garvanit Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2012 Το Σάββατο υπάρχει κανείς που δεν θα πάει στην 6η Πανελλήνια και θα ανέβει στον Κιθαιρώνα για παρατήρηση;
The Humble Programmer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2012 Φίλε ήταν να πάω Πάρνωνα αλλά τελικά ακυρώθηκε.Σήμερα αγόρασα ένα Dobsonian 10" οπότε και τώρα πάω αν θες !!!Αν έρθει και κάποιος άλλος εγώ είμαι μέσα.
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2012 Θα ανέβει κανένας Παρασκευή ή πάμε για την άλλη εβδομάδα; Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
The Humble Programmer Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2012 Εγώ είμαι μέσα για παρασκευή
Montana Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2012 Ίσως έρθω κι εγώ να δοκιμάσω τα νέα μου αποκτήματα... Keep your friends close, and your enemies closer...
christopherPAPA Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2012 Μέσα και εγώ . MASTERED by desire impulsive By a mighty inward urging I am ready now for singing Ready to begin the chanting
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2012 Το φεγγάρι θα ανατείλει τα μεσάνυκτα. Λέω να φέρω μικρό τηλεσκόπια και να χαζέψω Περσείδες. Την άλλη εβδομάδα πάμε για κανονική παρατήρηση με μεγάλα τηλεσκόπια Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Adomingo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2012 Να ρωτήσω κάτι: ο δρόμος έως το σημείο της παρατήρησης, είναι καλός? Επίσης όσοι πηγαίνετε...φεύγετε μετά την παρατήρηση,ή στήνονται σκηνές στο σημείο (γίνετε?)
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2012 Ο δρόμος είναι καλός, ασφάλτινος. Χώμα υπάρχει λίγο, μόνο στο τέλος.Επιστρέφουμε καθώς είναι κοντά, αν και χώρος υπάρχει για κατασκήνωση. Δεν γνωρίζω όμως σε ποιόν ανήκει η περιοχή και αν θα το επιτρέπει. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Adomingo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Καλώς! Παίρνοντας το θάρρος απ'το φόβο του να χαθώ..μπορεί κάποιος να μου στείλει μ'ένα πμ τον αριθμό του? ευχαριστώ πολύ!
Adomingo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Ευχαριστώ πολύ για τα τηλέφωνα!! θα τα πούμε το βραδάκι!
christopherPAPA Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Έχουμε πρόγνωση καιρού;Γιατί εδώ έχει συννεφιά . edit 19:20 Παιδιά εγώ δε θα το επιχειρήσω σήμερα , πολλά σύννεφα βλέπω . MASTERED by desire impulsive By a mighty inward urging I am ready now for singing Ready to begin the chanting
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Και εδώ έχει σύννεφα επάνω από τον Κιθαιρώνα. Άνεμο 19km/h. Θα καθαρίσει τα μεσάνυκτα. Ατυχία. Τι κάνουμε; Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Django Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Κι εγώ βλέπω σύννεφα... Αν είναι να καθαρίσει όταν βγεί η Σελήνη βράστα.. Εγώ θα πάω πάσο για απόψε. Πάντως είμαι μέσα για αύριο αν οι συνθήκες είναι καλύτερες
christopherPAPA Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 kkokkolis εγώ δε θα το προσπαθήσω σήμερα . Αφού όμως είσαι κοντά , μπορείς να μας ενημερώσεις αυριο απο νωρίς μήπως κανονισουμε τίποτα ; Εγώ μπορώ και αυριο , αρκεί να μη μας τα χαλάσει ο καιρός Καλή επιτυχία σε όποιον το τολμήσει σήμερα . MASTERED by desire impulsive By a mighty inward urging I am ready now for singing Ready to begin the chanting
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Ελπίζω να μην ξεκίνησε ο Τάσος. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
The Humble Programmer Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Μας τα χάλασε ο καιρός,κρίμα, δεν το έχω βγάλει από την Αθήνα τόσο καιρό που το έχω..Δεν πειράζει όμως,αύριο φεύγω για το χωριό μου στην Καλαμάτα οπότε θα κάνω εγκαίνια στο dob μου εκεί...
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Βρέχει κιόλας!!! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
astroMAn2001 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Σας τα κανε ο καιρος χαλια.Εδω στα Χανια δν εχουμε προβληματα με τον καιρο ακομα.
3c273 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Βρέχει κιόλας!!! Χαλάλι η χαμένη παρατήρηση... βράζουμε εδώ. Δεν βρέχει Η Αλήθεια είναι Υπέρλογη!
astroMAn2001 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 o kkokkolis ειπε πως βρεχει...
Adomingo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Ελπίζω να μην ξεκίνησε ο Τάσος. Χαχα! Μόλις γύρισα! Είχα προγραμματίσει να είμαι εκεί 8 και κάτι. Ξεκίνησα από Ν.Ηράκλειο μετά τις 7 έχοντας δει όμως το πρώτο ποστ για του christopherPAPA για το αν υπάρχει πρόγνωση καιρού.Λέω...-πρόγνωση?? Αυγουστιάτικα ..Πρόγνωση? τη σκέψη μου πρόλαβε ο καιρός του Ν.Ηρακλείου, πολύ πριν φτάσω εκεί! Ναι, είχε συννεφιά. -Και στον Πάρνωνα την τρίτη ημέρα έτσι ήταν..μέχρι το βράδυ, μπορεί να είναι οκ, σκέφτηκα. Η διαδρομή ήταν όπως είχα διαβάσει σε μερικά ποστς που την εξηγούσαν. Ο δρόμος καλός, αλλά σε πολλά σημεία λίγο στενότερος απ' όσο περίμενα.Βγαίνοντας από Μαντρα έπεσαν μερικές ψιχάλες. τις απέρριψα. Πέρασα όλα τα χωριουδάκια, τα Βίλια, τα τρία γεφυράκια και τον χωματόδρομο. Φτάνοντας στο σημείο παρατήρησης είδα στον ορίζοντα κάτι που θύμιζε Μόρντορ και αστραπές! Τότε σιγούρεψα ότι δεν θα γίνει παρατήρηση! Κι η αλήθεια είναι πως είχα πιστεί από πολύ νωρίτερα, αλλά θεώρησα εντελώς άδοξο το να γυρίσω πίσω δίχως να δω έστω το σημειο. Ηθελα να μάθω το δρόμο, είχα καλή παρέα και τίποτα δεν με σταματούσε! Πριν φύγω φαντάστηκα το σημείο,γεμάτο τηλεσκόπια και ίχνη κόκκινου φωτός. Θα είναι τέλεια,σκέφτηκα και ξεκίνησα! Την επόμενη φορά! συνάντησα τουλάχιστον έναν απ'τους κύριους "εχθρούς" του παρατηρητή, τον Καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα