aristarchus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2006 Αντώνη θα είναι το 5ο CDThank you, my friend! Σημερα ολοκληρωσα την συλλογη μου με την αποκτηση του ενος CD που μου ελειπε. Για οσους φιλους επιθυμουν την σωστη σειρα επισωδιων, ειναι η εξης: Πηγη: http://www.cosmicvoyage.org/cv_cosmos.htm I: The Shores Of the CosmosII: One Voice In the Cosmic Fugue III: The Harmony Of the WorldsIV: Heaven and Hell V: Blues For A Red PlanetVI: Travellers' Tales VII: The Backbone of Night VIII: Travels In Space and TimeIX: The Lives Of the Stars X: The Edge Of ForeverXI: The Persistence Of Memory XII: Encyclopedia GalacticaXIII: Who Speaks For Earth? Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
JOPBOUZAS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Συγνωμη που αργησα να γραψω,απλα εμπλεξα στη δουλεια.Οπως ειπε και ο φιλος ο Σπυρος με ενα τηλεφωνο στο βημα,αν υπαρχει spare, πρεπει να πας εκει πρωινη ωρα και να το παραλαβεις.Το βημα αν δεν κανω λαθος βρισκεται στην Πειραιως.Εγω πηρα τηλεφωνο, αλλα το εφερα μεσω του καταστηματος που παιρνω περιοδικα.μπορω βεβαια να γραψω οτι λειπει σε καποιον φιλο αν το εχω.Ενοειται δωρεαν. rc 6"
alepohori Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2006 Συγνωμη που αργησα να γραψω,απλα εμπλεξα στη δουλεια.Οπως ειπε και ο φιλος ο Σπυρος με ενα τηλεφωνο στο βημα,αν υπαρχει spare, πρεπει να πας εκει πρωινη ωρα και να το παραλαβεις.Το βημα αν δεν κανω λαθος βρισκεται στην Πειραιως.Εγω πηρα τηλεφωνο, αλλα το εφερα μεσω του καταστηματος που παιρνω περιοδικα.μπορω βεβαια να γραψω οτι λειπει σε καποιον φιλο αν το εχω.Ενοειται δωρεαν. το βήμα βρίσκεται "Χρ.Λαδά 1-Κέντρο".Πήρα σήμερα τηλέφωνο!2113657000 Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
draculas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2006 Νομίζω οτι και η Καθημερινή την κυριακή των εκλογών (15-10) ξεκίνησε προσφορά 3πλό DVD με θέμα τους Πλανήτες.. επειδή έχασα και το Βήμα, και την Καθημερινή, τα εχω παραγγείλει και τα περιμένω..
pentraks Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2006 Οσοι μαζεύεται τα DVD μη ξεχάσετε οτι σημερα ΣΑΒΒΑΤΟ ειναι το τελευταιο δισκάκι με το ΒΗΜΑ, λόγω αργίας σήμερα ο κυριακάτικος τύπος τυπώθηκε απο χτες παρασκευή... Imagination is more important than knowledge
Σάββας Χανλαρίδης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2006 Επιτελους ολοκληρωσα ολη τη συλογη αυτη τη φορα!Ειχα χασει 2 dvd οταν τα εδινε το Discovery and science!
panos alexandroupoli Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2006 ΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.
draculas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2006 Εγω έχασα το τελευταίο απο το Cosmos, και το τελευταίο απο τους πλανήτες της Καθημερινής.. βγήκαν Σάββατο οι εφημερίδες και το πήρα χαμπάρι την Κυριακή..Θα τα παραγγείλω.. (πάλι..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα