titi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2009 στην εκπομπη του ΣΚΑΙ για τους μεγαλους Ελληνες ο Κωσταντινος Καραθεοδωρη ψηφιστηκε στην 12η θεση παλι καλα γιατι υποψιαζομαι οτι οι περισσοτεροι νεοι της εποχης μας δεν τον εχουν ουτε καν ΑΚΟΥΣΤΑ... " αν θελεις να γινεις πραγματικος επιστημονας πρεπει να σκεφτεσαι τουλαχιστον μιση ωρα την ημερα με τροπο αντιθετο απο τους συναδελφους σου "Albert Einstein
blackholesun Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2009 Πιστευω πηρε μια πολυ καλη θεση παντος.. Σε σχεση φυσικα με ιεραρχικα αλλους μεγαλους ελληνες..
sheliak Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2009 Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι μαλλον, περισσοτεροι, θα ειναι οι ''νεοι'' που θα τον εχουν ακουστα παρα οι ''μεγαλοι''... Υ.Γ. παλι καλα που ξεπερασε τον Ζαγoρακη, τον Σημιτη, τον Γκαλη, Τον Αγγελοπουλο, Τον, Τον, Τον... Μα καλα τι ξεφτυλα εκπομπη......αν ειναι δυνατον...
babgia Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2009 Σταμάτη μην είσαι & πολύ σίγουρος ότι το γνωρίζουν μόνο οι νέοι, γιατί οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν την διαφορά 28ης Οκτωβρίου από την 25η Μαρτίου.Δεν είναι όλοι του Φυσικομαθηματικού, πολλοί φοιτητές δεν θα τον γνωρίζουν, σκέψου πόσες ειδικίτητες υπάρχουν & τι ποσοστό είναι αυτών σε σχέση με το σύνολο της νεολαίας. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2009 οι σημερινοι νεοι ειναι παρεξηγημενοι,ωστωσο και εγω πιστευω οτι οι περισσοτεροι δν θα τον γνωριζουν...παντως ειναι κριμα γιατι ειναι πολλοι εκεινοι που οχι μονο θα επρεπε να τους ξερουν (δν αναφερομαι μονο στο το συνολο των νεων αλλα και στους μεγελυτερους) για να παραδειγματιστουν απ αυτους και να τους εχουν ως σημειο αναφορας,ωστωσο συμβαινει το εντελως αντιθετο. stargazeshots.com
sheliak Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2009 κ Μπαμπη ισως να εχετε και δικιο.. Ισως απλα να μην ξεχωριζα το πληθος στο οποιο η πληροφορια αυτη ειναι γνωστη, σε νολαιους και μη... Παντως ασχετα με αυτο..και ισως εντελως εκτος κλιματος φορουμ, εχω να πω οτι η εκπομπη ειναι εντελως αστεια και το θετω οσο πιο κομψα μπορω. Το καλυτερο βεβαια απο την ολη ιστορια ειναι να βλεπεις ολους αυτους που ''ξεδιπλωνουν'' τις γνωσεις τους για τον καθε μεγαλο Ελληνα που παρουσιαζει η εκπομπη.. Δεν βλεπω τον λογο οχι μονο γιατι να παρακολουθησει κανεις αυτη την εκπομπη (ομολογω οτι το εκανα) αλλα ακομα χειροτερα να εμφανιστει σε αυτη (και βεβαια οπως παντου ετσι και σε αυτη την εκπομπη ο διασημος κρητικος πανεπιστημιακος μαιντανος.. ).
dimitris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 ο Κωσταντινος Καραθεοδωρης Μια μικρή διόρθωση,γράφεται : Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή ("Η ζωή και το έργο του Κ. Καραθεοδωρή", 2000, Ε. Σπανδάγος, εκδόσεις Αίθρα).Οι ερευνητές του ΣΚΑΙ το έγραψαν σωστά ! Μπράβο τους για όλο το εγχείρημα. Φιλικά, Δημήτρης ΠρασόπουλοςΑλεξανδρούπολη/ Κομοτηνήhttp://prasopoulosdimitrios.blogspot.com/
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Ηταν και ο Νανόπουλος στο 49. Μάλλον έκπληξη (ευχάριστη) η εμφάνισή του στη λίστα. Και φίλε Sheliak, θα διαφωνήσω. Η εκπομπή ήταν καλή, σωστά δομημένη, καλά παρουσιασμένη, ήταν αν θέλεις μία ένδειξη του τι θεωρεί ο καθένας απο εμάς ώς "Μεγάλο Ελληνα". Δημήτρης
lunar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι μαλλον, περισσοτεροι, θα ειναι οι ''νεοι'' που θα τον εχουν ακουστα παρα οι ''μεγαλοι''... Υ.Γ. παλι καλα που ξεπερασε τον Ζαγoρακη, τον Σημιτη, τον Γκαλη, Τον Αγγελοπουλο, Τον, Τον, Τον... Μα καλα τι ξεφτυλα εκπομπη......αν ειναι δυνατον... Eδω βγαλανε στους 100 τον παπαδοπουλο και εσυ λες για τους αλλους που προσφεραν και κατι. Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 και τον Μεταξά...... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
Μανούσος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Εγώ για να πω την αλήθεια το όνομα Καραθεοδωρή το είχα ακούσει αλλά δεν ήξερα το έργο που είχε κάνει για τη θεωρία της σχετικότητας. Φιλικά -- Μανούσος ΔημήτρηςΟι κατασκευές μου:https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=22270https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=17643https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=19201
sheliak Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Και φίλε Sheliak, θα διαφωνήσω. Η εκπομπή ήταν καλή, σωστά δομημένη, καλά παρουσιασμένη, ήταν αν θέλεις μία ένδειξη του τι θεωρεί ο καθένας απο εμάς ώς "Μεγάλο Ελληνα". Σεβαστο!! Αλλα απο την αλλη οσο σωστα δομημενη και παρουσιασμενη ηταν η εκπομπη βασιζεται σε μια εντελως λανθασμενη ιδεα... (κατα την γνωμη μου το μονο που υπηρετει ειναι το κυρος του τηλεοπτικου σταθμου που την παρουσιαζει). Προσωπικα με προσβαλει....και μαλιστα πολυ περισσοτερο απο αλλες ''εθνικες προκλησεις''... Ποιος ειναι σε θεση να ορισει ποιος ειναι ο μεγαλυτερος ελληνας ή οι 10 μεγαλυτεροι ολων των εποχων..??? (μου ακουγεται εξωπραγματικο και αχαριστο). Με εξοργιζει. Πως μπορεις να διαλεξεις αναμεσα σε ανθρωπους βαση του εργου που επιτελεσαν σε εντελώς διαφορετικες μεταξυ τους εποχες. Ο καθενας απο εμας μπορει να θεωρει οτι θελει αλλα τι σημαινει αυτο?? Και βεβαια δεν μπορεις να γενικευσεις την προσωπικη σου θεωρηση ωστε να παρει την διασταση που του εδωσαν με την εκπομπη αυτη χωρις να προσεξεις την διαδικασια γενικευσης (πολλες φορες οπως και στην συγκεκριμενη, η γενικεση ειναι ανεφικτη)... Στις ''εντελως'' προσωπικες επιλογες μας, ειμαστε σε θεση να μπορουμε να χρησιμοποιουμε ανορθοδοξους τροπους σκεψης που ομως δεν θα βλαψουν κανενα, σε αντιθεση με μια τετοια γενικευμενη κινηση που ως βαση της εχει ενα τετοιο ανορθοδοξο σκεπτικο.. Στην σκεψη μας εχουμε το δικαιωμα να κανουμε οτι θελουμε αλλα οταν οργανωνουμε ενα ψηφισμα, νομιζω οτι ειναι επιβεβλημενο, να υπαρχει μια σωστη λογικη και βαση σε αυτο... Τελος παντων... και το κακο ειναι οτι αυτο που λεω, μου φαινεται τοσο αυτονοητο.. Δημητρη εχεις δικιο...αλλα και παλι ο Ζαγορακης ειναι μαγαλυτερος ελληνας απο τον Αισχυλο... ή οπως σωστα ειπες ο Παπαδοπουλος και ο Μεταξας ειναι μεγαλυτερος ελληνας απο τον Κλεισθενη... Το ολο εγχειρημα μου φαινεται μια σαχλαμαρα...με σταναχωρει και με εξοργιζει. Σταματω εδω, γιατι βγηκα πολυ εξω απο τα νερα του φορουμ. Kαι σχετικα με αυτο που ανεφερα σε προηγουμενο Post το περισσοτερο κακο για μενα ειναι οτι ειδα επιστημονες να συμβαλλουν με την παρουσια τους σε αυτο το λανθασμενο εγχειρημα...λανθασμενο και απο ''επιστημονικη'' σκοπια...
draculas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Ποιος ειναι σε θεση να ορισει ποιος ειναι ο μεγαλυτερος ελληνας ή οι 10 μεγαλυτεροι ολων των εποχων..??? (μου ακουγεται εξωπραγματικο και αχαριστο).Με εξοργιζει. Πως μπορεις να διαλεξεις αναμεσα σε ανθρωπους βαση του εργου που επιτελεσαν σε εντελώς διαφορετικες μεταξυ τους εποχες. Με κάλυψες..! ειναι εντελώς υποκειμενικό το ολο θέμα, και εντελώς άκυρος ο τίτλος που του έδωσαν.. αν απ'την αλλη το λάβουμε σαν μια απλή δημοσκόπιση, για τα πιστεύω του σύγχρονου Ελληνα, τότε μπορούμε να εχουμε μερικά ωραία συμπεράσματα...
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Καλά. Οι 100 έλληνες είναι μια απλή δημοσκόπηση αναγνωρισιμότητας.Βέβαια όντως ο Καραθεοδωρή (χωρίς ς) φαίνεται να έγινε γνωστός στους νεώτερους, μάλλον από το Λιακό, και αναρωτιέμαι είναι καλλίτερα να μάθεις κάτι στραβά ή να μη το μάθεις καθόλου.Τέλος υπάρχουν και οι μεγαλύτεροι Έλληνες http://kopria.blogspot.com/2009/02/blog-post_25.html
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Εγώ για να πω την αλήθεια το όνομα Καραθεοδωρή το είχα ακούσει αλλά δεν ήξερα το έργο που είχε κάνει για τη θεωρία της σχετικότητας. Δημήτρη, ΔΕΝ είχε σχέση το έργο του με τη Σχετικότητα!Σε κάποιο άλλο θρεντ είχε αναλυθεί η συγκεκριμένη "φήμη" που κυκλοφορεί... Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Μανούσος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 Δημήτρη, ΔΕΝ είχε σχέση το έργο του με τη Σχετικότητα! Σε κάποιο άλλο θρεντ είχε αναλυθεί η συγκεκριμένη "φήμη" που κυκλοφορεί...Άγγελε δεν το διάβασα σε thread αλλά από εδώ: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AE. Συγκεκριμένα λέει μέσα το κείμενο: "Με την συμβολή του στον Λογισμό των Μεταβολών βοήθησε στην ανάπτυξη της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας προκαλώντας τον θαυμασμό του ίδιου του Αϊνστάιν". Φιλικά -- Μανούσος ΔημήτρηςΟι κατασκευές μου:https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=22270https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=17643https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=19201
skywatcher Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 Ο sheliak έγραψε:Σεβαστο!! Αλλα απο την αλλη οσο σωστα δομημενη και παρουσιασμενη ηταν η εκπομπη βασιζεται σε μια εντελως λανθασμενη ιδεα... (κατα την γνωμη μου το μονο που υπηρετει ειναι το κυρος του τηλεοπτικου σταθμου που την παρουσιαζει). Προσωπικα με προσβαλει....και μαλιστα πολυ περισσοτερο απο αλλες ''εθνικες προκλησεις''... Ποιος ειναι σε θεση να ορισει ποιος ειναι ο μεγαλυτερος ελληνας ή οι 10 μεγαλυτεροι ολων των εποχων..??? (μου ακουγεται εξωπραγματικο και αχαριστο). Με εξοργιζει. Πως μπορεις να διαλεξεις αναμεσα σε ανθρωπους βαση του εργου που επιτελεσαν σε εντελώς διαφορετικες μεταξυ τους εποχες. Ο καθενας απο εμας μπορει να θεωρει οτι θελει αλλα τι σημαινει αυτο??Και βεβαια δεν μπορεις να γενικευσεις την προσωπικη σου θεωρηση ωστε να παρει την διασταση που του εδωσαν με την εκπομπη αυτη χωρις να προσεξεις την διαδικασια γενικευσης (πολλες φορες οπως και στην συγκεκριμενη, η γενικεση ειναι ανεφικτη)...Στις ''εντελως'' προσωπικες επιλογες μας, ειμαστε σε θεση να μπορουμε να χρησιμοποιουμε ανορθοδοξους τροπους σκεψης που ομως δεν θα βλαψουν κανενα, σε αντιθεση με μια τετοια γενικευμενη κινηση που ως βαση της εχει ενα τετοιο ανορθοδοξο σκεπτικο.. Στην σκεψη μας εχουμε το δικαιωμα να κανουμε οτι θελουμε αλλα οταν οργανωνουμε ενα ψηφισμα, νομιζω οτι ειναι επιβεβλημενο, να υπαρχει μια σωστη λογικη και βαση σε αυτο... Τελος παντων... και το κακο ειναι οτι αυτο που λεω, μου φαινεται τοσο αυτονοητο.. Δημητρη εχεις δικιο...αλλα και παλι ο Ζαγορακης ειναι μαγαλυτερος ελληνας απο τον Αισχυλο... ή οπως σωστα ειπες ο Παπαδοπουλος και ο Μεταξας ειναι μεγαλυτερος ελληνας απο τον Κλεισθενη... Το ολο εγχειρημα μου φαινεται μια σαχλαμαρα...με σταναχωρει και με εξοργιζει. Σταματω εδω, γιατι βγηκα πολυ εξω απο τα νερα του φορουμ. Kαι σχετικα με αυτο που ανεφερα σε προηγουμενο Post το περισσοτερο κακο για μενα ειναι οτι ειδα επιστημονες να συμβαλλουν με την παρουσια τους σε αυτο το λανθασμενο εγχειρημα...λανθασμενο και απο ''επιστημονικη'' σκοπια... Συμφωνώ απολυτα.... Εξ' άλλου η εύρεση μεγαλύτερων Ελλήνων δεν ειναι δυνατο να αποτελει προιον ψηφοφοριας ακομα και αν 10.000.000 Ελληνες ψήφιζαν τα ίδια 100 ατομα ως τους μεγαλύτερους Έλληνες. Παντως πρωτοβουλίες σαν αυτή εχουν και την καλή τους σκοπιά αφου μας παρακινουν να ασχοληθούμε,να ερευνήσουμε και να μάθουμε για σημαντικα (ασχετα με ποια σειρα) προσωπα,για τα οποια ισως να μην καποιοι να μην εχουν ακουσει ποτε... Φιλικά, Πέτρος
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 Δημήτρη, ΔΕΝ είχε σχέση το έργο του με τη Σχετικότητα! Σε κάποιο άλλο θρεντ είχε αναλυθεί η συγκεκριμένη "φήμη" που κυκλοφορεί...Άγγελε δεν το διάβασα σε thread αλλά (...) Συγκεκριμένα λέει μέσα το κείμενο: "Με την συμβολή του στον Λογισμό των Μεταβολών βοήθησε στην ανάπτυξη της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας προκαλώντας τον θαυμασμό του ίδιου του Αϊνστάιν". Δημήτρη,δυστυχώς αυτό που γράφουν είναι λάθος.Ένα απλό επιχείρημα είναι ότι η επικοινωνία τους ξεκίνησε το 1916 ενώ τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας ο Einstein τη διατύπωσε το 1915... Και άλλα πολλά στοιχεία αποδυκνείουν ότι δεν είχε συμβολή στη ΓΘΣ. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2009 Εγώ πίστευα ότι θα ήταν στους μεγαλύτερους Έλληνες της Ιστορίας διότι πρόσφερε πολλά σαν μαθηματικός. Επίσης, ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι στους μεγαλύτερους Έλληνες κατατάσσεται και ο κ.Νανόπουλος.Πάντως, αναμφισβήτα οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι και επιστήμονες έχουν πάντα ξεχωριστή θέση.Αυτό δείχνει πώς δεν ξεχνάμε τις ρίζες μας. Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Μανούσος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2009 Δημήτρη, ΔΕΝ είχε σχέση το έργο του με τη Σχετικότητα! Σε κάποιο άλλο θρεντ είχε αναλυθεί η συγκεκριμένη "φήμη" που κυκλοφορεί...Άγγελε δεν το διάβασα σε thread αλλά (...) Συγκεκριμένα λέει μέσα το κείμενο: "Με την συμβολή του στον Λογισμό των Μεταβολών βοήθησε στην ανάπτυξη της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας προκαλώντας τον θαυμασμό του ίδιου του Αϊνστάιν". Δημήτρη,δυστυχώς αυτό που γράφουν είναι λάθος.Ένα απλό επιχείρημα είναι ότι η επικοινωνία τους ξεκίνησε το 1916 ενώ τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας ο Einstein τη διατύπωσε το 1915... Και άλλα πολλά στοιχεία αποδυκνείουν ότι δεν είχε συμβολή στη ΓΘΣ. Α οκ αυτό δεν το ήξερα... Φιλικά -- Μανούσος ΔημήτρηςΟι κατασκευές μου:https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=22270https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=17643https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=19201
pierios Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2009 Σχετικώς με το όλο θέμα των 100 μεγαλύτερων Ελλήνων, θεωρώ ότι δεν υπάρχει η ανάγκη σε κανέναν από εμας να κατατάξει τους Έλληνες σε μια βλακώδη ιεραρχία. Να σκεφτείται μόνο ότι κάποιοι εκ των 100 δεν είναι καν Έλληνες (βλ. Όθωνας, Μ. Κωνσταντίνος). Θα γίνεις καλύτερος όταν δεις πόσο μικρός είσαι!!!
japetus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2009 στην εκπομπη του ΣΚΑΙ για τους μεγαλους Ελληνες ο Κωσταντινος Καραθεοδωρης ψηφιστηκε στην 12η θεση παλι καλα γιατι υποψιαζομαι οτι οι περισσοτεροι νεοι της εποχης μας δεν τον εχουν ουτε καν ΑΚΟΥΣΤΑ... Οι σημερινοι νεοι τουλαχιστον ακουνε γι αυτον στα σχολεια. Πριν 10-15 χρόνια ποιός ήξερε ποιος ήταν; Βρεθηκαν καποιοι αξιοι ανθρωποι που πασχισαν να τον κανουν γνωστο, αυτον και την ερευνα του, και πλεον τι βλέπουμε; Φτασαμε στο άλλο άκρο. Ξαφνικα ολοι οι Ελληναράδες ανακαλυψαν καποιον λαμπρο επιστημονα που συνεβη να ειχε ελληνικη καταγωγη και μιλανε για τον Καραθεοδωρή σαν να ήταν ο πατέρας της θεωριας της σχετικότητας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα