Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ετσι το βλεπω και εγω, μαλλον Παναγιωτη θα χτυπησω μεγαλουτσικο εργαλειο, και οσο διαβαζω τοσο περισσοτερο γουσταρω. Αλλα ακομα δεν ξερω ακριβως τι (παντος τελικα σιγουρα οχι αποχρωματικο) τουλαχιστον αποκλεισαμε και κατι :wink:

Φιλικα Δημητρης

Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
  • 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Παιδες σημερα το μεσημερι το πηρα στα χερια μου και το βιβλιο ειναι ολα τα λεφτα. Νεωτερα την Δευτερα

Φιλικα Δημητρης

Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
  • 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Χτες μου ήρθε κι εμένα. Φαίνεται αρκετά καλός. Σου δίχνει φωτογραφίες από 900 αντικείμενα και σου δίνει πληροφορίες για την μεγένθυση και το πεδίο κάθε στόχου. Δεν είναι Uranometria αλλά πιστεύω να με απασχολήσει αρκετό καιρό.
Δημοσιεύτηκε
Δεν είναι Uranometria αλλά πιστεύω να με απασχολήσει αρκετό καιρό.

Φυσικά.Είναι για άλλη δουλειά.Εγω το έχω κυρίως για να κάνω πρόγραμμα κ μου έχει λύσει τα χέρια..Είναι εντυποσιακό να βρίσκεις τον στόχο κ μετά να το βλέπεις στην φώτο.Μετά βλέπεις πράγματα που χωρίς την φώτο ίσως να μην τα έβλεπες.

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
Αν το επιτρέψει ο καιρός θα το δοκιμάσω σήμερα και θα σας πω εντυπώσεις.
Δημοσιεύτηκε
Δεν έχω καταλάβει στις φωτογραφίες που έχει το βιβλίο τις τιμές που δείχνει στη μεγένθυση 20Χ ή 40Χ και πεδίο 1ο και 1/2ο. Είναι πραγματικές αυτές οι τιμές γιατί μου φαίνονται να αποκλινουν σε κάποιες φωτογραφίες πολύ; Επίσης πολλές φωτογραφίες είναι υπερεκτεθημένες.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης