σημερινά σχολεία δεν το δίνουν αυτό.Πέρα από αυτό, μέσω του φόρουμ και των συζητήσεων μας έχουμε έρθει πιο κοντά ο ένας στον άλλο και έχουν αναπτυχθεί δυνατές φιλίες. =D> :D

 

Βέβαια πολλά συγχαρητήρια και σε όλους που με την αγάπη τους για την αστρονομία κράτουν το φόρουμ τόσο ενεργό!! =D> =D> :mrgreen:

 

Συνεχίστε έτσι!! :wink: :D =D>

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

 

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Μπορεί να φανεί περιττό, όμως αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω ότι αυτό εδώ το φόρουμ είναι από τη φύση του ένας χώρος απόλυτα ελεύθερης έκφρασης όσο αφορά την ερασιτεχνική αστρονομία. Ο καθένας μπορεί να παρουσιάσει την άποψη του, να αυξήσει τις γνώσεις του στο αντικείμενο και να δημιουργήσει επαφές, μακρυά από προσωπικά συμφέροντα και ιδιοτέλειες.

Πιθανόν αυτή να είναι και η αιτία που ορισμένοι (ευτυχώς λίγοι) προσπαθούν παρασκηνιακά να υποτιμήσουν και να εξεφτελίσουν το βήμα αυτό, αφού ο διάλογος και η ελευθερία της γνώμης τους ενοχλεί και προτιμούν τα ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα ακροατήρια.

Είμαι βέβαιος ότι απ' όπου κι αν προέρχονται τέτοιες απόψεις είναι εκ του πονηρού και πρέπει να προκαλούν υπόνοιες για τα κίνητρα των όσων τις εκφράζουν.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Φιλαράκια του Astrovox διαχειριστές αλλά και μέλη.

Χρόνια πολλά και από μένα για το αγαπημένο μας φόρουμ.

Σας ευχαριστώ που ταξιδεύω μαζί σας κάθε μέρα από τις σελίδες του.

 

Φιλικά Νίκος Μαυρίκης.

Φιλικά Νίκος

Μέλος Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Ανδρεα και ολα τα παιδια,που οργανωσαν και συντηρουν το πολυτιμο αυτο βημα που δινει την ευκαιρια σε ολους να εκφραστουν με καθε τροπο,με τη γνωμη τους,τη γνωση τους το μερακι τους,δεν μετριουνται οι φορες που με βοηθησε σε χιλια δυο, και η χαρα που παιρνω καθε φορα απο τα σχολια των υπολοιπων που υπαρχουμε σε αυτον το χωρο ειναι μοναδικη,σας ευχαριστουμε.

Φιλικα

Αποστολης. =D> =D>

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Παιδιά καλησπέρα !

 

Σύμφωνα με το log του προφίλ μου, σήμερα είναι η 1920η μέρα από την πρώτη γνωριμία μας ! Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το πόσο καλός σύμβουλος υπήρξε (και συνεχίζει να είναι) το συγκεκριμένο site. Πάντα και για ότι ήθελα, η πρώτη κίνησή μου ήταν το «κλικ» στο www.astrovox.gr.

 

Το θέμα όμως δεν είναι ούτε οι συμβουλές, ούτε οι πληροφορίες ούτε τίποτα !

Αυτό που με έχει μαγέψει είναι πως όλοι οι αστρο-άνθρωποι που βρίσκονται και ανταλλάσσουν απόψεις εδώ, είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ παρέα. Μια πραγματική παρέα που θυμίζει έννοιες ξεχασμένες σήμερα !

 

Η αλήθεια είναι πως δεν γράφω, δεν post-άρω, δεν συμμετέχω ενεργά γιατί πολύ απλά....νιώθω πολύ αρχάριος μπροστά σας. Ειδικά όταν σας βλέπω να γράφετε με τόση ενέργεια, γνώση και αγάπη για το αντικείμενο.

 

Μέσα από αυτό λοιπόν το post, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας Χρόνια Πολλά, να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους admin του site για την υπέροχη και πολύ αξιόλογη προσπάθειά τους όλα αυτά τα χρόνια και τέλος να ευχαριστήσω τους πάντες για όλο αυτό το «βουνό» γνώσης, που τόσο απλόχερα προσφέρετε.

 

Ευχαριστώ πολύ !

Antonio Pateras
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Συγχαρητήρια κατά πρώτον αξίζουν στον Ανδρέα προσωπικά που έστησε αυτή τη μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα - forum όπου όλοι οι ερασιτέχνες της Ελλάδας ανεξαρτήτως πείρας και επιπέδου μπορούν να εκφράζονται και να αλληλοβοηθιούνται. Συγχαρητήρια και στην ομάδα των διαχειριστών που διατηρει το υψηλό επίπεδο στις συζητήσεις. Δέκα χρόνια δεν είναι λίγα και το κύρος του astrovox συνεχώς μεγαλώνει.

Η ελευθερία της έκφρασης και ο πλουραλισμός των απόψεων δεν αρέσει σε όλους φυσικά... Υπάρχουν και κάποιοι που σνομπάρουν το astrovox και κατ' επέκταση τη μεγάλη μάζα των χρηστών του που στήριξε και στηρίζει την ερασιτεχνική αστρονομία στην Ελλάδα. Άνθρωποι στενόμυαλοι κολλημένοι στην καθ' ημάς ανατολή τους που νομίζουν πως όλο το σύμπαν περιστρέφεται γύρω από τον μικρό τους πλανήτη και παρακολουθούν τις συζητήσεις χωρις ποτέ να μετέχουν απλά για να βρουν την ευκαιρία να συκοφαντήσουν και να διαβάλουν... Ας είναι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια που λέει και ο λαός μας... Μακάρι να είχαν προσφέρει το 1/1000 απ΄ όσα έχει προσφέρει το astrovox αντί να κάθονται στις αναπαυτικές τους καρέκλες!

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ASTROVOX!

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Σύνδεσμος για σχόλιο
Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης