ΣΙΤΤΑΣ ΚΩΝΝΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2007 στο τελος τις εβδομαδας θα ερθει το πρωτο μου τηλεσκοπιο απο το πλανηταριο θελω να ρωτησω τι μπορω να δω απο την αθηνα μα τα προσοφθαλμια που εχει μαζι του το τηλεσκοπιο τα οποια ειναι super plossl 25mm k 10mm?
GStath Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 ´Αντε με το καλό. Νομιζω καλό είναι να ξεκινήσεις από την γειτωνιά μας παρατηρώντας σώματα του ηλιακού σύστηματος και ιδιαίτερα τον Κρόνο. Στη συνέχεια καλοί πρώτοι στόχοι είναι τα λαμπερά Messier Μ31, Μ81, Μ42.Καλές παρατηρήσεις. 38° 05' 01,77" , 23° 48' 56,79"
xmavidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Αύριο το πρωί θα είναι εδώ το dob 8". Περιμένω πώς και πως, αν και θα στηθεί και έπειτα θα μπει στο κουτί του για αρκετές μέρες ελέω εξεταστικής. Science is the belief in the ignorance of the expertsRichard Feynman
draculas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 πάντως σοβαρά, πρέπει να φτιάξουμε κλάμπ...
xmavidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Ναι!! Να κάνουμε και site: dobexontes.gr Science is the belief in the ignorance of the expertsRichard Feynman
ΣΙΤΤΑΣ ΚΩΝΝΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 εγω το εχω παραγγειλει απο τον παπασωτηριου λετε να εχει φερει κ αυτος αυριο θα παρω ενα τηλ μακαρι να το εχει φερει εχει και καλο καιρο αυτες τις ημερες
iziogas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δεν κρατιέμαι Χτες το απόγευμα παρέλαβα τις 2 κούτες του πολυπόθητου dob μου.Η συναρμολόγηση ήταν σχετικά εύκολη, και η πρώτη μου παρατήρηση ever, γεγονός. (Φυσικά χωρίς ρυθμίσεις του τηλεσκοπίου. Point and shoot ένα πράγμα) Νεφέλωμα του Ωρίωνα Καλή παραλαβή και στους υπόλοιπους, και καλές παρατηρήσεις. ... και μετά σου λένε ότι όλα αυτά γίνανε μόνα τους!
PapGeo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Welcome to the dobsonian club boys!
draculas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Ρε σείς.. να μετρηθούμε να δούμε πόσοι είμαστε..!!πρέπει να κοντεύουμε να φτιάξουμε λόχο!! Καλορίζικο φίλε και καλές παρατηρήσεις.
elohim Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Μην κατεβάσεις κεφάλι....Καλορίζικο... dreamers and not, do not lower the head...
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Welcome to the dobsonian club boys! Welcome!
Δημητρης .Δ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Καλορίζικο φίλε μου.Καλωςόρισες στους φίλους τον Dobs 73 SV1EIHΔεληγεωργόπουλος Δημήτριοςwww.edsro.eusw1eih@yahoo.grGSO 6\" RC-CCD67 FRATIK 16 HRASI 120 mc ccdNIKON D-7000CANON EOS 500D(mod)HEQ5 SKYSCAN PRO GOTO
KOTS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Mαλλον κι εγω θα μπω στο κλαμπ των dobsonαδων! Αρχιζει να με πιανει κι εμενα ο πυρετος! Καλοριζικο και καθαρους ουρανους! STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Αφου εχεις τον σωληνα... απλως φτιαξε μια βαση να τον τοποθετησεις και αμεσως εγινες dobsonas Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
alepohori Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Mαλλον κι εγω θα μπω στο κλαμπ των dobsonαδων! Αρχιζει να με πιανει κι εμενα ο πυρετος! Καλοριζικο και καθαρους ουρανους! Φίλε KOTS με στεναχωρείς!Πρόσεχε τι πας να κάνεις!Μη προδώσεις την αγαπημένη μας ισημερινή Δημήτρης ΚαπετανάκηςCGCG108-138: Mag 15.5v, να τ''αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
xmavidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Ήρθε!!!!!! Ένα μικρό κανόνι σπίτι μου!Τώρα το στήνω. Ομολογώ πώς δυσκολεύομαι λίγο (κάθε αρχή και δύσκολη) Science is the belief in the ignorance of the expertsRichard Feynman
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Αφου εχεις τον σωληνα... απλως φτιαξε μια βαση να τον τοποθετησεις και αμεσως εγινες dobsonas Οταν μιλαει για dob ο KOTS μιλαει για 16'' κ πανω.Εχω δικιο Κωστα? Φίλε KOTS με στεναχωρείς!Πρόσεχε τι πας να κάνεις!Μη προδώσεις την αγαπημένη μας ισημερινή Ισα ισα θα λεει απο δω η γυναικα μου κ απο δω το αισθημα μου Καλοριζικα τα καινουρια σας μωρα παιδες Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
ASTROFOROS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Ήρθε!!!!!! Ένα μικρό κανόνι σπίτι μου!Τώρα το στήνω. Ομολογώ πώς δυσκολεύομαι λίγο (κάθε αρχή και δύσκολη) Pampers εχεις παρει; Φιλικα Γιωργος
xmavidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Φυσικά! Science is the belief in the ignorance of the expertsRichard Feynman
liquid sun Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2007 Προσθέστε και εμένα στο Dobclub. Την Τετάρτη παραλαμβάνω το 8ιντσο αφού το ΕΤΧ-70 μου κόλισε όχι μικρόβιο αλλά γερή ίωση με το αντικείμενο. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:1. Πρόταση για βάση στήριξης?2. Ηλίθια ερώτηση μικρού παιδιού αλλά πρέπει να την κάνω: Είναι όντως τόσο καλό όσο λένε στον βαθύ ουρανό? Παιδιά, μπορούμε να συναντηθούμε καλοκαίρι και στο Μαίναλο εδώ στην Αρκαδία "Κοιτάμε όλοι χαμηλά και χάνουμε το βλέμμα προς εκείνα που μας γέννησαν, που σε εκείνα θα επιστρέφουμε"
KOTS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2007 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:1. Πρόταση για βάση στήριξης?2. Ηλίθια ερώτηση μικρού παιδιού αλλά πρέπει να την κάνω: Είναι όντως τόσο καλό όσο λένε στον βαθύ ουρανό? 1) Αφου ειναι dobsonian τι τη θες τη βαση στηριξης? Παρε μια απλη EQ5 αν θες τοσο πολυ ισημερινη. 2) Θα βλεπεις αρκετα deep sky αλλα προς Θεου οχι. Μη φανταστεις οτι θα βλεπεις κατι τρομερο. Δε παυει να ειναι ενα 8αρι τηλεσκοπιο. Αλλα για αρχη και σε σχεση με το ΕΤΧ σιγουρα η διαφορα ειναι τεραστια. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Foehammer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2007 Σορρυ αλλα δεν κρατιομουνα... Πληθαινουν οι τραμπαλες... Υ.Γ. Εννοειται οτι αστειευομαι και δεν εχω απολυτως τιποτα εναντιων των Dob... τουναντιων.. εχω αρχισει την αποταμιευση για το 16" LB!!! Μην με ορμηξετε τωρα ολοι μαζι... αστειο εκανα... Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
KOTS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2007 Δε το λεω δημοσια Αγαπιε, στο στελνω σε πμ!!! STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα