τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 Πριν από σχετικά λίγο καιρό απέκτησα από αγγελία το ονομαζόμενο διοπτρικό του τίτλου . Παρατηρούσα μια δυσκολία στην εστίαση με μια σχετικά οικονομική σειρά προσοφθάλμιων με στήριξη alt az (πατέντα ) και η εστίαση στο καλύτερο της σημείο έδειξε την αίσθηση κάποιας κόμης σε Κρόνο κυρίως στα προσοφθάλμια 9 & 6 Πίστεψα πως έφταιγε η στήριξη αλλά και ίσως τα προσοφθάλμια και αγόρασα μια στήριξη vixen porta και προμηθεύτηκα κάποιο καλύτερο προσοφθάλμιο και ποιο ποιοτικό barlow αλλά εστίαση εξακολουθεί να μην είναι απόλυτη και κυρίως σε προσοφθάλμιο κάτω από 9mm . Θεωρώ πως πιθανών να υπάρχει θέμα με την ευθυγράμμιση του , εσείς τι πιστεύετε πως συμβαίνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καθαρούς ουρανούς
Rend Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 Καλησπέρα Προδρομε, Πιστεύω πως είναι η ευθυγράμμιση των οπτικών γιατί ο σωλήνας οπτικά είναι καλός και δεν παρουσιάζει μεγάλα σφάλματα. Ευθυγραμμισε οπότε μπορείς τα οπτικά σου και εάν εξακολουθείς να βλέπεις αυτό το θέμα τότε θα το βρούμε. Καλό βράδυ να έχεις, Βασίλης "Οι δυσκολότερες στιγμές είναι αυτές που θυμόμαστε περισσότερο" "Σε αυτόν τον κόσμο, ακόλουθα αυτό που λέει η συνείδηση σου για να πετύχεις" "Στην αναζήτηση του χρυσού, χάσαμε τα διαμάντια"
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, αν δεν μιλάς για τα όρια του πεδίου. Βέβαια, αν εξαιρέσω τον πρώτο καιρό, μερικά χρόνια πριν, το χρησιμοποιώ κυρίως με τον Hyperion Zoom και τον ES 24mm 68° (~20-60x). Γνωρίζεις να ευθυγραμμίζεις διοπτρικό; Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 10 hours ago, kkokkolis said: Γνωρίζεις να ευθυγραμμίζεις διοπτρικό; Νομίζω πως όχι 😁 , έχω δει ένα βίντεο με λέιζερ και χαρτί με κουκίδα αλλά ρύθμιση από τις δύο βίδες στον εστιαστη δεν ξέρω αν θέλει και από εμπρός ή αν έχουν όλα τα διοπτρικα εμπρός βίδες ρύθμισης Καθαρούς ουρανούς
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 Έχω κάνει ότι έχω δει στο αντίστοιχο βίντεο και το laizer ήταν 2-3χιλ έκκεντρο (έξω από το σημάδι στο σταυρό) , τοποθετήθηκε στο κέντρο με τις βίδες Άλεν στο εστιαστή , Με την πρώτη καθαρή νύχτα θα το ξανά δοκιμάσω και θα δούμε αν ήταν αυτή η αιτία της μη καθαρής εστίασης 1 Καθαρούς ουρανούς
HOMO Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 Μήπως χρησιμοποιείς διαγώνιο 45ο μοιρών ;; Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 1 hour ago, HOMO said: Μήπως χρησιμοποιείς διαγώνιο 45ο μοιρών ;; Όχι 90° 2" Καθαρούς ουρανούς
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 (επεξεργάστηκε) Μου βάζεις ψύλλους στα αυτιά τώρα 😂😂😂 Με τον επόμενη δοκιμή θα δοκιμάσω και το διαγώνιο 1,25“ 90° Το επεξεργάστηκε Δεκέμβριος 1 ο τσιαγκας προδρομος Καθαρούς ουρανούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα