iziogas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Αντιγράφοντας τα απολύτως απαραίτητα από το δελτίο τύπου που έλαβα, Πανεπιστημίου 56 στον 2ο όροφο. Τηλ. 210 38 45 102, e-mail:planitario@astronomy.gr, www.astronomy.gr Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη 09:00-17:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-20:00 &Σάββατο 09:00-15:00. Το παραθέτω γιατί τουλάχιστον εμένα με βοήθησε αρκετά. Είμαι σίγουρος ότι όποιος θέλει θα μάθει περισσότερα. ... και μετά σου λένε ότι όλα αυτά γίνανε μόνα τους!
rama Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Αν ισχύει οτι το Πλανητάριο Θεσ/νίκης ανοίγει κατάστημα στην Αθήνα, είναι θαυμάσια νέα για όλους τους ερασιτέχνες.Αυξάνεται ο ανταγωνισμός και το αγοραστικό κοινό της Αθήνας έρχεται πιό κοντά σε ένα καθιερωμένο κατάστημα.Καλή του επιτυχία...Αγγελος
ASTROFOROS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Αν ισχύει οτι το Πλανητάριο Θεσ/νίκης ανοίγει κατάστημα στην Αθήνα, είναι θαυμάσια νέα για όλους τους ερασιτέχνες.Αυξάνεται ο ανταγωνισμός και το αγοραστικό κοινό της Αθήνας έρχεται πιό κοντά σε ένα καθιερωμένο κατάστημα.Καλή του επιτυχία...ΑγγελοςΠανεμιστημιου 56.Και χωρις να θελω να κανω διαφημηση ο παναγιωτης ειναι εξυπηρετικοτατος Φιλικα Γιωργος
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Οπότε πλέον παύει να είναι μόνο Πλανητάριο Θεσ/νίκης!
Heal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Καλή επιτυχία στο νέο κατάστημα, η αγορά της Αθήνας θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για τους ερασιτέχνες αστρονόμους! Φυσικά και δεν κακόβουλη "διαφήμιση" να μένει κάποιος ευχαριστημένος από ένα κατάστημα και να λέει ανοιχτά την άποψη του (όπως και το αντίθετο φυσικά).
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Εγώ πάντως σήμερα το πήρα το Hyperion 5mm από το εν λόγο κατάστημα και είδα και από κοντά τα θηρία που στήσανε με το που μπαίνεις... Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
koyote Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Eιδα μια φωτογραφια απο τη σελιδα του πλανηταριου.Εχοντας στερηθει τετοια μαγαζια το μονο που μπορω να πω ειναι Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Η κοινοτητα της ερασιτεχνικης αστρονομιας μεγαλωνει και παντα ειναι ευπροσδεκτα νεα καταστηματα Ευχομαι ολοψυχα καλες δουλειες! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Foehammer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Καλες δουλειες στο νεο καταστημα! Ελπιζω να εχουμε και στην Κυπρο καποτε κατι τετοιο! το εχουμε αναγκη! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Μπραβο βρε παιδια!!!!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ!(ανεκαθεν ζηλευα την -αν μη τι αλλο-υποδειγματικη εξυπηρετηση της Θεσσαλονικης γενικοτερα) ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!
diminio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Εγώ πάντως σήμερα το πήρα το Hyperion 5mm από το εν λόγο κατάστημα και είδα και από κοντά τα θηρία που στήσανε με το που μπαίνεις... Παναγιώτη και εγώ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ περαστικός ήμουν και ξέρεις τι κατάφερα.Αλλη μια αιτία διαζυγίου λέει η γυναίκα μου.Πάντως νομίζω ότι όντως έλειπε από την Αθήνα, όχι βέβαια ότι δεν υπήρχε εξυπηρέτηση από Θεσ/νίκη.Ζεστός χώρος και σίγουρα εξυπηρέτηση από τον Παναγιώτη και όχι μόνο.Ευχομαι πάντα ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ και Υγεία.Φιλικά Κώστας
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Οντως ιδιαιτερα ευπροσδεκτο ... μια επιπλεον επιλογη για τους ερασιτεχνες της Αθηνας καθως και περισσοτερος ανταγωνισμος. Τελεια! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
alepohori Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Και χωρις να θελω να κανω διαφημηση ο παναγιωτης ειναι εξυπηρετικοτατος Όντως! Επιτέλους Καλές δουλειές και από μένα!!!! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Δημητρηs Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Πιθανα το πιο καλο ονομα στην εξυπηρετηση τηs ερασιτεχνικηs αστρονομιαs στην Ελλαδα ''Παναγιωτηs''=Πλανηταριο.
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Καλή συνέχεια, καλές δουλειές και καλές προσφορές Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
elohim Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Είθε να ευνοηθεί η ερασιτεχνική αστρονομία απο αυτή τη κίνηση....Καλές δουλειές και μην ξεχνάμε καθαρούς ουρανούς... dreamers and not, do not lower the head...
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2007 Πήγα κι εγώ σήμερα από το κατάστημα, πήρα και έναν red dot finder! Είναι αλήθεια πως το προσωπικό είναι πολύ εξυπηρετικό. Καλές δουλειές! ΥΓ: Τα δεκάιντσα μόλις μπαίνεις είναι η καλύτερη βιτρίνα!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2007 Και εγώ χτές τα ακούμπησα (ενας Hyperion 5 και ένα φιλτρο ΟΙΙΙ). Και εν πάση περιπτώσει, τα χώνουμε που τα χώνουμε, ας μας χαμογελάνε κιόλας. Καλή αρχή και καλές δουλειές. ΥΓ Γνώρισα και απο κοντά τον φίλο astrovox-ιττη παναγιωτη, τυχαία και περάσαμε μια χαρά. Γειά σου ρε Παναγιώτη με τις πατέντες σου! Δημήτρης
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2007 Δημήτρη, όντως το περιβάλλον είναι πολύ ωραίο. Εγώ πάντως θα πηγαίνω να τους λέω ένα γεια όποτε περνάω από εκεί. Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2007 Ελπίζω το όλο καλό κλίμα να συνοδευτεί και από καλές τιμές!
zantespear Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2007 Πήγα και εγώ σήμερα. Ήθελα να δω διαστάσεις σε νευτώνια 8-10 ιντζών από κοντά. Πραγματικά εξυπηρετικότατος ο φίλος + επιτέλους ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Καλές δουλειές και από μένα. Σπύρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα