rem54397 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2017 Παρέλαβα σήμερα, άψογος ο Παντελής απο την αρχή μέχρι το τέλος!!Ευχαριστώ πολύ! We can judge our progress by the courage of our questions and the depth of our answers, our willingness to embrace what is true rather than what feels good.— Carl Sagan
Alexandros_87 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2017 Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει ενδιαφέρον για παραγγελία; Παντελή μήπως ετοιμάζεις κάτι;
Magicstar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Ναι κανονικά κάθε μήνα την πρώτη εβδομάδα. Στείλτε μου τα πράγματα που θέλετε ώστε να το προχωρήσουμε SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2017 Παιδιά η παραγγελία από FLO θα γίνει τη Δευτερα. Στείλτε μου μήνυμα. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Alexandros_87 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2017 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Υπάρχει μήπως ενδιαφέρον για αγορά από: http://www.bobsknobs.com/ και απο https://www.astrozap.com/Scripts/default.asp ώστε να μοιραστούμε τα έξοδα?
Magicstar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Θα κάνω παραγγελία απο εδω: https://www.teleskop-express.de Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει ας μου στείλει μήνυμα. Η παραγγελία θα γίνει σήμερα. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Alexandros_87 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2, 2017 Παντελή σε ευχαριστώ για την άψογη και επαγγελματική σου εξυπηρέτηση. Το δέμα ήρθε σε άψογη κατάσταση και συσκευασία. Η ενημέρωση σου ήταν καλύτερη δυνατή. Θα σε ξανά προτιμήσω Με εκτίμηση, Αλέξανδρος Μπαχαρίδης
Magicstar Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 5, 2017 Αλέξανδρε σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Η συνεργασία μας ήταν άψογη! Παιδιά η επόμενη ομαδική παραγγελία θα γίνει από teleskop-express.de στις 12 Μαίου. Στείλτε μου PM SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2017 Παιδιά η παραγγελία θα γίνει την Παρασκευή. Μέχρι στιγμής συμμετέχουν 2 άτομα. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
Magicstar Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα, Μετά λύπης σας ανακοινώνω ότι πλέον οι ομαδικές παραγγελίες δεν θα ανακοινώνονται δημόσια στο forum.... Θα συνεχίσουν να γίνονται κανονικά όμως, κάθε 15 του μήνα. Οι ενδιαφερόμενοι ας επικοινωνούν μαζί μου μέσω FaceBook: https://www.facebook.com/xmagiciangr Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω τα αγαπητά μέλη, πως ο ιδιοκτήτης του forum δεν έχει καμία ευθύνη και συμμετοχή στις παραγγελίες. Είναι καθαρά δική μου πρωτοβουλία, και ξεκίνησε για την διευκόλυνση των μελών και ΜΟΝΟ. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Θα χαρώ να διαβάσω την άποψη όσων συμμετείχαν (θετική ή αρνητική). Με εκτίμηση,Παντελής Σαμιώτης SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
HOMO Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2017 Τι έγινε πάλι? Συνέβη κάτι? Τέτοιου είδους δράσεις πάντα γίνονταν στο astrovox χωρίς να δημιουργηθεί θέμα. Άλλωστε εμάς τους ερασιτέχνες μας διακρίνει η συλλογικότητα και αυτό που κάνει ο Παντελής (Magicstar) είναι μέσα στα πλαίσια της αλληλοβοήθειας και της προσφοράς. Επίσης κάθε συναλλαγή που είχα ήταν απόλυτα ξεκάθαρη , τίμια και με απόλυτη συνέπεια χωρίς κανένα περιθώριο για υποψίες . Όποιος αφήνει αιχμές ας το δηλώσει δημόσια. Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Alexandros_87 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2017 Όπως έγραψα και σε παλαιότερο ποστ μου, ο Παντελής ήταν πολύ εξυπηρετικός και δεν υπήρξε στιγμή που να φοβόμουν για την συναλλαγή.
ecuador Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18, 2017 Τι έγινε πάλι? Συνέβη κάτι? Τέτοιου είδους δράσεις πάντα γίνονταν στο astrovox χωρίς να δημιουργηθεί θέμα. Άλλωστε εμάς τους ερασιτέχνες μας διακρίνει η συλλογικότητα και αυτό που κάνει ο Παντελής (Magicstar) είναι μέσα στα πλαίσια της αλληλοβοήθειας και της προσφοράς. Επίσης κάθε συναλλαγή που είχα ήταν απόλυτα ξεκάθαρη , τίμια και με απόλυτη συνέπεια χωρίς κανένα περιθώριο για υποψίες . Όποιος αφήνει αιχμές ας το δηλώσει δημόσια. Τους ερασιτέχνες μπορεί να τους διακρίνει η συλλογικότητα, αλλά στο forum κυκλοφορούν και μη ερασιτέχνες που έχουν συμφέρον να αγοράζουμε από συγκεκριμένα "τσιμπημένα" μέρη... ΥΓ: Δεν ξέρω τι έγινε τώρα, απλά υποθέτω με βάση παλαιότερες συμπεριφορές. Astro Blog Delta & Polar Scope Align for iOShttp://astro.ecuadors.net Violence is the last refuge of the incompetent.
olorin Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Και εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να πω ότι ο Παντελής ήταν άψογος σε όσες παραγγελίες είχαν γίνει.
G.Tzevelekos Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Καλησπέρα ... και με εμενα ο Παντελης είναι αψογος σε ολες τις συναλλαγες που με εχει εξυπηρετηση για να μου φερει πραγματα απο εξω !! .. τωρα γιατι γινεται ολο αυτο δεν ξέρω αλλα περίπου μπορώ να φανταστώ .... WELCOME TO GREECE θα έλεγα εγώ .... και ο νοων νοείτω .... "Per aspera ad astra"
sevax Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Τι έγινε πάλι? Συνέβη κάτι? Τέτοιου είδους δράσεις πάντα γίνονταν στο astrovox χωρίς να δημιουργηθεί θέμα. Άλλωστε εμάς τους ερασιτέχνες μας διακρίνει η συλλογικότητα και αυτό που κάνει ο Παντελής (Magicstar) είναι μέσα στα πλαίσια της αλληλοβοήθειας και της προσφοράς. Επίσης κάθε συναλλαγή που είχα ήταν απόλυτα ξεκάθαρη , τίμια και με απόλυτη συνέπεια χωρίς κανένα περιθώριο για υποψίες . Όποιος αφήνει αιχμές ας το δηλώσει δημόσια. Τους ερασιτέχνες μπορεί να τους διακρίνει η συλλογικότητα, αλλά στο forum κυκλοφορούν και μη ερασιτέχνες που έχουν συμφέρον να αγοράζουμε από συγκεκριμένα "τσιμπημένα" μέρη... ΥΓ: Δεν ξέρω τι έγινε τώρα, απλά υποθέτω με βάση παλαιότερες συμπεριφορές. Μάγος είσαι; Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
alepohori Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Ο Παντελής έχει βοηθήσει πολλούς (και εμένα) και θα βοηθήσει άλλους τόσους. Αν αντιβαίνει κάποιον κανόνα, να βγει ο Ανδρέας να το πει. Αλλιώς, να'χαμε να λέγαμε. Παντελή, feel Free να κάνεις ό,τι θέλεις. Παράπονο δε νομίζω να υπάρχει από κανέναν. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
jimmy Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Δεν έχω συμμετάσχει σε κάποια παραγγελία μέχρι στιγμής αλλά θεωρώ πως δεν είναι σωστό αυτό που συμβαίνει. Προτείνω να γίνει ένα δημοψήφισμα για τις ομαδικές παραγγελίες και να πάρουμε όλοι (όσοι συμφωνούν με τις ομαδικές παραγγελίες) την ευθύνη. Ποια ευθύνη δηλαδή? Πράγματι δεν κάνουμε τίποτα παράνομο.
StamosP Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Ο Παντελής είναι καταπληκτικός άνθρωπος με διάθεση πάντα να βοηθάει. Οι ομαδικές παραγγελίες που έκανε γίνονται σε όλα τα φόρα που έχω ασχοληθεί κατά καιρούς και το ρίσκο που αναλάμβανε δεν είναι μικρό... Πολλά προϊόντα δεν υπάρχει τρόπος να βρεθούν στην μικρή αγορά της Ελλάδας και αρκετοί δεν έχουν τη δυνατότητα διαδικτυακών αγορών λόγω capital controls (ειδικά όταν ξεκίνησαν οι ομαδικές ούτε τσίχλες δεν μπορούσες να αγοράσεις από ebay...) ή δεν θέλουν να μπλέξουν με κάρτες-paypal, κλπ. Κρίμα... ΥΓ. Με τον Παντελή γνωριστήκαμε από το vox, δεν γνωριζόμασταν πριν να διευκρινίσω, να ευχαριστήσω το astrovox για αυτό! Σταμάτης-https://www.astrobin.com/users/Stamos/
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Αν τον server για την σεληδα και το φορουμ τον πληρωνει ως χορηγος καποιο κατάστημα της Ελληνικης αγορας είναι ευνοητο να γινονται παραπονα , το εχω ξανα δει το εργο πολλες φορες και σε αλλα φορουμ αλλων δραστηριοτήτων ..βεβαια η ομαδικες διαδικτιακες αγορες είναι κατι πολύ καλο για τους συμφορουμιτες και για ολους μας μπραβο στον Παντελή που αποφασισε να ασχολιθει και να επομισθει τα οποια ρισκα , ο ιδιος όμως εδωσε την λυση στο πρόβλημα ( σιγα το πρόβλημα) που δημιουργηθηκε και φυσικα θα συμετασχω και εγω στο μελλον Καθαρούς ουρανούς
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Όπλα μαζικής καταστροφής αγοράζαμε τελικά και δεν το είχα καταλάβει;; Νομίζω πως ο διαχειριστής οφείλει και πρέπει να πάρει θέση στο θέμα ,όπως επίσης και να μας διευκρινίσει ποιος (η ποιοι) δημιούργησε το πρόβλημα και γιατί(οι λόγοι) και όχι να τον προστατεύει.Άτομα σαν τον Παντελή θα έπρεπε να προστατεύονται από αυτό το φόρουμ και όχι το αντίθετο.Ευχαριστώ για όλες τις άψογες συναλλαγές που είχαμε Παντελή και θα συνεχίσουμε να έχουμε και στο μέλλον, καθώς το τηλέφωνο και το σπίτι σου το ξέρω. Καληνύχτα και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!!! http://www.astropixel.gr
Magicstar Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Παιδιά δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για να τα καλά σας λόγια και για την υποστήριξη σε όλο το θέμα που δημιουργήθηκε. Πριν από λίγο είχα επικοινωνία με τον διαχειριστή του forum, ο οποίος μου εξήγησε ακριβώς την κατάσταση. Συμφωνήσαμε να συνεχίσουν οι ομαδικές παραγγελίες μέσω του forum, αλλά να διευκρινίσω κάποια (αυτονόητα για μένα) πράγματα. Σε κάθε ομαδική παραγγελία που γίνεται, οι συμμετέχοντες έχουν την αποκλειστική ευθύνη. Το forum και ο διαχειριστής δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη. Μεταξύ εμού και του διαχειριστή δεν υπάρχει καμία οικονομική δραστηριότητα (ποσοστά, μίζες, χορηγίες κτλ) καθώς από η όλη διαδικασία δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Η ομαδικές παραγγελίες γίνονται καθαρά για την εξυπηρέτηση των μελών και ΜΟΝΟ. Όποιος έχει ενδοιασμούς για τα παραπάνω, καλό θα ήταν να επικοινωνήσει απευθείας μαζί μου, για να λυθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω, πως δεν γνωρίζω ποιος δημιούργησε όλο αυτό το θέμα. Ο διαχειριστής με διαβεβαίωσε όμως ότι δεν προέρχεται από κάποιο ελληνικό κατάστημα, όπως ειπώθηκε πιο πάνω. Τα συμπεράσματα δικά σας. SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19, 2017 τελος καλο όλα καλα keep walking Καθαρούς ουρανούς
Magicstar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Η επόμενη ομαδική παραγγελία θα γίνει από Teleskop Service στις 3 Αυγούστου. Οι συμμετοχές με PM SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2017 i'm in Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα