ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2006 Το θυμάστε αυτό ωρέ παιδιά; Ε ξαναμπαίνει για πώληση. Λοιπον:SKYWATCHER DOBSON 10" σχεδον τριών ετών, σε εξαιρετική κατάσταση, εστιακή 1200 mm, f/4,7, με τον εργοστασιακό του εξοπλισμό, σύν δυο προσοφθάλμιους (zomm 7-21 mm και 5mm) και έναν ευθυγράμμισης (οχι laser) και τιμή......350Ευρώ. Οσοι πιστοί προσέλθετε.Ως συνήθως, τα έξοδα αποστολής (εφόσον προκύψουν)επιβαρύνουν τον αγοραστή. Δημήτρης
KOTS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2006 Αυτο ειναι ευκαιρια!! Μεχρι κι εγω το ζαχαρωνω.. 10" με τοσα λιγα λεφτα?!? Αναρωτιεμαι μηπως το στηριζα πανω στη βαση μου που φοραω το 8". Δε νομιζω να υπαρχει προβλημα ε? STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
kanenas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2006 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το τηλεσκόπιό σου φίλε μου. Αν θέλεις στείλε μου ένα email στο kanenas "papaki" gmail.com για να κανονίσουμε τα διαδικαστικά. Σου έστειλα και PM.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Αναρωτιεμαι μηπως το στηριζα πανω στη βαση μου που φοραω το 8". Δε νομιζω να υπαρχει προβλημα ε? Κωνσταντίνε, Ειλικρινά δεν ξέρω. Αν η βάση για το 8" είναι κοντά στο optimum αντοχής της με το 8" όμως, φοβάμαι ότι δεν θα το αντέξει, τουλάχιστον όχι καλα.Το μικτό βάρος που δίνει ο εισαγωγέας είναι 18κιλά καθαρό δηλαδή κοντα στα 12-14 κιλά μάλλον. Δημήτρης
krisgym Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2007 kalispera file moy. to exis akoma pros polisi;ean nai dose moy stixia gia tin katastasi tou endiaferome na to paro. xristos salonika Φιλικα Χρηστοs.
kanenas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2007 Χρήστο καλησπέρα, Το τηλεσκόπιο το έχω αγοράσει εγώ από τον Δημήτρη, αλλά αν σε ενδιαφέρει θα μπορούσα να στο πουλήσω. Είμαι στο εξωτερικό για δουλειά και δεν προλαβαίνω να το χρησιμοποιήσω. Κρίμα είναι να κάθεται. Το email μου είναι kanenas παπάκι gmail.com Χαιρετισμούς,Γιώργος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2007 Ε αυτό πάλι δεν το περίμενα, να δώ την αγγελία μετά απο τόσο καιρο. Χρήστο, εφόσον ο Γιώργος το πουλάει, να το πάρεις, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα το χαρείς πολύ.Καλό Πασχα Δημήτρης
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2007 τι εγινε βρε παιδια πουλιθικε τελεικα το τηλ. ή θα παθουμε κανα καρδιακο μεχρι το τελος των διαπραγματευσεων ;;;;;;;; αν δεν το πειρε κανεις !!!!! ενδιαφερομαι σοβαρα!!!! το e- mail ειναι lioyfka@yahoo.gr Καθαρούς ουρανούς
krisgym Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2007 xronia pola giorgo. xristos apo salonika. krisgym@mail.gr Φιλικα Χρηστοs.
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2007 Τελικά το τηλεσκόπιο πουλήθηκε; Αν ναι, βάλτε ένα ΕΠΩΛΗΘΗ στην αγγελία, ή απλά γράψτε ενα post.
kanenas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2007 Καλησπέρα, Το τηλεσκόπιο δεν έχει πουληθεί, καθώς βρίσκομαι στο εξωτερικό για δουλειά (ο λόγος που το πουλάω..) και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ παραπάνω. Αν κάποιος ενδιαφέρεται και μπορεί να περάσει από Κάλαμο Αττικής να το παραλάβει ας απαντήσει. Κρίμα είναι να κάθεται αχρησιμοποίητο. Με φιλικούς χαιρετισμούς,Γιώργος
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Ήθελα να ήξερα πόσα χέρια άλλαξε αυτό το τηλεσκόπιο!!!!! Αφού έχασα το μέτρημα! Άντε καλο-χρησιμοποίητο στον τελευταίο κάτοχό του και ελπίζω να το χαρεί για πολλά χρόνια πριν το ξαναδούμε για πώληση!!! Και εγένετω φως....
KARAVATZIO Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 dimidour ελπιζω να το κρατησω για πολυ καιρο.Εκανα ταξιδι αστραπη απο Μεσολογγι - Καλαμο Αττικης -Μεσολογγι για να το παρω.Το βρηκα σε αριστη κατασταση και πολυ καλα ευθυγραμμισμενο απο το Γιωργο.
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2007 dimidour ελπιζω να το κρατησω για πολυ καιρο.Εκανα ταξιδι αστραπη απο Μεσολογγι - Καλαμο Αττικης -Μεσολογγι για να το παρω.Το βρηκα σε αριστη κατασταση και πολυ καλα ευθυγραμμισμενο απο το Γιωργο. Γεγονός που τον τιμά ιδιαίτερα όπως και τους προηγούμενους κατόχους προεξάρχοντος του Δημήτρη! Καλορίζικο λοιπόν και καλές παρατηρήσεις! Και εγένετω φως....
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2007 ΩΩΩΩΩΩΩΩΠ! Ξαναπουλήθηκε; Πολύ ωραία. Άντε και καλές βραδιές... Δημήτρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα