fotodektis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 Προσφορά με έκπτωση (-60%) στα $19.99. Ισχύει μέχρι 21/10/2025. 1 "Δεν γνωρίζεις τίποτα,μέχρι να εξασκηθείς σε αυτό" Richard P.Feynman"Πάσα επιστήμη χωριζομένη αρετής,πανουργία,ού σοφία φαίνεται" Πλάτων Αλήθεια <=> Αγάπη[Ταπεινότητα[Δικαιοσύνη]]
boss16 Δημοσιεύτηκε Παρασκευή στις 04:50 AM Δημοσιεύτηκε Παρασκευή στις 04:50 AM Στο play store αυτή την στιγμή το έχει 8,49€ από 54,99€ λόγο Black Friday. 1 1
fotodektis Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν (επεξεργάστηκε) 21 hours ago, boss16 said: Στο play store αυτή την στιγμή το έχει 8,49€ από 54,99€ λόγο Black Friday. Πράγματι αυτή είναι η μεγαλύτερη προσφορά στο πρόγραμμα,σχεδόν (-85%) δεν ξέρω μέχρι πότε θα ισχύσει,διότι σε 2 διαφορετικά e-mails μου,δεν έχει έρθει ακόμα το σχετικό ειδοποιητήριο mail-newsletter απο την εταιρεία,που γράφει και την ημερομηνία λήξης της προσφοράς... Οπότε όσοι δεν το έχετε αγοράσει ακόμα κάντε το,διότι δεν έχει ξαναβγεί σε τόσο χαμηλή τιμή! Οι μέχρι τώρα προσφορές της εταιρείας περιορίστηκαν πλέον σε κάτω του (-70%) και είναι πιο αραιές σε σχέση με πριν... Το επεξεργάστηκε 21 ώρες πριν ο fotodektis "Δεν γνωρίζεις τίποτα,μέχρι να εξασκηθείς σε αυτό" Richard P.Feynman"Πάσα επιστήμη χωριζομένη αρετής,πανουργία,ού σοφία φαίνεται" Πλάτων Αλήθεια <=> Αγάπη[Ταπεινότητα[Δικαιοσύνη]]
vagkaf Δημοσιεύτηκε 10 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 10 ώρες πριν (επεξεργάστηκε) Εχει νόημα η αγορά του 7 pro αν έχουμε το 6 pro? Έχουν σημαντικές διαφορές? Θα μου πείτε ειναι αστεία η τρέχουσα τιμή άλλα αν δεν προσφέρει κατι παραπάνω πέρα απο αλλαγή παρουσίασης και διάδρασης δεν ξέρω αν εχει νόημα. Στο 6αρι εχω προσθέσει και κάποια έξτρα πακέτα όπως H R διάγραμμα, μεγαλύτερη λίστα αστέρων κτλ. Το επεξεργάστηκε 10 ώρες πριν ο vagkaf
fotodektis Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν (επεξεργάστηκε) 3 hours ago, vagkaf said: Εχει νόημα η αγορά του 7 pro αν έχουμε το 6 pro? Έχουν σημαντικές διαφορές? Θα μου πείτε ειναι αστεία η τρέχουσα τιμή άλλα αν δεν προσφέρει κατι παραπάνω πέρα απο αλλαγή παρουσίασης και διάδρασης δεν ξέρω αν εχει νόημα. Στο 6αρι εχω προσθέσει και κάποια έξτρα πακέτα όπως H R διάγραμμα, μεγαλύτερη λίστα αστέρων κτλ. Το 7 pro είναι σαφώς καλύτερο απο το 6 pro,έχει περισσότερες δυνατότητες,έχουν δημοσιευτεί αυτά και εδώ στο φόρουμ.Τα έχω και τα 2 προγράμματα και δεν μετάνιωσα για την αγορά του 7 pro. Άλλωστε για να επεκτείνει κανείς τις δυνατότητες του 6 pro,πληρώνει επιπλέον τις προσθήκες. Στην τιμή που προσφέρεται αυτές τις μέρες το 7 pro,είναι εξαιρετική ευκαιρία που δύσκολα θα ξαναβγεί,βλέποντας και την πορεία των αυξανόμενων τιμών και μειωμένων προσφορών του προγράμματος,που φαίνονται πλέον πιο αραιές και πιο μικρές... Δεν είναι φυσικά απαραίτητο όποιος έχει το 6 pro να πάρει και το 7 pro. Κάνω και την σκέψη οτι όσο παλαιότερο είναι ένα πρόγραμμα,τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να διατίθενται ενημερώσεις του απο την εταιρεία και στο μέλλον. Αυτό βέβαια εξαρτάται και απο την ηθική στάση της εταιρείας.🤔 Το επεξεργάστηκε 6 ώρες πριν ο fotodektis 1 "Δεν γνωρίζεις τίποτα,μέχρι να εξασκηθείς σε αυτό" Richard P.Feynman"Πάσα επιστήμη χωριζομένη αρετής,πανουργία,ού σοφία φαίνεται" Πλάτων Αλήθεια <=> Αγάπη[Ταπεινότητα[Δικαιοσύνη]]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα